Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
step

Entry level ρουχισμός

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω σαλοπέτα entry level (μία για μένα και μία για την κοπέλα μου) και ίσως και μπουφάν για να είμαστε πιο άνετοι στην επόμενη μας εξόρμηση μετά την πρώτη εμπειρία μας

Έπεσε στα χέρια μου ο κατάλογος του ιντερ σπορτ (wintersports09) με κάποιες προσιτές τιμές σε ρουχισμό. Είναι καλή λύση ή καλύτερα να πάω σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα; (τα οποία δε γνωρίζω κι όλας..)

Επίσης κάπου είδα ότι είχε φτιαχτεί και ρουχισμός (φόρμα??) για μέλη του συλλόγου. Διατίθονται ακόμα για τα μέλη; :rolleyes:

μπορεις να πας σε ενα απο τα συνεργαζομενα καταστηματα που θα βρεις στην πρωτη μας σελιδα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Επίσης κάπου είδα ότι είχε φτιαχτεί και ρουχισμός (φόρμα??) για μέλη του συλλόγου. Διατίθονται ακόμα για τα μέλη; :rolleyes:

Ο Σύλλογος δεν διαθέτει φόρμες απλά κάνει, από καιρού εις καιρόν, ομαδικές παραγγελίες φορμών (με τα λογότυπα του Συλλόγου) για τα μέλη του που δηλώνουν ενδιαφέρον και παραγγέλνουν.

Φιλικα

gtsap

YΓ. Αν όμως γίνεις μέλος στο Σύλλογο, δες και εδώ http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...st&p=180334

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Σκέφτομαι να αγοράσω σαλοπέτα entry level (μία για μένα και μία για την κοπέλα μου) και ίσως και μπουφάν για να είμαστε πιο άνετοι στην επόμενη μας εξόρμηση μετά την πρώτη εμπειρία μας

Έπεσε στα χέρια μου ο κατάλογος του ιντερ σπορτ (wintersports09) με κάποιες προσιτές τιμές σε ρουχισμό. Είναι καλή λύση ή καλύτερα να πάω σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα; (τα οποία δε γνωρίζω κι όλας..)

Επίσης κάπου είδα ότι είχε φτιαχτεί και ρουχισμός (φόρμα??) για μέλη του συλλόγου. Διατίθονται ακόμα για τα μέλη; :wub:

O γιος μου φοραει τα τελευταια 8 χρονια φορμες απο το Intersport η αναλογης ποιοτητας... Μεχρι στιγμης δεν εχουμε δει κανενα τραγικο προβλημα για τις συνθηκες τοσο των Ελληνικων, οσο και των Αυστριακοιταλικων ΧΚ.

Βεβαια, μια προσοχη στον καιρο παντα χρειαζεται, αν η προγνωση αναφερει -25C στην Γαλλια και εισαι εκει, ε... πιθανον θα ηταν καλη μερα για αλλες ασχολιες. Μεχρι τα -15C που εχει εκτεθει ο μειραξ, δεν ειχε κανενα προβλημα (βεβαια και με ισοθερμικα και φλις απο μεσα, αναλογα με τις συνθηκες).

Ρωτα για να μαθεις, ελα σε καμμια συγκεντρωση, να τα μαθεις μαζεμενα. :rolleyes:

Φιλικα

ΜακηςΜ

και απ' αυτά πήραμε!

Αντε να δούμε τωρα πότε θα πάρουμε και τα βουνά :D