Dim 4,703 Report post Posted March 16, 2014 Αλλά για εξόρμηση τι θα κάνουμε; Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 16, 2014 Τι κονέ ειναι αυτο με τα μπουφαν ? ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ.......... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 16, 2014 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 16, 2014 πιθανών στην συνάντηση να ειναι και ο εισαγωγέας τον μπουφαν αν οχι θα εχουμε τα μπουφαν για δοκιμες . και κατοπιν την πεμπτη θα φυγουν για αθηνα Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 16, 2014 δημητρη αυτη την βδομαδα θα σου στείλω τον σακο 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,373 Report post Posted March 16, 2014 Η Ομάδα Εργασίας Β.Ελλάδος και τα μέλη του ΔΣ καλούν τα μέλη και του φίλους του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας για συζήτηση και...ποτάκι, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, από τις 19:00 και μετά στο καφέ - μπαρ "ΙΜΑRET" στην Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αγίας Θεοδώρας 8, στο κέντρο της πόλης, κοντά στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον θέλει να δοκιμάσει μπουφάν γνωστής εταιρείας ρούχων για σκι, από την οποία εταιρεία πιθανόν ο σύλλογος να προμηθευτεί καινούργιες φόρμες για τα μέλη του. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον θέλει, να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο σκι, σε εξομοιωτή του χειμερινού αθλήματος που βρίσκεται εγκατεστημένος σε κατάστημα, απέναντι από το καφε-μπαρ. Μπορείτε να φέρεται τις δικές σας μπότες, αλλιώς θα νοικιάσετε επί τόπου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944271368 Αγαθόπουλος Νίκος (president) μέλος Ομάδας Εργασίας Βορείου Ελλάδος. Σας περιμένουμε όλους!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 17, 2014 Αλλά για εξόρμηση τι θα κάνουμε; Δημήτρη κάτι συζητούσαμε στο Kopaonik προχθές για την τελευταία εξόρμηση. Σαββάτο απόγευμα αναχώρηση και επιστροφή Τρίτη βράδυ. Για Borovets λέγαμε, αλλά θα είναι last minute επιλογή. Ο Baker κάτι έχει κατά νου... Τρίτη γυρνάει από Kopaonik. Τετάρτη θα γνωρίζουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted March 17, 2014 Δημήτρη κάτι συζητούσαμε στο Kopaonik προχθές για την τελευταία εξόρμηση. Σαββάτο απόγευμα αναχώρηση και επιστροφή Τρίτη βράδυ. Για Borovets λέγαμε, αλλά θα είναι last minute επιλογή. Ο Baker κάτι έχει κατά νου... Τρίτη γυρνάει από Kopaonik. Τετάρτη θα γνωρίζουμε. Κυριακο εγω επειδη δεν μπορω δευτερα και τριτη, εχω κλεισει παρασκευη βραδυ και σαββατο βραδυ ωστε να κανουμε σκι σαββατο και κυριακη. οποιος θελει να ακολουθησει ειναι ευπροσδεκτος! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 17, 2014 Τα μοναδικά δεδομένα για μένα μέχρι σήμερα είναι στάνταρ Τρίτη αυθημερόν για σκι και "apre-fish" (μπακαλιάρο). Εύρος πιθανής μετακίνησης: Βασιλίτσα - Μπάνσκο. Μακάρι να μπορέσω να τα αλλάξω αυτά τα δεδομένα... Απλά είπα την ιδέα που δουλεύεται. Δημήτρη θα τα πούμε και στη συνάντηση. Εγώ θα έρθω μετά τις 23:00 αν προλάβω ή αν πάμε για apre-συνάντηση 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 17, 2014 (edited) Τα μοναδικά δεδομένα για μένα μέχρι σήμερα είναι στάνταρ Τρίτη αυθημερόν για σκι και "apre-fish" (μπακαλιάρο). Εύρος πιθανής μετακίνησης: Βασιλίτσα - Μπάνσκο. Μακάρι να μπορέσω να τα αλλάξω αυτά τα δεδομένα... Απλά είπα την ιδέα που δουλεύεται. Δημήτρη θα τα πούμε και στη συνάντηση. Εγώ θα έρθω μετά τις 23:00 αν προλάβω ή αν πάμε για apre-συνάντηση ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΡΕ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ Edited March 17, 2014 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 18, 2014 Αγαπητοί μου, λόγω υποχρεώσεων, δε θα είμαι παρόν αυτή την Τετάρτη. Τελικά, με +13ο στη βάση δεν το έχω για Μπόρο! Μάλλον με βλέπω για Καϊμάκι και πέστροφα - γριβάδι στον Άγρα! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 18, 2014 Αγαπητοί μου, λόγω υποχρεώσεων, δε θα είμαι παρόν αυτή την Τετάρτη. Τελικά, με +13ο στη βάση δεν το έχω για Μπόρο! Μάλλον με βλέπω για Καϊμάκι και πέστροφα - γριβάδι στον Άγρα! Γιατι ασχημα ειναι στο καιμακ,ποζαρ,βεγοριτιδα και τοσα αλλα μερη στην περιοχη. καλη ποιοτητα για σκι στην κρεμαση ολη την ημερα,καλο φαγητο σε παμπολλες ταβερνες,ζεστα νερα ιαματικα για το τελειωμα της ημερας..... 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 18, 2014 Αγαπητοί μου, λόγω υποχρεώσεων, δε θα είμαι παρόν αυτή την Τετάρτη. Τελικά, με +13ο στη βάση δεν το έχω για Μπόρο! Μάλλον με βλέπω για Καϊμάκι και πέστροφα - γριβάδι στον Άγρα! kane προσπαθεια και ελα να δοκιμασεις μπουφαν κλπ Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 18, 2014 Γιατι ασχημα ειναι στο καιμακ,ποζαρ,βεγοριτιδα και τοσα αλλα μερη στην περιοχη. καλη ποιοτητα για σκι στην κρεμαση ολη την ημερα,καλο φαγητο σε παμπολλες ταβερνες,ζεστα νερα ιαματικα για το τελειωμα της ημερας..... Στο μυαλό μου είσαι!!! Άντε έλα την Κυριακή! 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 18, 2014 αυριο στην συνάντησή ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ χαμος μιας και η περισσότερη θα εχουμε και τις γυναίκες μαζι . αλλες για παρεα και αλλες για δοκιμες μπουφαν ,και παρεα ο βανκος με ενημέρωσε οτι χτυπησε στο ιντερνετ ενα ασύρματο ειδικα για προεδρους ,,οπως μου ειπε ,στην τρομακτική τιμη τον περιπου 6000 χιλ δυναρια Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 20, 2014 και εχτες στην συναντιση μας .αν και λιγοτερη .καταληξαμε στην ιδια αμαρτια τις σουβλακοκατατσασεις Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 11 ώρες πριν στην περιοχή Thessaloníki · 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 20, 2014 (edited) ...ωχ αυτη ειναι παλια λαθος Edited March 20, 2014 by PRESIDENT 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 20, 2014 Το ρεζουμε όμως πάντα ίδιο..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 20, 2014 ...ωχ αυτη ειναι παλια λαθος αυτη ειναι που ρωτουσε ο καθηγητης " η κοπελα ποια ειναιιι?" 1 Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted March 20, 2014 ...ωχ αυτη ειναι παλια λαθος :-) πρόεδρε μην κανείς λαθη και παραπλανεις τον κόσμο,εγώ δεν ήρθα εχθές. Αν κ το ήθελα πολύ,αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο. Σας παρακαλώ μην κάνετε συναντήσεις Τετάρτη καλύτερα τρίτη η πέμπτη. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted March 20, 2014 Ολια τελικα θα ερθετε με τον σεριο μπανσκο??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted March 21, 2014 Ολια τελικα θα ερθετε με τον σεριο μπανσκο??? Δυστυχώς δεν θα έρθουμε,να περάσετε τέλεια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 22, 2014 ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΙΜ εγγεγραμμένους και μη ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΙΣ ΓΣ θα χρειασθούμε βοήθεια για καποια πραγματα .. καθως και συσπείρωση τον εδω δυνάμεων για να εχουμε μια καλη παρουσια . . Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted March 22, 2014 ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΙΜ εγγεγραμμένους και μη ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΙΣ ΓΣ θα χρειασθούμε βοήθεια για καποια πραγματα .. καθως και συσπείρωση τον εδω δυνάμεων για να εχουμε μια καλη παρουσια . . βοηθεια απο το τριτο σωμα στρατου 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 22, 2014 βοηθεια απο το τριτο σωμα στρατου Νομιζω και 1 ταγμα κυανοκρανοι .. Καθως και 2 Λιεζον officers. (Unesco & NATO) 1 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites