zeta 0 Report post Posted November 5, 2009 Μιας και πρόκειται να κάνω ένα ταξιδάκι (δυστυχώς όχι για σκι)στη Κίνα και το Χόνγκ Κόνγκ θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να βρω εκεί πέδιλα και μπότες από αναγνωρισμένες εταιρείες. Δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο για πέδιλα αλλά σε πολλά άλλα προϊόντα αναγνωρισμένες εταιρείες έχουν τα εργοστάσια τους εκεί έτσι μπορείς να βρεις τα προϊόντα τους σε πολύ καλές τιμές. Άλλωστε η φόρμα μου την οποία πήρα πέρσι από την Αυστρία είναι made in china και την είχα επιλέξει γιατί είχε και καλύτερη τιμή αλλά και καλύτερες προδιαγραφές από αρκετές άλλες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted November 5, 2009 Τα πάντα μπορείς να βρείς στο ΗΚ αλλά τα ευρωπαϊκά brands σπανίως είναι φθηνότερα (άσχετα αν τα κατασκευάζουν οι ίδιοι). Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσουν τα παζάρια αρκεί να έχεις τεράστια υπομονή γιατί μπορεί να σ'εξαντλήσουν για ένα σέντ Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να ψάξω στην αγορά του HK για εξοπλισμό αλλά την επόμενη φορά λέω να πάω εδώ: http://www1.funnsnow.com/index.do Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 5, 2009 Στηρίξτε και τα δικά μας καταστήματα παιδιά. Συζητείστε με τους εμπόρους και ζητείστε τους καλύτερη τιμή ή καλύτερο διακανονισμό. Δοκιμάστε, στηρίζοντας έτσι και τη δική μας οικονομία. Τουλάχιστον προσπαθείστε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 5, 2009 Στηρίξτε και τα δικά μας καταστήματα παιδιά. Συζητείστε με τους εμπόρους και ζητείστε τους καλύτερη τιμή ή καλύτερο διακανονισμό. Δοκιμάστε, στηρίζοντας έτσι και τη δική μας οικονομία. Τουλάχιστον προσπαθείστε. αν μου επιτρεπεται,συμφωνω στο παραπανω, μαθαμε ολοι την αγορα απο την παγκοσμια κοινοτητα,λες και η Ελλαδα δεν ανοικει σε αυτην βοηθηστε τους local εμπορους να καταλαβουν το δρομο. Προσωπικα εχω παψει να εχω ως δεδομενο να κανω αγορες απο το εξωτερικο,παω πρωτα στα e-shops,κοιταζω τιμες και μετα παω στο μαγαζι της γειτονιας μου,του λεω,"φιλος,τοσο τα βρηκα στο e-shop,εσυ τα δινεις τοσο αυτα που θελω?" αυτοματως με αυτον τον τροπο το μπαλακι πεφτει πανω τους,αν πει οχι,λες ευχαριστω πολυ και συνεχιζεις την αγορα απο το ιντερνετ ή τεσπα απο το εξωτερικο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeta 0 Report post Posted November 5, 2009 Ναι ρε παιδιά πολύ καλά τα λέτε, αλλά όταν στη περιοχή σου, και αναφέρομαι σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο υπάρχει μόνο ένα μαγαζί με παρόμοιο εξοπλισμό οπόταν καταλαβαίνεται ότι μπορεί να χρεώνει ότι θέλει, τότε νομίζω ότι επιβάλλεται να ψαχτείς και αλλού. Και ιδιαίτερα όταν αυτά που σου χρυσοπουλάει είναι και μετρημένα και απαρχαιωμένα. Και επίσης με το να κάνει κάποιος μια αγορά από το εξωτερικό και ιδιαίτερα σε ένα ταξίδι που δεν το κάνει κάθε μέρα δεν νομίζω να βλάψει και τόσο την Ελληνική οικονομία. Έτσι θα παρακαλούσα αν κάποιος ξέρει να μου στείλει π.μ. και να μου πει(γιατί δεν νομίζω κανένας να απαντήσει μετά από τα δύο πιο πάνω ποστ). Ευχαριστώ. AggelosP ευχαριστώ πολύ για το λινκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 5, 2009 (edited) απο μενα ειναι ελευθεροι να απαντησουν ΚΑΙ εδω παντως,δινω το ελευθερο αερα Edited November 5, 2009 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites