porfirio 1,476 Report post Posted July 26, 2004 ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ: http://www.head.com/ski/152_ENG_HTML.php ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 26, 2004 Aχ αυτό το Monster i.M 103 Pro :roll: (η φετινη μου λατρεία!!!) --- είναι οντως το ultimate πεδιλο μαζι με το i.M 85 για να φιξαρεις ένα σετ Cobra R6 της Rottefella και να οργώσεις!! Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted July 26, 2004 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΩΣΤΗ :!: :!: ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΙ :wink: :wink: :wink: :!: ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted July 27, 2004 olo mprizes mas bazeis ..kala eixa dilhma anamesa se atomic ki fisher...twra na skefomai ki gia head!! gia hremise ligo... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted July 27, 2004 OTI DEI O MAKALU TOU ARESEI ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC ATOMIC Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 27, 2004 ..νιε..νιε..νιε..νιε..νιε ..νιε..νιε Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 27, 2004 Δυστυχώς για φέτος η Head δεν έβγαλε και τίποτα καινούργιο. Αρκέστηκε στο chip system το οποίο δεν είναι και τίποτα το φοβερό. Και στις ρακέτες της σχεδόν το σταμάτησε για την τεχνολογία liquidmetal. Πάντως από τις σειρές της διακρίνονται τα monster που είναι ένα πέδιλο on/off που αν και στις στρωμένες πίστες είναι αρκετά ασαφές, στα pumps του δίνει και καταλαβαίνει .Το 103pro που ξερογλείφεται ο makalu είναι καλό αλλά ακριβο για αυτά που προσφέρει. Αντιπροτείνω τα Dynastar Intuitiv εάν τα βρεις και τα super duper Kneissl και Hagan για τα κακά παιδία των βαθιών χιονιών και επικίνδυνων πλαγιών. http://www.hagan-ski.com/ http://www.kneissl.com Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted July 27, 2004 Από ότι κατάλαβα η Head αλλάζει τη γεωμετρία των Race πεδίλων της και εφαρμόζει σε ακόμη περισσότερα πέδιλα το chip intelligence.Πάντως έχει βγάλει μια νέα γκάμα μοντέλων στην cross κατηγορία,άρα το i.XRC δεν είναι μόνο του φέτος,αλλά έχει και μικρότερα αδελφάκια του παρέα.Το εν λόγω μοντέλο έκανε θραύση πέρσι στην Αυστρία που είχα πάει,φέτος και με το chipάκι. Πάντως το site της εταιρείας μου κάνει περίεργα.Δηλαδή παρουσιάζει τα νέα μοντέλα,αλλά αν πάτε να δείτε τα ακριβή χαρακτηριστικά τους μου βγάζει ότι να ΄ναι μοντέλα (από πέρσι),τι να πω...??? Τα Monster πάντως φαίνεται ότι άλλαξαν μόνο τα graphics και βάζουν το SuperRailflexII. Για τα im 75 Monster chip SRF έχω να πω (από προσωπική εμπειρία )ότι είναι ....ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ.Δηλαδή αρκετά βαριά σε αίσθηση,αλλά και στην πραγματικότητα,δεν είναι αυτό που λέμε "ευέλικτο" πέδιλο,αλλά όταν τα βγάλεις βόλτα στα απάτητα δεν καταλαβαίνουν μια από ανωμαλίες(απίστευτα σταθερά) και διάφορες ποιότητες χιονιού,απλά πετάνε.Είναι τα σταθερότερα πέδιλα που έχω δοκιμάσει σε ταχύτητες(συμπεριφέρονται σαν gs,εντός πίστας).Το κράτημά τους στις στροφές για μένα υπερκεράσεται μόνο από αυτό των sx:9 και πάνω.(Πάντα χωρίς να έχω πειράξει τις κόγχες με ακόνισμα) Επιπλέον,αν και είχα ακούσει τα καλύτερα για τη συμπεριφορά τους σε πάγο,κακά τα ψέματα δεν είναι και αγωνιστικά.Καλά για Freeride,αλλά όχι και αγωνιστικά. Δεν αρέσκονται σε χ/κ στυλ Πηλίου,όπου υπάρχει στενοκοπιά,αλλά αισθάνονται καλύτερα σε πιο ανοιχτές απάτητες πλαγιές(όποιος έχει κατέβει τη Στύγα από μπροστά,καταλαβαίνει). Καλό all-around πέδιλο...αν είμασταν στην Ευρώπη,για Ελλάδα και τις συνθήκες της καλύτερα κάτι σε cross ή έστω freeride με μέση έως 70mm ή αλλιώς γυμνάστε από τώρα τα πόδια,γιατί θέλουν αρκετή δύναμη για να στρίψουν....Νομίζω... Makalu καλά τα 103 monster(ότι πιο ΤΕΡΑΣ),αλλά οι πούδρες στην Ελλάδα,ούτε για ορεκτικό δεν τους φτάνουν. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites