No_name 0 Report post Posted October 1, 2004 Καλησπέρα και πάλι. Κατ'αρχήν με λένε Στέλιο και όχι Στάθη!!!! Στη συνέχεια αυτο το έμαθα ως εξής... Πήγε ένας φίλος να αγοράσει καινούρια ΣΚΙ στο TRESPASS στον Κορυδαλλό(δεν κάνω διαφήμιση :twisted: ) και ο υπεύθυνος ο οποίος είπε ότι είναι μέλος του ΣΤΟΥΧ και κάτι τέτοια είπε πως αν έχουμε κάνει την αίτηση πριν την Δευτέρα σίγουρα είμαστε μέσα στην εκδρομή και αφού πήρε ένα τηλέφωνο σε κάποιον πάλι μέλος του συλλόγου έδωσε στον φίλο μου αυτές τις πληροφορίες. Σημειωτέον ότι και ο φίλος μου και εγώ έχουμε κάνει αίτηση για την εκδρομή,δηλαδή μας ενδιαφέρει άμεσα. Έτσι το έμαθα...! Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!! Χιόνια Χιόνια Χιόνια .... Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο Share this post Link to post Share on other sites
No_name 0 Report post Posted October 1, 2004 Επίσης ξέχασα να πω ότι ο ίδιος,δηλάδη ο υπεύθυνος του καταστήματος,δεν μπορεί,δεν προλαβαίνει να έρθει στην εκδρομή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άλλα έδωσε αυτές τις πληροφορίες. Τα ΤΙ και ΠΩΣ παρακάτω γι'αυτο ρωτάω για να μάθω έγκειρα!!! Φιλικά Στέλιος Ματθαίου Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!! Χιόνια Χιόνια Χιόνια .... Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 1, 2004 Στέλιο θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα στο site και στο forum. Αφού έκανες και αίτηση θα σε ενημερώσουν για την κράτηση και για τις προκαταβολές και τα λοιπά. kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 1, 2004 Sorry Στέλιο. Παραδρομή της γλώσσας ( ε του χεριού εννοώ). Βλέπεις μας έχει πρήξει ο batu και όλο Στάθη και Στάθη είμαι Και εγώ αναμένω πληροφορίες για την εκδρομή. Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 1, 2004 Λοιπον μιας και οι μερες περνανε γοργα (καλο μηνα σας ειπα :roll: ), το μυαλο μου ολο και περισσοτερο ταξιδευει προς Aυστρια μερια. Eχω παλι και μια αγωνια για να δω απο κοντα τι ειναι το skitunnel :roll: :?: . Eτσι και εψαξα στο γουγλι και ψαρεψα τις παρακατω φωτο Tι πραματακι ειναι αυτο? Σε φυλλαδιο του χιονοδρομικου υπαρχει απο οτι ειδα και κατι αναλογο λιγο πιο χαμηλα ! ...αυτοι εχουν κανει skitunnel ανω εμεις τωρα τα ανακαλυπτουμε στους δρομους μας! «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted October 2, 2004 Να σαι καλά μας έλυσες μερικές απορίες τώρα όμως εμένα μου δημιουργήθηκε άλλη μια. Υπάρχουν πέδιλα με φώτα :?: Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 2, 2004 Πιάσε δεξιά στο skitunnel ρε και μη μου κλείνεις το δρόμο :!: Δε με βλέπεις που τόση ώρα σου παίζω φώτα :!: Να φέρουμε τα Headlights όσοι έχουμε να κάνουμε χαβαλέ. Άσε που μπορεί να παίξει κανά νυχτερινό σκι και να γουστάρουμε :wink: Φιλικά Ο Κάφρος του Φόρουμ Παναγιώτης Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
vassilis 0 Report post Posted October 4, 2004 ti eipes tora re file milame emeina me anoixto to stoma ontos oi milame oti oi anthropoi exoyn anakalipsei tin piritida kai emeis zoyme akoma stoys pagetones gam.....eta :? :? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 6, 2004 Συγνώμη που ενοχλώ αλλά επειδή οι προθεσμίες πιέζουν παρακαλούνται όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή να καταθέσουν τα χρήματα στο Λογιαριασμό μέχρι την Παρασκευή. Η παρασκευή είναι η καταληκτική ημερομηνία Πάντα μπορείτε να επικοινωνήτε με το 6977719432 Ευχαριστούμε Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 6, 2004 Μετα μην κραζει κανενας οτι ειχε δηλωσει συμμετοχη εγκαιρα κι εμεινε απ εξω.. Η συμμετοχη του καθενος κατοχυρώνεται μονο με την καταθεση της προκαταβολης Τα χρηματα πρεπει να υπαρχουν ως την Παρασκευη οπωσδηποτε για ουσιαστικους λογους. Για τις οποιες διευκρινησεις υπαρχει το τηλ.που εδωσε πιο πανω ο Μιχαλης και φυσικα τα ΡΜ http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites