Ράνια 616 Report post Posted January 12, 2010 Στο βουνό δεν ανεβαίνουμε ποτέ χωρίς αλυσίδες που γνωρίζουμε να χρησιμοποιούμε δεν πα να έχουμε τρακτέρ. Δεν παίζουμε με την ασφάλεια τη δική μας και των συνανθρώπων μας. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 12, 2010 παμε ολοι μαζι αλλη μια φορα ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ repeat Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted January 12, 2010 παμε ολοι μαζι αλλη μια φορα ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ repeat Και ιμαντα ρυμουλκησης! Share this post Link to post Share on other sites
xalkideos 0 Report post Posted January 12, 2010 (edited) παμε ολοι μαζι αλλη μια φορα ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ repeat Με τις χιονοκάλτσες δηλαδή να μην πάω Γιώργο? Εγώ πάντως μετα τα τρια τετακε πέρυσι, φέτος το Mondeo θα έχει μπροστά αλυσίδα και πίσω τα πανιά, το fiataki μιας και είναι της Hertz του φτάνουν οι αλυσίδες Έχω φίλο (δάσκαλος στα Κελάρια) πάντως που ανεβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια 2-3 φορές την εβδομάδα και αλυσίδες δεν έχει βάλει Ας είναι καλά το Σουιφτάκι με τα λάστιχα ποδηλάτου και το δεξί πόδι ... και όχι δεν φοράει χιονολάστιχα Edited January 12, 2010 by xalkideos Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 12, 2010 καταλαβαινω οτι σοκαριστηκες αλλα ειναι λιγο υπερβολικο αυτο.πως σου εκατσε το τετ α κε? Share this post Link to post Share on other sites
xalkideos 0 Report post Posted January 12, 2010 (edited) καταλαβαινω οτι σοκαριστηκες αλλα ειναι λιγο υπερβολικο αυτο.πως σου εκατσε το τετ α κε? Απο τα 1450 κιλά του αυτοκινήτου τα 1400 περίπου είναι στον μπροστινό άξονα, και τα υπόλοιπα 50 στον πίσω. Σε συνδυασμό με μαύρο πάγο και με τα 205 διάστασης ελαστικά .... there u go!! κάποια στιγμή ο ποπός του αυτοκινήτου σε προσπερνάει Edited January 12, 2010 by xalkideos Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted January 12, 2010 (edited) Πιο weekend!!!! Πλάκα κάνεις? Θα γίνεται πανικός με όλους τους στερημένους.Από Δευτέρα να ευχαριστηθούμε τις πίστες!!! Ελα ντέ, δεν έχεις κι άδικο. Αν και στο πρώτο άνοιγμα το Δεκέμβριο δεν έγινε κανάς χαμός (μόνο με την Στύγα ανοιχτή φυσικά). Πάντως για καφεδάκι στον Τεό και ζέσταμα μια χαρά θα είναι. Ασε να ασπρίσει λίγο το μάτι μας. Βαλτός είσαι και εσύ???Δεν διαβάζεις παραπάνω? Θες να τους εξαγριώσεις κιάλλο έδω μέσα??? Που είσαι ρε Κώστα;; Σε χάσαμε αδερφέ. Παρπιπτόντως... εγώ λέω ν΄ανέβω με το φουσκωτό. Θέλω αλυσίδες; Edited January 12, 2010 by Jvpiter "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 12, 2010 (edited) Απο τα 1450 κιλά του αυτοκινήτου τα 1400 περίπου είναι στον μπροστινό άξονα, και τα υπόλοιπα 50 στον πίσω. Σε συνδυασμό με μαύρο πάγο και με τα 205 διάστασης ελαστικά .... there u go!! 1000 συγνωμη αλλα δε θυμαμαι το ονομα σου,πανε και 12 μηνες,(Σιμος?)παντως ειναι σπανιο! και παλι αυτο που λες δεν φτανει μονο του, καλυτερα να δεις τι ακριβως εγινε παρα να ειμαστε τρομαγμενοι και να ζηταμε αλυσιδες και για τους πισω τροχους,δεν ειναι θεμα οτι δεν γινεται ή χασιμο χρονου αλλα πιο πολυ οτι καλο θα ειναι να μαθουμε με οσα πιο λιγα μεσα ; ) φιλικα υγ.οσο για τον δασκαλο του παρνασσου,να σου πω και γω το πιστευω αυτο οτι γινεται απλα φανταζομαι οτι θα κανει τη διαδρομη αυτη μονο πολυ πρωι και πολυ αργα το απογευμα καλο απογευμα προς το παρον,τα λεμε αυριο ή αργα το βραδυ Edited January 12, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
xalkideos 0 Report post Posted January 12, 2010 (edited) @ Jvpiter το φουσκωτό ανεβαίνει και χωρίς αλυσίδες : @ blades yes Simos it is. Κοίτα τι έγινε στην δουλειά μου άν όμως φόραγε κάλτσες ? Τι να σου πω 50 ευρώ έχει η καλτσούλα, 1 λεπτό να την περάσεις, δεν βαριέσαι κακό δεν κάνει, δεν έχω δει και κανέναν να τα συνδυάζει θα σας πω και εντυπώσεις απο την δοκιμή. Πολύ άσχετος με οδήγηση σε παγόχιονο δεν είμαι πάντως, η πρώτη φορά που οδήγησα αυτοκίνητο για πάνω απο 2-3 χλμ (πριν απο πολλά χρόνια) ήταν όταν έμενα Ουγγαρία 90 χλμ με 30 εκ πάγο, Lada και οι επιβάτες με κουβέρτα λόγω του -20 Εκεί το θέμα δεν ήταν να μην φύγεις απο το δρόμο αλλά να χάσεις τον δρόμο λόγω του απέραντου άσπρου κάμπου. Edited January 12, 2010 by xalkideos Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted January 12, 2010 @ Jvpiter το φουσκωτό ανεβαίνει και χωρίς αλυσίδες : Ωραίος!! "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 12, 2010 (edited) Την Κυριακη που σκοπευω να παω βουνο με ενα fiat sedici 4x4 χωρις αλυσιδες θα εχω θεμα ε??? Θελεις και αλλες διευκρινήσεις? Θελεις??? ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ...oυτε και αν ειναι Κυριακη, ουτε και αν ειναι Δευτερα, oυτε και αν εχει λιακαδα, ουτε και αν εχουμε τετρακουνιτο.... Εκανα ενα edit για να γινει πιο κατανοητο Edited January 12, 2010 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 12, 2010 ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ...ουτε οταν εχει λιακαδα, ουτε και αν εχουμε τετρακουνιτο.... Αλυσίδες χρειάζονται σε χιόνι ή πάγο. Πάγος πιάνει ακόμα και με "καλό καιρό" Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 12, 2010 ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ...ουτε οταν εχει λιακαδα, ουτε και αν εχουμε τετρακουνιτο.... Και κάτι ακόμα.....κύριοι ΤΖΙΠΑΤΟΙ......ΔΕΝ έχετε ρατρακ(νομίζω)....έχετε τζιπ.Αφήστε τις μαγκιές λοιπόν και βάλτε φέτος καμία αλυσίδα. Άιντε για να μην έχουμε τα περσινά πανηγύρια με τα τζιπ που βγαίνανε εκτός δρόμου. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 12, 2010 @ Jvpiter το φουσκωτό ανεβαίνει και χωρίς αλυσίδες : @ blades yes Simos it is. Κοίτα τι έγινε στην δουλειά μου άν όμως φόραγε κάλτσες ? Τι να σου πω 50 ευρώ έχει η καλτσούλα, 1 λεπτό να την περάσεις, δεν βαριέσαι κακό δεν κάνει, δεν έχω δει και κανέναν να τα συνδυάζει θα σας πω και εντυπώσεις απο την δοκιμή. Πολύ άσχετος με οδήγηση σε παγόχιονο δεν είμαι πάντως, η πρώτη φορά που οδήγησα αυτοκίνητο για πάνω απο 2-3 χλμ (πριν απο πολλά χρόνια) ήταν όταν έμενα Ουγγαρία 90 χλμ με 30 εκ πάγο, Lada και οι επιβάτες με κουβέρτα λόγω του -20 Εκεί το θέμα δεν ήταν να μην φύγεις απο το δρόμο αλλά να χάσεις τον δρόμο λόγω του απέραντου άσπρου κάμπου. δεν λεω οχι απλα το ιδανικο ειναι να πηγαινουμε ασφαλεις και με τον λιγοτερο εξοπλισμο Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted January 12, 2010 (edited) ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ...ουτε οταν εχει λιακαδα, ουτε και αν εχουμε τετρακουνιτο.... Και κάτι ακόμα.....κύριοι ΤΖΙΠΑΤΟΙ......ΔΕΝ έχετε ρατρακ(νομίζω)....έχετε τζιπ.Αφήστε τις μαγκιές λοιπόν και βάλτε φέτος καμία αλυσίδα. Άιντε για να μην έχουμε τα περσινά πανηγύρια με τα τζιπ που βγαίνανε εκτός δρόμου. και πως θα γελαμε μετα? ειλικρινα εχει πολυ πλακα το στυλ ορισμενων κατοχων 4Χ4 που οταν ακουν για αλυσιδες κορδωνοντε και λενε "ΕΧΩ 4Χ4" η αληθεια ειναι οτι ειναι σε καλυτερη μοιρα απο καποιον με ενα συμβατικο αλλα και παλι οι αλυσιδες χρειαζονται Edited January 12, 2010 by blades Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted January 13, 2010 και πως θα γελαμε μετα? ειλικρινα εχει πολυ πλακα το στυλ ορισμενων κατοχων 4Χ4 που οταν ακουν για αλυσιδες κορδωνοντε και λενε "ΕΧΩ 4Χ4" η αληθεια ειναι οτι ειναι σε καλυτερη μοιρα απο καποιον με ενα συμβατικο αλλα και παλι οι αλυσιδες χρειαζονται Καλημέρα και από εμένα. Πραγματικά το 4x4 από μόνο του δεν αποτελεί λύση για την κίνηση σε χιόνι ή πάγο (ακόμη χειρότερα). Να μην ξεχνάμε ότι τα θηριώδη 4x4 κατά κανόνα φρενάρουν και πιο δύσκολα, ειδικά σε συνθήκες πάγου. Προσωπικά εφαρμόζω εδώ και χρόνια την λύση χειμερινών ελαστικών. Μέχρις στιγμής δεν έχουν χρειαστεί αλυσίδες, που πρέπει να υπάρχουν πάντα για την δύσκολη στιγμή! Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι αν το ύψος χιονιού δεν καθιστα απαγορευτική την κίνηση σε ένα συμβατικό όχημα με μπροστινή κίνηση τότε αν αυτό το όχημα φέρει χειμερινά ελαστικά είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ένα 4x4 με συμβατικά ελαστικά. Εύχομαι σε όλους καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία ευτυχία και χιόνια που μας λείπουν για άλλη μία φορά! Φιλικά πάντα ccgr ... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 13, 2010 Καλημέρα και από εμένα. Πραγματικά το 4x4 από μόνο του δεν αποτελεί λύση για την κίνηση σε χιόνι ή πάγο (ακόμη χειρότερα). Να μην ξεχνάμε ότι τα θηριώδη 4x4 κατά κανόνα φρενάρουν και πιο δύσκολα, ειδικά σε συνθήκες πάγου. Προσωπικά εφαρμόζω εδώ και χρόνια την λύση χειμερινών ελαστικών. Μέχρις στιγμής δεν έχουν χρειαστεί αλυσίδες, που πρέπει να υπάρχουν πάντα για την δύσκολη στιγμή! Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι αν το ύψος χιονιού δεν καθιστα απαγορευτική την κίνηση σε ένα συμβατικό όχημα με μπροστινή κίνηση τότε αν αυτό το όχημα φέρει χειμερινά ελαστικά είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ένα 4x4 με συμβατικά ελαστικά. Εύχομαι σε όλους καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία ευτυχία και χιόνια που μας λείπουν για άλλη μία φορά! Φιλικά πάντα ccgr Καλη χιονια και σε σενα Χριστο! Το περασες μεν το μαθημα, αλλα εχασες ποντους... Απο την αρχη... Η καλη συμπεριφορα ενος αυτοκινητου στο χιονι/παγο εξαρταται: Αν εχεις χιονολαστιχα. Οποιοδηποτε αυτοκινητο εχει χιονολαστιχα, εχει πολυ καλυτερη προσφυση απο καποιο που δεν εχει. Εξαιρεση σε συνθηκες βαθειας πουδρας, ενα 4Χ4 με πελματα με βαθεια τακουνια πιθανον να παει οριακα καλυτερα απο ενα με χιονολαστιχα ασφαλτινου τυπου. Τετρακινηση-Εμπροσθια κινηση-Πισω κινηση Σε φθινουσα ταξη χρησιμοτητας... Η τετρακινηση (και μαλιστα η μονιμη καλυτερα σε σχεση με την on-demand και καλυτερη η torsen απο την haldex) αφ' ενος μειωνει την δυναμη/ροπη που πρεπει να περασει ενας τροχος στο (ολισθηρο) οδοστρωμα, οποτε εχουμε καλυτερες συνθηκες προσφυσης, αφ' ετερου οι κινητηριοι τροχοι δεν συναγωνιζονται τους κατευθυντηριους τροχους (συνεργαζονται μαλιστα στην τετρακινηση-οταν υπαρχει), ταυτοποιουνται στην εμπροσθια κινηση και ανταγωνιζονται στην πισω κινηση. Βαρος οχηματος (οσο λιγωτερο τοσο καλυτερο) Καλη η τετρακινηση και τα χιονολαστιχα, αλλα τι να σου κανουν οταν τα ανταγωνιζονται διομισυ τονοι βαρους; Και καλα στην επιταχυνση, παμε μαλακα (οπως παντα πρεπει στο χιονι/παγο) και με τα πλεονεκτηματα τους (τετρακινηση, χιονολαστιχα) ανεβαινουν στο βουνο. Πως κατεβαινουν ομως; Στο φρεναρισμα, τα τετρακινητα ειναι περιπου το ιδιο με τα απλα αυτοκινητα. Εχετε δει Cayenne, Jeep, Volvo XC90 να κατεβαινουν με 5 χλμ/ω? Την εχουν ακουσει...με του 2+ τονους που κουβαλανε! Εχετε δει και ενα μπλε Saxo να τα προσπερναω με 40-60 χλμ/ω? Αυτα το εχουν δει... Για να μη σου πω για τον καγκουρα (του Δασαρχειου νομιζω) που μας περναει με 90 χλμ/ω με ενα αρχαιο ασπρο Fiat Panda 4X4 Εδω εχασες του ποντους φιλε Χριστο! Το μπροστοκινητο ΔΕΝ ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο τετρακινητο, απλα, τα περισσοτερα τετρακινητα ειναι βαρεια! Ενα Audi A4 Quatro θα συμπεριφερθει καλυτερα απο ενα Α4 απλο, ενα Ignis 4X4 καλυτερα απο ενα δικινητο Ignis, μια τετρακινητη BMW σενταν καλυτερα απο... . Προσωπικη μου εμπειρια, το Saxo μου με χιονολαστιχα ειναι πιθανον καλυτερο all-around χιονοαυτοκινητο απο το Forester μου επισης με χιονολαστιχα. Σαφως υπερτερει σε μεση ταχυτητα στην κατηφορα ... Βεβαια, το Forester εχει και... Αλλα κολπα Κοντες σχεσεις! Πρωτη κοντη σε κατηφορα με παγο ειναι η μονη σωτηρια (αν ειναι). Κατεβαινα την κατηφοριτσα μπροστα απο το ΧΚΠ προς πισω διασταυρωση (προς Αραχωβα/Φτερολακκα). Κατω παγος (γκρι ας πουμε... οχι τελειως μαυρος). Μπροστα ενα Forester με τα μαμα Yokoglistra. Μολις αναβε το λαμπακι των φρενων, το Forester μπροστα μου διπλωνε... Μολις εσβηνε... επαιρνε φορα... αναβε το λαμπακι διπλωνε ο Δασοφυλαξ... Πισω εγω με χιονολαστιχα, πρωτη κοντη και ενα σταθερο πολυ ελαφρυ ποδι στο φρενο για να κραταω την αποσταση μου απο το αδελφακι που ειχε τα ζορια. Φτανουμε στη διασταυρωση, αυτος θελει να στριψει αριστερα προς Αραχωβα, εγω δεξια προς Βορεια Παρνασσιδα. Σταματαω διπλα του, με κοιταει, κοιταει το καπω μου και μετα με το σαγονι μου κανει νοημα προς το καπω του με το scoop του turbo. Και πικροχαμογελασε με νοημα... Forester Turbo = Οχι κοντες σχεσεις. Συμπερασμα Θελουμε χιονολαστιχα, (μονιμη) τετρακινηση, κοντες σχεσεις, ελαφρυ αυτοκινητο. Μετα ποιος λιγο ποιος πολυ, κανουμε τους συμβιβασμους μας... Στην κορυφη των χιονοαυτοκινητων πρεπει να ειναι το παλιο Jimny, το παλιο Panda 4X4 και το Lada Niva (αυτο δεν παλιωνει ποτε... η ειναι 30ετιας απο την ωρα που θα το παρεις απο την αντιπροσωπεια ). Το κυριωτερο: Θελουμε οδηγο με μυαλο που εκτος απο τα παραπανω, θα εχει και τις αλυσιδες του και το φτυαρι του και την αμμο του και τον (σωστο) ιμαντα ρυμουλκησης και, και... και την σωστη κριση. Καλη χιονια να εχουμε Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted January 13, 2010 Καλημέρα, Την Παρασκευή θα είμαστε πάνω.....! Είπαμε…..η πρώτη χιονοκοπάνα για το 2010 Παίζει να ανέβει κ κανένας άλλος....? ΥΓ: Μήπως για τις αλυσίδες κ τα αυτοκίνητα να ανοιγαμε καινούριο τοπικ......?! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 13, 2010 Θα είμαστε για σαββατοκύριακο Μαίρη Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 13, 2010 (edited) Θελεις και αλλες διευκρινήσεις? Θελεις??? ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ...oυτε και αν ειναι Κυριακη, ουτε και αν ειναι Δευτερα, oυτε και αν εχει λιακαδα, ουτε και αν εχουμε τετρακουνιτο.... Εκανα ενα edit για να γινει πιο κατανοητο Θα παίξω το συνοιγορο υπερασπισης λιγο (δ νω ι σιχνα) Το μελος giannis ειναι καινουριο στο φορουμ και στη χιονοδρομια. Αρα δεν γνωριζει τα βασικα (οτι στο βουνο δεν πανε χωρις αλυσιδες κι ας εχει 4χ4). Εχει πεσει στην παγιδα ,που πολυ πεφτουν (αλλα οταν πεσουν ειναι αργα , οτι επειδη ενα 4χ4 ειναι καλυτερο απο ενα κοινο αυτοκινητο μπορει να ανεβει σε ενα χιονισμενο βουνο. Ηταν λαθος του αλλα το καταλαβε πρωτου πεσουν αυτα τα τεραστια κεφαλαια γραμματα (και δισ μαλιστα ) Οχι οχι παιδια σορρυ δεν θα το ξανακανω !!!Χωρις πλακα τωρα σιγουρα πρωτα η ασφαλεια Τωρα το ερωτημα ειναι...που θα ειναι καλυτερα για Σ ή Κ (απο αποψη κλιματος καιρικων συνθηκων κλπ κλπ κλπ) Καλαβρυτα ή Παρνασσος; Παρνασσος ή Καλαβρυτα; οεο; Edited January 13, 2010 by afrodite Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 13, 2010 Τωρα το ερωτημα ειναι...που θα ειναι καλυτερα για Σ ή Κ (απο αποψη κλιματος καιρικων συνθηκων κλπ κλπ κλπ) Καλαβρυτα ή Παρνασσος; Παρνασσος ή Καλαβρυτα; οεο; οπου και να παμε Αφροδίτη το σίγουρο είναι ότι θα κανουμε επιτέλους σκι δες το forecast και τις webcams την Παρασκευή και αποφασησε.. "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 13, 2010 να πω την αποψη μου Αν ηξερα οτι θα λειτουργουσε η Στυγα θα πηγαινα στανταρ στα Καλαβρυτα αν οχι η δεν ξερω ακομα Παρνασσο με κλειστα τα ματια αλλα οπου και να πας αν εχεις παρεα καλα θα περασεις τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 13, 2010 H αληθεια ειναι οτι θα θελα να γνωρισω τα Καλαβρυτα αλλα αυτη η αβεβαιωτητα θα λειτουργισει δε θα λειτουργισει η Στυγα δεν μου αρεσει καθολου. Εχω παει μια φορα Καλαβρυτα με κλειστη τη Στυγα και ηταν τραγικα. Σορρυ αν χαλαω καρδιες τωρα αλλα περιμενα 1 ωρα στην ουρα για να κατεβω σε 2 λεπτα τον Αχιλεα (τοτε δεν ηξερα να περνω συρομενο και νομιζω οτι δεν δουλευε και αυτο)...Και να υπολογισουμε οτι ενα ματσο χιονοστερημενοι χιονοτρελαμενοι (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) θα ορμισουν στα 2 χιονοδρομικα της κατω χωρας (σαν τα νησια, πανω χωρα χατω χωρα , ) τοτε μαλλον για Παρνασσο με κοβω (Αυτη τη Στυγα ποτε θα την κατεβω;;;;;;; Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted January 13, 2010 Ε καλά το ΧΚΚ δεν είναι μόνο η Στύγα. Ας είναι ανοικτά Αγκυρα, πιατάκι και στρωμένες πίστες και θα τσουλήσουμε. Ειρήνη και Αριάνδη, μια χαρά είναι αρκεί να είναι στρωμένες. Πιο γρήγορα ανεβαίνεις Δαφνη με Αρτεμις μαζί παρά την Στύγα μόνη της. "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
ross 22 Report post Posted January 13, 2010 καλημερα να ρωτησω κατι και εγω? σκεφτομαι την κυριακη να ανεβω με ενα tiguan, αλλα δεν εχω αλυσιδες. τι με συμβουλευετε? πλλλλακα κανω και ζητω συγνωμη προκαταβολικα(νεος στο foroum και η πλακα δεν ειναι ο καλυτερος τροπος για να κανεις τα πρωτα σου ποστ σε ενα forum) αλλα διαβαζα τις τελευταιες σελιδες του θεματος και δεν κρατηθηκα. Share this post Link to post Share on other sites