akaliptos_7 0 Report post Posted October 22, 2009 Γνωρίζει κανείς τα horsefeathers ? Eχω δεί 2-3 σε ένα σαιτ, και μου άρεσαν σαν σχέδιο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά για το βουνό.. Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε let me know! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted October 22, 2009 δεν εχω αλλα ειναι καλη μαρκα απο οτι εχω διαβασει Quote Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted October 23, 2009 Το έψαξα και εγώ λίγο παραπάνω και φαίνετε πως είναι καλή μάρκα. Λέω να το τολμήσω..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted October 23, 2009 περσι ηταν να παρει ενα παντελονι η γυναικα μ και φαινοταν πολυ καλη ποιοτητα και πολυ προσεγμενο. ηταν και αρκετα ακριβο απο οτι θυμαμαι... δεν το πηρε γιατι δεν της αρεσε το χρωμα Quote Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted October 24, 2009 περσι ηταν να παρει ενα παντελονι η γυναικα μ και φαινοταν πολυ καλη ποιοτητα και πολυ προσεγμενο. ηταν και αρκετα ακριβο απο οτι θυμαμαι... δεν το πηρε γιατι δεν της αρεσε το χρωμα Thanx for the info!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites