Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πισοδέρι 2010 (Βίγλα)

Recommended Posts

ο κουκος φενετε το προλαβε το ποστ με το τρίκυκλο ...το δευτερο του απογευματος ΩΩΩΩΩΩΩΠΠωπαπαππα ωωωωπππααααααπππαππαπαπ..........εεελλλλλαα μμμμμρρρε ε φωωωτια στο μαγαζι ωωππαπα .....θενκιου βεριμας

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

πρεπει να ξεκινησε η χιονοπτωση στο χ.κ

o τρελος του χωριου......

πρεπει να ξεκινησε η χιονοπτωση στο χ.κ

Μπααααα δεν βλέπω φως στο τούνελ....

Για να προλαβω τους αλλους "κανιβαλους" με τις φωτογραφιες,καμερες που θα παραθεσουν αυριο.....σημερα ειχαμε μια ωραια συναντηση για καφε,δειπνο με τον Σταθη (spider) sta κουφαλια μιας και ανεβηκε στην Θεσσαλονικη για δουλειες.

Ωραια παρεα και κανονιστηκε πληρες προγραμμα 4ημερου ....ΠΕΜΠΤΗ στην infacomaμε sthn Helexpo,εξορμηση Σαββατοκυριακου στο Πισσοδερι (νυχτερινο και πρωινο σκι την κυριακη για τους υγιεις και καφεδακια,φαγητο για τους υπολοιπους.

Ποιοι ημασταν?

:angry:

Spider,gavis,President,Agathos,Koukos

Παντα τετοια παιδια!!!!

ολε !! ολε !!! αυριο η φωτο καληνύχτα ...

Edited by PRESIDENT

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Για να προλαβω τους αλλους "κανιβαλους" με τις φωτογραφιες,καμερες που θα παραθεσουν αυριο.....σημερα ειχαμε μια ωραια συναντηση για καφε,δειπνο με τον Σταθη (spider) sta κουφαλια μιας και ανεβηκε στην Θεσσαλονικη για δουλειες.

Ωραια παρεα και κανονιστηκε πληρες προγραμμα 4ημερου ....ΠΕΜΠΤΗ στην infacomaμε sthn Helexpo,εξορμηση Σαββατοκυριακου στο Πισσοδερι (νυχτερινο και πρωινο σκι την κυριακη για τους υγιεις και καφεδακια,φαγητο για τους υπολοιπους.

Ποιοι ημασταν?

:o

Spider,gavis,President,Agathos,Koukos

Παντα τετοια παιδια!!!!

Μπράβο παιδιά :angry:

πάντα τέτοια !!!

:P

βέβαια... μόνο τον Στάθη ξέρω απ' όλους εσάς αλλά φαντάζομαι :lol:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Μπράβο παιδιά :angry:

πάντα τέτοια !!!

βέβαια... μόνο τον Στάθη ξέρω απ' όλους εσάς αλλά φαντάζομαι :lol:

Μην ανησυχεις θα μας μαθεις :o

Η εκδρομη ειναι κοντα!!! Θα κανουμε και σκιιιιιιιιιιιιιι

Edited by Gavis

κανιβαλοι????μεγαλη κουβεντα αυτη :angry::o

DALTONS POW ROBBERY.....

κανιβαλοι????μεγαλη κουβεντα αυτη :rolleyes::P

Για το "ντινερ" μιλαμε παντα......

υ.γ

Μου αρεσε που ο Σταθης ξεκινησε την παραγγελεια στον σερβιτορο καπως ετσι

...."μια μπροκολα παρακαλω....." :P:P

και μετα μας εσκασε το μυστικο οτι ειχε να φαει απο το πρωι :P:P

να μας το προσέξετε το παιδί εκει πάνω που ήρθε τον έχουμε σε υγιεινή διατροφή...

λοιπον εχθες ήμασταν ωραια παρεουλα ήπιαμε της μαλαματινες μας φάγαμε τα κοψίδια μας και συζητήσαμε πολλα ενδιαφέροντα θεματα...να πω οτι χάρηκα για την γνωριμία απο κοντα με τον spider kai ton kouκo, και περιμενω και τον spider για σκι το σαββατο βραδινό και την κυριακη πρωινο να κατεβει πρωτη φορα της πιστες του πισοδεριου παρεα με εμενα

και σας βαζω φωτο απο την παρεουλά μας εχθες

ήμασταν 4 και κουκος :P :P :P :P

λοιπον απο τα αριστεράς πρώτος ο gavis δίπλα ο κουκος παραδυπλα ο προεδρος αμεσως ματα spider και δεξια εγω :rolleyes:

dsc01798fj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

και εδω ο gavis με την πουλαδα κολλημένη :P snowουκλαμπιτης καθαρος

dsc01799u.jpg

Edited by Agathos3

hpim0258.jpg hpim0192.jpg

http://skafotexniki.gr

http://www.facebook.com/home.php?#!/pr...p;id=1237404124

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Μπράβο παιδιά :rolleyes:

πάντα τέτοια !!!

βέβαια... μόνο τον Στάθη ξέρω απ' όλους εσάς αλλά φαντάζομαι :P

ε θα μας μαθεται αμα ερθεται στο καιμακ για την εκδρομη εε ολο και για κανενα βραδυνο δεν θα πεταχτητε στο πισοδερι :P :P :P;) ;) ???????????? ??

λοιπον εχθες ήμασταν ωραια παρεουλα ήπιαμε της μαλαματινες μας φάγαμε τα κοψίδια μας και συζητήσαμε πολλα ενδιαφέροντα θεματα...να πω οτι χάρηκα για την γνωριμία απο κοντα με τον spider kai ton kouκo, και περιμενω και τον spider για σκι το σαββατο βραδινό και την κυριακη πρωινο να κατεβει πρωτη φορα της πιστες του πισοδεριου παρεα με εμενα

και σας βαζω φωτο απο την παρεουλά μας εχθες

ήμασταν 4 και κουκος :P :P ;) ;)

λοιπον απο τα αριστεράς πρώτος ο gavis δίπλα ο κουκος παραδυπλα ο προεδρος αμεσως ματα spider και δεξια εγω :P

dsc01798fj.jpg

και εδω ο gavis με την πουλαδα κολλημένη :P snowουκλαμπιτης καθαρος

dsc01799u.jpg

Αχ ρε Σαλονικα, ωραιος κοσμος και φιλοξενος σε βαθμο κακκουργηματος!!!

Ωραια η παρεα που συνοδευτηκε με αρκετη μασαμπουκα θα ελεγα, ηπια και την περιφημη "Μαλαματινα" που αναφερετε συχνα στα κατα τοπους γηπεδα ποδοσφαιρου(ε, τι θα παθετε εσεις οι πρασινοι το σαββατο στον ναο).....

Βγηκανε και τα πλανα για το επερχομενο ΣΚ με βραδυνο στο ΧΚΠισοδεριου και ημερισιο αλλά μαλλον με την μιση παρεα που ειμασταν αποψε.....

Πανο οταν εισαι με τετοιους φιλους αναγκαστικα κανεις μια παρασπονδια οσων αφορα την διατροφη.....την επομενη φορα στο ΧΚΠ χωρις σταματημο και θα καουν ολες οι θερμιδες!!

Οσων αφορα την πουλαδα του "ΕΣΤΟΥΧ" που φορα ο Γιαννης "Gavis" στο στηθος να συπληρωσω οτι ο ανθρωπος την εχει και στην πλατη του, κοινως κινητη διαφημηση του ΕΣΤΟΥΧ, μπραβο Γιαννη και απο οτι καταλαβα σειρα εχουν τωρα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ο ΥΙΟΣ....... :P

ΥΓ.Ρε εσεις εκει πανω ειστε πραγματικα απαιχτοι!!!!!!

Ολγα σαν προεδρος του ΕΣΤΟΥΧ θα σου προτεινα να συνεργατεις πιο στενα με αυτα τα παιδια για λογαριασμο του συλλογου, γιατι μονο κερδος θα εχει ο ΕΣΤΟΥΧ απο μια τετοια στενη συνεργασια!!!!! ;)

Παιδια σας ευχαριστω για την ωραια βραδια που περασαμε παρεα!!!!! :rolleyes:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Gavis έμεινες στο κρεβάτι φέτος και λες να γίνεις παπάς????? Γρήγορα στο ξυράφι.....

Υ.Γ. Σηματάκι snowclub μόνο στα μέλη δίνουμε?????

Ολγα σαν προεδρος του ΕΣΤΟΥΧ θα σου προτεινα να συνεργατεις πιο στενα με αυτα τα παιδια

προσδιόρισε λιγο Στάθη τι εννοείς με το ''πιο στενα?'' :rolleyes:

Υ.Γ.τους περιμένουμε oλους στην εκδρομη του Καϊμακ της Καθαρας Δευτερας

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Gavis έμεινες στο κρεβάτι φέτος και λες να γίνεις παπάς????? Γρήγορα στο ξυράφι.....

Υ.Γ. Σηματάκι snowclub μόνο στα μέλη δίνουμε?????

ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ .

οσο για την εμφανιση .....ξεχασθηκα λιγακι........

ΜΕ ΤΗΝ 1Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ .

οσο για την εμφανιση .....ξεχασθηκα λιγακι........

Μόλις μαζέψουμε κανένα φράγκο και τελειώσω με τις υποχρεώσεις θα κανονίσω και μια συνδρομή για το snowclub.....Ελπίζω στο φετινό χειμώνα....Γούσταρα πολύ το σηματάκι....

προσδιόρισε λιγο Στάθη τι εννοείς με το ''πιο στενα?'' :D

Υ.Γ.τους περιμένουμε πλους στην εκδρομη του Καϊμακ της Καθαρας Δευτερας

:

μπα δεν το βλεπω το αγαπαμε τοσο πολυ αυτο το καιμακ :wub: :wub: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: που λεμε να σας αφησουμε να το χαρείτε μονοι σας :happy2: :happy2: ...οταν αγανακτήσετε και βαρεθητε...περαστε και μια βολτα απο το φιλοξενο παντα και πανεμορφο πισοδερι :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: .....πριν φύγετε καντε και καμια προσευχη καμια παρακλιση κανενα ταμα να μην εχεται αερα και ομοχλη και να πετυχαίτε ανοιχτή την φανταστικη και ξακουστη παγκοσμιος κρεμαση:yahoo: :yahoo: ..........περα την πλακα καλα να περασετε στην εκδρομη και πυστευω θα βρεθει καποια στιγμη η ευκαιρια να γνωριστουμε ολοι

και περιμενω και τον spider για σκι το σαββατο βραδινό και την κυριακη πρωινο να κατεβει πρωτη φορα της πιστες του πισοδεριου παρεα με εμενα

Πανω που ειχα αρχισει και κανονιζα για σελι μου τα χαλατε...Με βαρια καρδια :rolleyes::rolleyes: θα ανηφορισω προς Φλωρινα

Πανω που ειχα αρχισει και κανονιζα για σελι μου τα χαλατε...Με βαρια καρδια :rolleyes::rolleyes: θα ανηφορισω προς Φλωρινα

αντε ελα να μεγαλωσει η παρεα

agathos ε μια μέρα απο το ΠΣΚ να κάνεις πέτρα τη καρδιά σου να γνωρίσεις και τους υπολοιπους που θα ανεβουν... ετσι και αλλιώς ολοι παρέα παιρναμε καλά ακόμα και στην ανηφόρα :rolleyes:

agathos ε μια μέρα απο το ΠΣΚ να κάνεις πέτρα τη καρδιά σου να γνωρίσεις και τους υπολοιπους που θα ανεβουν... ετσι και αλλιώς ολοι παρέα παιρναμε καλά ακόμα και στην ανηφόρα :rolleyes:

μπα ειμαι 100% σιγουρος πως για ενα βραδυνο θα ανεβειτε 40 λεπτακια ειναι...ετσι και αλλιως βραδυ στο καιμακ δεν εχει τιποτα.......

τελος παντον αμα βρω παρεα μπορει να κανω μια λυποταξια :rolleyes:

...ετσι και αλλιως βραδυ στο καιμακ δεν εχει τιποτα.......

μετα το σκι στο Καϊμακ εχει Λουτρα Ποζαρ. αντε και κανα παρτακι αμα τυχει :rolleyes:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

μετα το σκι στο Καϊμακ εχει Λουτρα Ποζαρ. αντε και κανα παρτακι αμα τυχει :rolleyes:

παρτακι....και αμα τυχει....βραδυ μετα απο λουτρα....το επομενο δικο σας...! :rolleyes:

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

παρτακι....και αμα τυχει....βραδυ μετα απο λουτρα....το επομενο δικο σας...! :rolleyes:

Σε βλεπω νεαρε στο καπακι να πηγαινεις για τον γιο....αμα ζητας λουτρα ωκαι συναφη, αχ φιλεναδα μου τι θα τραβηξεις να ξερες!!!! :rolleyes:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...