Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
zohanmi

Το μεγαλύτερο χειμερινό φεστιβάλ ''Snow attack''

Recommended Posts

Γεια σας, θα ηθελα να σας ενημερώσω για ένα φεστιβάλ snowboard and ski. Είμαι στελεχος μιας νεας προσπαθειας που εχουμε κανει ελπιζοντας στην απηχηση του κοινου. Δουλευουμε με ενα γραφειο ευρωπαικο και εμεις αντιπροσωπευουμε το ελληνικο κομματι της Ευρωπης. Οργανώνουμε μία εκδήλωση που ειναι ακρως δελεαστικη για τα ελληνικα δεδομενα και για πρωτη φορα η Ελλαδα μετεχει στο συγκεκριμενο Φεστιβαλ.

Η εκδηλωση ονομαζετε ''SNOWATTACK'' , θα λαβει μερος στις Γαλλικες Αλπεις στο Puy St. Vincent (Χιονοδρομικο κεντρο).

Θα λαβουν μερος περιπου 5000 ατομα απο ολη την Ευρωπη. Οι εκδηλωσεις δεν σταματουν εδω, προσπαθεια μας ειναι να φερουμε την Ελλαδα ενα βημα μπροστα. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Το ποστ έχει τροποποιηθεί από τους moderators και ο συγγραφέας του zohanmi έχει ενημερωθεί σχετικά.

Edited by Yota

το οτι εκαναν like 5000 ατομα στο φεις δεν σημαινει οτι θα λαβουν μερος ολοι :angry:

και εγω εκανα like αλλα δεν θα παρευρεθω :(:blink: :blink: θα ειμαι μια εβδομαδα νωριτερα στην περιοχη αυτη

τα greeklish απαγορευονται σε αυτο το φορουμ φιλε μας στραβωσες :(:D :D

DALTONS POW ROBBERY.....

Δεν μετράω τα like του facebook αλλά τα άτομα που συμμετέχουν στο φεστιβάλ κάθε χρόνο, είναι 5.000 θέσιες, οσο για τα greeklish δεν το ήξερα αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά το laptop μου (θα εγκαταστήσω αύριο κιόλας τα ελληνικά μην έχω και τύψεις πως σας έκανα να φορέσετε γυαλιά!! Χαχαχα sorry και πάλι, θα το φροντίσω και θα ξαναγράψω το τόπικ αυτή τη φορά στα ελληνικά!

Μην το φροντίσεις! Φροντίσαμε οι mods για σένα γιατί προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να μην κουράζουμε τους αναγνώστες του φόρουμ! Απλά, ξαναγράψε μας από αύριο στα άπταιστα ελληνικά σου! :D

Φιλικά από το moderating team :(

Υ.Γ. Το ποστ ξαναγράφτηκε στα ελληνικά από τους mod.

Edited by Yota

Πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω θα είναι 29 Ιανουαρίου και μετά. Τότε που θα επιστρέψουμε από Αυστρία.

Ειλικρινά αν δεν πήγαινα Αυστρία, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Υγεία να έχουμε, του χρόνου.

και τι περιλαμβανει η εκδηλωση; site εχετε;

Snow is on my D.N.A.

Για οποιαδηποτε πληροφορια στειλτε μου προσωπικο μυνημα καθως ειναι εναντια στο forum να δωσω λεπτομερειες απο εδω και το κατανοω απολυτα... Ευχαριστω!

Oι πληροφορίες για το φεστιβάλ δεν αντίκεινται στους κανονισμούς του φόρουμ. Ισα - ισα!

Η διαφήμιση εμπορικής δραστηριότητας χωρίς μπάνερ αντίκειται.

Αναμένουμε τις πληροφορίες!

Ωραια λοιπον, πληροφοριες στο http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=155437721148745

Εισητηρια απο Ηγουμενιτσα- Βενετια και επειτα απο Βενετια στο Puy St. Vincent, Γαλλικες Αλπεις, 7 διανυκτερευσεις σε λουξ σαλε επιλογης σας με θερμενομενη πισινα, δωρεαν ski και snowboard, εισοδο στα φεστιβαλ και εκδηλωσεις, εκπτωτικο κουπονι για γευματα και ποτα, 40 διεθνεις djs και φυσικα η επιστροφη ολα 399 ευρω

Edited by zohanmi

Ωραια λοιπον, πληροφοριες στο http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=155437721148745

Εισητηρια απο Ηγουμενιτσα- Βενετια και επειτα απο Βενετια στο Puy St. Vincent, Γαλλικες Αλπεις, 7 διανυκτερευσεις σε λουξ σαλε επιλογης σας με θερμενομενη πισινα, δωρεαν ski και snowboard, εισοδο στα φεστιβαλ και εκδηλωσεις, εκπτωτικο κουπονι για γευματα και ποτα, 40 διεθνεις djs και φυσικα η επιστροφη ολα 399 ευρω

399?????????Και εγω παω Ischgl? :rolleyes::(:P;)

Ischg?? Μια χαρα ειναι, εμεις φευγουμε 28 Ιανουαριου,αν νομιζεις πως τα καταφερνεις, ευπροσδεκτος :rolleyes:

399 ναι, σου φανηκαν πολλα?

Ischg?? Μια χαρα ειναι, εμεις φευγουμε 28 Ιανουαριου,αν νομιζεις πως τα καταφερνεις, ευπροσδεκτος :rolleyes:

399 ναι, σου φανηκαν πολλα?

Λιγα μου φαινονται,λιγα ειναι.Αν δεν πηγαινα 20-25/1 Αυστρια θα ερχομουνα σιγουρα....

Θα κανονισουμε και αλλες εκδρομες, δεν τελειωνουμε εδω... οποτε μην ανησυχεις !! everything cool.. :rolleyes:

Περιμένουμε και τις άλλες εκδρομές. Αν οι τιμές είναι τέτοιες πάλι πάνω-κάτω... ;)B)

Το φεστιβάλ τελείωσε και μας άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους απο εμάς πήγαμε(Περιμένουμε απο τώρα του χρόνου...). Για να μην λέμε πολλά στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε το τι πραγματικά έγινε(όσα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα φακό.....):

Snowattack videos

Edited by achilleas22

Το νέο Hot Spot του χειμώνα.............

www.SnowResorts.gr