Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
MAC

Θέλω μιά γνώμη!

Recommended Posts

Θέλω κάποιος να μου δώσει μια γνώμη για το HEAD iC 180, καθώς και τη δέστρα Tyrolia Power Select.

Μου τα έχουν συστήσει κάποιοι ως φοβερή επιλογή.

(It goes like a Ferrari!!)

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

ΑΝ ΕΙΣΑΙ 1.95 ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΚΙΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ

ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 25 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ RADIUS....ΟΠΩΣ ΕΓΩ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΞΩ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΜΙΚ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ........ΤΟ 180 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΟΣ ΑΛΛΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΛΟ.ΗΔΗ Η ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ 1.70Μ ΕΙΝΑΙ 13,3Μ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΔΙΛΟ...........

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑ...........................

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 180 ΕΧΕΙ 16 ΜΕΤΡΑ ΑΚΤΙΝΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
Θέλω κάποιος να μου δώσει μια γνώμη για το HEAD iC 180, καθώς και τη δέστρα Tyrolia Power Select.

Μου τα έχουν συστήσει κάποιοι ως φοβερή επιλογή.

(It goes like a Ferrari!!)

Hi MAC...

Kanw apo deka xronwn ski (twra eimai 32 :-)) kai to eixa stamathsei

gia kana e3ari xronia... Perysi to 3anapiasa to sport kai afou eftysa

aima me ta noikiarika... apofasisa na parw kainouria... mias kai gia kapoion periergo logo katelhga ston Parnasso sxedon ka8e Sabbato :-)...

Noikiasa loipon sto swto sto libadi (ston parnasso) kati junior pedilakia ths

head etsi gia na dw pws pane kai ta eida ola... opote epsa3a ligo

perissotero th gkama ths Head kai katelh3a sta ic180... me thn en logw

destra... syn kapoia sxetika pshla plates...

Den exw empeiria apo alla pedila carve mias kai paliotera ekana me

isia... alla eimai ontws polu euxaristhmenos... Ta dokimasa se poudritsa

perisy ston parnasso... se strwmeno pago sta Kalabryta... akoma kai se

pagwmeno xioni ektos pistas (panw se kati pagwmena kymatakia

xioniou:-))... Emeina me anoixto to stoma... Prosoxh omws giati einai

poly grhgora pedila... kai an kaneis ski se arketa apotomes plagies

prepei na eisai e3oikeiwmenos me thn taxythta se megales kliseis... To

monadiko parapono mou einai oti einai ligo baria logw twn plates kai ths

destras... To idio to pedilo einai poly elafry...

Nomizw genika oti olo to setup pou les einai enas kalos all around syndyasmos... Den 8a to systhna omws se arxarious...

Se ka8e periptwsh pantws psa3e kai allou kai rwta kai gia alla pedila...

Den kanoun oloi ski me to idio styl... stis idies pistes kai sto idio xioni...

opote to idio setup se kapoious mporei na kanei.. alla se allous oxi...

To sigouro einai oti den prepei na biasteis... emena mou phre sxedon

2mish mhnes na katalh3w se auta...

Pepeto

PS. Prose3e to ypsos pou 8a ta pareis (an ta pareis)... Den paizei rolo

mono to ypsos sou alla kai to baros sou...

Guest

A.. kai kati allo

sto 1.77 exoun aktina strofhs 14.5 metra, sto 1.70 12m kai sto 1.63 11m...

Pepeto

Ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας.

Φίλε pepeto είναι αυτά που περίπου έχω ακούσει. Ναι μου αρέσουν τα πολλά γκάζια και όσο πάω και τα κοντρολλάρω καλύτερα.

Το ύψος μου είναι 1.77 και το βάρος αυτή τη στιγμή γύρω στα 96 kgr (τρελαίνομαι για φαϊ και τσιμπούσια, τι να κάνω). Νομίζω πως το 1.70 ύψος είναι καλό. Τα έχω ήδη αγοράσει μαζί με το plate που αναφέρεις ύστερα από αρκετό ψάξιμο και γνώμες δασκάλων του ski. Ήθελα βέβαια γνώμες και από το forum. Εδώ και πολλά χρόνια νοίκιαζα από το Sotos Ski και έχω δοκιμάσει και αυτό το junior αγωνιστικό μοντέλο που ανέφερες και έπαθα μεγάλη πλάκα. Ανυπομονώ να βρέξω και τα καινούργια μου πέδιλα.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Φίλε MAC.Δεν έχω δοκιμάσει τη σειρά ic της Head,αλλά είμαι κάτοχος πεδίλων Head.(έχω τα ΙΜ 75).Λοιπόν,μιλάμε για πολύ καλά πέδιλα.Τώρα τα ic180 εμπιστέψου τα.Ανήκουν στην κατηγορία expert on-piste.Είναι λιγότερο απόλυτα από τα ic 300.Εχουν πιο πολύ κόψιμο και είναι λιγότερο σκληρά από αυτά,οπότε είναι πολύ βολικά πέδιλα άχι μόνο για πίστα,αλλά και για όλο το βουνό.

Εγώ πάντως δε θα έλεγα ότι είναι το απόλυτο γκαζοφώνι της σειράς.Ότι πιάνει ταχύτητες ναι Ο.Κ,αλλά ο προσανατολισμός του είναι πιο all-around.Για μένα αυτό είναι καλό,ειδικά στην Ελληνική πραγματικότητα.

Τα Head να ξέρεις ότι έχουν απίστευτη σταθερότητα στην ταχύτητα και πολύ καλό grip.

Αν σου φάνηκαν βαρια τα ic 180 με τη δέστρα,που να δεις τα ΙΜ75...τα ποδαράκια μου το ξέρουν.Και θέλω με αυτό να καταλήξω στο πιο στραβό που έχω διαπιστώσει για τα Head...ότι είναι κομματάκι πιο βαριά από τα ανταγωνιστικά τους μοντέλα.(δεν ξέρω για την αγωνιστική σειρά).

Γενικά είναι πολύ καλά πέδιλα,με ένα κάρο τεχνολογία πάνω του,που κι εγώ δεν ξέρω αν όντως λειτουργεί(για το intelligence,αναφέρομαι),αλλά ότι και να λέμε τη δουλειά τους την κάνουν και πολύ καλά μάλιστα.Εμπιστέψου τα....

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Guest
Φίλε MAC.Δεν έχω δοκιμάσει τη σειρά ic της Head,αλλά είμαι κάτοχος πεδίλων Head.(έχω τα ΙΜ 75).Λοιπόν,μιλάμε για πολύ καλά πέδιλα.Τώρα τα ic180 εμπιστέψου τα.Ανήκουν στην κατηγορία  expert on-piste.Είναι λιγότερο απόλυτα από τα ic 300.Εχουν πιο πολύ κόψιμο και είναι λιγότερο σκληρά από αυτά,οπότε είναι πολύ βολικά πέδιλα άχι μόνο για πίστα,αλλά και για όλο το βουνό.

Εγώ πάντως δε θα έλεγα ότι είναι το απόλυτο γκαζοφώνι της σειράς.Ότι πιάνει ταχύτητες ναι Ο.Κ,αλλά ο προσανατολισμός του είναι πιο all-around.Για μένα αυτό είναι καλό,ειδικά στην Ελληνική πραγματικότητα.

Τα Head να ξέρεις ότι έχουν απίστευτη σταθερότητα στην ταχύτητα και πολύ καλό grip.

Αν σου φάνηκαν βαρια τα ic 180 με τη δέστρα,που να δεις τα ΙΜ75...τα ποδαράκια μου το ξέρουν.Και θέλω με αυτό να καταλήξω στο πιο στραβό που έχω διαπιστώσει για τα Head...ότι είναι κομματάκι πιο βαριά από τα ανταγωνιστικά τους μοντέλα.(δεν ξέρω για την αγωνιστική σειρά).

Γενικά είναι πολύ καλά πέδιλα,με ένα κάρο τεχνολογία πάνω του,που κι εγώ δεν ξέρω αν όντως λειτουργεί(για το intelligence,αναφέρομαι),αλλά ότι και να λέμε τη δουλειά τους την κάνουν και πολύ καλά μάλιστα.Εμπιστέψου τα....

.Γνωριζει κανεις για αυτο το μοντελο,το αγορασα με power select δεστρα,ειναι 2002-3 μοντελο νομιζω, αλλα μου φαινετε λιγο δυσκολο στον ελεγχο,ειμαι μετριος σκιερ με 1.:lol: υψος.Ευχαριστω

Πόσο έχουν τα ic180??

Αν θυμάμαι καλά η τιμή καταλόγου ήταν γύρω στα 580 ευρώ

πέρισυ αρχές Μάρτη, ενώ η δέστρα πήγαινε γύρω στα 250 ευρώ και

κανά 40άρι το plate... ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο...

Εγώ τα πήρα τότε, υποτίθεται σε "προνομιακή" τιμή έπειτα από αρκετό

παζάρι με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού... 600 κάτι Ευρώ...

Δηλαδή μου έδωσε τη δέστρα δωρεάν αλλά μου χρέωσε τα plates...

Πάντως περίμενα εσκεμμένα τα τελειώματα της σαιζόν μιας και

ως γνωστό τα μαγαζιά τότε προσπαθούν να ξεστοκάρουν και κάνουν

καλύτερες τιμές... Αν πήγαινα να τα πάρω μετά το κλείσιμο της σαιζόν

θα τα έπαιρνα ακόμα φθηνότερα, αλλά ήθελα να προλάβω να τα

δοκιμάσω μερικές φορές...

Pepeto