Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Δεν έχω ανέβει ακόμα αλλά από κάμερες που παρακολουθώ δείχνει φουλ και στον πίνακα δείχνουν όλα ότι δουλευουν.Κατι παει να δειξει οτι θα ριξει κιαλλο αυτη τη βδομαδα αν εχει παει καποιος ας ενημερωσει απο πρωτο χερι

Ο τετραθεσιος δουλευει γιατι βλεπω κόσμο καθημερινά και δίνουν την κόκκινη την 2b δηλαδή και όχι την μαύρη και την 3 την τελευταία δηλ της Άγκυρας.Αυτό που δεν βλέπω φέτος είναι η musala ξέρεις κάτι pepe;

φανταστικό τετραήμερο μπόρο. σκι 4χ4.

2 νυχτερινα, ένα απογευμα σιτνιάκοβο και σήμερα πρωί yastrebets.

Το μαρκουτζικ ήταν κλειστό το πρωϊ λόγω αέρα.

Χιόνι έχει άφθονο, κόσμο όχι πολύ.

Φωτό από χθές Σάββατο 30/01. Η μεγαλύτερη ουρά. Αναμονή 7-8 λεπτά.

mzt2Au3.jpg

Edited by as002
  • Like 7

Τις περισσότερες χρονιές νομίζω το μαρκουτζικ δουλευει καλά όλο το μάρτη και μισό Φλεβάρη.

Πιάνει δύσκολα χιόνι νωρίς. Έχει πολύ αέρα.

• Like 1

Και να μην ξεχάσω , οι βούλγαροι έδωσαν κι άλλο κομμάτι αυτοκινητόδρομου.

Εκτός από Προμαχώνα-Σαντάνσκι (19 χλμ) υπάρχει πλέον και το Μπλαγκόεβραντ-Ντούπνιτσα (31 χλμ.)

Και άλλα δέκα χλμ. Ελλαδα, Σιδηρόκαστρο-Στροφή κιλκίς (έτσι μου είπαν, δεν πήγα).

• Like 5

Τι εγινε? Την επεσαν οι Τουρκοι και κει? Πρωτη φορα βλεπω τετοια ουρα σ αυτο το μερος.

Εγώ πάντος που έφυγα στις 28.1 είχε αρχίσει να λιώνει το χιόνι σε σημείο που εμφανίζονταν πολλές πέτρες.

Από 22.1 μέχρι και 28.1 η Markujic δούλευε κάθε μέρα με την καλύτερη ποιότητα χιονιού. Ένα συρόμενο λιφτάκι δεν δούλευε μόνο στη Markujic αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο καθώς εκεί είχε πολύ χιόνι.

Η Musala πάει μέχρι κάτω αλλά έχει κάποια σημεία με πέτρες που θέλουν προσοχή, κυρίως για να μη χαλάσεις τον εξοπλισμό σου.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται για το πάρκο κάτι άρχισαν να στήνουν στις 28.1 αλλά μου είπαν τα παιδιά από το πάρκο ότι θα είναι πλήρως έτοιμο γύρω στα μέσα με τέλη Φλεβάρη.

• Like 1

Εγώ επισκέφθηκα το Borovets 29-1 η ποιότητα του χιονιού δεν ήταν και η καλύτερη σε σχέση με Bansko. Markudjik 2Α η μαύρη κοτρώνια χαμηλά ήταν κλειστή,η Markudjik 3 στα όρια της για πέτρες ήταν κλειστή,η Yastrebelt 1 χώματα χαμηλά-κλειστή,Cherveno zname κοτρώνια-κλειστή, άξιξε η Popangelov και η Yastrebets 3,Martinovi Baraki 2,3 και 4 καλές. Αρκετοί Τούρκοι.

Edited by kosaitis
  • Like 2

Ανακοίνωση του χιονοδρομικού

Dear Ski and Snowboard Friends,

due to the upcoming races and the preparation of the race slope for the European Cup, e.g. Popangelov ski slope will be closed for the period 30th January till 14th February. The slopes in all other ski centers will be open and are at disposal of all skiers and snowboarders. The ski slopes in ski center Sitnyakovo are in perfect condition and are suitable for skiers and snowboarders of all ability levels!

• Like 3

Είναι ο βασικός λόγος που η εκδρομή μας πήγε από 10 - 14/2 σε 17 - 21/2

• Like 2

carpe diem

Το Borovets κέρδισε τον τίτλο του ultimate apres ski resort με τα πιο πολλά μπαρ ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο.Την έρευνα την έκανε η crystal ski holidays και την δεύτερη κ τρίτη θέση πήραν τα γαλλικά Meribel κ Courcevel.Ακολουθούν pas de la casa Ανδόρα κ schladming Αυστρία.

• Like 1

post-3226-0-92210000-1457456004_thumb.jpg

Δεν αλλάζει η πρόβλεψη. Από την Κυριακή επιμένει στα ίδια, μακάρι να βγει... Στην υγειά μας :hehe:

edit: Στη βάση όμως το δίνει όλο βροχή νυχτερινό γιοκ και γενικά όλο το σιτνιάκοβο μάλλον θα βγει off με τόση βροχή :P

Edited by Kyriakoschar
  • Like 1

1162895.jpg

Guys χρειαζομαι λιγη βοηθεια!!!!!!

Ειναι κανεις επανω να μας πει τι κατασταση επικρατει?

Εχει χιονι και σε τι κατασταση???

Παιζει κανα σιτε (δεν εχω ιδεα για το μερος) να εχουμε καμια προβλεψη αν αξιζει να παει καποιος το τριημερο της 25ης Μαρτιου

Snowforecast δινει χιονια επανω αλλα σε καποιο αλλο που μπηκα για να δω καιρο για την αλλη βδομαδα (δεν ξερω αν ειναι εγκυρο) ειδα κατι βροχες

Ευχαριστω....

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Έλα μπανσκο που ειναι φουλ στο χιονι τωρα,και μεχρι τοτε θα το πατήσουν καλα και θα ειναι σουπερ!!!!

Εχω παει ηδη 2 φορες στο bansko και ηθελα να δω και το borovets για αλλαγη.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Αλλωστε και borovets πρεπει να ριχνει αυτες τις μερες. Δεν νομιζω οτι εχουν ελλειψη εκει.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Θα ειμαστε και μεις Boro εκεινο το 4-ημερο. (ενα πουλμαν απο Αθηνα)

Δωσε στιγμα να βρεθουμε αν τελικα ανεβεις

Πετρο Δευτέρα θα επιστρέψετε?

Ήμουν boro Παρασκευή κ Σάββατο λογω προβλεψης του sf που έδινε ογδοντάποντα. Σύνολο να εβαλε 20 οποτε έχει χιονι για πιστα. Κυριακγ πρωι πρωι που εφυγα για μπανσκο είχε ρίξει πανω ( στο μποροβετς ) σίγουρα δεκα πόντους. Απλα κατω δεν επιασε λογω οριακων Τ και αργησε να γυρισει σε χιονι.

Ειναι ρισκο να σε πει καποιος ανεβα σε δυο εβδομαδες ειδικα με αυτο το χιονι. Να ηταν περυσι που καναμε μεσα απριλη με ενα μετρο θα ηταν safe. Παρακολουθησε καιρο και καμερες και αποφασιζεις. Σίγουρα πιο safe ειναι το μπανσκο αλλα δεν εχει νυχτερινο :)

send from mob with tapatalk

• Like 1

1162895.jpg

Το μποροβετς ειναι πιο γυμνό βουνό ψιλά και οι αέρηδες πολυ πιο δινατοι!!!

Συνιθος εκει ρίχνει παντα πιο πολυ χιονι,αλλα τα τελευτεα χρονια μας γελάει λιγο!!

Για αυτο το λογο προτιμήστε μπανσκο :) εχει και καλιθερα μαγαζια :)

• Like 2

Πετρο Δευτέρα θα επιστρέψετε?

Ήμουν boro Παρασκευή κ Σάββατο λογω προβλεψης του sf που έδινε ογδοντάποντα. Σύνολο να εβαλε 20 οποτε έχει χιονι για πιστα. Κυριακγ πρωι πρωι που εφυγα για μπανσκο είχε ρίξει πανω ( στο μποροβετς ) σίγουρα δεκα πόντους. Απλα κατω δεν επιασε λογω οριακων Τ και αργησε να γυρισει σε χιονι.

Ειναι ρισκο να σε πει καποιος ανεβα σε δυο εβδομαδες ειδικα με αυτο το χιονι. Να ηταν περυσι που καναμε μεσα απριλη με ενα μετρο θα ηταν safe. Παρακολουθησε καιρο και καμερες και αποφασιζεις. Σίγουρα πιο safe ειναι το μπανσκο αλλα δεν εχει νυχτερινο :)

send from mob with tapatalk

Κυριακο το παρκο επαιζε???

Νυχτερινο κανανε ή οχι??

Κανα αξιολογο σιτε για μακροπροθεσμη προβλεψη υπαρχει?? Μακαρι να μπορουσα να αποφασισω τελευταια στιγμη απλα πρεπει να κανονιστουν αδειες και να δωσουμε και προκαταβολες...

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Θα ειμαστε και μεις Boro εκεινο το 4-ημερο. (ενα πουλμαν απο Αθηνα)

Δωσε στιγμα να βρεθουμε αν τελικα ανεβεις

Θα εισαι με καποιο club που εχει κανονισει????

ΑΚΑ as JEEP!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Δευτερα μετα το βουνο θα ειναι η αποχωρηση Κυριακο. Ισως ειναι ρισκο αλλα θα το επιχειρησουμε. Igor σου στελνω πμ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk