Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

GOAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Recommended Posts

ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ

Το ερευνητικό πρόγραμμα "έχω να δω χιόνι 4 μήνες και ψάχνω σαν τρελλός τα μοντέλλα να δω πότε επιτέλους θα χιονίσει" θα ήθελε να ευχαριστήσει τον θεό, τη μαμά του, το μπαμπά του και τον παραγωγό του που του δίνει την ευκαιρία με σιγουριά πλέων να προβεί στην παραπάνω πρόβλεψη

Αναλυτικά: Σφοδρές χιονοπτώσεις θα πλήουν τον ορεινό όγκο του Ολύμπου αλλά και ορεινές περιοχές της Μακεδονίας με υψόμετρο άνω των 2000 μέτρων από το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2004 και θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή. Πολλές πιθανότητες και τα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας και κυρίως άνω των 2300 μέτρων.

Μάλλον πρέπει να ακυρωθεί η βόλτα στον Παρνασσό γιατί θα μας μαζεύει η ΕΜΑΚ

Αν δεν επιβεβαιωθώ δεν πετάω για μια βδομάδα

Ατελείωτη συγκίνηση παιδιά με πιάσαν τα κλάματα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για να πω την αληθεια ημουν ετοιμος να γελασω..Πριν το κανω ομως ειπα να ριξω μια ματια σε GFS kai UKMO μηπως και δεν εκανες πλακα και ομολογω οτι εχω κολλησει...

Ρε λες???????

Παντως ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι καθως τα μοντελακια μας εχουν σπασει τα νευρα ουκ ολιγες φορες

Παντως η ΕΜΥ δινει Σαββατο ισχυρες καταιγιδες σε Κεντρικα και Βορεια και το GFS δινει τον πολυ υετο λιγο νοτιοτερα και την Κυριακη στην Πελλοπονησο

ΜΙΚ,

μακάρι έχω αρχίσει τις προσευχές για λίγο χιονάκι.

Σκέφτεστε να αρχίσουμε όπως πρόπερσι αρχές Δεκεμβρίου ή και νωρίτερα

:P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ και ας μας μαζεύει η ΕΜΑΚ στο Παρνασσό.

Ολοι με τα πέδιλα (ή τα σανίδια) στις σχάρες λοιπον (wishfull thinking)

ΑΝΤΕ ΣΤΡΩΣ΄ΤΟ ΤΟ &^*&μενο

ΑΝΤΕ ΣΤΡΩΣ'ΤΟ ......................................

...

Λοιπόν κάπως περίερεγα μου φαίνονται τα πράγματα! Κατ' αρχήν το νέο δελτίο της ΕΜΥ ξεχειλίζει από αισοδοξία για το Σ/Κ. Το GFS στον χάρτη υετού, μας τα λέει επίσης πολύ καλά! Όμως η διάταξη των συστημάτων μου φαίνεται αρκετά περίεργη. Το μόνο αξιόλογο που βλέπω είναι ένα αβαθές χαμηλό στο Ιόνιο το οποίο αναρωτιέμαι αν είναι ικανό να δώσει τόσο υετό. Όσο για το χιόνι, το βλέπω αρκετά δύσκολο και μόνο για πολύ πολύ ψηλά (>2500μ.) ίσως υπάρχει ελπίδα για χαμηλότερα στο πέρασμα των ανέμων σε βόρειους και αν προλάβουμε τον υετό. Φυσικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για να σκεφτόμαστε τα χιόνια. Ας ρίξει λίγο νεράκι να γουστάρουμε κι έχουμε μπροστά μας καιρό για το χιόνι.

Πάντως Άρη εγώ προτιμώ το Σάββατο στεγνό! Ξέρεις εσύ, έχουμε και Ξάνθη! :wink:

Εχω την εντυπωση οτι η Θρακη θα την περασει ξωφαλτσα την κακοκαιρια..Οποτε μην ανησυχεις..

Ισως παω κι εγω(πηγαινω συνεχεια εδω και 3 ΣΚ)..Πανοπουλε ερχομαστε..

Παντως μακαρι να ριξει λιγο χιονι ν αρχισει να κρυωνει λιγο το εδαφος..

:P Ενστασις, αγαπητοί κύριοι! :P

Στη Βόρεια Ελλάδα να κάνει ότι καιρό θέλετε, αλλά από Φθιώτιδα και κάτω, θέλω ήλιο και ΖΕΣΤΗ ειδικά για αυτό στο ΣΑΒΒΑΤΟ... :P

:P

Μην ξεχνάτε την ημερομηνία: 18... :P

Πράγμα που σημαίνει Garden Party, και ακόμη έχω λάβει επιβεβαίωση ΜΟΝΟΝ από 3 μέλη του Snowclub (και τα δύο από αυτούς είχαν μπερδευτεί με τις ημερομηνίες... :P )

Εμπρός λοιπόν, από τα «νότια» μέλη, περιμένω pm με επιβεβαίωση για «παράσταση» στο πάρτυ (και e-mail για να στείλω τα στοιχεία μου και το πως θα βρείτε το σπίτι)...

Άντε, επιτρέπω να ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΜΕΤΑ από το ψήσιμο των μπιφτεκιών και λουκάνικων :P:P:D

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΡΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/9.STOP

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?.STOP

NA TO ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΞΩΠΛΑΤΟ? ή TO MΠOYΦAN KAI TA SKI ΣTON ΩMΟ KAI BOYΡ ΓIA TO Χ.Κ.ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ? . STOP

ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ?

ΥΓ. ΑΤΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! ΧΑΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ! :P

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

paidia 2-3 oktomvriou anevaino olimpo-lete na do kai xioni-gamata-an einai na paro kai ta ski mou-tora exo porothei para poli...................

olimpe sou rxomai..................

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

Βαγγέλη νομίζεις οτι η ΕΜΑΚ έχει όρεξη να τρέχει επειδή εσύ έχεις κάψες;άσε φίλε μου τον Όλυμπο.Μετά απο το στερητικό σύνδρομο που περνάς δε λέει να πας εκεί.... :P

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-9 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ :P:P:P:P ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ :?: :?: :!: :!:

www.zermatt.ch

Προς νεόνυμφους Στοπ

Καταρρακτώδης βροχές στοπ

Χιόνι στον Όλυμπο είπαμε λυσσασμένα 8) όχι στα 1100 μέτρα

Προς ψήστες στοπ

Εσύ τη γλίτωσες στοπ

Θα σου φάνε τα λουκάνικα με συννεφιά στοπ

Πρόσεχε ο μελαχρινός τρώει πολύ στοπ

Προς κάτι θέλουν να κάνουν στην Ξάνθη στοπ

ΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜΧΧΜΧΜΧΜΧΧΜ. Περίεργα τα πράματα για σας στοπ

Τι βρωμοδουλειές κάνετε στην Ξάνθη ρε :?: στοπ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΓΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ; STOP

Δώσε και για μας καμιά πρόβλεψη; STOP

...

re mik ston olimpo tha anevo pano den tha katso sta 1100.opote les na do xionaki????????sp makari na do xioni kai as me mazeuei i emak.an kai me ligo xionaki ti tha pathoume diladi????????

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

Bροχή ελαφριας έντασης αλλά μεγάλης διάρκειας και μάλλον μια καταιγίδα κάποια στιγμή στοπ

Το βουνό μέσα στα σύννεφα από τα 1800 και πάνω σχεδόν όλο τα Σαββατοκύριακο στοπ

Ελάχιστο χιόνι στην κορφή ΙΣΩΣ μπορεί και υπάρχει μια πιθανότητα να μάλλον αλλά χλωμό στοπ

Χιονοπόλεμο στον όλυμπο μόνο στοπ

Να δω που θα πετάξω ακόμα πιο στοπ 8)

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ελα Μιχαλη μην απογοητευεσαι..

Ετσι κι αλλιως τα μοντελα αλλαζουν συνεχεια σε καθε run και επικρατει ενα μπαχαλο..

Αλλα λεει η ΕΜΥ αλλα το GFS αλλα το UKMO και αυτα αναιρουν τις προβλεψεις τους καθε λιγο

Σιγουρα δε θα ερθει κι αυτο που περιμεναμε χθες αλλα ποτε δε ξερεις..

Παντως στις Αλπεις θα χιονισει

Παντως στις Αλπεις θα χιονισει

Eιπα ότι θα χιονίσει στην Ελλάδα και θα χιονίσει στην Ελλάδα την Παρασκευή άντε το πολύ το σάββατο.-

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Οριστε γκρινιαξες γκρινιαξες τα γυρισε παλι προς το καλυτερο το GFS ως προς τον υετο..

Ελπιζω να σταθεροποιηθει καποια στιγμη γιατι θα σπασουν τα νευρα μας

Αν τελικα δε χιονισει,λεω εγω τωρα,απο ποτε αρχιζει η 1 βδομαδα αποχης απο το παρα 5? :twisted:

Λοιπόν ΜΙΚ.... ότι και να γίνει δεν χιονίζει σε κανένα σημείο της Ελλάδας το Σ/Κ!

Μετά από ανάλυση και με τις (μηδενικές) γνώσεις μου καταλήγω ότι πάμε για βροχούλες από Παρασκευή απόγευμα, τοπικού όμως χαρακτήρα σε Μακεδονία, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, άντε και Θεσσαλία (Χρύσα η Πύλη που βρίσκεται στη Δυτική Θεσσαλία, πιθανά θα επηρεαστεί το Σάββατο το απόγευμα, πάντως δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο σε ένταση ούτε είναι και σίγουρο!)

Το χαμηλάκι στα ανοιχτά του Ιονίου προς τη Σικελία δεν δείχνει ικανό να μας επηρεάσει εκτεταμένα.

Η θερμοκρασία στα 850 mb δεν πέφτει πουθενά κάτω από 10 = Δεν θα χιονίσει πουθενά.

Στα πεδινά Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας η θερμοκρασία θα είναι κοντά στους 20 με 22 (λόγω και της συννεφιάς) ενώ προς τα κάτω κοντομάνικο κανονικά.

Αν και έχεις απόλυτο δίκιο φίλτατε και η θερμοκρασία που προβλεπόταν σταθερά ανεβαίνει ένα βαθμό τη μέρα ακόμα επιμένω ότι τη Δευτέρα από Λάρισσα θα βλέπουν τις κορφές του Ολύμπου άσπρες. Όλες οι υπόλοιπες βουνοκορφές απλά καταιγίδες.

Έτσι μου ρχετε να πάω να πάω να μείνω στην κορφή και να βγάλω φωτογραφία τις νιφάδες να μάθεις :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

Και επιμένω:σφοδρές χιονοπτώσεις πάνω από τα 2500 μέτρα στον Όλυμπο

Ούτες η άλλως Άρι έχει απαγόρευση πτήσεων στην Νότια Ελλάδα μέχρι 31 Σεπτέμβρη λόγο των Ολυμπιακών. Δεν πιστέυω να νομίζεις ότι δεν συμμορφονώμαστε με την απαγόρευση πτήσεων 8) .

Αν είναι ποτέ δυνατών να απογειωθώ με απαγόρευση πτήσεων εν ισχύ :o .

Ψέματα σας έλεγα τόσο καιρό δεν έχω πετάξει καθόλου :P

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Απλα για την πληροφορια να ενημερωσω οτι πριν απο 4 ωρες εβρισκομενος σ’ενα Airbus A321 στα 9000μ. (30000ft.) πανω αππ τις Άλπεις (το Matterhorn –μαζι με πολλες αλλες αυστριακες κορφες (Hintertux, Grossklockner, Kitzsteinhorn) που φυσικα αναγνωριστηκαν και…αναχαιτιστηκαν :lol: :? - φαiνονταν πιατο! :lol::lol: ), το τοπιο περιλαμβανε ολοΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ χιονι μεχρι τα 2500-2300 περιπου!

