damianos 819 Report post Posted December 15, 2009 Αυτό προφανώς δεν αφορά εμάς που θα πετάξουμε απο Θεσσαλονίκη Όλγα. Έτσι δεν είναι? Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 15, 2009 ευχάριστα νεα: ο καθενας μας δικαιούται 10 κιλα επιπλέον (πανω απο τα 20 επιτρεπόμενα). Τελεια...Παω να ζυγισω τον εξοπλισμο μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 15, 2009 Θα ήθελα να γνωρίζω αν μέσα στα άτομα της εκδρομής, θα υπάρχει και κάποιος με ιατρικές γνώσεις. Ευχαριστώ Ν. Γιατί? Ανταλλάσσονται ιατρικές με χιονοδρομικές γνώσεις-υπηρεσίες Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 15, 2009 (edited) ευχάριστα νεα: ο καθενας μας δικαιούται 10 κιλα επιπλέον (πανω απο τα 20 επιτρεπόμενα). nice! weather report: ενδέχεται να κάνουμε παραμονή Χριστουγέννων με πουδρες! Edited December 15, 2009 by Al_Foutzin Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted December 15, 2009 Δηλ να παρουμε 2 ζευγαρια πεδιλα.... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 15, 2009 Εγώ λέω να πάρω τον ανιψούλη μου!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 15, 2009 ευχάριστα νεα: ο καθενας μας δικαιούται 10 κιλα επιπλέον (πανω απο τα 20 επιτρεπόμενα). Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται να ενημερώσουμε την ΟΑ, 48 ώρες νωρίτερα όπως λέει στην ιστοσελίδα της ,για την μεταφορά του εξοπλισμού? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 15, 2009 Εγώ λέω να πάρω τον ανιψούλη μου!! χαχαχα Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 15, 2009 Γιατί? Ανταλλάσσονται ιατρικές με χιονοδρομικές γνώσεις-υπηρεσίες ...χχμμ λόγω αλλεργίας, κουβαλάω πάντα μαζί μου ένεση (στην βαλίτσα μου) και πρέπει να έχουμε ένα χέρι που να μπορεί να την "χτυπήσει"..καταλαβαίνεις... Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 15, 2009 (edited) Έπεσες στην περίπτωση. Η σύζυγός μου είναι ...Αλλεργιολόγος!! Edited December 15, 2009 by ChristosZ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 15, 2009 Γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται να ενημερώσουμε την ΟΑ, 48 ώρες νωρίτερα όπως λέει στην ιστοσελίδα της ,για την μεταφορά του εξοπλισμού? δεν χρειαζεται Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 15, 2009 Αυτό προφανώς δεν αφορά εμάς που θα πετάξουμε απο Θεσσαλονίκη Όλγα. Έτσι δεν είναι? δυστυχως ναι Δαμιανε Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 15, 2009 Έπεσες στην περίπτωση.Η σύζυγός μου είναι ...Αλλεργιολόγος!! καλά, απίστευτο...! την ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
palmer 15 Report post Posted December 15, 2009 Αυτό προφανώς δεν αφορά εμάς που θα πετάξουμε απο Θεσσαλονίκη Όλγα. Έτσι δεν είναι? η swiss δεν θα μας χρεωνει τον εξοπλισμο(εννοειται για ενα σετ σκι ή σνουμπ.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 15, 2009 Έπεσες στην περίπτωση.Η σύζυγός μου είναι ...Αλλεργιολόγος!! Αχ, τί κρίμα!! Κι έλεγα ότι επιτέλους θα έβρισκα την ευκαιρία να με αφήσει κάποιος να του κάνω ένεση!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 15, 2009 http://www.snow-forecast.com/resorts/Selva-Gardena/6day/mid Βρε παίδες, αυτό δεν είναι το σωστό link για τον καιρό για το ταξίδι μας;;; Δεν δείχνει όλο να χιονίζει;;; Κάνω κάποιο λάθος;; Χάρηκα σωστά ή βιάστηκα;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted December 15, 2009 Δεν είναι και πολύ της προκοπής το forecast. σήμερα είχε χιόνια στο report και στις webcam ήταν χαρά θεού.... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 15, 2009 Το σίγουρο είναι ότι θα έχει δροσιά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 15, 2009 (edited) http://www.snow-forecast.com/resorts/Selva-Gardena/6day/mid Βρε παίδες, αυτό δεν είναι το σωστό link για τον καιρό για το ταξίδι μας;;; Δεν δείχνει όλο να χιονίζει;;; Κάνω κάποιο λάθος;; Χάρηκα σωστά ή βιάστηκα;; Όπως τα δείχνει τώρα, για την Κυριακή φαίνεται μια χαρά(και είναι για τα 1880μ) .Μακάρι να συνεχίσει με καμιά καλή νυχτερινή χιονόπτωση. Edited December 15, 2009 by ChristosZ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted December 16, 2009 1) Συριγου Πενυ(peni) Ski2) Αφροδίτη Κεράκη(afrodite) Snowboard 3) ChristosZ 4) -//- 5) -//- 6) Μαρία Αγγελή ski (Αρχάρια) 7) Νικολετα Μπελου ski Αγαπημένα μου ..... Κ...αρχαριάκια....., Θέλω να βάλετε τα δυνατά σας και να διαπρέψετε εκεί στα ξένα....και να γίνετε Αστεράκια.... !!!! Να περάσετε ssssuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!!!!! -Β- p.s. ζηλεύω πολύ Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 16, 2009 Γιώργο το thread είναι αυτό. Eυχαριστώ Χρήστο. Το έψαξα χθες το βράδυ, παράγγειλα και αύριο θα το έχω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 16, 2009 Συντονίσου στο 8/20! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 17, 2009 τα παιδια που δεν παραβρεθηκαν χθες στη συνάντηση αρα δεν παρέλαβαν τον φακελο τους παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στο πρακτορείο (210 6777779) στον κ-ο Δημο, εαν επιθυμούν να τους σταλεί με mail, και να το εκτυπώσουν στη συνέχεια, το εισιτήριο τους η θελουν να τα παραλάβουν στο αεροδρόμιο. Υ.Γ. η διάθεση ολων χθες ηταν εορταστική ..βλεπω μπήκαμε στο κλιμα παιδια … καλο ταξιδι να εχουμε! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 17, 2009 Μπορούμε -έστω και την τελευταία στιγμή- να μάθουμε αν το ξενοδοχείο έχει W--Fi για να ξέρουμε αν αξίζει να πάρουμε notebook/netbook μαζί μας; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 17, 2009 για σενα μπορω να κανω τον κοπο να ρωτησω Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites