JohNi 21 Report post Posted June 5, 2009 (edited) 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill 7.Johni+1 Edited June 5, 2009 by JohNi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted June 6, 2009 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill 7.Johni+1 8......... 9.Mitsaras(junior) Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 6, 2009 mitsara ελα και εσυ ρε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted June 6, 2009 κουταλακια να εχετε μαζι σας για να τον μαζευετε μετα χαχαχαχαχαχα :o Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted June 7, 2009 mitsara ελα και εσυ ρε Θά΄λθω για ...κερκίδα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted June 7, 2009 Εγω θα ερθω με το ασθενοφόρο και το οξυγόνο να σας μαζέψω... Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
zorikosbellas 0 Report post Posted June 8, 2009 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill 7.Johni+1 8......... 9.Mitsaras(junior) 10.zoisnow Quote Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes. Mahatma Gandhi Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted June 8, 2009 Καλά οι παίχτες..αλλά κοινό δεν βλέπω!!! !! Τι θα γίνει?? εεε μην είμαι μόνη στις κερκίδες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted June 8, 2009 Ειμαστε ηδη 2 Πενη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted June 8, 2009 Θα υπαρχει και video!!! Κανονιστε να υπαρχει και διαιτητης στο γηπεδο και θελω τον Nickel-Snowbill αντιπαλους.....ΕΤΟΙΜΟΙ?? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted June 8, 2009 Θα υπαρχει και video!!! ... ...αρκεί να εκπαιδεύσεις την εικονολήπτρια να πατήσει το rec Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 8, 2009 Θα υπαρχει και video!!! Κανονιστε να υπαρχει και διαιτητης στο γηπεδο και θελω τον Nickel-Snowbill αντιπαλους.....ΕΤΟΙΜΟΙ?? άναψαν τα αίματα Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted June 9, 2009 Θα υπαρχει και video!!! Κανονιστε να υπαρχει και διαιτητης στο γηπεδο και θελω τον Nickel-Snowbill αντιπαλους.....ΕΤΟΙΜΟΙ?? Επειδη η κοντρα στο βουνο δεν εγινε φετος και εχει μεταφερθει για τα πρωτα χιονα του χρονου,θελεις να κοντραριστουμε στην μπαλα??? ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ για να σε ανταγωνιζομαι...δεν εχεις καμια ελπιδα "τρελο αγορι"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 9, 2009 Αφήστε τα λόγια και παίξτε μπάλα.. Θα υπάρχει και δεύτερη κάμερα με τρίποδο, οπότε αλίμονό σας αν μείνετε στα λόγια.. Θερμή παράκληση, όσοι έχετε σκοπό να φέρετε βιντεοκάμερα high definition, ξανασκεφτείτε το.. Δεν χρειάζεται να δούμε τις ανικανότητές μας με τέλεια ανάλυση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted June 9, 2009 Καλά οι παίχτες..αλλά κοινό δεν βλέπω!!! !! Τι θα γίνει?? εεε μην είμαι μόνη στις κερκίδες!!! Αγαπητή μου, μη φοβάσαι δεν θα είσαι μόνη στις κερκίδες... :-) Ελπίζω να έχουμε προμηθευτεί και τον ανάλογο εξοπλισμο....MakisM που είσαι ??? Που είναι η ντουντούκα ??? Εγω και η Barbie εχουμε ηδη οργανωθει για κοντρες στο γιουχου! (Μενει μονο να περασω μεχρι αυριο απο τη διασταυρωση του Γερακα να παρω μια ντουντουκα απο τον Πακιστανο... ). -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted June 11, 2009 1.Arcas 2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill 7.Johni+1 8......... 9.Mitsaras(junior) 10.zoisnow 11.PID Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 11, 2009 1.Arcas2.Nickel 3.Korn 4.Apoplanitarxis 5.Foux 6.snowbill 7.Johni+1 8......... 9.Mitsaras(junior) 10.zoisnow 11.PID Άλλος ένας ρε παιδιά. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί 12ατος παίκτης, βάση του καταστατικού των αγώνων, τη θέση θα την καλύψει ένας εκ των παλαιμάχων Mitsara, Snowholicanonymous Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted June 11, 2009 Αγαπητή μου, μη φοβάσαι δεν θα είσαι μόνη στις κερκίδες... :-) Ελπίζω να έχουμε προμηθευτεί και τον ανάλογο εξοπλισμο....MakisM που είσαι ??? Που είναι η ντουντούκα ??? -Β- Αφού θα υπάρχει Τimos - Team δεν γίνεται να μην έρθω... Σιγά μην σ' αφήναμε μόνη βρε Πένυ! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 11, 2009 Μερικές φωτογραφίες από το χθεσινοβραδυνό παιχνίδι. Τα κλασικά πηγαδάκια πριν την έναρξη του παιχνιδιού στην καφετέρια του γηπέδου. Οι γυναικείες παρουσίες πολλές...μας εμψυχώνανε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού Αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που ματώσανε τις φανέλες τους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 12, 2009 Οι γυναικείες παρουσίες πολλές... τωρα αν παρεξηγηθεί ο Σύμβουλος, θα’χει και δικιο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted June 12, 2009 τωρα αν παρεξηγηθεί ο Σύμβουλος, θα’χει και δικιο Μπα δε νομίζω να παρεξηγηθεί.. Κάτι ήξερε που κάθισε στον πάγκο ανάμεσα σε τόσες αιθέριες υπάρξεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 12, 2009 Οι γυναικείες παρουσίες πολλές...μας εμψυχώνανε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τωρα αν παρεξηγηθεί ο Σύμβουλος, θα’χει και δικιο Μπα δε νομίζω να παρεξηγηθεί..Κάτι ήξερε που κάθισε στον πάγκο ανάμεσα σε τόσες ελευθερες αιθέριες υπάρξεις. Kοιτα ρε φουστ μ' τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι...χαθηκαν τα κουταλια!!! Αν ειχα τα χρονια σας, μονο το τοπι δεν θα κυνηγαγα... Ελειπε και ο Λαππας να σωσει την παρτιδα... Φιλικα Ο...Συμβουλος Quote Share this post Link to post Share on other sites