moja 10 Report post Posted February 2, 2010 Καλύτερα να θάψει τα ΧΚ παρά να βάλει 3 πόντους στο Σύνταγμα!! Αγαπητέ manager αύριο φαίνεται πως θα είμαι χάλια και δεν θα μπορέσω να έρθω στο γραφείο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 2, 2010 ...κι εγώ μόλις πήρα την άδεια...!!! (Μάκης ακούει???) Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 3, 2010 Ημέρες sun- σκί θα είναι αυτές που ακόλουθουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή με λιακάδα , μπόλικο κρύο Τετάρτη , μικρή άνοδο της θερμοκρασίας Πέμπτη -Παρασκευή.Τυχεροί όσοι μπορούν να τις χαρούν , ας μας στείλουν και εμας τους εργασιόπληκτους καμία photo... ΣΚ βροχερό στις πόλεις , στούπα στα ΧΚ..... το διθέσιο στη Βασιλίτσα μάλλον θα το ψάχνουν από Δευτέρα... θα ειμαι εκει τη Δευτερα και θα προσπαθησω να το εντοπισω με τους λιφτιερηδες παρεα. οταν εφυγα τη Δευτερα ειχε 2-2.5 μετρα(πηγα πανω διπλο με τα ποδια γιατι ηταν κλειστο),την επομενη Δευτερα πιστευω σε 3+ και πρωτη φορα δε λεω τπτ σε κανεναν απο την παρεα μου,θα τα φαω μονος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 3, 2010 τοτε τι το ανεβαζεις στο φορουμ βρε;;; κ αυτη η σανιδα η pandora 1.49 τι ρολο βαραει; την πηρες για το παρκο;; (που δεν εχουμε) Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 3, 2010 τοτε τι το ανεβαζεις στο φορουμ βρε;;;κ αυτη η σανιδα η pandora 1.49 τι ρολο βαραει; την πηρες για το παρκο;; (που δεν εχουμε) μα δε ξερει κανεις τους οτι γραφω στο snowclub : ) εδω ειναι το μυστικο μου καταφυγιο : -p οσο για το pandora,το πηρα απλα να υπαρχει στο οπλοστασιο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 3, 2010 καλα που δεν ξερει κανεις...μαλλον το ξερουν ολοι... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 4, 2010 Κάποιος thread για τον Φεβρουάριο? Δε θέλετε να μάθετε τι καιρό θα κάνει(λες και ξέρουμε...)? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted February 4, 2010 Το ξεκινάω εγώ πάλι μπας και πάει γούρι.... αν και φοβάμαι τίποτα νοτιάδες πάλι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites