Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
sotogiannop

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ!

Recommended Posts

εγω πιστευω οτι η μονη εξελιξη που μπορει να εχει το χιονοδρομικο ειναι να το αναλαβει ιδιωτης,ΟΜΩΣ και αυτο ειναι πολυ μακρυα για να γινει....οποτε....gfs

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Το χ/κ Βασιλίτσας να το αναλάβει ιδιώτης ; Κάτι σας διαφεύγει...

Το χ/κ Βασιλίτσας να το αναλάβει ιδιώτης ; Κάτι σας διαφεύγει...

Να αναλαβει ιδιωτης την ΓΓΑθλητισμου; :lol: Κατι σαν super-Κοκαλης να 'ουμ'... :lol::lol::P

Στειλτε ενα ΡΜ στον Γιωργακη, να το συμπεριλαβει στο προγραμμα του οσο ειναι καιρος... :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

το μονο που θα βοηθουσε ηταν να γινει ενας διαγωνισμος απο την ΓΓ Αθλητισμου, κ να δωσει την διαχειριστη του ΧΚ με οριζοντα πχ 15ετιας....

να το αναλαβει μια Αυστριακη ή παραπλησια εταιρεια κ να το κανει σουπερ....

αλλιως ξεχαστε οτιδηποτε...

κ ΠΡΟΣΟΧΗ: οχι να το αναλαβει ελληνας ιδιωτης...μετα θα πληρωνουμε πιο πολλα για μερικες κατεβασιες στην Βασιλιτσα, απο οτι στο Ζερματ

Snow is on my D.N.A.

Μετά και τις τελευταίες φωτο δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που πιστεύει οτι σε ένα ακόμη χιονοδρομικό του ελληνικού δημοσίου θα γίνει κανένα αξιόλογο έργο....

Μετά και τις τελευταίες φωτο δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που πιστεύει οτι σε ένα ακόμη χιονοδρομικό του ελληνικού δημοσίου θα γίνει κανένα αξιόλογο έργο....

Αυτο ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ αλλη μια φορα στην Ελλαδιτσα μας... :D και το καταφερνουν πολυ καλα...

Να βλεπουμε τους "ιδιωτες" ως μοναδικη σανιδα σωτηριας και στα βουνα μας. Φερνοντας με καθε τροπο σε τετοιο τέλμα ακομα και τα χιονοδρομικα που ανηκουν στην Γ.Γ.Α.

Χιονοδρομικα τα οποια εχουν σιγουρη πελατεια, που θα επρεπε (και δικαιουνται) να ειναι αξιοπρεπεστατα, και πολυ μπροστα σε σχεση μα τα υπολοιπα.

Αφου σε αυτα η κρατικη επιχορηγηση (βλεπε ζεστο χρημα) ειναι διασφαλισμένα καθε χρονια. Και πανω απο ολα ειναι αυτα που ανηκουν σε ολους μας, και πληρωνουμε για αυτα εμμεσα ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Χιονοδρομικα χωρις κανεναν κερατα - σωτηρα να τα εκμεταλευετε (βουνα, δημοσια περιουσια και την δικια μας τρελα - χομπι),

καταφερνουν να τα βαλτώνουν ετσι, ωστε τωρα εμεις να βλεπουμε τον καθε ιδιωτη ως αλλο σωτηρα.

Καπου αλλου ο Φωτης ειχε γραψει τα παρακατω, κατι που προσωπικα δεν θα μπορουσα να το διατυπωσω καλυτερα...

...

Δεν μπορεί όμως να μην είμαι εκνευρισμένος με την τακτική της υποβάθμισης της λειτουργίας οτιδήποτε δημόσιου, από τους ίδιους τους πολίτες αλλά περισσότερο από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, οι οποίες προς ιδίως όφελος των υπουργών και των διαφόρων παρατρεχάμενων τους, επιδίωκαν την γενικότερη απαξίωση για να μπορέσουν μέσω της πώλησης - παραχώρησης σε ιδιώτες, να καρπωθούν μίζες.

Δεν μπορώ να μην είμαι εκνευρισμένος όταν οι συμβάσεις παραχώρησης είναι τραγικά αρνητικές για το Ελληνικό κράτος (Ελληνικό κράτος=εμεις οι ιδιοι...)

και τους πολίτες τους

Δεν μπορώ να μην είμαι εκνευρισμένος όταν η αδιαφορία μας, δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες να μας κοροϊδεύουν ή να μας πετάνε τυράκια για να μην διαμαρτυρόμαστε, όταν αδιαφορούμε γι αυτά που εν γένη μας ανήκουν....

Κριμα... :(