blades 6 Report post Posted November 21, 2009 δε μπορω να καταλαβω την τακτικη ορισμενων να γραφουν στο ποστ + με κιτρινα γραμματα,πρεπει δηλαδη να βαζουμε το κεφαλι μας μεσα στην οθονη για να διαβασουμε τι λεει?αφου θα το δουμε που θα το δουμε βρε πουλακια μου,γιατι να ταλαιπωρουμαστε?ποιος ο λογος?(αμα θελετε να ψυθιριζετε βαλτε τον ψυθιρο μεσα σε μια παρενθεση) φιλικα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 21, 2009 Φιλε blades για να διαβάζεις πιο άνετα τα κίτρινα γράμματα υπάρχει και πιο εύκολος-γρήγορος τρόπος απο τον κολλάς το προσωπό σου στην οθόνη..με κρατημένο το αριστερό κλίκ "μαυρίζεις" το κομμάτι που θέλεις και έτσι φαίνονται τα κιτρινα γράμματα (σαν αρνητικό φιλμ). Τώρα στο γιατι χρησιμοποιούνται, ο καθένας που τα χρησιμοποιει θα σου απαντήσει κάτι διαφορετικό και μαλλον λογικο μου φαίνεται μιας και ο καθένας τα χρησιμοποιεί διαφορετικα! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted November 21, 2009 (edited) "Τα κιτρινα γραμματα".. ω , αυτός ο τίτλος του thread σαν ταινία του αγγελόπουλου ακουστηκε ή του βουλγαρη ξέρω γω. Τι διάλο και δεν πήρα πρέφα τίποτα. οχι οτι είχα καμιά όρεξη να δω αγγελόπουλο και να πέσω σε κώμα , λεμε τώρα.. Τα κιντρινα γράμμα , αγαπητέ blades , είναι η φωνή του ασυνειδήτου , αυτο που πραγματικά θέλει να πει ο ποιητής και που ακυρώνει οτιδήποτε έχει γραφτεί πάνω από αυτά με μαύρα γράμματα. λολ Αυτό που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί αντι για τα Κίντρινα Γράμματα , για να στολήσει κάποιος την αποψή του με έναν επιλογο εκπληξη , είναι το γνωστό σε όλους (τρόπος του λέγειν) : SPOILER !!!!!! Edited November 21, 2009 by Fidelio Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites