Jump to content

7ψυχος_gtsap

Μέλος ΕΣΤΟΥΧ
 • Content Count

  984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

7ψυχος_gtsap last won the day on May 5 2016

7ψυχος_gtsap had the most liked content!

Community Reputation

1,056 Excellent

About 7ψυχος_gtsap

 • Birthday 04/27/1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.samos.aegean.gr/math/gtsap/

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Γλυφάδα, Αττική
 • Ενδιαφέροντα
  Backgammon, Ξυλο-ρακκέτες

Recent Profile Visitors

3,719 profile views
 1. Αντίθετα με την πλειοψηφία, φέτος έκανα αρκετό σκι: 12 φορές (που είναι πάνω από το μέσο όρο για εμένα την τελευταία 20ετία). Ήλπιζα σε περισσότερο σκι φέτος γιατί είχα και περισσότερο χρόνο και πιο υγιής σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. 3 Παρνασσό (που δεν πολυμετράνε γιατί όπως είπε και ο Λάππας, ούτε Σαχάρα, ούτε Καλλιόπη, ούτε Τυριά ούτε έστω έναν Δία) 2 Crans Montana (η μία επική μαζί με Λάππα, αλλά έχασα την μισή λόγω δουλειάς, η άλλη πιστοντόινγκ με 52+ΚΜ) 3 Diablerets - Villar 2 Grimetz - Zinal 1 Portes Du Sollei - Avoriaz 1 Leysin (σχετικά μικρό, περίπου 3 x XKΠ, αλλά όταν είναι άδειο λειώνεις).
 2. Μπορείς όμως να βγάλεις το ένα κάθισμα (ή να ψωνίσεις μεταχείρω) και να το μοντάρεις στο σαλόνι σου ??
 3. Η εφαρμογή αυτή λέγεται Ski Tracks. Είναι free και είναι αρκετά καλή.
 4. Καλά τα λες, στο "μόνος σου οριστικά" διαφωνώ κάπως. Ακόμα και εξαιρετικοί σκιερ μπορούν να βελτιωθούν/αξιοποιήσουν μάθημα από καλό/πιστοποιημένο δάσκαλο. Φιλικά 7ψυχος
 5. Έβγαλε κανείς κάρτα (υψηλής περιόδου) από το site του ΧΚΠ? Ρωτώ διότι έβγαλα Παρασκευή 3/1/20 μία κάρτα που χρησιμοποίησα το Σάββατο 4/1/20 και, μόλις τώρα, πρόσεξα ότι η χρέωση στην κάρτα μου είναι 40 ευρώ (ολογράφως σαράντα) και όχι 30.
 6. Εγώ έβγαλα πριν λίγο εισιτήριο στο τσακ-μπαμ. Δεν επιτρέπει όμως την έκδοση εκπτωτικών (μαθητικά φοιτητικά κλπ)
 7. Εδώ και 2-3 χρόνια η νομοθεσία έχει αλλάξει και, στο ΕΑΠ. γίνονται πλεον δεκτοί και απόφοιτοι Λυκείου στα 18 τους.
 8. Αυτό Χρήστο είναι full Τιτάνιο. Κουραστικό εκτός και αν ο σκιερ είναι νιάτο προπονημένο. To carbon δείχνει πιο ενδιαφέρον στα δικά μου μάτια.
 9. Μια σύντομη περίληψη με απλά λόγια: 1) 100 για άντρες και 90 για γυναίκες (ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ) είναι το όριο για την μέση του σκι που δεν δημιουργεί πρόβλημα στα γόνατα. 2) τα φαρδιά σκι τα χρησιμοποιούμε μόνο σε μαλακά χιόνια και αποφεύγουμε το έντονο γώνιασμα. Φιλικά 7ψυχος
 10. Μάλλον δεν έχεις δει αναρρίχηση 1000μ στο Yosemite με μόνο μέσο ασφάλειας ένα σακουλάκι σκόνη για να μην γλιστράνε τα δάχτυλα.
 11. Τα πέδιλα έχουν πουληθεί. Ευχαριστώ 7ψυχος
 12. Εμείς μείναμε La Chable, μία γόνδολα απόσταση. Φυσικά σε Airbnb. Πρωινό στο σπίτι, μεσημεριανό μέσα στο σακίδιο και βραδινό σε μαγαζί Ελληνίδας με Έλληνα σέφ (αδελφός μέλους εδώ) σε τιμή υποπολλαπλάσια της τιμής ενός πούρου σε κανονικό εστατόριο στο Βερμπιέ. Φιλικά 7ψυχος
 13. Τι διαβάζω?? Ενσωματώνεσαι στην κίνηση? Πας σε γκρέμια, πετάς στο αέρα στηριζόμενος σε ένα πανί (και άλλα επικίνδυνα που δεν μπορώ να γράψω εδώ) και είσαι σώος και αβλαβής. Κρίμα δεν είναι να σε περιποιηθούν οι λαμαρίνες?
×
×
 • Create New...