Olga 6,796 Report post Posted November 13, 2010 χιόνια πολλά στο αγαπημένο σου Πισοδέρι! μας αγαπητε..ΜΑΣ Happy b-day Mr. President "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 13, 2010 Χρονια πολλα Mr.Ninja-skier!Xρωστας κερασμα στο Πισοδερι-καφε με λουκουμακι! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted November 13, 2010 χρονια πολλα κ.Νικο. (σου στειλα π.μ) o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 14, 2010 χρονια πολλα κ.Νικο. (σου στειλα π.μ) ευχαριστω πολλη για τις ευχες σου μα!!!! εσύ τουλαχιστον θα μπορουσες να πάρεις και ενα τηλ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 14, 2010 ενα ευχαριστω στα παιδια του φορουμ για τις ευχες του ... οσο για τα κερασματα δεν κωλώνει ο προεδρος ... οση ήτανε εχτές επάνω στην βιγλα το ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ το κερασμα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 16, 2010 καλησπερα στο φορουμ... θα παρακαλουσα τοιυς φιλους μας οπως σπευσουν ταχυτατα και κανουν σερβις τα σκι τους διότι απο το επομενο σβκ αναμένονται ραγδαίες καιρικές ΕΞΕΛΙΞΗΣ σε βαθμο που το χκ πισοδεριου ΔΗΛΩΣΗ έναρξη χειμερινής περιοδου παρακαλείστε οπως δήλωσετε συμετοχες για καταπληκτικά σβκ ... 1. νανα 2. βιβα σκι 3. λαπας 4 ολγα 5. σκιμαν 6.μικ 7.κουμπαρος 8.τολομιτης 9.δαμιανος 10..ΟΣΗ πιστοί !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 16, 2010 Χμμμ. διήμερο στο Πισοδέρι! Τώρα με τον κάθετο της Εγνατίας ολοκληρωμένο μέχρι και την Καστοριά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αν υπήρχε και ο άξονας κεντρικής Ελλάδας... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 16, 2010 βορεια μετα το ταξιδι του εξωτερικου προεδρε μαλλον για καθαροδευτερα λεμε DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted November 18, 2010 καλησπερα στο φορουμ... θα παρακαλουσα τοιυς φιλους μας οπως σπευσουν ταχυτατα και κανουν σερβις τα σκι τους διότι απο το επομενο σβκ αναμένονται ραγδαίες καιρικές ΕΞΕΛΙΞΗΣ σε βαθμο που το χκ πισοδεριου ΔΗΛΩΣΗ έναρξη χειμερινής περιοδου παρακαλείστε οπως δήλωσετε συμετοχες για καταπληκτικά σβκ ... 1. νανα ............ 10..ΟΣΗ πιστοί !! Ευχαριστώ Πρόεδρε που με σκέφτεσαι...φυσικά και θα έρθω μόλις χιονίσει... Να σαι καλά... Ν. ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 22, 2010 γκου..γκουχου.... προς απαντες τους φαν πισοδεριου !!! αυτο το σβκ προμηνύονται ευχαριστα γεγονοτα ως προς το θεμα τον χιονοπτώσεων ... να ετοιμάζονται η έχοντες δήλωση παρών στο προσκλητήριο του πισοδεριου ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 22, 2010 Ευχαριστώ Πρόεδρε που με σκέφτεσαι...φυσικά και θα έρθω μόλις χιονίσει... Να σαι καλά... Ν. και επειδη εισαι και η μονη που χωρις δευτερη σκέψη ειπες φυσιακα και ερχομαι ,,,,,,,,,,,,,, το χκ πισοδεριου τοττης.....σου χαριζει και εσενα μια ετήσια καρτα για να μπορείς να έρχεσαι και ποιο ανετα και ποιο συχνα ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted November 22, 2010 και επειδη εισαι και η μονη που χωρις δευτερη σκέψη ειπες φυσιακα και ερχομαι ,,,,,,,,,,,,,, το χκ πισοδεριου τοττης.....σου χαριζει και εσενα μια ετήσια καρτα για να μπορείς να έρχεσαι και ποιο ανετα και ποιο συχνα ... Πρόεδρε τι θα γίνει με τις κάρτες;;;Για μένα δεν έχει;;;;;;Άντε περιμένω...... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted November 22, 2010 Πρόεδρε τι θα γίνει με τις κάρτες;;;Για μένα δεν έχει;;;;;;Άντε περιμένω...... ωπα ρε μεγαλε εμεις τι κανουμε εδω ,προεδρε σε μενα δωσε καρτα αστον αυτον Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 22, 2010 η παραπανω φίλοι και μοντ του απέναντι φιλικου φορουμ αν επιθυμούν ετισιες καρτες, να απευθυνθούν στον αρμοδιο υπεύθυνο και επικεφαλής του φορουμ κυριο πανο οπως μεριμνήσει με τον τροπο του για την προμήθεια καρτων , και αφου δεν τις βγαλει σε κληρωση οπως συνήθως .. .τοτε τις διαθέσει στα παιδια του φορουμ κατα το οπως ΝΟΜΙΖΕΙ δικαιότερο .................. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 22, 2010 Αγαπητέ President, Αν υπάρχει προσφορά ετησίων καρτών για το snowclub σε παρακαλούμε επικοινώνησε με κάποιο μέλος του ΔΣ για τις λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε πολύ Εκ μέρους του ΔΣ Ράνια Μπούμη Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 22, 2010 Αγαπητέ President, Αν υπάρχει προσφορά ετησίων καρτών για το snowclub σε παρακαλούμε επικοινώνησε με κάποιο μέλος του ΔΣ για τις λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε πολύ Εκ μέρους του ΔΣ Ράνια Μπούμη oxi den υπαρχουν ετήσιες καρτες απο χκ πισοδεριου ειναι τοσο προσιτές στις τιμες τους που δεν υπαρχουν περιθώρια για καλυτερες τιμες αν ομως θελετε να κανω μια προταση στους διοικούντες και αν υπαρχη κατι θα σας ενημερώσω η καρτα που εδωσα στην νανα του εδω φορουμ οπως και μια στο σνοου ρεπορτ εναι δικες μου πρότασις προς τους διοικουντες που ζήτησα 2 ετισιες καρτες για φετος οπως και πέρυσι με το ελευθερο να τις διαθέσω προς ατομα τον φορουμ κατα το πως θεωρό καλυτερα χαρισμένες ειναι μια καθαρα δικη μου ενεργεία που ΦΕΡΝΗ το πρόσωπο μου υποχρεωμένο προς το χκ πισοδεριου εμενα και μονο καθαρα πραγμα που μου επιτρέπει να τις χαρίσω κατα το οπως θελω εγω ..... τις δικες μου ετήσιες τις πληρώνω κανονικότατα ,,για να μην χουμε παρεξήγησις ............... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 22, 2010 ΟΚ τοτε! Πολύ ωραια πρωτοβουλία, έτσι κι αλλιώς! Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted November 22, 2010 η παραπανω φίλοι και μοντ του απέναντι φιλικου φορουμ αν επιθυμούν ετισιες καρτες, να απευθυνθούν στον αρμοδιο υπεύθυνο και επικεφαλής του φορουμ κυριο πανο οπως μεριμνήσει με τον τροπο του για την προμήθεια καρτων , και αφου δεν τις βγαλει σε κληρωση οπως συνήθως .. .τοτε τις διαθέσει στα παιδια του φορουμ κατα το οπως ΝΟΜΙΖΕΙ δικαιότερο .................. φτου την εχασα την καρτα,αλλα εχω αλλη μια ευκαιρια που θα παει θα κερδισω Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted November 23, 2010 η παραπανω φίλοι και μοντ του απέναντι φιλικου φορουμ αν επιθυμούν ετισιες καρτες, να απευθυνθούν στον αρμοδιο υπεύθυνο και επικεφαλής του φορουμ κυριο πανο οπως μεριμνήσει με τον τροπο του για την προμήθεια καρτων , και αφου δεν τις βγαλει σε κληρωση οπως συνήθως .. .τοτε τις διαθέσει στα παιδια του φορουμ κατα το οπως ΝΟΜΙΖΕΙ δικαιότερο .................. Έχεις χάσει επεισόδια Πρόεδρε....Ούτε μοντ είμαι ούτε ανήκω πουθενά......Είμαι ελεύθερος! ότι ήξερες κάντο reset. Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 23, 2010 oxi den υπαρχουν ετήσιες καρτες απο χκ πισοδεριου ειναι τοσο προσιτές στις τιμες τους που δεν υπαρχουν περιθώρια για καλυτερες τιμες αν ομως θελετε να κανω μια προταση στους διοικούντες και αν υπαρχη κατι θα σας ενημερώσω η καρτα που εδωσα στην νανα του εδω φορουμ οπως και μια στο σνοου ρεπορτ εναι δικες μου πρότασις προς τους διοικουντες που ζήτησα 2 ετισιες καρτες για φετος οπως και πέρυσι με το ελευθερο να τις διαθέσω προς ατομα τον φορουμ κατα το πως θεωρό καλυτερα χαρισμένες ειναι μια καθαρα δικη μου ενεργεία που ΦΕΡΝΗ το πρόσωπο μου υποχρεωμένο προς το χκ πισοδεριου εμενα και μονο καθαρα πραγμα που μου επιτρέπει να τις χαρίσω κατα το οπως θελω εγω ..... τις δικες μου ετήσιες τις πληρώνω κανονικότατα ,,για να μην χουμε παρεξήγησις ............... ΤΕΛΕΙΟ! έπεσες διάνα! η Νανά θα τη χαρεί περισσότερο απ' όλους την κάρτα για το Πισοδέρι 1000% Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Agathos3 55 Report post Posted November 23, 2010 psk θα ειμαι επανω και εγω....οσοι πιστοι προσελθουν για να εχουμε υποδοχη χιονιου http://skafotexniki.gr http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124 ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted November 23, 2010 Χμμμ. διήμερο στο Πισοδέρι! Τώρα με τον κάθετο της Εγνατίας ολοκληρωμένο μέχρι και την Καστοριά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Χρήστο τι εννοείς; Για Πισοδέρι στρίβεις λίγο πριν την Κοζάνη (έξοδος προς Πτολεμαίδα-Φλώρινα) Ο κάθετος προς Καστοριά - Κρυσταλλοπηγή είναι αρκετά πιο πέρα (θεωρώντας ότι κινούμαστε από Θεσ/νίκη προς Ηγουμενίτσα) και από αυτό το δρόμο είναι πολύ πιο μακριά το Πισοδέρι (μέσω Καστοριάς δηλαδή) τουλάχιστον έτσι νομίζω Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 23, 2010 Απ' την Αθήνα έρχομαι (και στην κορφή κανέλα! ) Αναφέρομαι σε αυτό: Όλη η κάθετη γραμμή προς Καστοριά είναι πλέον υπέροχος αυτοκινητόδρομος. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted November 23, 2010 χρηστο εχει δικιο ο jorge_ver μεσο κοζανης ειναι ο σωστος δρομος K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 23, 2010 Μήπως μπορείς να τραβήξεις ένα screen shot από την διαδρομή που λέτε μέσω του google maps, γιατί δεν πολυκατάλαβα; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites