Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
stratos

Aγορά σανίδας-δέστρας

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ειμαι απο σπαρτη κανω snοwdoard 3 χρονια πιστευω οτι βρισκομαι σ ενα μεσο επιπεδο. εχω μια παλαια σανιδα (δεκαετιας ) κ2 freestyle 1.62 και λεω να παρω κατι πιο καινουριο σε freestyle παλι

θελω να ρωτησω καταρχην ειμαι 1.78 81 κιλα και 43 νουμ. παπουτσια μηπως πρεπει να παρω μικροτερη σανιδα 155-158 ?? (αυτη την εντηπωση εχω) με flex 5 μεχρι 6

και εχω βρει κατι πακετα σανιδα -δεστα http://www.3sixty.gr/shop/index.php?cPath=...ef16990941792ab σ ενα μαγαζι στα καλαβρυτα αν μπορείτε να δειτε και να μου προτείνετε κατι απο αυτα ?? η μηπως θα πρεπει να παω σε κατι καλύτερο ακομα?

ευχαριστω

πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια φορούσες μεγαλύτερο σανίδι από τα μέτρα σου, δεν είχες δυσκολίες στο χειρισμό ?

155 - 157 όπως λέει ο Τurms θα σου είναι μια χαρά αν και εγώ σου προτείνω και το 152. Επίσης πιστεύω ίσως ένα πιο μικρό νούμερο flex να σε βοήθαγε περισσότερο σε freestyle.

Τώρα όσο αναφορά τα σανίδια κτλ. η γνώμη μου είναι ότι είναι κάτι εντελώς αντικειμενικό, σίγουρα υπάρχουν ποιότητες αλλά πρέπει να ταιριάζει και στο style σου.

Second is the first looser ; )

1) You are on the internet

2) You are visiting Snowclub.gr forums

3) You are reading my signature

5) You didn't noticed that point 4 is missing

6) You just checked for point 4

7) You are smiling

ωχ τωρα το ειδα

1.62 εχω εγω ρε συ που ειμαι 1.90

για σενα το 1.62 ηταν μαλλον μεγαλο. οχι οτι δεν μπορεις αλλα αν παρεις πιο κοντη θα δεις μεγαλη διαφορα

για freestyle θες πιο μαλακη σανιδα (οσο γινεται)

Snow is on my D.N.A.

ειχα πολλες δυσκολιες στο χειρισμο με την 1,62 , απλα τη σανιδα μου την εκανε δωρο ενας φιλος... και ειπα να φτασω σ ενα επιπεδω πρην την αλαξω για να ξερω και τη θελω να παρω.

Μηπος μπορειτε να μου προτηνετε κατι ν αγορασω απο αυτες που σας ειπα (σανιδα-δεστρα) ? εσεις θα περνατε κατι απο αυτες?? η δεν αξιζει και θα πρεπει να παω σε κατι καλητερο?

ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες

ενταξει πανω κατω και εγω στο ιδιο υψος και κιλα ειμαι και εμαθα και κανω με 161. βεβαια και εγω απο φετος θα παω στο 157 για freestyle/all mountain αλλα δε νομιζω οτι ποιο κοντο ειναι καλο. 152 που αναφερθηκε πιο πανω θεωρω οτι ειναι πολυ κοντο. εκτος και αν μιλαμε για expert επιπεδο και χρηση σε παρκο.

ενταξει πανω κατω και εγω στο ιδιο υψος και κιλα ειμαι και εμαθα και κανω με 161. βεβαια και εγω απο φετος θα παω στο 157 για freestyle/all mountain αλλα δε νομιζω οτι ποιο κοντο ειναι καλο. 152 που αναφερθηκε πιο πανω θεωρω οτι ειναι πολυ κοντο. εκτος και αν μιλαμε για expert επιπεδο και χρηση σε παρκο.

μια χαρά θα του είναι και το 152 πιστεύω, απλά οκ για freeride άμα το θέλει δεν θα πιάνει και τρομερές ταχυτήτες.

7) You are smiling

156 με σχετικά σκληρο φλεξ ή 158 με μεσαίο προς μαλακό φλεξ

Οι επιλογές είναι πολλές

Σε καμιά περίπτωση κάτω από 155

Θα γίνει βούτυρο πριν το καταλάβεις κι επιπλέον κανένα σανίδι κάτω του 155 δε κάνει για αναβάτες άνω των ;) κιλών. Εξαίρεση τα σκληρά halfpipe αλλά θέλει ψάξιμο

Επιλογή μου σανίδι 157 με φλεξ 7

Φοράς 43 νούμερο παπούτσι οπότε κοιτάς για σανίδια με 25.4 φάρδος περίπου

JAPOW!!!

156 με σχετικά σκληρο φλεξ ή 158 με μεσαίο προς μαλακό φλεξ

Οι επιλογές είναι πολλές

Σε καμιά περίπτωση κάτω από 155

Θα γίνει βούτυρο πριν το καταλάβεις κι επιπλέον κανένα σανίδι κάτω του 155 δε κάνει για αναβάτες άνω των :( κιλών. Εξαίρεση τα σκληρά halfpipe αλλά θέλει ψάξιμο

Επιλογή μου σανίδι 157 με φλεξ 7

Φοράς 43 νούμερο παπούτσι οπότε κοιτάς για σανίδια με 25.4 φάρδος περίπου

το σανίδι το θέλει για freestyle. δεν πιστεύεις ότι ένα φλεξ 7 είναι πολύ σκληρό ?

7) You are smiling

Εγω παντως θα σου ελεγα μακρυα απο 1.52 θα σου ειναι πολυ κοντο!απο 1,55 μεχρι και 1.58 εισαι μεσα,οσο για το φλεξ πρεπει να αποφασεις τι θελεις να κανεις!Τα πιο σκληρα ειναι περισοτερο για freeride απο 6και πανω εγω θα σου ελεγα να πας καπου στην μεση(5) οποτε να εχεις λιγο απο ολα!

... κι εγω για 1.55-1.57 λεω με flex 5

μπορειτε να ρίξετε μια ματια εδω να μου προτείνετε κατι ?? http://www.3sixty.gr/shop/index.php?cPath=...ef16990941792ab

αξιζει να παρω καποια απο τις : cult nidecker 2011 , score camrock nidecker 2011 , vance nidecker

1.55 με flex 5 είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή . Είχα δει μόνο το ύψος σου και όχι τόσο τα κιλά σου άρα ναι 152 ίσως σου είναι μικρό.

Με συγχωρείς που δεν σου λέω κάποια γνώμη όσο αναφορά τα σανίδια στο Link που έχεις παραπάνω απλά δυστυχώς .. δεν έχει κάποιος φίλος κάποια από τα σανίδια για να σου πω γνώμη :lol:

7) You are smiling

Για nidecker δεν ξερω τι να σου πω ,αλλα καλυτερα για μενα να ψαξεις να βρεις κατι καλυτερο σε 09 η 08 μοντελο για να παρεις καλη τιμη και φυσικα πολυ καλυτερο σανιδι!κανε καμια βολτα σε κανα μαγαζι να δεις τι εχει και ελα να το συζητησουμε!

Tα σανίδια με πολύ μαλακό φλεξ είναι εντελώς πελτές. Είναι μόνο για παιχνίδι στο χιόνι. Butterings, drifts, cabs, wheelies. Αν αυτό θέλεις, τότε χτύπα το αλλά πρόσεχε να σου ταιριάζει για τα κιλά σου.

Νικολίνε, το 7 δεν το πιστεύω σκληρό για freestyle. Αντίθετα, δίνει μια πιο "σκληρή" αίσθηση στο παιχνίδι, πράγμα που μου αρέσει. Τι θα έκανα αν το σανίδι ήταν βούτυρο? Η διαφορά στο φλεξ 5 έως 7 είναι μικρή ενώ στο μήκος 155-158 είναι μεγάλη. Όπως είπα και πριν, το σημαντικότερο είναι ο συνδιασμός μήκους και φλεξ.

Και ας μην ξεχνάμε πώς τα σκληρά freestyle ουδεμιά σχέση έχουν με τα σκληρά all mountain/freeride.

JAPOW!!!

ευχαριστω για οτι μου λετε παιδια... μερικες απο τις καλες μαρκες απ οτι βλεπω ειναι ,ride, k2 ,durton, never summer.

απο βδομαδα πιστευω θ ανεβω αθηνα η καλαβρυτα και αν βρω κατι σε αυτα 2008-9 μοντελο θα το παρω ,αλιως θα παω σε 2011

βλεπω μερικες τιμες σε burton 2011 360 με 400 ευρω τα δινω για σανιδι αυτα. blunt rocker burton η proccess v-rocker burton

πιστυω να θεωρουντε καλα σανιδια ??

ευχαριστω για οτι μου λετε παιδια... μερικες απο τις καλες μαρκες απ οτι βλεπω ειναι ,ride, k2 ,durton, never summer.

απο βδομαδα πιστευω θ ανεβω αθηνα η καλαβρυτα και αν βρω κατι σε αυτα 2008-9 μοντελο θα το παρω ,αλιως θα παω σε 2011

βλεπω μερικες τιμες σε burton 2011 360 με 400 ευρω τα δινω για σανιδι αυτα. blunt rocker burton η proccess v-rocker burton

πιστυω να θεωρουντε καλα σανιδια ??

εδώ είσαι ! Βurton φοράω και Burton θα φοράω για πάντα ! Και τα δύο είναι πολύ καλά σανίδια, αν θες για freestyle δοκίμασε και το Hero. Αν ανέβεις Αθήνα σου προτείνω να επισκεφτείς τα Garage (stock καταστημάτων - εκπρόσωποι της Burton στην Ελλάδα). Κατά τη γνώμη μου πάρε παλιό μοντέλο. Πιστεύω με τα λεφτά που διαθέτεις θα βρεις κάτι και καλό και στα μέτρα σου. Επίσης τσέκαρε λίγο και το ebay (υπάρχεις κάποιες ευκαιρίες καλές).

Καλή τύχη να έχεις και το σανίδι να σου βγει....

Super!

7) You are smiling