vaggelis 2,070 Report post Posted December 1, 2018 (edited) Υπάρχει μια ανεξήγητη αδράνεια ... έχουμε αναφερθεί για μια συνάντηση , την ερχόμενη Κυριακή σχετικά με το παιδικό χωριό στο φιλυρο εδώ στη Θεσσαλονίκη ... δεν έχουμε κάποια εξέλιξη ; Παρακληση για ενημέρωση έστω και εάν όλα είναι αρνητικά .... Edited December 1, 2018 by vaggelis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 1, 2018 Εγώ θα πάω Βαγγέλη. Περισσότερες λεπτομέρειες, για όποιον ενδιαφέρεται, εντός της εβδομάδος. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted December 18, 2018 Θα πάει κάνεις αύριο στο WE που έχουν Alpine night?? https://www.facebook.com/events/1911211462259666/?ti=as Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 19, 2018 Εγώ δυστυχώς όχι. Αν ήταν Παρασκευή... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 26, 2019 Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε, τι θα λέγατε για μια συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη; ή κάποια άλλη μέρα. Να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα κατέβουμε στο Καρπενήσι για την πίτα. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 28, 2019 Για αυτήν την Τετάρτη αναβάλλεται η συγκέντρωση λόγω ανωτέρω βίας στην δουλειά μου. Θα το κάνουμε την άλλη εβδομάδα, να είμαστε καλά. Πείτε όμως καμιά ιδέα για την πίτα: θα μαζευτούμε να πάμε με κάνα βανάκι; με αμάξια; 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted February 3, 2019 (edited) Η Ομάδα Εργασίας Βορείου Ελλάδος και τα μέλη του Δ.Σ καλούν τους φίλους και τα μέλη του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας για...χαλαρή κουβέντα με συνοδεία καφέ-κρασιού-μπυρίτσας την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 από τις 18:00 και μετά στο cafe-bar restaurant "LOONEY BEAN" στον 2ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου ONE SALONICA OUTLET MALL.Τηλέφωνα επικοινωνίας:6938179474 Παππούς Γεώργιος (koumparos) μέλος Δ.Σ/Ομάδας Εργασίας Βορείου ΕλλάδοςΣάς περιμένουμε όλους!!! Edited February 3, 2019 by Koumparos 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 8, 2019 Το Σάββατοκύριακο επειδή θα είμαι Θεσσαλονίκη, λέω να κάνουμε μια συνάντηση Σάββατο απόγευμα. Έχουμε καιρό να τα πούμε. Τι λέτε; 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 8, 2019 Λοιπόν. Σάββατο απόγευμα, από τις 18:00 και μετά, στο μπαράκι LOONEY BEAN, στο ONE SALONICA MALL. Έχουμε καιρό να τα πούμε. Ας αρχίσουμε με καφέ και επειδή είναι Σάββατο βράδυ, γιατί να μην το τελειώσουμε με κανά τσιπουράκι;;;;; (όχι για μένα γιατί έχω αγώνα την άλλη μέρα το πρωί ). Μάλιστα, θα έχουμε και ένα πολύ καλό φίλο που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για μια δουλειά. Πριν από λίγο μίλησα μαζί του και θα σίγουρα θα χαρούμε όλοι που θα τον δούμε. Αν γίνεται, ας ανέβει και μια ανακοίνωση για την συνάντηση αυτή. Ευχαριστώ. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 12, 2019 Λοιπόν, αύριο το απόγευμα σας περιμένουμε. Έλα να περάσουμε ωραία, λέμε. Να αρχίσουν και τα προεόρτια για το πρωτάθλημα!!!!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 12, 2019 (edited) Λοιπόν, αύριο το απόγευμα σας περιμένουμε. Έλα να περάσουμε ωραία, λέμε. Να αρχίσουν και τα προεόρτια για το πρωτάθλημα!!!!!! Να περάσετε καλάυπάρχει και η συμμετοχή της Ε.Ο.Ο.Α. στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού & Εξοπλισμού, Θεσσαλονίκη 10-13/4/2019 μην την χάσετε Είναι κρίμα που εγώ (δύστυχος ....! ) υποχρεωτικά Κολλήσει νότια Edited April 13, 2019 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 13, 2019 Κρίμα Βαγγέλη που δεν θα σε δούμε. Δεν το ήξερα για την συγκεκριμένη έκθεση. Καλά έκανες και το έγραψες. Για του χρόνου θα το δω. Αν είμαι στον σύλλογο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted April 13, 2019 Κρίμα Βαγγέλη που δεν θα σε δούμε. Δεν το ήξερα για την συγκεκριμένη έκθεση. Καλά έκανες και το έγραψες. Για του χρόνου θα το δω. Αν είμαι στον σύλλογο. Γιατί να μην είσαι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 13, 2019 Γιατί να μην είσαι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμ... Δε θα παίρνει κάθε χρόνο Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ... Οπότε, αποχωρεί ο Ιβάν από τη Superleague κλπ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 14, 2019 Χάρηκα πολύ που είδα τον Χρήστο Ζάρα, μετά από τόσο καιρό. Επίσης χαίρομαι που είδα Βασίλη και Τάσο. Οι υπόλοιποι;;;; Τουλάχιστον να ερχόσασταν μόνο για τον Χρήστο. Εμένα χέστε με. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 14, 2019 Χάρηκα πολύ που είδα τον Χρήστο Ζάρα, μετά από τόσο καιρό. Επίσης χαίρομαι που είδα Βασίλη και Τάσο. Οι υπόλοιποι;;;; Τουλάχιστον να ερχόσασταν μόνο για τον Χρήστο. Εμένα χέστε με. Christos Zarras is the BEST...WTF the rest? [emoji1787] Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 15, 2019 ZARRAS! ZARRAS! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 23, 2019 Κυριακή 19 Μαίου είναι η γσ του συλλόγου. Αν κάποιοι σκέφτονται να πάνε αυθημερόν, όπως πέρσι, ας το δούμε για να ξέρω τι να κάνω. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 24, 2019 Κυριακή 19 Μαίου είναι η γσ του συλλόγου. Αν κάποιοι σκέφτονται να πάνε αυθημερόν, όπως πέρσι, ας το δούμε για να ξέρω τι να κάνω. Ίσος με Ellinair ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 24, 2019 Κυριακή 19 Μαίου είναι η γσ του συλλόγου. Αν κάποιοι σκέφτονται να πάνε αυθημερόν, όπως πέρσι, ας το δούμε για να ξέρω τι να κάνω. Η Γ.Σ. ορίστηκε ακριβώς την ημερημία που ήθελε ο Koumparos για να του παραδώσω το τρόπαιο του πρωταθλήματος! Τουλάχιστον οι Παοξίδες πρέπει να έρθουν στη Γ.Σ... 1 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 24, 2019 (edited) Ίσος με Ellinair ? Αν είναι να πάμε αυθημερόν, Βαγγέλη μέχρι πότε μπορούμε να βρούμε φτηνά αεροπορικά πιστεύεις; καμιά εβδομάδα ή δύο πριν;; το ρωτάω για να κανονίσουμε και να αρχίσουμε να ψάχνουμε. Επειδή για μερικές μέρες μπορεί να μην έχω καλή πρόσβαση στο ιντερνετ.... Edited April 24, 2019 by Koumparos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 24, 2019 Αν είναι να πάμε αυθημερόν, Βαγγέλη μέχρι πότε μπορούμε να βρούμε φτηνά αεροπορικά πιστεύεις; καμιά εβδομάδα ή δύο πριν;; το ρωτάω για να κανονίσουμε και να αρχίσουμε να ψάχνουμε. Επειδή για μερικές μέρες μπορεί να μην έχω καλή πρόσβαση στο ιντερνετ.... Το https://gr.skyscanner.com/ μου δίνει την Elinair 98 με 105 € ,αναχώρηση 9πμ επιστροφή 6 20 η 9 50 μμ έχω πρόβλημα με το PM Να μιλήσουμε .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted November 12, 2019 Στην συνάντηση της Παρασκευής συζητήθηκε κάτι; Έχουμε κάνα νέο; καμία φώτο; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 12, 2019 (edited) Στην συνάντηση της Παρασκευής συζητήθηκε κάτι; Έχουμε κάνα νέο; καμία φώτο;... δεν τα περάσαμε και άσχημα στην πρώτη συνάντηση .....βρεθήκαμε αρκετά #παιδιά# και όχι μόνο...,να σας πω ότι θα έχουμε και δεύτερη συνάντηση τον Νοέμβριο ... μας παρακινεί ο ΠΕΤΡΟΣ ..! Την πρόσκληση θα την οργάνωση η ΟΛΙΑ θα είναι μεγάλη χαρά εάν καταφέρουν και βαρεθούμε και οι εκτός των τειχών .... αυτά Γεώργιε..... φωτογραφίες έχει ο Πέτρος .. .....! . αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα και δεν θέλει να ανεβάσει . α....,! Η πίτα θα κοπεί στον Παρνασσό από ότι κατάλαβα τον Φεβρουάριο και υπάρχει πρωτοβουλία του Βασίλη η παρέα (ανεπίσημα) θα πάνε kapaonik Edited November 12, 2019 by vaggelis 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted November 12, 2019 Ξαναβρεθήκαμε σαν τα χιόνια! Υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα και καλή παρέα. (Ο φωτισμός "χάλασε" τις φωτογραφίες μου με τον Damianos και τον Vaggelis. Παιδιά, οι κοπέλες έχουν καλύτερη φωτογραφία από εμάς [emoji1787][emoji1787]). Ο στρατηγός Val Claret οργάνωσε οδική εκδρομή στο ΚΟΠΑΟΝΙΚ για τις 2/1/2019. Εξαιρετική πρωτοβουλία ορισμένων μελών του Snowclub που αγκάλιασε επισήμως και ο Σύλλογος! Έτσι πρέπει να οργανώνονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας! Όποιο Μέλος ενδιαφέρεται, ας με καλέσει στο 6937658057 για πληροφορίες. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites