adonis_alifragis 0 Report post Posted December 20, 2010 καλησπερα ρε παιδες..παλιος (απο την αποψη οτι εκανα sign up περυσι τον Φευρουαριο) αλλα νεος ουσιαστικα καθως τωρα αρχισα να γραφω.. Καλη μου διαμονη λοιπον και καλο χειμωνα να εχουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jason22 0 Report post Posted December 20, 2010 (edited) γεια σου γειτονα και απο δω! καλο χειμωνα! Edited December 20, 2010 by jason22 Quote alpine endurance... ECOLOGY-TRANSPORT.COM "Τα παντα για ολα τα οικολογικα μεσα μεταφορας" Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 20, 2010 Καλή αρχή Αντώνη.Και καλό χειμώνα να έχουμε όντως. Και ελπίζω το σημερινό άσχημο γεγονός, να είναι το τελευταίο που ακούμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 20, 2010 Καλωσήλθες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 20, 2010 καλώς όρισες και στο post-άρισμα λοιπόν μετά από τοοοόσο διάβασμα σίγουρα θα το 'χεις μάθει το forum πάνω - κάτω οπότε... θα κάνεις έναν κόπο να "δείχνεις" καμιά κατεύθυνση στους "εντελώς" νέους που δεν ξέρουν να ψάξουν και κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις που έχουν κάνει άλλοι ακριβώς μια σελίδα πιο πριν... με πολλή κατανόηση και αγάπη για τους νέους -ες που μας εμπιστεύονται με τις απορίες τους και "αναζητούν" τις προτάσεις / συμβουλές /εμπειρίες των παλαιών εδώ (όχι τις δικές μου) λέω εγώ τώρα αν και έχω σκεφτεί ένα σχέδιο δράσης ... θα δείξει... Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 20, 2010 welcome! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 20, 2010 Καλώς μας ήρθες! Να ερθεις να σε γνωρίσουμε και απο κοντά την Τετάρτη στο φλοκαφέ στο Μαρούσι που έχουμε συνάντηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted December 22, 2010 Ναι! το είπα και στον έτερο Γαλατσιώτη (Νίκο) το Μαρούσι δε σας πέφτει και τοοοόσο μακριά Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 22, 2010 Καλώς ήρθες στην παρεα μας Αντωνη Quote Share this post Link to post Share on other sites