Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
JohNi

Eνημέρωση για Χ.Κ Πισοδέρι

Recommended Posts

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ!! ειμουν πανω...αν αυτο το πραγμα που ειδα ονομαζεται χκ με 10 εκ χιονι τι να πω... Το χκ θελει τουλαχιστον αλλα 20 εκατοστα.

K2 ApAChE FoR ThE WiN !

εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ!

ApacheRecon08.jpg

powered by:linux_inside1.jpg

να μια πληροφορηση απο τον Αλεξη

εγω ξερω οτι παντα τα υψη χιονιου που αναφερονται σχεδον απ'ολα τα κεντρα δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα

απλα θελου να ανεβασουν κοσμο στο βουνο

αυτο γινεται παντου

DALTONS POW ROBBERY.....

Makistop, δεν είπε κανείς ότι έχουμε παράπονο από την ενημέρωση που δίνεις εσύ, για την επίσημη των αφων Τόττη μιλάμε.

Λοιπόν δεν διαφωνώ καθόλου στο να δωθεί μια ακόμη ευκαιρία στον Τάσο και στον Κώστα να αποδείξουν οτι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Γι αυτό είπα ότι είναι στο χέρι τους... αναμένουμε λοιπόν!!!!

Και πρέπει να το κάνουν γιατί η Βίγλα είναι ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά της Ελλάδας με πολυ μεγάλες δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη, αρκεί να βρεθούν χρήματα για επενδύσεις.

Καλή σεζόν λοιπόν με πολλά πολλά χιόνια και με υπεύθυνη ενημέρωση. Αυτές τις ευχές να τους διαβιβάσεις εκ μέρους μου, αλλά φαντάζομαι και εκ μέρους των μελλών του συλλόγου μας.

........., αρκεί να βρεθούν χρήματα για επενδύσεις.

Με το καθεστώς λειτουργίας που υπάρχει, δεν πρόκειται..

Η νομαρχία δεν ενδιαφέρεται από την μια, από την άλλη δεν παραχωρεί χρήση σε κάποιον ιδιώτη με μακροχρόνια σύμβαση για να κάνει απόσβεση, οπότε...

Οι ευχές θα διαβιβαστούν :rolleyes:

@Argentinos

Αν δεις το post μου, έγραφα ότι θέλει άλλους 10 πόντους, αυτό έλεγαν και οι Τόττηδες χθες βράδυ....

Αυτό που ενδιαφέρει να μας πεις, σε ενημέρωσαν ότι όλα είναι ΟΚ ή σου είπαν ότι υπάρχουν έστω και μικροπροβλήματα?

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

...η Βίγλα είναι ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά της Ελλάδας με πολυ μεγάλες δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη, αρκεί να βρεθούν χρήματα για επενδύσεις.

Επειδή δεν το ξέρω καθόλου το βουνό, για τι χιονοδρομικό πεδίο μιλάμε αν μπορούσε να βρεθεί το κεφάλαιο για 1-2 λιφτ ακόμα; Σαν τα Καλάβρυτα ας πούμε;

Make Parnassos Great Again!

Χρήστο είναι σχεδόν στο μέγεθος των 3-5 Πηγαδιών. Πολλά δένδρα αλλά και βουνό που μπορεί σχεδόν να διπλασιαστεί. Αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 12χλμ. συνολικό μήκος πιστών (μαζί με τους χιονοδιαδρόμους) και με καλό υψόμετρο 1.650-1980μ. (από σαλέ Τόττη) και 1.300-1980(από το λιφτ του Πισοδερίου)

Ευπειθώς αναφέρω...

στις πίστες πατημένο 10-15 εκατοστά τεκτός από κάποια απότομα σημεία που έκαναν την εμφάνισή τους πέτρες.

Με μικροπροβλήματα λοιπόν, αλλά όχι σε σημείο που να κινδυνεύεις εσύ ή ο εξοπλισμός σου, περισσότερα στην κεντρική.

Η περιφερειακή και ο δασικός ήταν σε αρκετά καλύτερη κατάσταση (με άριστα το 10, άνετα 7-:P

Όσο περνούσε η ώρα βέβαια, η διέλευση άπειρων σανιδάδων που πηγαίνουν μόνο με φρένο (μη πω χειρόφρενο), σε συνδυασμό με το μαλακό και περιορισμένο χιόνι, δυσκόλευε την κατάσταση.

Εξω από τις πίστες εκτιμώ γύρω στα 30-50 εκ.

Το πάτημα πολύ καλό...όπως είχαμε συνηθίσει με τους Τόττηδες. Καμμία σχέση με το τραγικό πέρυσι.

Το καρεκλάκι αργό...όπως πάντα. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν απόφαση οι αρμόδιοι. Μεγάλη πληγή...

Όση ώρα ήμουν στο σαλέ, άκουγα να ενημερώνουν στο ταμείο τον κόσμο για μικροπροβλήματα στις πίστες...

Δεν ξέρω τι έλεγαν σε όσους τηλεφωνούσαν....

Η προσωπική μου άποψη, ότι για πρώτο της σαιζόν ήταν ικανοποιητικά...

Χρειάζεται άλλους 20 πόντους για απροβλημάτιστη λειτουργία...

Κενά σημεία από χιόνι δεν υπάρχουν....

Από τις 16.00 περίπου, άρχισε καλή χιονόπτωση...ελπίζω να βάλει πράγμα για να είμαστε εντάξει το επόμενο ΣΚ.

Η ετήσια 105€

Σήμερα η ημερήσια 13€ επειδή δεν λειτουργούσε πλήρως.

Στα ενοικιαζόμενα η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια...

Ξεμουδιάσαμε..... :P :P

armada_alpha1.jpg

6179.gif

παιδια εγω το πισοδερι το λατρευω και νομιζω πως εχει την καλτερη freeride πιστα στην ελλαδα (κατω απ το καρεκλακι του πισοδεριου) για το τι εγινε προχτες δεν θα ηθελα να αναφερθω γιατι ηταν η πρωτη μερα λειτουργιας,αλλα θα ειμαι πανω ξανα μαλλον την τεταρτη και θα σας πω ξανα της εντυπωσεις μου.

Στα ενοικιαζόμενα η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια... <-- makis δεν το προσεξα αλλα καιρος ηταν...οι μποτες που εδιναν ηταν 10ετιας

K2 ApAChE FoR ThE WiN !

εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ!

ApacheRecon08.jpg

powered by:linux_inside1.jpg

να ρωτησω γιατι δεν ανεβαζουν τα κανονια που εχουν ,νομιζω εχουν αυτο που φαινεται στο sr και αλλο ενα πιο μικρο,στο αποτομο της κεντρικης και στο αποτομο της περιφερειακης που εχου παντα προβλημα,να τα στησουν και να τα αφησουν εκει?γινεται η τζαμπα γραφω ? ;):)

Χρήστο είναι σχεδόν στο μέγεθος των 3-5 Πηγαδιών. Πολλά δένδρα αλλά και βουνό που μπορεί σχεδόν να διπλασιαστεί. Αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 12χλμ. συνολικό μήκος πιστών (μαζί με τους χιονοδιαδρόμους) και με καλό υψόμετρο 1.650-1980μ. (από σαλέ Τόττη) και 1.300-1980(από το λιφτ του Πισοδερίου)

Ευχαριστώ Σωτήρη. Φέτος ελπίζω να μπορέσω να το επισκεφτώ επιτέλους! ;)

Make Parnassos Great Again!

να ρωτησω γιατι δεν ανεβαζουν τα κανονια που εχουν ,νομιζω εχουν αυτο που φαινεται στο sr και αλλο ενα πιο μικρο,στο αποτομο της κεντρικης και στο αποτομο της περιφερειακης που εχου παντα προβλημα,να τα στησουν και να τα αφησουν εκει?γινεται η τζαμπα γραφω ? :):)

Γιατί χρειάζεται νερό για να δουλέψουν....δεν είναι τόσο απλό.

Θέλει υποδομή και κόστος.

Ποιος θα το κάνει?

Έχουν καταθέσει πρόταση στη νομαρχία για τεχνητό σε κεντρική & περιφερειακή αλλά...... ;)

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Makistop, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Αλήθεια βλέπω οτι είσαι από Καστοριά. Βίτσι πας καθόλου? Εχει χιόνι τώρα?

Το Βίτσι μου αρέσει πολύ κι ας είναι μικρό. Μάλιστα οι 2 από τις 3 πίστες του είναι αρκετά καλές.

Μια φορά με είχαν ειδοποιήσει από τον ΕΟΣ Καστοριάς και είχα πάει και για απογευματινό σκι (από 14.30-17.00). Το πρωί ήμουν Καιμάκ και το μεσημέρι κατά τοις 15.30 στο Βίτσι! Μου έκανε εντύπηση ότι ενώ λειτουργεί κανονικά τα Σαββατοκύριακα το ανοίγουν και κανα δυο καθημερινές το μεσημέρι για να γυμνάζονται οι αθλητές (κυρίως παιδιά) του συλλόγου.

Βίτσι δεν πηγαίνω.

Χιόνι για λειτουργία δεν έχει τώρα.

Γενικά πέρυσι δούλεψε ελάχιστα, πρόπερσι καθόλου...

Λόγω προσανατολισμού, δεν έχει καμμία σχέση σε ποσότητα χιονιού με Πισοδέρι κλπ.

Είναι λίγο μυστήρια η κατάσταση γενικά...

Προσπαθούν, αλλά η προτεραιότητα λειτουργίας είναι οι αθλητές του συλλόγου.

Το σαλέ είναι απαράδεκτο...

Γενικά η άποψή μου πάντως, όπου ακούς υπεύθυνο λειτουργίας σύλλογο, άστο.....(αν και έχω διατελέσει επί μακρόν ενεργό στέλεχος σε διάφορους συλλόγους)

Δεν συμπίπτουν οι ανάγκες του τουρίστα χιονοδρόμου με την λογική του πρωταθλητισμού ;)

Γι' αυτό και 50 παιδιά από την Καστοριά μαθαίνουν σκι στο Πισοδέρι.

Επειδή δεν θέλουμε (οι γονείς) να τα βάλουμε από 5 χρονών στην λογική του πρωταθλητισμού και απλά θέλουμε να αγαπήσουν το βουνό, δεν είμαστε και ακριβώς ευπρόσδεκτοι στο Βίτσι....

Άσε που για αρκετούς είναι όπως η Αράχωβα για την Αθήνα και τα πέριξ...

Μόνο με γόβα στιλέτο και cohiba είσαι comme il faut ..για το θεαθήναι...οπότε μακριά από εμάς :) :) :P:( :( :(

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Πράγματι και ο φίλος μου ο Παναγιώτης Καραμανίδης από την Καστοριά, παρόλο που ανήκει στο σύλλογο, πολλές φορές στέλνει το γιο του το Χρυσόστομο για προπόνηση στο Πισοδέρι ή στο Καιμάκ.

Τώρα αυτά περί cohiba μου κάνουν εντύπωση, δεν το περίμενα γιατί ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Νικητίδης μου έχει κάνει θετική εντύπωση! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είναι ξεπερασμένο πια να ανήκει ενα χκ σε σύλλογο χιονοδρομίας.

Πράγματι και ο φίλος μου ο Παναγιώτης Καραμανίδης από την Καστοριά, παρόλο που ανήκει στο σύλλογο, πολλές φορές στέλνει το γιο του το Χρυσόστομο για προπόνηση στο Πισοδέρι ή στο Καιμάκ.

Τώρα αυτά περί cohiba μου κάνουν εντύπωση, δεν το περίμενα γιατί ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Νικητίδης μου έχει κάνει θετική εντύπωση! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είναι ξεπερασμένο πια να ανήκει ενα χκ σε σύλλογο χιονοδρομίας.

Τα παιδιά πηγαίνουν Πισοδέρι, Βασιλίτσα, Καϊμάκ, 3-5, επειδή δεν έχει χιόνι στο Βίτσι ή όταν για άλλους λόγους είναι κλειστό (π.χ. βλάβες)

Αυτά τα περί cohiba, δεν αφορούν τον σύλλογο Σωτήρη, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας..

Άλλωστε ο Γιώργος ο Νικητίδης, ο οποίος είναι φίλος και συνεργάτης μου επαγγελματικά σε διάφορα πράγματα και του τα λέω κατ' ιδίαν, είναι θετικός άνθρωπος και με ανοιχτό μυαλό... :angry:

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είνα που με χαλάει και η οποία δεν προέρχεται από τα παιδιά του συλλόγου αλλά από τους επισκέπτες που θέλουν να επιδείξουν το καινούργιο τουτού, ...και τι ωραία πάει στα χιόνια το 4χ4, ...και να πουλήσουμε και λίγο μούρη...., ότι συμβαίνει δηλαδή σε αρκετά ΧΚ.

Απλά επειδή το Βίτσι είναι μικρό και οι ''πελάτες'' είναι όλοι γνωστοί, (ελάχιστοι ξένοι), είναι έντονο το φαινόμενο.....

Το 90 % δεν έχει σχέση με το βουνό, είναι της βόλτας και του καφέ μόνο... ;)

Και το ότι μια ακαδημία ιδιώτη που έχει 50 παιδιά, που θέλει να τα κάνει να αγαπήσουν το βουνό κατ' αρχήν, έμμεσα τα διώχνουν από το βουνό....

Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτά τα παιδιά και οι γονείς τους δεν ενδιαφέρονται να μπουν στην φιλοσοφία του αγωνιστικού σκι και του πρωταθλητισμού και ότι δεν είναι ανταγωνισμός ουσιαστικά...

Για να καταλάβεις, πέρυσι σε κάποιους περιφερειακούς αγώνες, ένα από τα παιδιά της ακαδημίας που έχει τις ικανότητες και ήθελε να δοκιμάσει, δεν δέχθηκαν να τρέξει με τα χρώματα του ΣΧΟΚ και έτρεξε με άλλον σύλλογο από αλλού....

Γιατί....? Και πως αυτό το παιδί θα το προσεγγίσεις σαν αθλητικό σωματείο και θα του δώσεις το έναυσμα να ασχοληθεί εφ' όσον του αρέσει?

Το γιατί βέβαια, είναι η προσωπική κόντρα ορισμένων, γιατί ο ιδιώτης που ήταν επί πάααααααααααρα πολλά χρόνια προπονητής του ΣΧΟΚ μαζί με παιδιά που ήταν πάαααααααααααααρα πολλά χρόνια αθλητές, αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν να ασχοληθούν άλλο με την προπονητική (αθλητικά).

Και ενώ ξεκίνησαν από το Βίτσι την ακαδημία, κάποια στιγμή, οι ίδιοι οι γονείς πίεσαν για αλλαγή ΧΚ, βλέποντας την συμπεριφορά των ιθυνόντων απέναντι σε αυτούς και τα παιδιά τους.

Τα ανωτέρω εγώ δεν τα πρόλαβα....., τα μεταφέρω όπως μου τα μετέφεραν γονείς που τα έζησαν και ''ορκίστηκαν'' ότι δεν ξαναπατάνε Βίτσι....δυστυχώς :lol:

Επίσης και οι υποδομές σε όλα τα επίπεδα, που με το υπάρχων καθεστώς είναι δύσκολο να αλλάξουν...

Τι να κάνει ο σύλλογος και με τι μέσα? Οι ανάγκες τους εύκολα ή δύσκολα, όταν υπάρχει χιόνι, ικανοποιούνται άλλωστε.

Ένας ξενώνας-σαλέ ξεκίνησε πριν 10 χρόνια (από την νομαρχία νομίζω) και είναι ακόμη στα τούβλα...

Όπου να 'ναι θα πέσει κι αυτό...

Και είναι κρίμα γιατί το βουνό είναι πανέμορφο, με πλούσια βλάστηση, με θέα την λίμνη, εύκολα προσβάσιμο (20 χλμ. από Καστοριά), με δρόμο που δεν κλείνει ποτέ λόγω των ραντάρ στην κορυφή κλπ.

