PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 26, 2011 (edited) και αφου μας έπιασαν και η ζέστες ειπα να αφήσω το αλογο και να πιασω του βυθούς η φωτο ειναι απο την πρώτη μου φορα ,σε βουτια και ειμαι συν 15 κιλα απο οτι ειμαι τωρα Edited May 26, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
lazarosoil 0 Report post Posted May 29, 2011 ΠΡΕΖΙΝΤΕΝ κανα νεο απο το βουνο?εχω να παω πολυ καιρο!μαλον θα ανεβουμε καποιο ΣΚ να μαθουμε και κανα καινουργιο νεο!!για τη νεα σεζον!!! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 2, 2011 ΠΡΕΖΙΝΤΕΝ κανα νεο απο το βουνο?εχω να παω πολυ καιρο!μαλον θα ανεβουμε καποιο ΣΚ να μαθουμε και κανα καινουργιο νεο!!για τη νεα σεζον!!! μάθετε το !!! μαθετε το εεε!!εε!!!... πως φετος το χειμωνα απο τις πληροφορίες μου θα εχουμε τεχνητή χιονόπτωση μιας και ε χουν αρχιση επανω η εργασιες τοποθετήσεις γραμμών νερου και ρεύματος δια τουτο ας αναφωνήσουμε τρεις φορας ζητω !! ζητω ! ζητω !! πισοδερι ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted June 2, 2011 (edited) μάθετε το !!! μαθετε το εεε!!εε!!!... πως φετος το χειμωνα απο τις πληροφορίες μου θα εχουμε τεχνητή χιονόπτωση μιας και ε χουν αρχιση επανω η εργασιες τοποθετήσεις γραμμών νερου και ρεύματος δια τουτο ας αναφωνήσουμε τρεις φορας ζητω !! ζητω ! ζητω !! πισοδερι Δηλαδη ρε μαστορα πως θα γινει αυτο, ας πουμε θα ρυμουλκησουν συννεφα απο αλλου γεματα νερακι και αυτα θα ξερνανε χιονι πανω απο την Βιγλα ας πουμε..... Ρε συ, του Γιαννη "Gavis" του τα χεις πει αυτα..... Edited June 2, 2011 by spider Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted June 2, 2011 Μήπως εννοείς την τεχνητή χιόνωση σε όλη την κεντρική πίστα? Γιατί εγω κάτι τέτοιο έχω στα υπόψη μου! Τελικά Νίκο επιβεβαιώθηκα για την εγκατάσταση του τεχνητού χιονιού. Αν και τόσα χλμ μακρυά από το Πισοδέρι κάτι πιάνουν οι κεραίες μου έτσι? Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 3, 2011 Δηλαδη ρε μαστορα πως θα γινει αυτο, ας πουμε θα ρυμουλκησουν συννεφα απο αλλου γεματα νερακι και αυτα θα ξερνανε χιονι πανω απο την Βιγλα ας πουμε..... Ρε συ, του Γιαννη "Gavis" του τα χεις πει αυτα..... απιστε σταθη ,,που δεν πιστεύεις τιποτα !!! αν ολα πανε καλα κατα τις δεκα με 15 ..11 θα κλείσω δωματιο για να γουστάρεις σκι απο νωρίς νωρίς ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 3, 2011 Τελικά Νίκο επιβεβαιώθηκα για την εγκατάσταση του τεχνητού χιονιού. Αν και τόσα χλμ μακρυά από το Πισοδέρι κάτι πιάνουν οι κεραίες μου έτσι? καλα τα πας .. να δω τι αλλο θα πιάσουν η κεραίες σου ,που ειναι και ποιο κοντα σου ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 3, 2011 (edited) Καλορίζικο και το αιολικό πάρκο president. To πιο ψηλό πάρκο της Ελλάδας. Πες μας τι θα γίνει στον Παρνασσό πες μας πες μας. Edited June 3, 2011 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 3, 2011 Καλορίζικο και το αιολικό πάρκο president. To πιο ψηλό πάρκο της Ελλάδας. κάτσε πρωτα να τελείωσή το παρκο γιατι εχει συνεχώς εμποδια Πες μας τι θα γίνει στον Παρνασσό πες μας πες μας................................... ακομα δεν μπορω !!!!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted June 3, 2011 Ρε σεις μην "τσιγκλατε" τον Προεδρο και αρχισει να μιλαει....... ειναι "tripio tsouvali" o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted June 3, 2011 (edited) καλα τα πας .. να δω τι αλλο θα πιάσουν η κεραίες σου ,που ειναι και ποιο κοντα σου Το έχω πιάσει ήδη και έβαλα τον ανάλογο ''χρησμό'' στο ποστ του Παρνασσού αλλά όλοι νομίζουν ότι έχει να κάνει με καινούρια λιφτ! Φαντάζομαι ότι εσύ μιλούσες για το ότι αναλαμβάνει τη διαχείρηση του Χ.Κ.Παρνασσού για τα επόμενα 3 χρόνια η Μόντε Νουλίκας. Βέβαια κράτα ακόμη πισινή γιατί δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και απ' ότι φαίνεται θα πέσουν περί τα μέσα Ιουλίου. Edited June 3, 2011 by sotogiannop Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 3, 2011 Το έχω πιάσει ήδη και έβαλα τον ανάλογο ''χρησμό'' στο ποστ του Παρνασσού αλλά όλοι νομίζουν ότι έχει να κάνει με καινούρια λιφτ! Φαντάζομαι ότι εσύ μιλούσες για το ότι αναλαμβάνει τη διαχείρηση του Χ.Κ.Παρνασσού για τα επόμενα 3 χρόνια η Μόντε Νουλίκας. Βέβαια κράτα ακόμη πισινή γιατί δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και απ' ότι φαίνεται θα πέσουν περί τα μέσα Ιουλίου. Wrong topic maybe? Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 3, 2011 Το έχω πιάσει ήδη και έβαλα τον ανάλογο ''χρησμό'' στο ποστ του Παρνασσού αλλά όλοι νομίζουν ότι έχει να κάνει με καινούρια λιφτ! Φαντάζομαι ότι εσύ μιλούσες για το ότι αναλαμβάνει τη διαχείρηση του Χ.Κ.Παρνασσού για τα επόμενα 3 χρόνια η Μόντε Νουλίκας. Βέβαια κράτα ακόμη πισινή γιατί δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και απ' ότι φαίνεται θα πέσουν περί τα μέσα Ιουλίου. ..... ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 3, 2011 Aς γίνει split το thread ή ας ενωθεί με του Παρνασσού President τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι καλό νέο που μια εξαιρετική πράγματι εταιρία αναλαμβάνει το τρέξιμο του Παρνασσού για τα επόμενα χρόνια? Για μένα όσο εξαιρετική δουλειά και να κάνει αν δεν την πληρώνουν και με αυτά τα λιφτ τα ίδια ακριβώς θα δούμε. Αν είμαστε τυχεροί με τον καιρό θα κάνουμε καλό σκι αν είμαστε άτυχοι θα κάνουμε χάλια σκι, αν έχει λιακάδα θα έχει ουρές 11 με 2 κλπ κλπ κλπ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 3, 2011 (edited) Aς γίνει split το thread ή ας ενωθεί με του Παρνασσού President τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι καλό νέο που μια εξαιρετική πράγματι εταιρία αναλαμβάνει το τρέξιμο του Παρνασσού για τα επόμενα χρόνια? Για μένα όσο εξαιρετική δουλειά και να κάνει αν δεν την πληρώνουν και με αυτά τα λιφτ τα ίδια ακριβώς θα δούμε. Αν είμαστε τυχεροί με τον καιρό θα κάνουμε καλό σκι αν είμαστε άτυχοι θα κάνουμε χάλια σκι, αν έχει λιακάδα θα έχει ουρές 11 με 2 κλπ κλπ κλπ μην βιάζεστε ,,, λιγο υπομονη και θα ειναι μαλών για το καλο ,ως προς τους φίλους του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ Edited June 3, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
lazarosoil 0 Report post Posted June 4, 2011 καλα τα πας .. να δω τι αλλο θα πιάσουν η κεραίες σου ,που ειναι και ποιο κοντα σου τι θελει να πει το ποιητη!!!!???? Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 10, 2011 πισοδερι με πλήρη λειτουργία ... χωρίς αυστριακούς επενδυτές .................................. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 12, 2011 (edited) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ επενδυτικά νεα απο σαουδα,,αμερικανοκινεζικη συμαχια προς οφελος του νομου φλωρινας και του χκ πισοδεριου ,, ΤΣΑΡΤΕΡ αεροπορικά που θα προσθαλασσώνονται στις πρεσπες ,και απο εκει μεταφορα προς τον ορεινό ογκο του πισεδεριου με ελικοπτερο για τους οικονομικά δυνατους και όνους για τους χαμηλούς οικονομικά μετα την αφιξη τον τουριστών στον ορεινο ογκο και την διαμονή τους στα μοτελ για του δυνατους και στις ΣΤΑΝΕΣ για τους φυγόποινους ,θα εχουν την δυνατότητα απαντες να κανουνε ποδηλασια στο βουνο και ΙΠΠΑΣΙΑ ,οπως για οσους δεν εχουν όρεξη για ποδηλατο, θα ΑΣΚΟΥΝΤΟ στο τοξο !! εχοντας ετσι την δυνατοτιτα σύνδεσής με τους αρχαίους προγονού μας ΕΠΙΣΗΣ ολες η πιστες θα στρωθούν με ειδικο ΤΑΠΗΤΑ ,δίνοντας την δυνατότητα και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ σκι φοροντας μονο μαγιο το ολο πλανο στον τομεα του καλοκαιρινου σκι ,θα το αναλαβει γνωστη εταιρια με σκι και με τον εδω αντιπρόσωπο τους ,μετα την μακροσκελή εκθεση που θα τους κατάθεση αν δεν του παρει ο υπνος διαβάζοντας τα... ,μαζι βεβαια και τα κερδοσκοπικά πλανα , ολα τα παραπανο βεβαια ειναι κατα φαντασια μου ,οπως και αυτα που διαβάζω στα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.. αχχ!!! για να γελάσει και το χείλι του καθε πικραμένου μακη μ ενκρινεις !!! Edited June 12, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 13, 2011 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ επενδυτικά νεα απο σαουδα,,αμερικανοκινεζικη συμαχια προς οφελος του νομου φλωρινας και του χκ πισοδεριου ,, ΤΣΑΡΤΕΡ αεροπορικά που θα προσθαλασσώνονται στις πρεσπες ,και απο εκει μεταφορα προς τον ορεινό ογκο του πισεδεριου με ελικοπτερο για τους οικονομικά δυνατους και όνους για τους χαμηλούς οικονομικά μετα την αφιξη τον τουριστών στον ορεινο ογκο και την διαμονή τους στα μοτελ για του δυνατους και στις ΣΤΑΝΕΣ για τους φυγόποινους ,θα εχουν την δυνατότητα απαντες να κανουνε ποδηλασια στο βουνο και ΙΠΠΑΣΙΑ ,οπως για οσους δεν εχουν όρεξη για ποδηλατο, θα ΑΣΚΟΥΝΤΟ στο τοξο !! εχοντας ετσι την δυνατοτιτα σύνδεσής με τους αρχαίους προγονού μας ΕΠΙΣΗΣ ολες η πιστες θα στρωθούν με ειδικο ΤΑΠΗΤΑ ,δίνοντας την δυνατότητα και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ σκι φοροντας μονο μαγιο το ολο πλανο στον τομεα του καλοκαιρινου σκι ,θα το αναλαβει γνωστη εταιρια με σκι και με τον εδω αντιπρόσωπο τους ,μετα την μακροσκελή εκθεση που θα τους κατάθεση αν δεν του παρει ο υπνος διαβάζοντας τα... ,μαζι βεβαια και τα κερδοσκοπικά πλανα , ολα τα παραπανο βεβαια ειναι κατα φαντασια μου ,οπως και αυτα που διαβάζω στα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.. αχχ!!! για να γελάσει και το χείλι του καθε πικραμένου μακη μ ενκρινεις !!! Εχεις φοντα!!!... Ξενοφωντα! Επρεπε να το ονομασεις το ποστ "Η καθοδος των Μυριων" Στις Πρεσπες!... Μ'αρεσει το φυγοποινοι... Για τον Παλαιοκωστα προκειται; Δεν τον εχω βαλει ποτε σε ευθυμογραφημα και μου δινεις ιδεες! Respect PRESIDENT! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 13, 2011 μα μακη !! και η φυγόποινη ,,τουριστες ειναι για την περιοχή ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted June 13, 2011 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ επενδυτικά νεα απο σαουδα,,αμερικανοκινεζικη συμαχια προς οφελος του νομου φλωρινας και του χκ πισοδεριου ,, ΤΣΑΡΤΕΡ αεροπορικά που θα προσθαλασσώνονται στις πρεσπες ,και απο εκει μεταφορα προς τον ορεινό ογκο του πισεδεριου με ελικοπτερο για τους οικονομικά δυνατους και όνους για τους χαμηλούς οικονομικά μετα την αφιξη τον τουριστών στον ορεινο ογκο και την διαμονή τους στα μοτελ για του δυνατους και στις ΣΤΑΝΕΣ για τους φυγόποινους ,θα εχουν την δυνατότητα απαντες να κανουνε ποδηλασια στο βουνο και ΙΠΠΑΣΙΑ ,οπως για οσους δεν εχουν όρεξη για ποδηλατο, θα ΑΣΚΟΥΝΤΟ στο τοξο !! εχοντας ετσι την δυνατοτιτα σύνδεσής με τους αρχαίους προγονού μας ΕΠΙΣΗΣ ολες η πιστες θα στρωθούν με ειδικο ΤΑΠΗΤΑ ,δίνοντας την δυνατότητα και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ σκι φοροντας μονο μαγιο το ολο πλανο στον τομεα του καλοκαιρινου σκι ,θα το αναλαβει γνωστη εταιρια με σκι και με τον εδω αντιπρόσωπο τους ,μετα την μακροσκελή εκθεση που θα τους κατάθεση αν δεν του παρει ο υπνος διαβάζοντας τα... ,μαζι βεβαια και τα κερδοσκοπικά πλανα , ολα τα παραπανο βεβαια ειναι κατα φαντασια μου ,οπως και αυτα που διαβάζω στα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.. αχχ!!! για να γελάσει και το χείλι του καθε πικραμένου μακη μ ενκρινεις !!! και το ρωτας βρε κουτο .... ζητε ο ενας για τον αλλο Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted June 13, 2011 (edited) Καλορίζικο και το αιολικό πάρκο president. To πιο ψηλό πάρκο της Ελλάδας. Πες μας τι θα γίνει στον Παρνασσό πες μας πες μας. μην του λες ...θα μαθει απο φιλους . Edited June 13, 2011 by snowhow Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 13, 2011 (edited) μην του λες ...θα μαθει απο φιλους . και φυσικά θα το μαθει απο φιλους !! εσύ !! μπορει κατι να γνωρίζεις ..,οποτε να ο φιλος που θα βγαλει την ανακοίνωση ... με λιγα λογια ομως ετσι.. χαίρομαι που σε διαβαζω και στο ποστ του πισοδεριου ... Edited June 13, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted June 13, 2011 και φυσικά θα το μαθει απο φιλους !! εσύ !! μπορει κατι να γνωρίζεις ..,οποτε να ο φιλος που θα βγαλει την ανακοίνωση ... με λιγα λογια ομως ετσι.. χαίρομαι που σε διαβαζω και στο ποστ του πισοδεριου ... Το ΠΙΣΟΔΕΡΙ που τοσο πολυ αγαπας , εχει ενα topic που το αφορα . Προστατευσε το με θεσεις που το στηριζουν . Γιατι το μεταβαλλεις σε topic ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ,για να κανεις πλακιτσα για βουνο ,γεγονοτα και ανθρωπους που δεν ξερεις ? Απλα και γρηγορα στο λεω για να το καταλαβεις και να μην κουραζεσαι . Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 14, 2011 Το ΠΙΣΟΔΕΡΙ που τοσο πολυ αγαπας , εχει ενα topic που το αφορα . Προστατευσε το με θεσεις που το στηριζουν . Γιατι το μεταβαλλεις σε topic ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ,για να κανεις πλακιτσα για βουνο ,γεγονοτα και ανθρωπους που δεν ξερεις ? Απλα και γρηγορα στο λεω για να το καταλαβεις και να μην κουραζεσαι . επιτέλους !! κουβεντες γρήγορες και απλες !! δεύτερο θεμα ,,,με την πλακιτσα που λες οτι εκανα !! αποφάσισες να γράψεις και στο εδω ποστ ,εκτος του πρνασσου που γραφείς συνέχεια οπότε με μια κίνησή 10 ποστ !! να το πισοδερι στην πρώτη σελιδα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites