jason22 0 Report post Posted December 20, 2010 Την καλησπερα μου στο φορουμ! Δεν ηξερα για την υπαρξη του snowclub.gr μεχρι που ειδα ενα μελος χτες στον Παρνασσο με τα διακριτικα στο μπουφαν του. Δεν μπορεσα να του μιλησω. Σημερα το θυμηθηκα και ειπα να μπω! Καλως σας βρηκα! Νικος απο Γαλατσι. Quote alpine endurance... ECOLOGY-TRANSPORT.COM "Τα παντα για ολα τα οικολογικα μεσα μεταφορας" Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 20, 2010 Καλώς όρισες Νίκο! είχε και άλλα μέλη στον Παρνασσό χωρίς το σήμα στο μπουφάν και εμένα μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον από εδώ έτσι στο πάρκινγκ του Παρνασσού... τον είδαμε από μακριά και του φωνάζαμε "snowclub! snowclub!" και έτσι γνωριστήκαμε :Β αυτά είναι τα ωραία! και εμένα μου μίλησε ένα ζευγάρι από το snowclub στο σάκκο των σκι... έτσι είναι αυτά φέτος θα φωνάζεις snowclub και θα γυρίζει όλο το βουνό ! χάρηκα που είπες να χαιρετήσεις γιατί η σημερινή μέρα είναι πολύ δύσκολη και μας έχει πάρει από κάτω... αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα βέβαια... αλλά θα είναι μια μέρα με ένα Έλληνα χιονοδρόμο λιγότερο Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
adonis_alifragis 0 Report post Posted December 20, 2010 Καλώς όρισες Νίκο! είχε και άλλα μέλη στον Παρνασσό χωρίς το σήμα στο μπουφάν και εμένα μου έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον από εδώ έτσι στο πάρκινγκ του Παρνασσού... τον είδαμε από μακριά και του φωνάζαμε "snowclub! snowclub!" και έτσι γνωριστήκαμε :Β αυτά είναι τα ωραία! και εμένα μου μίλησε ένα ζευγάρι από το snowclub στο σάκκο των σκι... έτσι είναι αυτά φέτος θα φωνάζεις snowclub και θα γυρίζει όλο το βουνό ! χάρηκα που είπες να χαιρετήσεις γιατί η σημερινή μέρα είναι πολύ δύσκολη και μας έχει πάρει από κάτω... αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα βέβαια... αλλά θα είναι μια μέρα με ένα Έλληνα χιονοδρόμο λιγότερο καλησπερα φιλαρακι..οσο γι αυτο που ειπε η viva_ski ειναι αληθεια..ειμαστε 1 λιγοτεροι χιονοδρομοι πλεον..κουραγιο στην οικογενεια του και ελπιζω εκει πανω να ειναι ολα χιονισμενα... προσοχη σε ολους τους υπολοιπους γειτονα Quote Share this post Link to post Share on other sites
jason22 0 Report post Posted December 20, 2010 ευχαριστω γειτονα. για το παιδι που εχασε τη ζωη του εγω δεν εχω λογια... Quote alpine endurance... ECOLOGY-TRANSPORT.COM "Τα παντα για ολα τα οικολογικα μεσα μεταφορας" Share this post Link to post Share on other sites
jason22 0 Report post Posted December 20, 2010 σ ευχαριστω και σενα viva_ski Quote alpine endurance... ECOLOGY-TRANSPORT.COM "Τα παντα για ολα τα οικολογικα μεσα μεταφορας" Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 20, 2010 Νίκο καλώς ήρθες. Η viva_ski πιό πάνω τα είπε όλα. Δεν έχω όρεξη για πολλά. Πιστεύω ότι κανείς δεν έχει όρεξη σήμερα. Ελπίζω να έχουμε καλό και ΑΣΦΑΛΗ χειμώνα και να μην ξανακούσουμε τέτοιο νέο. Για ότι θες εδώ είμαστε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 20, 2010 Καλώς όρισες έτερε Γαλατσιώτη. Συντονιστείτε με το γείτονα λοιπόν κι ελάτε στη συνάντηση της Τετάρτης στο Μαρούσι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted December 21, 2010 Καλώς τον Νίκο από το Γαλάτσι! Κοντοχωριανοί όπως βλέπεις. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted December 21, 2010 Καλώς τον νεο.. Αυξάνεστε και πληθύνεστε...! Για ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ. Quote Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 22, 2010 (edited) οπότε... Νίκο (από το Γαλάτσι) το Μαρούσι δε σου πέφτει και τοοοόσο μακριά (βέβαια με τις απεργίες τώρα δεν ξέρω...) άρα... πάρε τον έτερο Γαλατσιώτη και ότι άλλη παρέα και ελάτε ! Edited December 22, 2010 by viva_ski Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 22, 2010 Καλως ορισες Νικο Quote Share this post Link to post Share on other sites