Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πισοδέρι 2010 (Βίγλα)

Recommended Posts

δασκαλε σχολιαζω μου αρεσει αλλα καντε και λιγο πιστα ρε σεις θα ξεχασετε την τεχνικη σας στο τελος :P :P :angry:

Χρήστο, φαντάσου ότι το Σάββατο που έκανα μαζί του στην μαύρη του Πισοδερίου, ήμουν μπροστά του συνέχεια!!!!!!!!!! :D:lol: (μόλις ξύπνησα :(:D )

Πάντως Βιβή, από Παρασκευή βράδυ μέχρι και Κυριακαή πρωί που ήμουν Πισοδέρι, ήταν από τα καλύτερα φετινά μου ΣΚ.

Σάββατο πρωί σκι, καφεδάκια στο σαλέ (πολύ προσιτές τιμές, θετικό αυτό), σφηνάκια και κάτι γιέγκερμάιστερ (ελληνιστή!!) μετά χορού και μουσικής ντίσκο ως το βραδάκι, κλπ κλπ.

Πρώτη φορά έμεινα τόσο πολύ στο συγκεκριμένο ΧΚ, και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές: από τιμές θες, από ευγένεια και των ιδιοκτητών και των εργαζομένων θες.

President, σίγουρα θα ξανάρθω εκεί. Μπορεί και το ερχόμενο ΣΚ.

Πάντως Βιβή, από Παρασκευή βράδυ μέχρι και Κυριακαή πρωί που ήμουν Πισοδέρι, ήταν από τα καλύτερα φετινά μου ΣΚ.

Σάββατο πρωί σκι, καφεδάκια στο σαλέ (πολύ προσιτές τιμές, θετικό αυτό), σφηνάκια και κάτι γιέγκερμάιστερ (ελληνιστή!!) μετά χορού και μουσικής ντίσκο ως το βραδάκι, κλπ κλπ.

Πρώτη φορά έμεινα τόσο πολύ στο συγκεκριμένο ΧΚ, και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές: από τιμές θες, από ευγένεια και των ιδιοκτητών και των εργαζομένων θες.

President, σίγουρα θα ξανάρθω εκεί. Μπορεί και το ερχόμενο ΣΚ.

δυστυχώς δεν μπορεσα να ειμαι και εγω εκει παρόλο που το ηθελα πολλη

αυτο το σβκ λογικα πρεπει να ειμαι ........εχασα τα καλύτερα εβενς απο επανω ,...........αλλα δεν γινότανε και διαφορετικά τα λεμε αυτο το σβκ ..

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

καλημερα ..σε ολους

τελεια μερα για σκι σε ολα σχεδων τα χκ ..τυχεροι οσοι μπορουν να τα απολαύσουν......

εχτες σε μια οπως παντα χιουμοριστική διαμάχη σε αλλο φορουμ και σε ποστ του καιμακ με μοντ γυναικα ..ΔΕΧΘΗΚΑ σβησίματα συνεχώς μεχρι και τελικου μπαναρισματος .

δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του μοντ που ειναι βαπτισμένος καιμακ και ξερό ψωμι να μην ΔΕΧΕΤΑΙ αρνητικα σχολια τουλαχιστον απο εμενα ,,ειμαι και εγω φαν του πισοδεριου και για το λόγο αυτο δεν ζητησα αξιώματα και τιτλους που θα μπορουσα πιθανόν να εχω .. μπορώντας με τον τροπο αυτο να εχω την ελευθεριά τον γραπτών μου ..

γιατι οπως και να το κανουμε αν εισαι μοντ δεν μπορεις πια να εισαι οπως εισουνα ......

ελα ομως που ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ μοντ που τον στήριξα κιολας να παρει τον τιτλο αποδειχθεί= μικροτερος τον περιστάσεων με αποτελεσμα να μην εχει τα προσοντα που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕ πανω στο θεμα μοντ.........

αν το εκει φορουμ εχει φτασει στην δυνατοτιτα να πεσει τοσο χαμηλα στις επιλογες τον μοντ !! τοτε εχουμε προβλημα δεν παει να πει οτι επειδη σε κανω μοντ γινεσαι και αυτοματος και μονιμος υπαλληλος δημοσιου και δεν μπορουμε να σε αλαξουμε ...

κ βατικωτη λυπουμε παρα πολλη για τις επιλογες σας στους μοντ αν φυσικα ειναι και δικιάς σας ......... τα φορουμ δεν ειναι μονο για διαφήμισης και χαιδεμα τον χκ ..ειναι και χιούμορ κριτικες αρνητικών σχολιων οπως και τον θετικων που με διαδικτυακούς διαλογους αναμεταξύ τον μελών ,βγαίνουν τα υπερ και τα κατα του καθε χκ ..................................παντα προς την καλυτερη κατεύθυνση για ολους

δεν μπορει να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ καποιος οτι ο καφες στο καιμακ ειναι πανάκριβος ,και γιατι να ειναι να αναρωτιέται ...και να παίρνει σαν απαντιση απο ατομα που ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ εκει εχωντας οικονομικα κερδοι ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙς μπραβο λογικη

Nικο , έχουμε περάσει πολλές στιγμές μαζί στο Πισοδερι, έχουμε κανει πολλές φορές μαζι σκι , έχουμε φαει και πιει μιλάμε αρκετές φορές στο τηλ.

ξέρεις πολύ καλά ποσο σε εκτιμώ αλλα ρε φίλε μην κολλάς με τα ιδια και τα ίδια στο εχω πει πολλές φορες.

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Χρήστο, φαντάσου ότι το Σάββατο που έκανα μαζί του στην μαύρη του Πισοδερίου, ήμουν μπροστά του συνέχεια!!!!!!!!!! :P:P (μόλις ξύπνησα :P:D )
χαχαχαχα

θα ερθουμε καιμακ

εγω μπορει και να τον περασω στον ξυπνιο μου :unsure::P :P :P:lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

χαχαχαχα

θα ερθουμε καιμακ

εγω μπορει και να τον περασω στον ξυπνιο μου B):P :P :P:lol:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙς ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ..ΣΚΑΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΚΙ

μαζι και με οποιον ακομα θελει ..

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙς ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ..ΣΚΑΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΚΙ

μαζι και με οποιον ακομα θελει ..

Nαι ρε συ Νικο,θα παρει το τρενο απο την Αρνισσα και θα ερθει στο Πισοδερι! B):lol::P

Nαι ρε συ Νικο,θα παρει το τρενο απο την Αρνισσα και θα ερθει στο Πισοδερι! :P :P :P

ναι ναι!! μονο που μετα απο έδεσα προς φλωρινα το εισιτήριο διπλασιάζετε για να βγαίνουν οικονομικα ,μιας και μεχρι την εδεσα μπαίνουν μεσα :D

γκαβις !! γκαβις !!

εισαι εδω ..........

θελω τα σκι μου για να τα δοκιμαζω και εγω :P

γκαβις !! γκαβις !!

εισαι εδω ..........

θελω τα σκι μου για να τα δοκιμαζω και εγω :P

Γιατι ειδες πουθενα "πουδρες"και βαθυ χιονι :P

ασε που σκεφθομαι να τα κρατησω για το καλοκαιρι να κανω waterski

o τρελος του χωριου......

Γιατι ειδες πουθενα "πουδρες"και βαθυ χιονι :P

ασε που σκεφθομαι να τα κρατησω για το καλοκαιρι να κανω waterski

ναι ο ερμπορ μου ειπε να ετοιμαστώ για την επομενη βδομαδα :P

ναι ο ερμπορ μου ειπε να ετοιμαστώ για την επομενη βδομαδα :P

ποιος αυτος ο ρεποτερ ?

ο αντικαταστατης?

ποιος αυτος ο ρεποτερ ?

ο αντικαταστατης?

ναι!! ναι!!! αυτος ο προδοτης :P

Για μια ακομα φορα φετος σχεδιαζω να ανεβω το επομενο σ'κ (18-19-20) πισοδερι.Τις 2 πρωτες εφαγα ακυρο λογω καιρου.Ελπιζω να ειναι η 3η και τυχερη.Ξερουμε κατι απο καιρο?Θα ειναι κανεις εκεινη την περιοδο πανω?

Και κατι ακομα.Ενδεικνυται το χ'κ για επιπεδο κατω του intermediate?Η να προτιμησω να παω Σελι?

Να έρθεις - sorry για τα greekenglish- αλλα γράφω από Cervinia-Valtourneche. Θα είμαι σίγουρα επάνω και ο καιρός θα είναι ιδανικός. Εννιά η ώρα το Σάββατο, μαζί με President στη βάση τις καρεκλας!!!!!

Το πεδίο είναι καλο για να ευχαριστηθείς στην περιφερειακή και παράλληλα να νιώσεις πως ανέβηκες επίπεδο. Κάνουμε και μια δυο μαζί αν θες και όλα θα είναι ok!!!

Edited by Χρήστος Λάππας
Greeklish to Greek

carpe diem

Na ertheis - sorry gia ta greekenglish- alla grafo apo Cervinia-Valtourneche. Tha eimai sigoura epano kai o kairos tha einai idanikos. Ennia i ora to Savvato, mazi me President sti vasi tis kareklas!!!!!

To pedio einai kalo gia na efxaristitheis stin periferiaki kai parallila na nioseis pos anevikes epipedo. Kanoume kai mia diio mazi an thes kai ola tha einai ok!!!

Ευχαριστω παρα πολυ!Μεσα στη βδομαδα θα κλεισω δωματια και θα σε ενημερωσω!!!

ειδαν καλα τα ματια μου?παρασκευη και σαββατο νυχτερινο 2100 με 0100?

ειδαν καλα τα ματια μου?παρασκευη και σαββατο νυχτερινο 2100 με 0100?

Κι ομως!!!Ενας απο τους λογους που ψηθηκα τοσο!Πρακτικα αυτο σημαινει 4 φορες σκι σε ενα διημερο!!!

Να έρθεις - sorry για τα greekenglish- αλλα γράφω από Cervinia-Valtourneche. Θα είμαι σίγουρα επάνω και ο καιρός θα είναι ιδανικός. Εννιά η ώρα το Σάββατο, μαζί με President στη βάση τις καρεκλας!!!!!

Το πεδίο είναι καλο για να ευχαριστηθείς στην περιφερειακή και παράλληλα να νιώσεις πως ανέβηκες επίπεδο. Κάνουμε και μια δυο μαζί αν θες και όλα θα είναι ok!!!

Καλα, το διαβασα πριν δω το edit του κ. Λαππα, και λεω, παει ο Dim, απο τη πολλη χαρα που ειναι Cervinia, το 'χασε...

:angry:

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Καλησπέρα σε όλους....

Μόλις επέστρεψα επάνω....Τα πράγματα αν και ακόμα ήταν υποφερτά δεν ξέρω για πόσες μέρες ακόμα θα είναι με αυτές τις θερμοκρασίες.... Τελευταίο απότομο της Πισοδερίου ήταν πρόβλημα σήμερα....Περιφερειακή αν και καλή είχε αγώνες όλο το Σκ και δεν μπορέσαμε να τσουλήσουμε παρά μόνο Σαββάτο μεσημέρι αργά που τελείωσαν οι αγώνες.... Το πρώτο απότομο δεν λειτουργεί γιατί έχει μόνο χώμα... Κεντρική πρόβλημα ελάχιστο στο πρώτο απότομο... Παρασκευή βράδυ σκέτο παγοδρόμιο οι πίστες αλλά Σαββάτο πρωί και βράδυ και Κυριακή διορθώθηκε...

ελα ελα ..που εχουν χαθει τα παιδια απο πισοδερι μεριά ......

χιονακι μεχρι στιγμής εχουμε και αν ολα πανε καλα και το σβκ μας ερθει και ακομα ενα ...την βγάλαμε μεχρι την 25 μαρτιου

αρα τριήμερο καθαρας δευτέρας ..

μανα μου τα λουλουδια σου που λεει και θρακιώτικο άσμα :D

ελα ελα ..που εχουν χαθει τα παιδια απο πισοδερι μεριά ......

χιονακι μεχρι στιγμής εχουμε και αν ολα πανε καλα και το σβκ μας ερθει και ακομα ενα ...την βγάλαμε μεχρι την 25 μαρτιου

αρα τριήμερο καθαρας δευτέρας ..

μανα μου τα λουλουδια σου που λεει και θρακιώτικο άσμα :D

Zητω συγνωμη για το off-topic αλλα θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στον Prezident

YouTube Video ->

Zητω συγνωμη για το off-topic αλλα θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι στον Prezident

YouTube Video ->

:D:lol: :LOL: :lol: :LOL: :lol:

Γεια σου ρε gavis με τα τρίκυκλα σου..... :lol: :LOL: :lol:

απιστευτος τυπος ο κουκος

Πσσσσσσ μαζί ποστάραμε...... Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. MIKE T
      MIKE T
      (49 years old)
    2. OliaTax
      OliaTax
      (44 years old)
    3. Socratis
      Socratis
      (62 years old)
    4. spiros
      spiros