strassenmeister 0 Report post Posted February 4, 2009 Καλημερα σας. Μολις ειδα τη ταινια "First Descent". Ολα τα λεφτα ειναι η καταβαση του Terje στο τελος της ταινιας και αλλη μια που εχει και μια χιονοστοιβαδα. Εψαξα μηπως υπηρχε καποιο θεμα σχολιασμου αλλα δε βρηκα και ειπα να κανω ενα θεμα με σχολιασμο απο τις ταινιες του ειδους. Ηταν η πρωτη που ειδα εγω και ενθουσιαστικα αν και εχει και βαρετα κομματια. Οποιος θελει ας γραψει γι'αυτη την ταινια ή οποια αλλη θελει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wisdom 0 Report post Posted February 4, 2009 Πάρα πολύ καλή ταινία! Έχω δει πολλά snowboard movies αλλά αυτή μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί είναι σε στυλ ντοκιμαντέρ. Μιλάει για την ιστορία του σπορ και πως έφτασε μέχρι εδώ που έφτασε, και ταυτόχρονα δείχνει κάποιους επαγγελματίες snowboarders από διάφορες γενιές που πάνε στην Αλάσκα και δοκιμάζουν της αντοχές τους κατεβαίνοντας από ορισμένα από τα δυσκολότερα βουνά του κόσμου. Τα περισσότερα snowboard movies που κυκλοφορούν είναι σε στυλ music video clip γεμάτο άλματα και κόλπα..κάτι που με κουράζει προσωπικά να βλέπω επί 1 ώρα.. Αυτήν την ταινία μπορεί να την δει άνετα και κάποιος που δεν ασχολείται πιστεύω. Ορίστε και το τρέιλερ: http://www.youtube.com/watch?v=TIu0oRJKAbw Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wisdom 0 Report post Posted February 4, 2009 Και πάρα πολύ καλή που είδα πριν λίγες μέρες είναι το ‘’ That's It, That's All ‘’ με τον Travis Rice κυρίως αλλά και άλλους snowboarders. Αυτό που μου έκανε εντύπωση μ’ αυτήν την ταινία είναι η απίστευτη εικόνα που έχει! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα και τέτοιες λήψης σε snowboard movie.Δεν ξέρω τι κάμερες είχαν …αλλά έκαναν φοβερή δουλειά! Αν την βρείτε πουθενά σε high definition αξίζει να την …. αγοράσετε! Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wjdBLnQaxso Quote Share this post Link to post Share on other sites
strassenmeister 0 Report post Posted February 5, 2009 Συμφωνω πως οταν ειναι μονο κολπα και καταβασεις με μουσικη ειναι κουραστικο,οτι και θεμα να εχει,ακομα κι αν σου αρεσει πολυ καποια στιγμη βαριεσαι. Ειναι και η παραγωγη της ταινιας προφανως που επαιξε ρολο. Quote Share this post Link to post Share on other sites