..επισης να αναφερω πολλες αναταραξεις στην εισοδο του ελλαδικου χωρου προμηνυοντας αλλαγη του καιρου (με κυνηγουσε απειλητικα ο καφες απο το τραπεζακι!! 8) :roll: :lol: )

Ετοιμαστειτε για φωτογραφιες μολις γυρισω σπιτι… 8)

K. :lol:

Σημ. To ιδιο ακριβως ισχυει και για τα Πυρηναία που περασα στις 8 περιπου το πρωι…(με ‘φαγαν τα δρομολογια!! :lol: )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Καταιγιδα προς τα ορεινα της Θεσσαλονικης εδω και λιγη ωρα με αρκετα αστραποβροντα..Μαλλον πρεπει να ετοιμαζομαστε καθως και το GFS κατι φαινεται ν αλλαζει..

Σημ. To ιδιο ακριβως ισχυει και για τα Πυρηναία που περασα στις 8 περιπου το πρωι…(με ‘φαγαν τα δρομολογια!! :lol: )

Απο "διαδικτυακό Ισπανό φίλο" έμαθα σήμερα ότι κοντά στο χιονοδρομικό του baqueira είχε μόλις 1oc αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να χιονίσει...Λίγο χιόνι είχε ρίξει εχθές στις κορφές...

Εχουμε και λεμε: (σημερινές φωτογραφιες απο Αλπεις :lol: )

Το Hintertux απο μακρυα…σα ψειρα! :lol:

hintertux.jpg

Το χ/κ που εμαθα σκι---στις πιστες του παγετωνα του Κaprun απo τα 21 χρονια που κανω σκι, εχω βρεθει πανω απο 12-15 χρονιες, ειτε οικογενειακως για σκι, ειτε ολομοναχος για σκι, ειτε για χειμερινες διαδρομες ορειβασιας, ειτε για καλοκαιρινες πεζοπορειες, ειτε για βαρκαδες στην παρακειμενη λιμνη του Zell am See…(το Grossglockner, η ψηλοτερη κορφη της Αυστρίας---εμεις στο Soelden θα ειμαστε κοντα στη δευτερη ψηλοτερη :lol::lol:8):lol: !!)

kaprun.jpg

(πχ. Στη κορφη του Κitzsteinhorn to 96’, στον παγετωνα του χ/κ)

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=co...cat=10009&pos=0

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=co...=23&cat=0&pos=8

ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

K. :lol:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Καλα ρε Κωστη εχεις σκοπο να μας καταστρεψεις??Εγω κανονιζω windsurfing με τετοιο αερα που ερχεται και εσυ μας δειχνεις φωτο απο το αδυνατο μου σημειο??Θα ανεβω Ολυμπο Κυριακη οπως παει!!!Να αρχισει και η εμακ το εργο της μια ωρα αρχιτερα!Αρη μετα την Σκιαθο δεν δικαιολογεισαι να μιλας για Χειμωνα!!!Προεδρε εχω κατι φωτο να ανεβασουν που θα καψουν καρδιες!!!

Αντε Καλο Φθινοπωρο!Ο χειμωνας πλησιαζει....ας μην λιγουρευομαστε χιονι απο τωρα......εχουμε 100 μερες ακομα για να ξεκινησει η σεζον οπως το κοβω......μακαρι παντως να πεσουν χιονια και νωριτερα

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Καλα ρε Κωστη εχεις σκοπο να μας καταστρεψεις??Εγω κανονιζω windsurfing με τετοιο αερα που ερχεται και εσυ μας δειχνεις φωτο απο το αδυνατο μου σημειο??Θα ανεβω Ολυμπο Κυριακη οπως παει!!!Να αρχισει και η εμακ το εργο της μια ωρα αρχιτερα!Αρη μετα την Σκιαθο δεν δικαιολογεισαι να μιλας για Χειμωνα!!!Προεδρε εχω κατι φωτο να ανεβασουν που θα καψουν καρδιες!!!

Αντε Καλο Φθινοπωρο!Ο χειμωνας πλησιαζει....ας μην λιγουρευομαστε χιονι απο τωρα......εχουμε 100 μερες ακομα για να ξεκινησει η σεζον οπως το κοβω......μακαρι παντως να πεσουν χιονια και νωριτερα

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"