Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
5ous

βοηθεια για επιλογη σκι

Recommended Posts

Γεια σας! Θελω την βοηθεια σας για να επιλεξω σκι. Κανω πολλα χρονια σκι και ειμαι σε πολυ καλο επιπεδο, αλλα θελω να ξεκινισω να μαθαινω αλματα και διαφορα αλλα κολπα. Επειδη για αυτου του στιλ σκι δεν εχο ιδεα δεν ξερο τι να κοιταξω. Απο αυτα που εχο διαβασει, ψαχνω σκι τα οποια θα ειναι twin tip (για να πηγαινω και αναποδα) αλλα παραληλα θελο και να κατεβενω με ανεση τις πλαγιες. Την προηγουμενη σεζον αγορασα τα equipe 24 , και εμεινα αρκετα ευχαριστιμενος . Υπαρχει καποιο πεδιλο που να τα σηνδιαζει ολα?? Ακομα τι μηκος πρεπει να εχουν(αφτα που εχο τορα ειναι 165cm).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κατ' αρχήν καλωσήρθες στο forum!

Δώσε μας λίγα πρόσθετα στοιχεία, όπως ηλικία, βάρος, ύψος, τι πίστες κατεβαίνες και πόσο άνετα κι είμαι σίγουρος ότι οι πιο ειδικοί και έμπειροι που κυκλοφορούν εδώ μέσα, θα σου δώσουν μερικές συμβουλές.

Αν ψάξεις λίγο και σε προηγούμενες ανάλογες ερωτήσεις ίσως να βρεις κάτι.

ΥΓ. Πέρνα και μια βόλτα κι από την ενότητα νέων μελών να μας συστηθείς

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Λοιπον ειμαι 20 χρονον υψος 1,90 και βαρος 95kg. Απο πιστες δεν εχω κανενα προβλημα τις ακτεβαινω ολες με ανεση. Κατι ακομα επιεδη δεν ξερω που ειναι η ενοτητα νεων μελων??

Λοιπον ειμαι 20 χρονον υψος 1,90 και βαρος 95kg. Απο πιστες δεν εχω κανενα προβλημα τις ακτεβαινω ολες με ανεση. Κατι ακομα επιεδη δεν ξερω που ειναι η ενοτητα νεων μελων??

1.90 υψος και ειχες πεδιλα 1.65;... B) πολυ κοντα μου φαινονται

Δικιο εχεις, τοτε ειμαι πιο κοντος, εχω να μετριθω πολυ και τα σκι μου φτανουν μεχρι την μυτη περιπου.

Το υψος σου ειναι εμποδιο γαι αλματα...αλλα κολπα...και switch.

To καταλληλο ski ,θα επρεπε να ειναι στο υψος σου και με δυνατο πυρηνα για να σηκωσει τα κιλα σου στην.... προσγειωση ,να εχει ευσταθεια και να κραταει στη πιστα.

Θα δυσκολευτεις και θα πρεπει να κανεις καποιους συμβιβασμους ...αφου θελεις να τα χρησιμοποιεις και στην πιστα .

Η προταση μπορει να ειναι σωστοτερη αν μας πεις με τι ΜΠΟΤΑ θα τα οδηγησεις και το κυριοτερο ΤΙ ΠΟΣΟ θελεις να δαπανησεις .

Πρεπει να συνυπολογισεις οτι χρειαζεσαι πολυ καλες δεστρες . 1.90 με 95kg για αλματα και κολπα ειναι στοιχεια που βγαζουν λογαριασμο σοβαρο

για λογους ασφαλειας .

Edited by snowhow

Τωρα εχω τις salomon impact 7. Περιπου για τα πεδιλα θελω να διθεσω περπου 300-400 euro. Απο οτι ξερο πλεων τα περισσοτερα σκι δεν τα δινουν οι κατασκευαστες με δεστρες??

Τωρα εχω τις salomon impact 7. Περιπου για τα πεδιλα θελω να διθεσω περπου 300-400 euro. Απο οτι ξερο πλεων τα περισσοτερα σκι δεν τα δινουν οι κατασκευαστες με δεστρες??

Τα συγκεκριμενα οχι .