Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πισοδέρι 2010 (Βίγλα)

Recommended Posts

Με αφορμή την απεργία, ανέβηκα σήμερα Πισοδέρι.

Ξεχαρμάνιασα στο baby, τι να κάνω ο δυστυχής!!!!!

Χιόνι άφθονο, αλλά όχι ακόμη στην κεντρική. Μακάρι να είχαν γίνει χωματουργικά και να υπήρχε η δυνατότητα να μπούν κανόνια.

Πολύ χαμηλη θερμοκρασία για χιόνι

Πιθανόν την Παρασκευή να ανοίξει η περιφερειακή.

Το χιόνι είναι βαρύ αλλά με καλό πάτημα θα σφίξει.

Ο δρόμος, όπως πάντα καθαρός και φυσικά ανοικτός

Εξαιρετικό φαγητό στο σαλέ ( ήρθε και νέος σεφ - προτείνω τσιγγάνικο χοιρινό!!!!!!)

Αντε και καλή αρχή!!!!!!

ααα!!!!ώστε ετσυ προδοτη ανεβαίνεις καθημερινές ,και χάνεσαι τις Κυριακές ..

:)

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

ααα!!!!ώστε έτσι προδοτη ανεβαίνεις καθημερινές ,και χάνεσαι τις Κυριακές ..

:)

Με αφορμή την απεργία, ανέβηκα σήμερα Πισοδέρι.

..................

Εξαιρετικό φαγητό στο σαλέ ( ήρθε και νέος σεφ - προτείνω τσιγγάνικο χοιρινό!!!!!!)

Αντε και καλή αρχή!!!!!!

Κοιλιόδουλε.... :P

Θα το δοκιμάσουμε...

Ν.

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το κατάβαση από την περιφερειακή με δική σας ευθύνη που αναγράφεται σήμερα στο snowreport για το Πισοδέρι;

μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το κατάβαση από την περιφερειακή με δική σας ευθύνη που αναγράφεται σήμερα στο snowreport για το Πισοδέρι;

NAI UA SOY EJHGISV EGV

ΧΙΟΝΙ Η ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΚ ΔΕΝ ΤΙς ΕΔΙΝΕ Προς ΧΡΗΣΗ ,

για λογους ασφαλειας ,και αποφυγη γκρινιας ..του στιλ πανε τα σκι πανε η σανιδες ..

ΑΛΛΑ Όποιος ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟΊ ,ΜΕΣΑ ΣΕ Αυτούς..και ο γιος μου ...

εγω παντως με τον ντιμ την ξεσκίσαμε την τουριστική όσο μπορούσαμε ... :lol:

κριμα που δεν σας ειχαμε στην παρεα :mellow:

κι εγώ έτσι το κατάλαβα πρόεδρε

αλλά θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνώ

αυτό το "με δική σας ευθύνη" το βλέπω και κάποιες φορές σε δρόμους και με εκνευρίζει αφάνταστα

ή είναι ασφαλές και το δίνεις ή δεν είναι και δεν το δίνεις

τόσο απλά

τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ

κι εγώ έτσι το κατάλαβα πρόεδρε

αλλά θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνώ

αυτό το "με δική σας ευθύνη" το βλέπω και κάποιες φορές σε δρόμους και με εκνευρίζει αφάνταστα

ή είναι ασφαλές και το δίνεις ή δεν είναι και δεν το δίνεις

τόσο απλά

τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ

ναι μονο που και στον δρομο σου λεει όριο ταχύτητος 100 και παμε 180 ????

πάμε ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΕΠΑΝΩ ΛΙΦΤΙΕΡΗς ΦΩΝΑΖΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΠΙΣΤΑ

απάντηση ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ δικια μας ευθύνη τι παραπάνω κα κανη,, να τους δέση ???

μεσα σε αυτους και ο γιος μου ηλικιας 26 ετων

,,αντε τωρα εσυ πες μου και εμενα τι να κανω !! για να το πω και εγω στον λιφτιερη :mellow:

ναι μονο που και στον δρομο σου λεει όριο ταχύτητος 100 και παμε 180 ????

πάμε ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΕΠΑΝΩ ΛΙΦΤΙΕΡΗς ΦΩΝΑΖΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΠΙΣΤΑ

απάντηση ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ δικια μας ευθύνη τι παραπάνω κα κανη,, να τους δέση ???

μεσα σε αυτους και ο γιος μου ηλικιας 26 ετων

,,αντε τωρα εσυ πες μου και εμενα τι να κανω !! για να το πω και εγω στον λιφτιερη :mellow:

Να γράψει ΚΛΕΙΣΤΟΣ και όχι ΑΝΟΙΚΤΟΣ με δική σας ευθύνη. Συμφωνώ απόλυτα με το Γιώργο.

Η στερηση (εν λογω σκιαρισμα) σε κανει να σκεφθεσαι χωρις καθαρο μυαλο και μετα ....

..."απολαμβανεις" το αποτελεσμα της πραξης :mellow:

Edited by Gavis

o τρελος του χωριου......

Να γράψει ΚΛΕΙΣΤΟΣ και όχι ΑΝΟΙΚΤΟΣ με δική σας ευθύνη. Συμφωνώ απόλυτα με το Γιώργο.

εεε!!. !πιες .....καλη μου

μήπως μπερδευτήκαμε ...η δεν τα γραφω καλα!!!!

δηλαδη εσυ τι θα εκανες παραπάνω η πιστα ειναι κλειστή και μπαίνεις τι να κανη παραπάνω

μαλον θα σου το πω διαφορετικα

η παραλια ειναι κλειστη για μπανιο ,μα ειναι πολλη ωραια εχει και ζέστη ,,αντε μωρε τωρα που θα κανω οτι γραφή η πινακιδα

και εγω θα εκανα μπανιο :mellow:

Η στερηση (εν λογω σκιαρισμα) σε κανει να σκεφθεσαι χωρις καθαρο μυαλο και μετα ....

..."απολαμβανεις" το αποτελεσμα της πραξης :lol:

ΠΩ!!!!ΠΩ!!!!!....τι ειπε ο ποιητής.... :mellow:

εεε!!. !πιες .....καλη μου

μήπως μπερδευτήκαμε ...η δεν τα γραφω καλα!!!!

η παραλια ειναι κλειστη (ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!!!!!!) :lol: για μπανιο ,μα ειναι πολλη ωραια εχει και ζέστη ,,αντε μωρε τωρα που θα κανω οτι γραφή η πινακιδα

και εγω θα εκανα μπανιο (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ) :lol:

o τρελος του χωριου......

Ο Γιώργος έγραψε πιο πάνω "κατάβαση από την περιφερειακή με δική σας ευθύνη": αυτό για μένα σημαίνει "ανοιχτό με δική σας ευθύνη". Τα γράφω αυτά για προστασία του κέντρου. Αν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει δικό του θέμα και θα το κάνει ό,τι και να πουμε.

Ο Γιώργος έγραψε πιο πάνω "κατάβαση από την περιφερειακή με δική σας ευθύνη": αυτό για μένα σημαίνει "ανοιχτό με δική σας ευθύνη". Τα γράφω αυτά για προστασία του κέντρου. Αν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει δικό του θέμα και θα το κάνει ό,τι και να πουμε.

μα ναι καλη μου

ολα τα χκ δεν σου λενε μπες και κανε κατεβασιές μεσα απο τα δεντρα ...

μα ολοι ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ :lol:

Κανένα χιονοδρομικό στον πλανήτη δεν είναι υπεύθυνο για το σκι εκτός πίστας. Για τις πίστες τους όμως είναι. Πιστεύω πως αν γίνει καμιά στραβή θα τρέχει το χιονοδρομικό.

Κανένα χιονοδρομικό στον πλανήτη δεν είναι υπεύθυνο για το σκι εκτός πίστας. Για τις πίστες τους όμως είναι. Πιστεύω πως αν γίνει καμιά στραβή θα τρέχει το χιονοδρομικό.

σωστά

και στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου το πρόβλημα είναι η έλλειψη επαρκούς ποσότητας χιονιού ανοίγεις τα lift μόνο για βόλτα και δεν αφήνεις πέδιλα/σανίδες κλπ.

αν τα αφήσεις, είσαι τουλάχιστον συνυπεύθυνος

και νάσαι σίγουρος πρόεδρε ότι αν (που το απευχόμαστε όλοι) γίνει καμιά στραβή θα τρέχουν ΣΙΓΟΥΡΑ οι υπεύθυνοι του χκ

Όμορφο ΣΚ, καλό για ξεμούδιασμα και πολύ καλή η προσπάθεια των παιδιών του ΧΚ να φροντίσουν το χιόνι για να κρατηθεί, αφού έρχονται δύσκολές θερμοκρασίες. Βέβαια, στη θέση τους θα απαγόρευα τις πίστες για να μείνει το χίονι, αλλά που να αντισταθείς στη θέληση του λαού για άσπρη μέρα. 'Αλλωστε είναι σίγουρο πως όλοι θα έμπαιναν.

Ο δρόμος όπως πάντοτε καθαρός, η ποιότητα του χιονιού - όχι δυστυχώς η ποσότητα - σχεδόν αλπική (κρύο, άριστο) και ο κόσμος όλος χαρούμενος που τσουλάει.

Όλο το προσωπικό ευγενέστατο και 15 λεπτά πριν την έναρξη στη θέση του.

Πολύ τσιγάρο βέβαια στο σαλέ, αλλά τι να κάνουμε για τον Έλληνα είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα - μόνο γι' αυτό άλλωστε έγινε κίνημα - όχι φυσικά για τα εργασιακά μας.

Όλη την ημέρα Τότης μάζευε χιόνι από τα πλάγια και πατούσε.

Κρίμα, αν υπήρχαν δύο συρόμενα από το τέλος της περιφερειακής έως το μέσο της (όπως είναι τα δύο συρόμενα στα 3-5)- εκεί είχε τέλειο χίονι - και θα είχαμε και μία πίστα περίπου 1000μ. και θα αποσυμφόριζε το κεντρικό καρεκλάκι γενικά.

Ας ελπίσουμε φέτος να είναι η τελευταία χρονιά της ελληνικής μζέριας στα ελληνικά ΧΚ και να πάψουμε να ποντάρουμε στο φιλότιμο του κάθε Τότη!!!!!

Δεν πιστεύω πως οι διαχειριστές του κέντρου δεν γνωρίζουν τις όποιες νομικές ευθύνες έχουν σε πλαίσιο λειτουργίας. Ούτε θα σωθούν οικονομικά από δέκα χαζούς σαν και εμάς που είμαστε τρελλαμένοι με το χιόνι και όπου δούμε λευκό τρέχουμε!!!!!

Ας κοιτάμε το δάσος!!!!!

carpe diem

Όμορφο ΣΚ, καλό για ξεμούδιασμα και πολύ καλή η προσπάθεια των παιδιών του ΧΚ να φροντίσουν το χιόνι για να κρατηθεί, αφού έρχονται δύσκολές θερμοκρασίες. Βέβαια, στη θέση τους θα απαγόρευα τις πίστες για να μείνει το χίονι, αλλά που να αντισταθείς στη θέληση του λαού για άσπρη μέρα. 'Αλλωστε είναι σίγουρο πως όλοι θα έμπαιναν.

Ο δρόμος όπως πάντοτε καθαρός, η ποιότητα του χιονιού - όχι δυστυχώς η ποσότητα - σχεδόν αλπική (κρύο, άριστο) και ο κόσμος όλος χαρούμενος που τσουλάει.

Όλο το προσωπικό ευγενέστατο και 15 λεπτά πριν την έναρξη στη θέση του.

Πολύ τσιγάρο βέβαια στο σαλέ, αλλά τι να κάνουμε για τον Έλληνα είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα - μόνο γι' αυτό άλλωστε έγινε κίνημα - όχι φυσικά για τα εργασιακά μας.

Όλη την ημέρα Τότης μάζευε χιόνι από τα πλάγια και πατούσε.

Κρίμα, αν υπήρχαν δύο συρόμενα από το τέλος της περιφερειακής έως το μέσο της (όπως είναι τα δύο συρόμενα στα 3-5)- εκεί είχε τέλειο χίονι - και θα είχαμε και μία πίστα περίπου 1000μ. και θα αποσυμφόριζε το κεντρικό καρεκλάκι γενικά.

Ας ελπίσουμε φέτος να είναι η τελευταία χρονιά της ελληνικής μζέριας στα ελληνικά ΧΚ και να πάψουμε να ποντάρουμε στο φιλότιμο του κάθε Τότη!!!!!

Δεν πιστεύω πως οι διαχειριστές του κέντρου δεν γνωρίζουν τις όποιες νομικές ευθύνες έχουν σε πλαίσιο λειτουργίας. Ούτε θα σωθούν οικονομικά από δέκα χαζούς σαν και εμάς που είμαστε τρελλαμένοι με το χιόνι και όπου δούμε λευκό τρέχουμε!!!!!

Ας κοιτάμε το δάσος!!!!!

Δημήτρη,

αν ισχύει αυτό που λες και δε γνωρίζουν τι ευθύνες απορρέουν για αυτούς από τη λειτουργία του χκ ... μένω άφωνος ... είναι τραγικό.

Δεν ξέρω αν θα σωθούν οικονομικά από 1 ή 2 Κυριακές παραπάνω αλλά για να λειτουργήσει ένα χκ δεν χρειάζεται μόνο φιλότιμο και πάθος.

Επαγγελματισμός χρειάζεται και αίσθημα ευθύνης.

Ποσώς με απασχολεί η στρατηγική τους να δουλέψουν ή όχι το χκ για να κρατήσουν ή όχι το χιόνι.

Αυτό που με απασχολεί είναι το πόσο ασφαλείς είναι οι πίστες που δίνονται στο κοινό

Φιλικά

Γιώργος

Μα ακριβώς αυτό εννοώ. Πως γνωρίζουν τις ευθύνες και για το λόγο αυτό, ενώ υπήρχε σχετική δυνατότητα χιονοδρομίας, δεν έδωσαν τις πίστες! Οι άνθρωποι δεν είναι ματζίριδες για 100 και 500 ευρώ παραπάνω να ρισκάρουν το ο,τιδήποτε. Από εκεί και πέρα αν εμείς είμαστε χαζοί και κάνουμε τα δικά μας καλά να πάθουμε! Άλλωστε και στο τηλέφωνο έλεγαν πως λειτουργεί μόνο ο δασικός!!

carpe diem

Άλλωστε και στο τηλέφωνο έλεγαν πως λειτουργεί μόνο ο δασικός!!

Αυτό μου λύνει τις απορίες Δημήτρη :rolleyes:

Δεν πιστεύω πως οι διαχειριστές του κέντρου δεν γνωρίζουν τις όποιες νομικές ευθύνες έχουν σε πλαίσιο λειτουργίας

sorry Dim, μου διέφυγε το δεν στο post σου οπότε άκυρο αυτό που έγραψα πριν

Μα ακριβώς αυτό εννοώ. Πως γνωρίζουν τις ευθύνες και για το λόγο αυτό, ενώ υπήρχε σχετική δυνατότητα χιονοδρομίας, δεν έδωσαν τις πίστες! Οι άνθρωποι δεν είναι ματζίριδες για 100 και 500 ευρώ παραπάνω να ρισκάρουν το ο,τιδήποτε. Από εκεί και πέρα αν εμείς είμαστε χαζοί και κάνουμε τα δικά μας καλά να πάθουμε! Άλλωστε και στο τηλέφωνο έλεγαν πως λειτουργεί μόνο ο δασικός!!

δεν ξέρω, ίσως δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα

ή ίσως λίγο οικονομικό και λίγο prestige (μα να ανοίξει το απέναντι βουνό νωρίτερα από μένα;;:rolleyes:

ή οτιδήποτε άλλο

πάντως στο site έλεγε "με δική σας ευθύνη" και θα επιμείνω ότι αν γίνει κάτι εντός πίστας ως αποτέλεσμα έλλειψης χιονιού/κακού πατήματος/πάγου κλπ., κάποια ευθύνη φέρει και το χκ

και αν άλλα λέγανε στο τηλέφωνο, άλλα έλεγε το site και άλλα τα παιδιά στα lifts και πάλι υπάρχει πρόβλημα

γενικά μιλώντας (δεν έχω κάτι με το Πισοδέρι), κατά τη γνώμη μου, εάν λειτουργείς τους αναβατήρες αλλά όχι όλες τις πίστες και επιτρέπεις να περνάνε χιονοδρόμοι (δεν δίνεις δηλ. τον αναβατήρα απλά για βόλτα) πρέπει να υπάρχει σαφής σήμανση στις κλειστές πίστες με απαγορευτικά, κάποια σχετική πινακίδα στην βάση του χκ και συνεχής σχετική ενημέρωση από τους εργαζόμενους

εάν γίνουν όλα αυτά (ή και άλλα που δεν μπορώ να σκεφτώ εγώ) σαφώς και οι "χαζοί που κάνουν τα δικά τους" και μόνο αυτοί είναι άξιοι των πράξεων τους και το χκ θα μπορεί να υποστηρίζει ότι ενημέρωσε πλήρως τον κόσμο για την κατάσταση στις πίστες

ή ίσως λίγο οικονομικό και λίγο prestige (μα να ανοίξει το απέναντι βουνό νωρίτερα από μένα;;:rolleyes:

ή οτιδήποτε άλλο

πάντως στο site έλεγε "με δική σας ευθύνη" και θα επιμείνω ότι αν γίνει κάτι εντός πίστας ως αποτέλεσμα έλλειψης χιονιού/κακού πατήματος/πάγου κλπ., κάποια ευθύνη φέρει και το χκ

και αν άλλα λέγανε στο τηλέφωνο, άλλα έλεγε το site και άλλα τα παιδιά στα lifts και πάλι υπάρχει πρόβλημα

γενικά μιλώντας (δεν έχω κάτι με το Πισοδέρι), κατά τη γνώμη μου, εάν λειτουργείς τους αναβατήρες αλλά όχι όλες τις πίστες και επιτρέπεις να περνάνε χιονοδρόμοι (δεν δίνεις δηλ. τον αναβατήρα απλά για βόλτα) πρέπει να υπάρχει σαφής σήμανση στις κλειστές πίστες με απαγορευτικά, κάποια σχετική πινακίδα στην βάση του χκ και συνεχής σχετική ενημέρωση από τους εργαζόμενους

εάν γίνουν όλα αυτά (ή και άλλα που δεν μπορώ να σκεφτώ εγώ) σαφώς και οι "χαζοί που κάνουν τα δικά τους" και μόνο αυτοί είναι άξιοι των πράξεων τους και το χκ θα μπορεί να υποστηρίζει ότι ενημέρωσε πλήρως τον κόσμο για την κατάσταση στις πίστες

καλημερα ..ισως σε δω το βράδυ και τα πουμε απο κοντα !! για αυτο το θεμα

για το λογο αυτο δεν θα σου απαντήσω μεσο του φορουμ .....

βλεπεις τυχαίνει να μιλάω πολλη ποιο γρηγορα απο το οτι γράφω ..... :rolleyes:

ή ίσως λίγο οικονομικό και λίγο prestige (μα να ανοίξει το απέναντι βουνό νωρίτερα από μένα;;:P

ή οτιδήποτε άλλο

τελικα ωραια τα είπαμε εχτές εε Γιωργής :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...