gvaf72 113 Report post Posted February 22, 2010 FISCHER SKI - PROGRESSOR 7 το γνωριζετε αυτο το πεδιλο.για intermidiate skier καλο?ειμαι 1,72cm και λεω να το αγορασω σε 1,65.τι λετε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 22, 2010 παρτο! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted February 22, 2010 παρτο! XA !!! Σας επριξα??? το παραγγειλα..!! καλυτερο απο το Ζ3 ΛΕς? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 22, 2010 Δεν υπάρχει κακό πέδιλο, μόνο κακός αναβάτης (το έμαθα το μάθημά μου αυτό το σαββατοκύριακο). Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted February 22, 2010 Δεν υπάρχει κακό πέδιλο, μόνο κακός αναβάτης (το έμαθα το μάθημά μου αυτό το σαββατοκύριακο). Που εχεις μπλεξει???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 22, 2010 Πουθενά ευτυχώς! Εκανα τα θεωρητικά μου το σκ στο σαλέ το πρωί περιμένοντας να μαλακώσει το τσιμέντο Ειπα να αξιοποιήσω την παρέα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted February 22, 2010 Πουθενά ευτυχώς! Εκανα τα θεωρητικά μου το σκ στο σαλέ το πρωί περιμένοντας να μαλακώσει το τσιμέντο Ειπα να αξιοποιήσω την παρέα! Χαλια ε? σε ποιο ΧΚ? Τουλαχιστον κατι εμαθες.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 22, 2010 Στο Μαίναλο και δεν ήταν καθόλου χάλια. Ηταν ανέλπιστα καλά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted February 22, 2010 Στο Μαίναλο και δεν ήταν καθόλου χάλια. Ηταν ανέλπιστα καλά! Χα!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted February 22, 2010 Δεν υπάρχει κακό πέδιλο, μόνο κακός αναβάτης (το έμαθα το μάθημά μου αυτό το σαββατοκύριακο). Αλλα αμα παρεις πεδιλο που δεν ειναι για το επιπεδο σου δεν ειναι¨"κακο" πεδιλο για σενα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 22, 2010 Μαλλον εσύ δεν είσαι αρκετά καλός για αυτο ;-) Το νόημα της κουβέντας ήταν το εξής: φρόντισε να απολαμβάνεις το σκι ανεξάρτητά από τα πέδιλα σου και την ποιότητα του χιονιού. Quote Share this post Link to post Share on other sites