ΣΤΧ 2,373 Report post Posted April 21, 2014 Η Ομάδα Εργασίας Β.Ελλάδος και τα μέλη του ΔΣ καλούν τα μέλη και του φίλους του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας για συζήτηση και...ποτάκι, την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, από τις 19:30 και μετά στο καφέ - μπαρ "Fox'' στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, Σαλαμίνος 10, απέναντι από το ξενοδοχείο Mediterranean Palace. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938179474 Παππούς Γεώργιος (koumparos), μέλος ΔΣ, 6944271368 Αγαθόπουλος Νίκος (president) μέλος Ομάδας Εργασίας Βορείου Ελλάδος. Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι η επερχόμενη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε όλους!!!! ΧΡIΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 23, 2014 Αύριο μην ξεχνάμε την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη. Θα έχει και γλυκάκια λόγω της σημερινής μέρας!!!! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 23, 2014 Αύριο μην ξεχνάμε την συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη. Θα έχει και γλυκάκια λόγω της σημερινής μέρας!!!! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted April 24, 2014 Να, αυτά κάνεις και έλεγα να μην έρθω!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted April 24, 2014 Να, αυτά κάνεις και έλεγα να μην έρθω!!! ... ενω την προηγουμενη φορα δεν ελειψες δευτερολεπτο.... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted April 24, 2014 Εσύ να μας φέρεις αύριο έκεινα τα φοβερά γλυκά που αρχίζουν από μαγκ... δεν θυμάμαια ακριβώς πως μου τα είπαν. Έμαθα επίσης πως εσείς οι Γαβαναίοι ( το λέω σωστά είστε μεγάλοι παραγοντες της περιοχής!!!! Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 24, 2014 Δυστυχώς η δουλειά με κράτησε σχεδόν ως τις εξήμισι. Έτσι δεν μπόρεσα να έρθω. Αν κάποιος πλήρωσε συνδρομή ή εγγραφή, ας το γράψει αύριο εδώ για να ξέρω. Παρακαλώ να γραφτεί και ονοματεπώνυμο για να κόψω τις αποδείξεις που θα τις παραλάβουν στην ΓΣ. Επίσης ένα πράγμα που ήθελα να συζητήσω είναι το εξής: εγώ θα διαθέσω το αμάξι μου για να μεταφέρω τα παιδιά από το και προς το αεροδρόμιο την μέρα της γσ. Από ότι μέτρησα θα έρθουν 13 άτομα το πρωί της Κυριακής με αεροπλάνα. Θα κάνω ότι μπορώ. Αν μπορεί και κανείς άλλος να βοηθήσει σε αυτό, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δείξουμε τι σημαίνει φιλοξενία εδώ πάνω!!!! Χρωστάω κέρασμα! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted April 24, 2014 Γιωργο εκανα εγραφη σημερα. Βουλκιδης Δημητρης. Μπορω να διαθεσω και εγω αυτοκινητο που θα χωραει 3 ατομα ακομη. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 24, 2014 Κι εγω πολυ ευχαριστως να παρω 2-3 ατομα ,που μενω μετα το αεροδρομιο. Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted April 25, 2014 εσείς οι Γαβαναίοι ( το λέω σωστά είστε μεγάλοι παραγοντες της περιοχής!!!! τυφλα να χουν οι ψωμιαδιδες σε λεω. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 25, 2014 (edited) με επυτιχα και η χτεσινη μας συναντιση μα κυριος εμειναν ευχαριστημενες και η κυριες μα ς ..οποτε τωρα πια ποιος μας πιανει [οχι οτι ειχαμε πορβλημα] παροντες 22 ατομα φωτο σε λιγο 4 νεες εγγραφες στο συλλογο οποτε το βορειο τιμ προχωρά ο τσιμακος η σεβη μπαξεβανιδου ο αγαθος 3 και ο κεναν δηλαδη Σεργιος ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ Ο χριστος ας τους ανοιξη την πρόσβασή τα χρηματα τα εχω εγω Edited April 25, 2014 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2014 κατέθεσε τα στον λογαριασμο του συλλογου ετσι ώστε να τα δει ο κουμπαρος και να ενημερώσει το ταμειο πριν τη ΓΣ επισης μαθε το ονοματεπωνυμο ολων και (αν εχουν) το nickname για την προσβαση Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted April 25, 2014 (edited) με επυτιχα και η χτεσινη μας συναντιση μα κυριος εμειναν ευχαριστημενες και η κυριες μα ς ..οποτε τωρα πια ποιος μας πιανει [οχι οτι ειχαμε πορβλημα] παροντες 22 ατομα φωτο σε λιγο 4 νεες εγγραφες στο συλλογο οποτε το βορειο τιμ προχωρά ο τσιμακος η σεβη μπαξεβανιδου ο αγαθος 3 και ο κεναν δηλαδη Σεργιος ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ Ο χριστος ας τους ανοιξη την πρόσβασή τα χρηματα τα εχω εγω Νικο γραψε αν θες επωνυμο ονομα και nick name για να βγουν και ταυτοτητες και να τις παρουν στη ΓΣ. Επειδη επισης Φτιαχνουμε μητρωο μελλων θα θελαμε ακομα διευθυνση ταχ.κωδ. και τηλεφωνο. Αν δεν θελουν δημοσια μπορεις να τα στειλεις με μηνυμα. Ελπιζω να τους εχεις ενημερωσει οτι η συνδρομη ειναι για το 2013-14 για να εχουν δικαιωμα ψηφου στη γενικη συνελευση. Αν ειναι για την επομενη χρονια θα πρεπει να το ξερουμε, σε αυτη την περιπτωση δεν θα εχουν δικαιωμα ψηφου. Edited April 25, 2014 by gatz Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 25, 2014 (edited) ειναι ολοι ενήμερη κωστη !! και κατι ακομα κωστη μαζι με το μητρωο τον μελων ,,φτιαξτε και ενα μητρωο προεδρων που περασαν απο το δσ. στην 10 ετια που περασε .. Edited April 25, 2014 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted April 25, 2014 Νικο γραψε αν θες επωνυμο ονομα και nick name για να βγουν και ταυτοτητες και να τις παρουν στη ΓΣ. Γιατρε, αν θελουν ταυτοτητες να πανε στο Αστυνομικο τμημα της περιοχης τους, τωρα αν εκτος απο ταυτοτητες θελουν και καρτα μελους, θα πρεπει να στειλουν και φωτο στον παραξενο ηλικιωμενο 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 25, 2014 Όλοι....κλούσοι!!! 5 Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 25, 2014 (edited) εχτες παρελιφθει απο τον βανκο και το νεο πρεζιτομετρο !! μοντελο 2014 Edited April 25, 2014 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted April 25, 2014 Γιατρε, αν θελουν ταυτοτητες να πανε στο Αστυνομικο τμημα της περιοχης τους, τωρα αν εκτος απο ταυτοτητες θελουν και καρτα μελους, θα πρεπει να στειλουν και φωτο στον παραξενο ηλικιωμενο απο εκεινες που μου ειχες φτιαξει για να μπορω να ταξιδέψω ..... θυμασαι .... μην κανεις τον χαζο τωρα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 25, 2014 (edited) ΣΤΑ ΓΡΉΓΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ !! 22 ΠΑΡΩΝΤΕς ΕΧΤΕς ΜΠΕΙΚΕΡ ΟΛΙΑ ΤΑΞ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΝΤΙΜ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΝΑΝ ΣΕΒΗ ΓΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 3 ΜΠΕΜΠΗ ΜΠΑΝΚ ωωχχ!! ξεχασα και τον βαλ κλαρετ Ο ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΟΧΑ ΑΝΦΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΚΥΡΙΕς ΠΡΩΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΡΕΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΣΑ Σ ΤΗ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΟΛΕΣ Η ΚΥΡΙΕΣ Edited April 25, 2014 by PRESIDENT 5 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted April 25, 2014 Όλοι....κλούσοι!!! εσυ φορουσες κρανος η οχι? Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted April 25, 2014 Πολυ ωραια συναντηση μπραβο σας. Απ οτι βλεπω επισης κλασικα πραγματα , και στα δυο μαγαζια αλλο το τραπεζι του "γαμπρου" και αλλο της "νυφης"..... 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 25, 2014 (edited) Και ο γυρος στα καρβουνα !οχι οτι κι οτι ! Edited April 25, 2014 by leonidastria 5 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 25, 2014 Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω... Γύρος στα κάρβουνα ε? Αυτά τα λένε από νωρίς... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 26, 2014 Μπράβο ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!! Νίκο, γράψε ονοματεπώνυμα για να κόψω αποδείξεις. Θα τα πούμε την άλλη Κυριακή στην συνέλευση. Άντε!!!!!! και σήμερα 21.000 αδέλφια με 350 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!!!!!!!!!!ξεκίνησαν να πάνε να φέρουν το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!!!!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 26, 2014 Γιωργο εκανα εγραφη σημερα. Βουλκιδης Δημητρης. Μπορω να διαθεσω και εγω αυτοκινητο που θα χωραει 3 ατομα ακομη. Ελήφθη Δημήτρη. Άρα για την μεταφορά είμαστε 4 άτομα. Εγώ, εσύ, Κυριάκος, Λεωνίδας. Άλλον έναν να βρούμε και είμαστε κομπλέ. Θα κάνουμε και κομβόι από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο!!!!!Σαν το άλλο σημερινό κομβόι!!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites