madskier 2,767 Report post Posted October 5, 2011 president απλα σε ρωτησα εγω γιατι απο την απαντηση σου δεν καταλαβα και πολλα-λες δηλ οτι οι Τοτηδες θα στραφουν σε αλλα χ/κ???καλα για την τεχνητη χιονωση δεν εγινε στα καλα χρονια ,τωρα περιμεναμε??? και εννοειται οτι οι βραχυπροθεσμες μισθωσεις ειναι ασυμφορες για τους επαγγελματιες απλα εκανα την ερωτηση:ο Τοτης με ποσα χρονια μισθωση ειχε μεχρι τωρα το χ/κ???ηταν πχ 10 χρονια η απλα ανανεωνοταν καθε 3-4 χρονια-αυτο ρωταω... Φιλικα Λιανα "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 5, 2011 (edited) president απλα σε ρωτησα εγω γιατι απο την απαντηση σου δεν καταλαβα και πολλα-λες δηλ οτι οι Τοτηδες θα στραφουν σε αλλα χ/κ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗς απο ΑΛΛΑ ΧΚ ?καλα για την τεχνητη χιονωση δεν εγινε στα καλα χρονια ,τωρα περιμεναμε??? ΓΙΑ ΦΕΤΟς ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ,ΕΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΧΚΠ ΓΙΑ 10 ΕΤΗ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ και εννοειται οτι οι βραχυπροθεσμες μισθωσεις ειναι ασυμφορες για τους επαγγελματιες απλα εκανα την ερωτηση:ο Τοτης με ποσα χρονια μισθωση ειχε μεχρι τωρα το χ/κ?? ΣΥΝΕΧΩς ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ?ηταν πχ 10 χρονια η απλα ανανεωνοταν καθε 3-4 χρονια-αυτο ρωταω... Φιλικα Λιανα συγνωμη για τα κεφαλαια γραματα αλλα δεν μπορω να τα κανω ποιο σκουρα Edited October 5, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 5, 2011 (edited) συγνωμη για τα κεφαλαια γραματα αλλα δεν μπορω να τα κανω ποιο σκουρα παιχτακι μου Edited October 5, 2011 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted October 5, 2011 ποιος θα κανη επενδιση για ενα χρονο .....και ειναι και ο φιλος μου ο ντολομιτ που θελει να ειναι και το μπειμπη δωρεαν !!!!!!.. αχ ?/ καλα ας στειλουμε τις προτασης μας στα χκ και να δουμε τι απαντισης θα παρουμε .αν και απο το χκπ την ξερω απο τωρα κιολας !!! καλά, υπήρχε θέμα δημοπρασίας για εκμίσθωση και δεν μας ενημέρωσες κύριε ανταποκριτά και ξόδεψα ρε γμτ κάτι ψιλά που είχα στην άκρη Νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τυπικό το θέμα να αναλάβουν ξανά οι Τόττηδες, εκτός αν το ποσό (και οι απαιτήσεις) ξεφεύγουν από αυτά που πλήρωναν τα προηγούμενα χρόνια. Το ότι δεν υπάρχει έτοιμη σύμβαση αλλά απλά σχέδιο (οι όροι ΘΑ καταρτιστούν αργότερα) μου ''δείχνει'' διαπραγματεύσεις αναλόγως το πρόσωπο που θα αναλάβει. Οπότε δεν νομίζω να ρισκάρει άλλος εκτός από αυτούς που το έχουν χρόνια τώρα Αλήθεια η επιστολή με τις προτάσεις στάλθηκε στα ΧΚ; Πάντως Νίκο το να συνεχίζουν να χρεώνουν 15ευρώ για το babylift των 40μ. είναι κάτι που ανήκει σε άλλη εποχή! Εκτός αν θέλουν να δουλεύουν μόνο με Σκοπιανούς. Από Θεσσαλονίκη δεν βλέπω φως... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 6, 2011 καλά, υπήρχε θέμα δημοπρασίας για εκμίσθωση και δεν μας ενημέρωσες κύριε ανταποκριτά και ξόδεψα ρε γμτ κάτι ψιλά που είχα στην άκρη Νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τυπικό το θέμα να αναλάβουν ξανά οι Τόττηδες, εκτός αν το ποσό (και οι απαιτήσεις) ξεφεύγουν από αυτά που πλήρωναν τα προηγούμενα χρόνια. Το ότι δεν υπάρχει έτοιμη σύμβαση αλλά απλά σχέδιο (οι όροι ΘΑ καταρτιστούν αργότερα) μου ''δείχνει'' διαπραγματεύσεις αναλόγως το πρόσωπο που θα αναλάβει. Οπότε δεν νομίζω να ρισκάρει άλλος εκτός από αυτούς που το έχουν χρόνια τώρα Αλήθεια η επιστολή με τις προτάσεις στάλθηκε στα ΧΚ; Πάντως Νίκο το να συνεχίζουν να χρεώνουν 15ευρώ για το babylift των 40μ. είναι κάτι που ανήκει σε άλλη εποχή! Εκτός αν θέλουν να δουλεύουν μόνο με Σκοπιανούς. Από Θεσσαλονίκη δεν βλέπω φως... καλημερα ενταξει !! φιλε ντολομιτ ..ας αρχισουν τα πηγαδια απο φετος το αυτο πρόγραμμά ,του δωρεάν λιφτ τον 100 μέτρων που και αυτο ειναι σε αλλη εποχη και το συζηταμε και παλι ....για το πισοδερι που και το παραμικρο βγαίνει απο ιδιωτική τσεπη .... οσο για το θεμα τις θεσ.κης στην παρουσια κοσμου !! σε πληροφορώ οτι φετος εχουμε επιπλέον νεες αφιξεις τροχοσπιτων απο θεσικη ,σε βαθμο που δεν το περιμενα.. ποσες εχουν τα πηγαδια ??? αραγε!!...τυχαιο ,φεν νομιζω ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 6, 2011 και αυτο το σβκ προσκλητήριο φαν τον βουνων .για υποδοχη τον πρώτον χιονοπτώσεων ... εγω θα ειμαι επανω ζουμπιτο .. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 6, 2011 (edited) Καλό χιονοπόλεμο φίλε. Εύχομαι να είναι αυτό που θα οδηγήσει σε μια καταπληκτική σεζόν. Γενικά τι πιστεύεις για το βουνό? Όλα οκ με το διαγωνισμό κλπ? Θα είναι έτοιμοι? Edited October 6, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 6, 2011 Καλό χιονοπόλεμο φίλε. Εύχομαι να είναι αυτό που θα οδηγήσει σε μια καταπληκτική σεζόν. Γενικά τι πιστεύεις για το βουνό? Όλα οκ με το διαγωνισμό κλπ? Θα είναι έτοιμοι? φιλε μικ αν διαβάσεις προσεκτικα την προκήρυξή του διαγωνισμου και λιγο αν γνωριζεις καποια πραγματα καταλαβαίνεις πολλα .. πχ. υποχρέωσή του μισθωτη να λειτουργήσει καφε _ αναψυκτήριο στο εγκαταλελειμμένο υπάρχον κτίριο με ρημαγμένες υποδομες ,χωρις μονώσεις !! και κοστος ανακατασκευής του χωρου ???αστα να πανε, ξερω το κτηριο πως ειναι απο μεσα ,ολο το χειμωνα η περισσότερη υπόγειοι χωροι ειναι πλημμυρισμένη απο νερα !!! άσε που αν πεις να το θερμάνεις .............καλυνηχτα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 6, 2011 Ναι για αυτό σε ρωτάω. Πιστεύεις ότι όλα οκ ή το Πισοδέρι θα είναι κάπως φέτος? Ο Τόττις θα το πάρει? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 6, 2011 Ναι για αυτό σε ρωτάω. Πιστεύεις ότι όλα οκ ή το Πισοδέρι θα είναι κάπως φέτος? Ο Τόττις θα το πάρει? ΤΟ αν θα το παρει !! δεν το γνωρίζω .... μεχρι πριν 3 μηνες η αποφαση τις περιφέρειας ητανε για 10 χρονια ,, και τον περασμενο μηνα εγινε και παλι μονοετής ... τυχαίο >>>...