spiros papadatos 0 Report post Posted June 28, 2009 Γεια σε ολους. Ειναι το πρωτο μου topic στο forum. και θα ηθελα πολυ τιν βοηθεια σας, ειμαι 186cm 83kg και φοραω 45,5 νουμερο παπουτσι και ειμαι ακομα αρχαριος. εχω βρει 3 σανιδουλες με τιν βοηθεια ενος φιλου αλλα εχω κολισει λιγο με το φαρδος και το flex. Οι σανιδες που εχο βρει ειναι: 1) Burtone Deuce 162 φαρδος wide (26.2) με fleχ μαλον 3 2) Atomic Exeter 164 φαρδος wide (26.9) με flex 5/10 3) Αtomic Alibi 163 φαρδος (25,3) με flex 8/10 ποια νομιζετε ατι ειναι η καλυτερη για εμενα? ευχαριστω εκ των προτερων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted July 1, 2009 Το Αtomic Alibi γενικα ειναι σανιδι που εκτιμω πολυ Υπαρχει και πιο wide εκδοχη, το Atomic Triarc, για κοιτα το Επειδη εισαι αρχαριος, κοιτα να εχουν σκληροτητα στο μετριο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
spiros papadatos 0 Report post Posted July 1, 2009 Φιλε μου σε ευχαριστο πολυ αλλα τελεικα πιρα την Atomic Exeter 160 wide με δεστρες Atomic Jombie τιν ειχε και σε 164 αλλα μου φαμικε πολυ μεγαλη Quote Share this post Link to post Share on other sites