Επειδή όμως είναι στα σύνορα με τον Ν. Φλώρινας, δυστυχώς δεν υπάρχει για λόγους πολιτικής (δεν το θέλει η Φλώρινα για να μην χάσει κόσμο το Πισοδέρι απ' ότι λέγεται), η δυνατότητα επέκτασης και από την βόρεια πλευρά που έχει πολύ μεγαλύτερη χιονοκάλυψη.

Το ότι είναι ξεπερασμένο την ευθύνη λειτουργίας να την έχει ο σύλλογος συμφωνώ.

Όπως έγραψα, άλλες οι προτεραιότητές τους και άλλες του τουρίστα χιονοδρόμου.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη....(αν και λόγω μεγέθους, δεν είναι και πολύ εύκολο).

armada_alpha1.jpg

6179.gif

ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Νικητίδης μου έχει κάνει θετική εντύπωση
...Άλλωστε ο Γιώργος ο Νικητίδης είναι θετικός άνθρωπος και με ανοιχτό μυαλό...
Το διαπιστώσαμε πέρυσι στην διημερίδα του συλλόγου μας στο Σέλι. Ο κ.Νικητίδης ήταν από τους ομιλητές που δε μάσησαν τα λόγια τους. Είπε λίγα και καλά...κι ας πόνεσαν κάποιοι.

Σκέφτομαι να πάω Πισοδέρι Πέμπτη κ Παρασκευή αλλά αναρωτιέμαι αν θ αξίζει τον κόπο μετά τη βροχή που θα πέσει. Θα μείνει τίποτα ?

Μήπως μπορούν οι πιο έμπειροι να πουν τη γνώμη τους ? (Βλέπω ότι θα ρίξει και λίγο χιονάκι μετά τη βροχή)

crash ήμουνα χθές στο Πισοδέρι και μπορώ να πω ότι παρόλο που ήταν ανοιχτές 4 πίστες, δεν ήταν και ότι καταλληλότερο για χιονοδρομία.

Είχε αρκετές πέτρες στις πίστες.

Από το snow-forecast δεν φαίνεται να ρίχνει και πολύ χιόνι.

Το χιόνι που είχε λίγο να βρέξει όπως λέει, θα εξαφανιστεί πιστεύω οπότε μετά άντε πάλι από την αρχή. ;)

Αν ήταν καλύτερο το χιόνι θα πήγαινα και σήμερα αλλά δεν με ενθουσίασε.

Δες και την photo παρακάτω από τον Ηρακλή και θα καταλάβεις. (λένε 1 εικόνα χίλιες λέξεις!)

Οπως θα διακρίνεις κάποια σημεία είναι καλά αλλά κάποια άλλα...όχι

post-2602-1229512637_thumb.jpg

post-2602-1229512827_thumb.jpg

Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και λίγο. B)

Μακάρι να ρίξει πράμα μόλις πέσουν και οι τελευταίες σταγόνες της βροχής μιας και όπως βλέπω οι θερμοκρασίες θα πέσουν γενικά.

Μsketos , σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση :D

Δεν λέει να κάνω τόσα χλμ... ας κάτσω στην ωραία μας Αθήνα ... :P

To snow forecast από την εμπειρία μου στο συγκεκριμένο βουνό δεν το εμπιστεύομαι. Τα 5 εκ. που δίνει μπορούν άνετα να είναι 25-30 και αυτό έγινε και στις τρεις προηγούμενες χιονοπτώσεις.

Σήμερα έμαθα ότι έβρεχε αλλά δεν έχω ενημερωθεί για την κατάσταση.

Αν μάθω κάτι έγκυρο θα το μεταφέρω γιατί είναι είναι πολλά τα χιλιόμετρα που έχεις μπροστά σου :mellow:

Σήμερα και στο snowreport δίνανε σημαντικά μειωμένη την ποσότητα χιονιού στο ΧΚ....

@sketos --> Θα ήταν χρήσιμο για τα μέλη μας, να μας αναφέρεις αν σε ενημέρωσαν για τις πέτρες πριν ανέβεις για να έχουμε εικόνα για την υπευθυνότητα της ενημέρωσής τους από ανεξάρτητες πηγές.

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Καλύτερα να εμπιστευτούμε την ενημέρωση του makistop που ξέρει την περιοχή. Ο καιρός είναι λίγο απρόβλεπτος για τις επόμενες ημέρες, οπότε ας μήν είμαστε σίγουροι για τίποτα.

@sketos --> Θα ήταν χρήσιμο για τα μέλη μας, να μας αναφέρεις αν σε ενημέρωσαν για τις πέτρες πριν ανέβεις για να έχουμε εικόνα για την υπευθυνότητα της ενημέρωσής τους από ανεξάρτητες πηγές.

Η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα τηλέφωνο για να αποφασίσω αν θα πάω Βόρα ή Βίγλα μου είπαν ότι είναι ανοιχτές 4 πίστες.

Δεν ρώτησα κατάσταση και γι'αυτό προφανώς και δεν μου την ανέφεραν.

Οταν πήγα, ΠΡΙΝ κόψω ημερήσια μου ανέφεραν τα ψιλοπροβλήματα με τις πέτρες στις πίστες.

Καλύτερα να εμπιστευτούμε την ενημέρωση του makistop που ξέρει την περιοχή. Ο καιρός είναι λίγο απρόβλεπτος για τις επόμενες ημέρες, οπότε ας μήν είμαστε σίγουροι για τίποτα.

Επειδή δεν θα έχω πρόσβαση σε ΗΥ, θα κοιτάξω αν μπορώ να ενημερώσω κάποιον mod ή απ' το Δ.Σ., τηλεφωνικά, για σχετική ενημέρωση

αν και έχω μόνο το σταθερό του Μάκη. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει με PM τηλέφωνο για να μπορώ να μεταφέρω ποιο άμεσα πληροφορίες και όχι κατόπιν εορτής. :lol:

Η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα τηλέφωνο για να αποφασίσω αν θα πάω Βόρα ή Βίγλα μου είπαν ότι είναι ανοιχτές 4 πίστες.

Δεν ρώτησα κατάσταση και γι' αυτό προφανώς και δεν μου την ανέφεραν.

Οταν πήγα, ΠΡΙΝ κόψω ημερήσια μου ανέφεραν τα ψιλοπροβλήματα με τις πέτρες στις πίστες.

Δεν κρατιόσουν να τσουλίσεις εεεεεεε? :D

Καλό είναι να ρωτάμε πριν ξεκινήσουμε πάντως για να αποφεύγουμε την ταλαιπωρία.

Ακόμη καλύτερο θα ήταν πάντως, ακόμη και αν δεν ρώτησες, να σου είχαν αναφέρει από μόνοι τους ότι είναι ανοικτές 4 πίστες αλλά έχουμε μικροπροβλήματα με πέτρες

Thx...

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Δεν κρατιόσουν να τσουλίσεις εεεεεεε? :D

Είχα κάνει 2 μέρες πρίν την αρχή με το Καϊμάκ, οπότε είχε περάσει το 9μηνο "στέρησης" :lol::lol:

Η αλήθεια είναι ότι πήρα τηλέφωνο όταν ήμουνα ήδη στον δρόμο, γιατί προφανώς νωρίτερα δεν θα ήταν κανείς εκεί!!!

Η αλήθεια είναι ότι πήρα τηλέφωνο όταν ήμουνα ήδη στον δρόμο, γιατί προφανώς νωρίτερα δεν θα ήταν κανείς εκεί!!!

Σ/Κ είναι από πολύ πρωί (πολύ όμως λέμε). Κοιμούνται πάνω, οπότε από τις 6-6.30 μπορείς αν ενημερωθείς.

Καθημερινές το αργότερο 8 ανοίγουν και μπορείς να ενημερωθείς.

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. okyallos69
      okyallos69
      (57 years old)
    2. Paylos
      Paylos
      (51 years old)
    3. SaTuRn
      SaTuRn
      (44 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics