Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

εγινε εχτες η συνάντηση στην θεσσ,κη .

.

μικρη η παρεα πεντε ατομα ολοι και ολοι ...αλλα με ευχαριστη κουβεντα

μεσα στην κουβεντα

ρώτησα που ειναι τα παλια παιδια του φορουμ απο την εδω περιοχή, εκει εμαθα οτι ειναι αρκετη και συναντούνται σχεδον καθε εβδομαδα ... και αποφασησα λοιπον και εγω στην επομενη συνάντηση τους να παω να τους βρω και να γνωριστούμε και απο κοντα ,,και που ΞΕΡΗΣ ισως βγει και κατι θετικο στην ολοι υπόθεση ......

γιατι οπως και να το κανουμε εχουνε και αυτοι έστω ενα μικρο μερίδιο προσφορας

στο στήσιμο και πορεία του κλαμπ, καθως και στο να φτάσει ο συλλογος μεχρι την προχθεσινή του επιτυχία ...

μηπως θα έπρεπε λεω !!! να κανουμε εστω μια μικρη αναφορα και σε αυτο το θεμα

νομιζω οτι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟ μια αναγνώριση στην οποια προσφορα τους , και οχι να κανουμε σαν να μην υπήρχανε ποτε

προς αποφυγή παρεξηγήσεων , δεν γνωρίζω ακομα κανενα απο τα παιδια ,,και ουτε εχω μιλήσει ακομα με κανενα ....

οχι ομως οτι δεν θα το προσπαθήσω

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

και επισης ..κατι πρεπει να κανουμε για το σαιτ του συλογου

μια αναβάθμιση νομιζω οτι θα ητανε καλη

και αν τα ειχαμε και σε ελληνικούς τίτλους !!

εεε!! τοτε δεν θα εκανα και λάθη στα ποστ μου :mellow:

καλα απο οτι καταλαβα κανενα δεν ενδιαφερει το ερώτημα που ανέβασα ποιο επανω

πιθανόν να ενοχλεί..!!!!!!

ποτε περιπου θα εχει ο σύλλογος χρονικα ...συγκέντρωση για θεματα συλλόγου..

και αν γίνετε να εχουμε οσο το δυνατον νωρίτερα ενημέρωση για να μπορούμε να ρυθμίσουμε ταξίδι κλπ

καλο θα ητανε να κατεβουμε και εμεις κατα κατω για να τα πουμε και να γνωριστουμε και λιγο καλυτερα

γιατι οπως και να το κανουμε είμαστε το βασίλειο τον χκ ....εδω επανω και δεν εχουμε καμια δυναμικοί σαν τοπος!!

ακομα και σε αυτο το θεμα δεν εχουμε πουθενά πρόσβαση ...και φωνή ...

μηπως ειναι καιρος να δικτυωθούμε καπως καλυτερα

εμεις ο πανω απο την λαμια ????

για να ακούσω τωρα τις σκέψεις σας ..

καλημερα σας απο την παγωμένη θεσσαλονικη ...............

εγώ λέω να περιμένεις λίγες μέρες να διαβαστεί και από άλλους το θέμα...

και προσωπικά με χαροποίησε η αναφορά της pies (που είναι στο ΔΣ) στην αναφορά της

στα παλαιότερα μη ενεργά πλέον μέλη. στο Θέμα Ημεριδα

έχουμε αρκετό δρόμο για αναγνώριση του Συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα και θέλουμε βοήθεια.

Όλα όμως θα γίνουν...

άντε βρε και καλή καρδιά :wub:

Edited by Dolomites

Γενικη Συνέλευση θα γίνει το Μάιο, οπότε έχουμε και εκλογές. Το Βόρειο μπλοκ είναι πολύ δραστήριο φέτος και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά.

Dolomites δεν αναφέρθηκα μόνο εγώ σε μέλη που δεν είναι πλέον δραστήρια. Η επιτυχία πιστώνεται στο Σύλλογος και ο σύλλογος είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα. Είναι μια αλυσίδα προσώπων και ενεργειών που μας έφεραν ως τη σημερινή καταξίωση.

Edited by pies

Πρόεδρε δεν είμαι σίγουρη ούτε εγώ ποιό είναι το ερώτημά σου στο οποίο περιμένεις κάποια απάντηση, καθώς γράφεις πολλές σκέψεις και δεν υπάρχει κάπου ξεκάθαρα ΕΝΑ ερωτηματικό!

Επίσης, στο τόπικ αυτό μπαίνουν όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν ενημέρωση απο Πισοδέρι. Αν έχεις κάποια ξεκάθαρη πρόταση, μήπως να τη γράψεις κάπου στα Θέματα Συλλόγου;

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Πρόεδρε δεν είμαι σίγουρη ούτε εγώ ποιό είναι το ερώτημά σου στο οποίο περιμένεις κάποια απάντηση, καθώς γράφεις πολλές σκέψεις και δεν υπάρχει κάπου ξεκάθαρα ΕΝΑ ερωτηματικό!

Επίσης, στο τόπικ αυτό μπαίνουν όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν ενημέρωση απο Πισοδέρι. Αν έχεις κάποια ξεκάθαρη πρόταση, μήπως να τη γράψεις κάπου στα Θέματα Συλλόγου;

τοτε το λάθος μου αργα διαβάστηκε .

..αυτο που μου γραφεις τωρα ,επρεπε να ειναι εχτες γραμενο

καλή μου φίλοι ...

μετέφερε εκει σημερα και θα σου αναλύσω τις σκεψεις μου αφου δεν καταλαβες :wub:

τοτε το λάθος μου αργα διαβάστηκε .

..αυτο που μου γραφεις τωρα ,επρεπε να ειναι εχτες γραμενο

καλή μου φίλοι ...

μετέφερε εκει σημερα και θα σου αναλύσω τις σκεψεις μου αφου δεν καταλαβες :D

Δεν ξέρω τί να πρωτομεταφέρω.... :D

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Γενικη Συνέλευση θα γίνει το Μάιο, οπότε έχουμε και εκλογές. Το Βόρειο μπλοκ είναι πολύ δραστήριο φέτος και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά.

Dolomites δεν αναφέρθηκα μόνο εγώ σε μέλη που δεν είναι πλέον δραστήρια. Η επιτυχία πιστώνεται στο Σύλλογος και ο σύλλογος είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα. Είναι μια αλυσίδα προσώπων και ενεργειών που μας έφεραν ως τη σημερινή καταξίωση.

Πόσα + 1000 να βάλω ΠΟΣΑ!!!!!!!!!!

Ο σύλλογος είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα.

Είναι μια αλυσίδα προσώπων και ενεργειών

που μας έφεραν ως τη σημερινή καταξίωση.

και θέλω και εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω :D

αυτούς που είχαν την ιδέα να φτιάξουν ένα Σύλλογο

που μας δίνει ΤΟΣΟ ωραίες στιγμές!!!!!!!!! :D:D

μου 'ρχεται να το αντιγράψω και να το γράφω σε ΚΑΘΕ ποστ!

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

μηπως θα έπρεπε λεω !!! να κανουμε εστω μια μικρη αναφορα και σε αυτο το θεμα

νομιζω οτι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟ μια αναγνώριση στην οποια προσφορα τους , και οχι να κανουμε σαν να μην υπήρχανε ποτε

Φίλε πρόεδρε εννοείται ότι όλοι δικαιούνται αναγνώρισης και την εισπράττουν αυτόματα όταν ο Σύλλογος αναγνωρίζεται.

Ειδική μνεία δεν έγινε σε κανέναν μας παρά μόνο στη Πρόεδρο που με τη προσωπική της δράση έκανε τη διαφορά σε αυτή την ημερίδα.

Δεν λέω ότι αδίκως το προτέινεις...αλλα το.......και οχι να κανουμε σαν να μην υπήρχανε ποτε μήπως είναι λίγο βαρύ?

Ειδικά όταν φέτος όλο το βάρος μας είναι στη Βόρεια Ελλάδα και στη δημιουργία τοπικών πυρήνων και την ενίσχυση αυτών?

και επισης ..κατι πρεπει να κανουμε για το σαιτ του συλογου

μια αναβάθμιση νομιζω οτι θα ητανε καλη

και αν τα ειχαμε και σε ελληνικούς τίτλους !!

Αυτό έχει δρομολογηθεί ήδη

καλα απο οτι καταλαβα κανενα δεν ενδιαφερει το ερώτημα που ανέβασα ποιο επανω

πιθανόν να ενοχλεί..!!!!!!

Γιατί να ενοχλεί? και γιατί τόσο σβέλτα συμπεράσματα? ¨Εβαλε κρύο στην Αθήνα και τρέχουμε να κρυφτούμε :)

ποτε περιπου θα εχει ο σύλλογος χρονικα ...συγκέντρωση για θεματα συλλόγου.. Είχε πρόφατα και θα έχει την άνοιξη μαζί με τις εκλογές. Ειδικά στην ΕΓΣ που είχαμε ήταν μια καλή ευκαιρία για σχετική κουβέντα μιας και κύριο θέμα συζήτησης ήταν η Βόρεια Ελλάδα και οι μέθοδοι προσέγγισης αυτής

και αν γίνετε να εχουμε οσο το δυνατον νωρίτερα ενημέρωση για να μπορούμε να ρυθμίσουμε ταξίδι κλπ 45 μέρες νωρίτερα περίπου

καλο θα ητανε να κατεβουμε και εμεις κατα κατω για να τα πουμε και να γνωριστουμε και λιγο καλυτερα

γιατι οπως και να το κανουμε είμαστε το βασίλειο τον χκ ....εδω επανω και δεν εχουμε καμια δυναμικοί σαν τοπος!!

ακομα και σε αυτο το θεμα δεν εχουμε πουθενά πρόσβαση ...και φωνή ...

μηπως ειναι καιρος να δικτυωθούμε καπως καλυτερα

εμεις ο πανω απο την λαμια ????

για να ακούσω τωρα τις σκέψεις σας ..

καλημερα σας απο την παγωμένη θεσσαλονικη ...............

Η συσπείρωση και η επέκταση του συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα παράλληλα με την δημιουργία πυρήνων και αντιπροσώπων στα κέντρα αυτό το σκοπό έχει.

Στο χέρι των κατά τόπο "δραστήριων" εναπόκειται να εκμεταλλευτούν την καλή αρχή που έχει γίνει και έτσι να βοηθηθεί ο Σύλλογος στην επίτευξη των στόχων του.

Καλό απόγευμα από τη συννεφιασμένη ...παγωμένη και ανεμοδαρμένη Αθήνα :lol:

Edited by kosttis

Να προσθεσω, οτι στο 'Ποιοι νομιζουμε οτι ειμαστε!' εγινε σαφης αναφορα στην συνεισφορα ολων οσοι συνεισεφεραν, με ονομαστικη αναφορα.

Να προσθεσω οτι οποιοι απεχουν, το κανουν με τη θεληση τους, οχι τη δικη μας... διαβασε το τελευταιο κομματι...

ΜακηςΜ

ΜακηςΜ = Σ Ω Σ Τ Ο Σ

πάντα "μπαίνει" και βάζει τα πράγματα στη θέση τους !!!!

Κωστής + 1.000 σταθερά :rolleyes:

President : τη Βόρεια Ελλάδα την αγαπάμε :P πάρα πολύ

μη μας το αμφισβητείς σε παρακαλώ :lol:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Η συσπείρωση και η επέκταση του συλλόγου στη Βόρεια Ελλάδα παράλληλα με την δημιουργία πυρήνων και αντιπροσώπων στα κέντρα αυτό το σκοπό έχει.

Στο χέρι των κατά τόπο "δραστήριων" εναπόκειται να εκμεταλλευτούν την καλή αρχή που έχει γίνει και έτσι να βοηθηθεί ο Σύλλογος στην επίτευξη των στόχων του.

Καλό απόγευμα από τη συννεφιασμένη ...παγωμένη και ανεμοδαρμένη Αθήνα :)

καλησπερα φιλε μου

ωραία αυτα που μου ΓΡΑΦΗΣ ..αλλα ειμαι λιγο τις παλιας εθνικης !!!!

και ο τροπος που το παρουσιάζεις το ολο θεμα .. μου ειναι λιγο χωρις νοημα,

. εχω την αίσθηση οτι ακουω την χαρακτιριστικη πολιτική γλώσσα , την ονομαζόμενη.. [ ξύλινη]

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ μεταφραστή .........................

μήπως με ποιο απλες κουβεντες θα ήτανε ποιο κατανοητό το κείμενο

φιλικα νικος .... :blink:

Αν και είμαι βέβαιος πως δεν χρειάζεσαι μεταφραστή θα αναδιατυπώσω:

1. Φέτος αποφάσισε το ΔΣ από την αρχή της θητείας να επικεντρωθεί στην επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου στη Β. Ελλάδα

2. Φτιάξαμε Ο.Ε. Βορείου Ελλάδας με υπευθύνους τους βορειοελλαδίτες του ΔΣ

3. Εμφανιστηκαν άνθρωποι από τη βόρεια Ελλάδα με διάθεση να βοηθήσουν, να οργανωθούν συναντήσεις κλπ.

4. Στην Εκτ. Γεν. Συνέλευση θεσπίσαμε ένα νέο "θεσμό"....τους "ανταποκριτές" των χιονοδρομικών οι οποίοι

μαζί με ντόπιους από κάθε περιοχή θα προσπαθήσουν μετάξυ άλλων, να δημιουργήσουν Ομάδες μελών ώστε να υπάρχει παρουσία του Συλλόγου σε κάθε χιονοδρομικό αν είναι δυνατόν ή έστω στις γύρω πόλεις.

5. Οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν και η αρχή έγινε. Νομίζω πως και εσύ είσαι ένας από αυτούς.

6. Ζητήστε τι υλικό χρειάζεστε, παραγγείλτε το ή συννενοηθείτε με εμάς για να δούμε πως μπορούμε εμείς να το βρούμε. Κανονίστε συναντήσεις και ΟΤΙ σας φωτίσει ο θεός.

7. Το ΔΣ έκανε τη δουλιά του - βοήθησε με το τρόπο του, και θα συνεχίσει όπως πρέπει.

8. Δουλέψτε όπως όλοι μας. Αφήστε τα συγχαρίκια για αργότερα.....:mellow:

...

6. Ζητήστε τι υλικό χρειάζεστε, παραγγείλτε το ή συννενοηθείτε με εμάς για να δούμε πως μπορούμε εμείς να το βρούμε. Κανονίστε συναντήσεις και ΟΤΙ σας φωτίσει ο θεός.

...

Να διευκρινησω, ΜΗΝ παραγγειλετε κατι με δικη σας πρωτοβουλια και μετα ζητησετε να αποζημιωθειτε για εξοδα απο το Συλλογο!

Η οποιαδηποτε χρηματικη καταβολη, ΠΡΕΠΕΙ να εχει εγκριθει απο το ΔΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Αλλιως, δεν προκειται ουτε να γινει δεκτη, ουτε να αποζημιωθει! Προσεχετε, για να'χετε... μην τραβηχτουμε εκ των υστερων...

Αν και είμαι βέβαιος πως δεν χρειάζεσαι μεταφραστή θα αναδιατυπώσω:

1. Φέτος αποφάσισε το ΔΣ από την αρχή της θητείας να επικεντρωθεί στην επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου στη Β. Ελλάδα

2. Φτιάξαμε Ο.Ε. Βορείου Ελλάδας με υπευθύνους τους βορειοελλαδίτες του ΔΣ

3. Εμφανιστηκαν άνθρωποι από τη βόρεια Ελλάδα με διάθεση να βοηθήσουν, να οργανωθούν συναντήσεις κλπ.

4. Στην Εκτ. Γεν. Συνέλευση θεσπίσαμε ένα νέο "θεσμό"....τους "ανταποκριτές" των χιονοδρομικών οι οποίοι

μαζί με ντόπιους από κάθε περιοχή θα προσπαθήσουν μετάξυ άλλων, να δημιουργήσουν Ομάδες μελών ώστε να υπάρχει παρουσία του Συλλόγου σε κάθε χιονοδρομικό αν είναι δυνατόν ή έστω στις γύρω πόλεις.

5. Οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν και η αρχή έγινε. Νομίζω πως και εσύ είσαι ένας από αυτούς.

7. Το ΔΣ έκανε τη δουλιά του - βοήθησε με το τρόπο του, και θα συνεχίσει όπως πρέπει.

8. Δουλέψτε όπως όλοι μας. Αφήστε τα συγχαρίκια για αργότερα.....:blink:

τέλειος ....φιλε μου στην μετάφραση

ευχαριστώ

Να διευκρινησω, ΜΗΝ παραγγειλετε κατι με δικη σας πρωτοβουλια και μετα ζητησετε να αποζημιωθειτε για εξοδα απο το Συλλογο!

Η οποιαδηποτε χρηματικη καταβολη, ΠΡΕΠΕΙ να εχει εγκριθει απο το ΔΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Αλλιως, δεν προκειται ουτε να γινει δεκτη, ουτε να αποζημιωθει! Προσεχετε, για να'χετε... μην τραβηχτουμε εκ των υστερων...

Την δικη μου μεταφραση τη διαβασες; Εγω δεν ειμαι καλος στις μεταφρασεις δηλαδη;... :blink:

Την δικη μου μεταφραση τη διαβασες; Εγω δεν ειμαι καλος στις μεταφρασεις δηλαδη;... :blink:

εσυ φιλε μου μου δίνης την αίσθηση [χωρις να σε γνωρίζω προσωπικά ]..

.οτι εχουμε την ιδια πλεύση ;) .