mikelos 6 Report post Posted March 2, 2009 Νεος στο αθλήμα,και στις τουμπες....... Γεια σε ολα τα παιδια του forum. Με λενε Μιχαλη και μενω στο Δασος Χαιδαριου πλεον.(Πειραιωτης χρονια.) Αν και ασχολουμε κατα περιοδους με αρκετα hobby-αθληματα κατα τυχη ερωτευτηκα το snowboard. Εντελως ασχετος,μετα απο μια εκδρομη στη Ζειρια στο χιονοδρομικο πηρα μια σανιδα και μποτες,και χωρις να μου δειξη κανενας ανηφορισα την πλαγια. Για πρωτη φορα μετα απο μερικες τουμπες καταφερα να κατεβω ολη την πιστα χωρις να πεσω....εκτος απο το τελος της οπου αναγκαστικα επεφτα γιατι δεν ηξερα πως σταματα Δεν ξερω αν εκανα καλα που εκανα μονος μου χωρις οδηγιες καν,αλλα μου αρεσε. Το κακο ειναι οτι μονο εγω στην παρεα εκανα και ετσι ειμαι μονος μου.Αρχισα να ψαχνω αμεσως για εξοπλισμο αλλα μετα ειπα να παω μερικες φορες ακομα.......να μαθω να στριβω και να φρεναρω και βλεπουμε Ελπιζω εκτος απο μελος στο Φορουμ να καταφερω να ακολουθησω και το σπορ!!! Ευχαριστω. ps.πιστα κοντα για αρχαριους στην Αθηνα εχει? Quote Share this post Link to post Share on other sites
brucelee 0 Report post Posted March 2, 2009 Νεος στο αθλήμα,και στις τουμπες.......Γεια σε ολα τα παιδια του forum. Με λενε Μιχαλη και μενω στο Δασος Χαιδαριου πλεον.(Πειραιωτης χρονια.) Αν και ασχολουμε κατα περιοδους με αρκετα hobby-αθληματα κατα τυχη ερωτευτηκα το snowboard. Εντελως ασχετος,μετα απο μια εκδρομη στη Ζειρια στο χιονοδρομικο πηρα μια σανιδα και μποτες,και χωρις να μου δειξη κανενας ανηφορισα την πλαγια. Για πρωτη φορα μετα απο μερικες τουμπες καταφερα να κατεβω ολη την πιστα χωρις να πεσω....εκτος απο το τελος της οπου αναγκαστικα επεφτα γιατι δεν ηξερα πως σταματα Δεν ξερω αν εκανα καλα που εκανα μονος μου χωρις οδηγιες καν,αλλα μου αρεσε. Το κακο ειναι οτι μονο εγω στην παρεα εκανα και ετσι ειμαι μονος μου.Αρχισα να ψαχνω αμεσως για εξοπλισμο αλλα μετα ειπα να παω μερικες φορες ακομα.......να μαθω να στριβω και να φρεναρω και βλεπουμε Ελπιζω εκτος απο μελος στο Φορουμ να καταφερω να ακολουθησω και το σπορ!!! Ευχαριστω. ps.πιστα κοντα για αρχαριους στην Αθηνα εχει? Καλησπερα Εγω snowboard εμαθα στο παρνασσο.. Ειναι super!! Οι τουμπες ειναι μεσα στο προγραμμα...Αμα δεν πεσεις δεν μαθαινεις Quote just an… invisible snowboard Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 3, 2009 καλώς ήρθες! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 3, 2009 καλως ηρθες στο SC Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 3, 2009 καλως ηρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted March 3, 2009 Καλώς ήρθες Quote Share this post Link to post Share on other sites