δεν νομιζω ???? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 6, 2011 αντε αννυ μας ξεχασες ?? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 6, 2011 Αχ βρε president πολυ μαυρα τα ακουω....κριμα γιατι το χ/κ ειναι απο τα λιγα νοικοκυρεμενα που υπαρχουν στην Ελλαδα-την τελευταια διετια που το γνωρισα και καλυτερα ειχα ευχαριστηθει στρωσιμο πιστων ,υποδειγματικη εξυπηρετηση απο υπαλληλους κι αν ειχε και αλλο καρεκλακι στην κεντρικη θα μιλουσα για το τελειο χ/κ-να κανω ομως μια ερωτηση:τα προβληματα στο καφε-αναψυκτηριο με τα νερα κλπ πως και δεν ειχαν διορθωθει τοσο καιρο...??τωρα ακομα κι αν βρεθει καποιος επενδυτης-αυτοχειρας να μισθωσει το κεντρο,δε θα τον βαρυνουν και ολα τα εξοδα συντηρησης??? Προσωπικη μου γνωμη μακαρι να συνεχισει με την ιδια νοικοκυρεμενη διοικηση αλλα και με καποιες ευκολιες στην τιμολογιακη πολιτικη (οικογενειες,πακετα εβδομαδιαια)-οχι πως ηταν ακριβο αλλα οντως το 15αρι για το baby που ανεφερε ο dolomites ειναι πολυ. Φιλικα Λιανα. "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 6, 2011 (edited) Αχ βρε president πολυ μαυρα τα ακουω....κριμα γιατι το χ/κ ειναι απο τα λιγα νοικοκυρεμενα που υπαρχουν στην Ελλαδα-την τελευταια διετια που το γνωρισα και καλυτερα ειχα ευχαριστηθει στρωσιμο πιστων ,υποδειγματικη εξυπηρετηση απο υπαλληλους κι αν ειχε και αλλο καρεκλακι στην κεντρικη θα μιλουσα για το τελειο χ/κ-να κανω ομως μια ερωτηση:τα προβληματα στο καφε-αναψυκτηριο με τα νερα κλπ πως και δεν ειχαν διορθωθει τοσο καιρο...??τωρα ακομα κι αν βρεθει καποιος επενδυτης-αυτοχειρας να μισθωσει το κεντρο,δε θα τον βαρυνουν και ολα τα εξοδα συντηρησης???Προσωπικη μου γνωμη μακαρι να συνεχισει με την ιδια νοικοκυρεμενη διοικηση αλλα και με καποιες ευκολιες στην τιμολογιακη πολιτικη (οικογενειες,πακετα εβδομαδιαια)-οχι πως ηταν ακριβο αλλα οντως το 15αρι για το baby που ανεφερε ο dolomites ειναι πολυ. Φιλικα Λιανα. αχ!! φιλεναδα τι να σου πρώτο εξηγήσω ?? σε αυτην την πονεμένη ιστορια .. 1 μεχρι το 2008 το κτηριο δεν δινόταν μαζι με το χκ .αλλα νοικιάζανε μια αιθουσα μονο ,που δεν την νοίκιαζε κανείς 2 απο το 2008.2009 δόθηκε στον τοτε δημοπρατούταν και καταστροφέα του χκ κ τορτοκα και για πρωτη φορα δόθηκε μεσα στον χειμώνα με χιονια στο κτηριο νερο και ρευμα ..που ομως δεν μπόρεσε να το δουλέψει ητανε η μαυρη χρονια για το πισοδερι . εγω και αλλοι 7 τροχοσπιταδες βρήκαμε τοιχοκολλημένη εντολή κατεδάφισις τον τροχοσπιτων , απο την νομαρχια λογω αυθαιρέτων κτισματων ???? ...που να σου λεω τι εγινε παρακατω .. 3 και αναγκαστικα απο εκει την χρονια και μετα δινουν και στον επομενο μισθωτή το κτίριο ολοι απο την πλευρά τους εχουν δικιο.. παλαιοτέρα ήτανε το μπειμπη ποιο φθηνό ..ομως ο αρχαριος μετα απο 10.15 κατεβασιες βαριοτανε και ήθελε να ανεβει στο επανω λιφτ ΕΕ!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙς ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΛΙΦΤΙΕΡΙΔΕς .. με αποτελεσμα να αποφασισουν ,θες καλο ,θες κακο μια τιμη για ολα Edited October 6, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 6, 2011 (edited) ολοι απο την πλευρά τους εχουν δικιο.. παλαιοτέρα ήτανε το μπειμπη ποιο φθηνό ..ομως ο αρχαριος μετα απο 10.15 κατεβασιες βαριοτανε και ήθελε να ανεβει στο επανω λιφτ ΕΕ!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙς ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΛΙΦΤΙΕΡΙΔΕς .. με αποτελεσμα να αποφασισουν ,θες καλο ,θες κακο μια τιμη για ολα Αρε Νικο τι μου θυμησες ..... Το 2000 ειχαμε παει εκδρομη Πρωτοχρονια ...και ενω ολη η παρεα ειχε παει στον Αρκτουρο να δει τις τις αρκουδες εγω αποφασιζω να "μαθω" σκι..... Νοικιαζω εξοπλισμο και αρχιζω να πιανω το πιατακι-σχοινι να ανεβαινω και ....να κατεβαινω...... Σε καποια φαση με ρωταει ο Υπευθηνος -αλβανος "ει μεγκαλε καρτα?..... τι καρτα του λεω εγω.....την επομενη ξανα με ρωταει......."ει φιλους καρτα?......" Ρωταω καποιον πιτσιρικα τι με φωναζει αυτος ο "ξανθομπαμπουρας"? Πρεπει να βγαλεται καρτα που κανει ...τοσο!!!!!!(δεν θυμαμαι το ποσο) Τοτε παω σε εναν φιλο μου (αστινομικο)και παιρνω την ταυτοτητα του και παω στον αλβανιαν..... του λεω "τι φωναζεις καρτα,καρτα...." μου λεει "να βγαλεις καρτα......" του δειχνω την ταυτοτητα και του λεω "εχεις πρασινη καρτα?" εκει τελειωσαν ολα ...αλλα το γελιο που επεσε απο τους παραυρισκομενους δεν λεγεται Edited October 6, 2011 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted October 6, 2011 Τελικα Gavis εσεις οι βορειοι πως τα κανετε παντα-και γελιο βγαζετε και την σκαπουλαρετε??? Παντως σοβαρα τωρα κατι τετοιο θα μπορουσε να καλυφθει με το να πληρωθει η διαφορα παλι πισω στο ταμειο-βεβαια το λιφτακι ειναι σε τετοιο σημειο που ο αρχαριος δε θα προτιμησει το δρομο για να παει στην Πισοδεριου οπου δεν υπαρχει εκδοτηριο αλλα θα βγει αριστερα στην κεντρικη(ωστε να κατευθυνθει μετα στις μπλε πιστες) αρα και πισω στο καφε που βγαινουν και τα εισιτηρια-μαλιστα θα μπορουσε να υπαρχει και χρονικο οριο περαν του οποιου να πληρωνε λιγοτερο(πχ τιμη ολου του χ/κ μειον τιμη baby για μετα τη 1μμ ) οποτε θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι. Οσο για το καφε και τις εγκαταστασεις, τι να πω.....τοση ομορφια τοπιου παει χαμενη-θα μπορουσε το Πισοδερι να αποτελει πολυ μεγαλυτερο πολο ελξης και να ειναι ανταγωνιστικο και με χ/κ γειτονικης χωρας... Ευχαριστουμε για την παροχη γνωσεων και ελπιζω να σκιαρουμε μαζι φετος και να τα πουμε απο κοντα "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 7, 2011 καλημερα στο φορουμ .. θα ηθελα να αναπτύξω [οσο μπορώ βεβαια] μια σκεψη ,που εχω στο πισω μερος του μυαλου ,οπως παντα ,προσπαθωντας να καταλαβω αυτο που διαβάσω σε οποιο κείμενό ,στο γιατι να ειναι ετσι και οχι ετσι .. πχ λιγο ποιο αναλυτικα προκήρυξή για ΧΚΠισοδ, ...πριν δυο μηνες για 10 χρονια .μετα 2 μηνες για ενα χρονο .μμμμ!!!εντολή περιφέρειας ..μμμ!! ποιο αλλο χκ εχει στην ευθύνη τις μμμμ!!! μα ναι βεβαια ΧΚ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ . αμαν λες μμμ!!! ισως ποιο χκ ειναι γερος ανταγωνιστής του και ποιο κοντα του μμμμ!! πισοδερι !!! ποιος ενδιαφέρεται μμ!! γερος αντίπαλος ,,ας βαλουμε μια τρικλοποδιά ...και βλεπουμε ...! λες !! μπα! μωρε !! οχι ,δεν γινονται τετοια πραγματα ,,,,,,,, μα απο την αλλη μερια πως φετος γίνονται ξαφνικα τωρα εργα στην βασιλιτσα ενο δεν υπαρχει σαλιο για πουθενα αλλου ... αυτη η σκεψη γυρναει στο μυαλο μου και την εκφράσω απο εδω ...ισως να εχω λαθος μα στην πορεία μου διαπιστώνω συνεχως οτι στο τελος δικαιώνομαι ??? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 7, 2011 Τα συγχαρητυρια μου για τα εργα που γινονται στην Βασιλιτσα εν μεσω οικ.κρισης -αυτο δειχνει οτι καποιος κατι κανει,ειδικα σε χιονοδρομικο του Δημοσιου- Τωρα το πως μπορει η περιφερεια να κοψει την αρχικη της διαθεση για 10 χρονια στον Τοττη σε συναρτηση το μελλον της Βασιλιτσας .......δεν το καταλαβαινω ρε Νικο Στο κατω-κατω η συγκεκριμενη περιφερεια εαν δουλεψουν και τα δυο(Βασιλιτσα-Πισοδερι) κερδισμενη θα ειναι ....εναντι των αλλων περιφερειων. Κατι αλλο παιζει εχω την εντυπωση για την αλλαγη του χρονου μισθωσης του χιονοδρομικου. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 7, 2011 (edited) Μηπως τα κερδη απ το συμβολαιο της μακροχρονιας μισθωσης θα πηγαιναν στα σωστα χερια και καποιοι ......"εμειναν στην απ εξω"? Επειδη στο παρελθον εχουν δει πολλα τα ματακια μας ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι. Μπορει το 1+1 να μην αφηνει περιθωρια αναπτυξης,επενδυσης κτλ αλλα εαν ηταν να χασει το κρατος απ το 10ετες συμβολαιο .....γιατι να το κανει? Φανταζεστε τα κερδη απ το μακροπροθεσμο να πηγαιναν στις τσεπες κανενος λαμογιου? Τοτε τι θα λεγαμε?......."δεν αλλαζει ο Ελληνας!!!!!!" Γιαυτο κατι κριβει αυτη η αλλαγη της αποφασης ........η οποια να στε σιγουροι οτι καποια στιγμη θα διαρευσει και θα βγει στο φως της δημοσιοτητας Edited October 7, 2011 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 7, 2011 Νίκο δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις και θα σου εξηγήσω το γιατί. Μπορεί η Βασιλίτσα να βρίσκεται στη Δυτ. Μακεδονία αλλά δεν ανήκει στην Περιφέρεια αλλά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ετσι η Περιφέρεια δεν έχει καμμία σχέση με τα οικονομικά της Βασιλίτσας. Επίσης είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι υπήρχαν κάποια κονδύλια για το συγκεκριμένο Χ/Κ τα οποία ήταν ανενεργά και μάλιστα φώναζαν όλοι στα Γρεβενά γιατί δεν μπορούσαν οι τότε διοικήσεις της Βασίλως να τα ξεμπλοκάρουν και να τα χρησιμοποιήσουν. Προφανώς λοιπόν η σημερινή διοίκηση κατάφερε να χρησιμοπιήσει κάποια από αυτά τα χρήματα! Συμφωνώ ωστόσο μαζί σου (και ποιός θα διαφωνούσε άλλωστε) ότι με 1+1 χρόνια είναι αδύνατον να κάνει επένδυση στη Βίγλα οποιοσδήποτε επενδυτής! Θα έπρεπε να το δώσουν για 10 χρόνια! Πως θα επενδύσει ο άλλος για τεχνητή χιόνωση ή για αλλαγή της κεντρικής καρέκλας όταν κινδυνεύει να μην έχει το Χ/Κ για τις επόμενες χρονιές. Θα μου πεις μπορεί ποτέ ο Τόττης να χάσει το Χ/Κ σε διαγωνισμό? Βεβαίως και μπορεί, όπως έγινε και στο παρελθόν, πόσο μάλλον όταν θα έχουν μπει και χρήματα που θα έχουν αλλάξει ριζικά τη λειτουργία του συγκεκριμένου χιονοδρομικού. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 7, 2011 Αν τα πούμε όλα εδώ μέσα ρε Πρόεδρε, τι θα λέμε αύριο γύρω από το Τζάκι, ενώ έξω θα χιονίζει. Τελικά ποιοι θα είναι επάνω; Το ποδήλατο θα το ανεβάσω, τώρα αν θα κάνουμε βλέπουμε 1. President 2. Dim 3. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted October 7, 2011 και μη νομιζετε πως δαπανηθηκαν εκατομυρια ευρω για να γινουν αυτα που γινονται στη βασιλιτσα...υον εξκαφεα του δημου πηρανε....ουσιαστικα μονο τα πετρελαια πληρωσαν... οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 9, 2011 Ανταποκριση απο το Χιον.κεντρο μεσω του Προεδρου ........τρελη χιονοπτωση και ο Νικος μαζευει νιφαδες για να φτιαξει χιονανθρωπο o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 9, 2011 (edited) επιστροφή απο πισοδερι .... ασε ντιμ παλι απών ήσουν. καλα!! εε!! περιττό να σας πω το τι χιονοκουρτινα έπεσε επανω ,θερμοκρασία 2 βαθμου ,ξεκίνησε περιπου μετα τις 10 πμ και !! παρε κοσμε ..ο προεδρος να τρεχει μεσα εξω και να βγαζει φωτο βροχηδόν ,,καθαρός χειμώνας ,ολα τα λεφτα ..φωτο αυριο κατόπιν επεξεργασίας .. θαλπωρή τροχοσπιτου τέλεια ,,η καλύτερή λύση για εμας του χιονοτρελαμενους .. φωτο επισης αυριο νεότερα απο επανω τεχνητή χιονόπτωση δυσκολα .λεφτα απο πρόγραμμά ευρωπαϊκό ,ειναι στο περίμενέ ....??? θα πορευτούμε και φετος με οτι υπαρχη και βλέπουμε ,,απο πλευράς τοττιδων εαν εχουν το χκ θα προσφέρουν οτι μπορούν ,οπως παντα το καλύτερό δυνατό .. επίσης εκπροσωπεί του συναδελφικού ΦΟΡΟΥΜ επανω ,και αυτη [καπτεν και ι,ς γιατρος ] οπως τον ξέρουμε ... πιθανή αναβολή δημοπρασίας .. Edited October 9, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 9, 2011 ευχαριστουμε για την χιονοενημερωση Νικο. ευχομαι ολα τα ΣΚ απο εδω και περα να συνεχίσεις με (οσο γινεται) ευχάριστα νεα. αντε, καλη σεζον λεμε τωρα! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 9, 2011 ευχαριστουμε για την χιονοενημερωση Νικο. ευχομαι ολα τα ΣΚ απο εδω και περα να συνεχίσεις με (οσο γινεται) ευχάριστα νεα. αντε, καλη σεζον λεμε τωρα! ...........αν δεν βαλεις πεδιλο στο ποδι............. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites