zohanmi 0 Report post Posted November 9, 2010 (edited) Γεια σας, θα ηθελα να σας ενημερώσω για ένα φεστιβάλ snowboard and ski. Είμαι στελεχος μιας νεας προσπαθειας που εχουμε κανει ελπιζοντας στην απηχηση του κοινου. Δουλευουμε με ενα γραφειο ευρωπαικο και εμεις αντιπροσωπευουμε το ελληνικο κομματι της Ευρωπης. Οργανώνουμε μία εκδήλωση που ειναι ακρως δελεαστικη για τα ελληνικα δεδομενα και για πρωτη φορα η Ελλαδα μετεχει στο συγκεκριμενο Φεστιβαλ. Η εκδηλωση ονομαζετε ''SNOWATTACK'' , θα λαβει μερος στις Γαλλικες Αλπεις στο Puy St. Vincent (Χιονοδρομικο κεντρο). Θα λαβουν μερος περιπου 5000 ατομα απο ολη την Ευρωπη. Οι εκδηλωσεις δεν σταματουν εδω, προσπαθεια μας ειναι να φερουμε την Ελλαδα ενα βημα μπροστα. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Το ποστ έχει τροποποιηθεί από τους moderators και ο συγγραφέας του zohanmi έχει ενημερωθεί σχετικά. Edited November 10, 2010 by Yota Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 9, 2010 το οτι εκαναν like 5000 ατομα στο φεις δεν σημαινει οτι θα λαβουν μερος ολοι και εγω εκανα like αλλα δεν θα παρευρεθω :blink: θα ειμαι μια εβδομαδα νωριτερα στην περιοχη αυτη τα greeklish απαγορευονται σε αυτο το φορουμ φιλε μας στραβωσες :D Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
zohanmi 0 Report post Posted November 9, 2010 (edited) Δεν μετράω τα like του facebook αλλά τα άτομα που συμμετέχουν στο φεστιβάλ κάθε χρόνο, είναι 5.000 θέσιες, οσο για τα greeklish δεν το ήξερα αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά το laptop μου (θα εγκαταστήσω αύριο κιόλας τα ελληνικά μην έχω και τύψεις πως σας έκανα να φορέσετε γυαλιά!! Χαχαχα sorry και πάλι, θα το φροντίσω και θα ξαναγράψω το τόπικ αυτή τη φορά στα ελληνικά! Μην το φροντίσεις! Φροντίσαμε οι mods για σένα γιατί προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να μην κουράζουμε τους αναγνώστες του φόρουμ! Απλά, ξαναγράψε μας από αύριο στα άπταιστα ελληνικά σου! Φιλικά από το moderating team Υ.Γ. Το ποστ ξαναγράφτηκε στα ελληνικά από τους mod. Edited November 10, 2010 by Yota Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 9, 2010 ορμάτε παιδιά! μπράβο για την προσπάθεια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted November 10, 2010 Πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω θα είναι 29 Ιανουαρίου και μετά. Τότε που θα επιστρέψουμε από Αυστρία. Ειλικρινά αν δεν πήγαινα Αυστρία, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Υγεία να έχουμε, του χρόνου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 15, 2010 και τι περιλαμβανει η εκδηλωση; site εχετε; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
zohanmi 0 Report post Posted November 17, 2010 Για οποιαδηποτε πληροφορια στειλτε μου προσωπικο μυνημα καθως ειναι εναντια στο forum να δωσω λεπτομερειες απο εδω και το κατανοω απολυτα... Ευχαριστω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 18, 2010 Oι πληροφορίες για το φεστιβάλ δεν αντίκεινται στους κανονισμούς του φόρουμ. Ισα - ισα! Η διαφήμιση εμπορικής δραστηριότητας χωρίς μπάνερ αντίκειται. Αναμένουμε τις πληροφορίες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 18, 2010 βρήκα αυτό λοιπόν : Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
zohanmi 0 Report post Posted November 18, 2010 (edited) Ωραια λοιπον, πληροφοριες στο http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=155437721148745 Εισητηρια απο Ηγουμενιτσα- Βενετια και επειτα απο Βενετια στο Puy St. Vincent, Γαλλικες Αλπεις, 7 διανυκτερευσεις σε λουξ σαλε επιλογης σας με θερμενομενη πισινα, δωρεαν ski και snowboard, εισοδο στα φεστιβαλ και εκδηλωσεις, εκπτωτικο κουπονι για γευματα και ποτα, 40 διεθνεις djs και φυσικα η επιστροφη ολα 399 ευρω Edited November 18, 2010 by zohanmi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted November 18, 2010 Ωραια λοιπον, πληροφοριες στο http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=155437721148745 Εισητηρια απο Ηγουμενιτσα- Βενετια και επειτα απο Βενετια στο Puy St. Vincent, Γαλλικες Αλπεις, 7 διανυκτερευσεις σε λουξ σαλε επιλογης σας με θερμενομενη πισινα, δωρεαν ski και snowboard, εισοδο στα φεστιβαλ και εκδηλωσεις, εκπτωτικο κουπονι για γευματα και ποτα, 40 διεθνεις djs και φυσικα η επιστροφη ολα 399 ευρω 399?????????Και εγω παω Ischgl? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zohanmi 0 Report post Posted November 18, 2010 Ischg?? Μια χαρα ειναι, εμεις φευγουμε 28 Ιανουαριου,αν νομιζεις πως τα καταφερνεις, ευπροσδεκτος 399 ναι, σου φανηκαν πολλα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted November 19, 2010 Ischg?? Μια χαρα ειναι, εμεις φευγουμε 28 Ιανουαριου,αν νομιζεις πως τα καταφερνεις, ευπροσδεκτος 399 ναι, σου φανηκαν πολλα? Λιγα μου φαινονται,λιγα ειναι.Αν δεν πηγαινα 20-25/1 Αυστρια θα ερχομουνα σιγουρα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zohanmi 0 Report post Posted November 19, 2010 Θα κανονισουμε και αλλες εκδρομες, δεν τελειωνουμε εδω... οποτε μην ανησυχεις !! everything cool.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted November 20, 2010 Περιμένουμε και τις άλλες εκδρομές. Αν οι τιμές είναι τέτοιες πάλι πάνω-κάτω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
achilleas22 133 Report post Posted February 7, 2011 (edited) Το φεστιβάλ τελείωσε και μας άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους απο εμάς πήγαμε(Περιμένουμε απο τώρα του χρόνου...). Για να μην λέμε πολλά στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε το τι πραγματικά έγινε(όσα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα φακό.....): Snowattack videos Edited February 7, 2011 by achilleas22 Quote Το νέο Hot Spot του χειμώνα.............www.SnowResorts.gr Share this post Link to post Share on other sites