Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted November 15, 2015 Μου χρωστάτε μια μητρική στο laptop που κάηκε απ' τα σάλια που έτρεξαν πάνω στο πληκτρολόγιο! 7 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted November 15, 2015 και φυσικα !! το ορματε γενναίοι θα ακουστή και σε αυτες τις κοτλε πλαγιες 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 16, 2015 Το νυχτερινό είναι δλδ κάθε βράδυ ή ορισμένες μέρες μόνο? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 16, 2015 Απο οσο τιμάμε ,κατε βραδη!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 16, 2015 Το νυχτερινό είναι δλδ κάθε βράδυ ή ορισμένες μέρες μόνο? ΚΑΘΕ βραδυ λιωνεις!!!! Πρεπει να εισαι 6 παρα, ετοιμος μπροστα απο το λιφτ για να ανεβεις πρωτος!!!! Δεν το εχεις ξαναζησει πιστεψε με....... Το πιστες αεροδρομιο ειναι λιγο........ 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 16, 2015 Πολυ καλο χιονοδρομικο για τα βαλκανικα δεδομενα. Αρκετο χιονοδρομικο πεδιο για 3-4 μερες max. Πιστες με πολυ καλο πατημα και πολυ καλες κλησεις. Σιγουρα οχι για αρχαριους αφου σχεδον ολες οι πιστες ειναι κοκκινες κ μαυρες. Πολυ καλη λειτουργια κ οργανωση. Το πετυχαμε ολο ανοιχτο και με σουπερ χιονι. Ειναι παντα απολαυση να κανεις σκι σε πιστες με δεντρα τριγυρω. Ακομα ομως και αυτες ψηλα στο γυμνο απο δεντρα markudjik ηταν πολυ καλες χωρις ξυρισμενα σημεια. Τα λιφτ ειναι το ιδιο παλια με του Παρνασσου.... Δεν μπορουσα να χωνεψω πως γινεται εκει να τα λειτουργουν σε 3πλασιες ταχυτητες..... Σαν χωριο δεν λεει απολυτως τιποτα. Με εξαιρεση 2 αντε 3 μαγαζια για να πεις οτι καπου θα πας το βραδυ, ολα τα υπολοιπα ειναι κακογουστα κιτς η κ@λομπαρα. Οπου κ να περπατουσες σου ερχοταν μια μυρωδια, καπνα κ τσικνα απο τις κουζινες των """εστιατοριων""". Απολυτο must το νυχτερινο σκι!!! Τελεια στρωμενες κ φωτισμενες πιστες για διαστημικο σκι κ ταχυτητες!!! Να ειστε στην αφετηρια 30' πριν την εναρξη για να τις κατεβετε απο τους πρωτους κ να προλαβετε τα κοτλε!!! Αρνητικο το αρκετο σπρωξιμο που χρειαζεται για να φτασεις ξανα απο το τελος σχεδον ολων των πιστων στη γονδολα και η οχι κ τοσο καλη συνδεσιμοτητα μεταξυ sitnyakovo κ των αλλων 2 χιονοδρομικων, με αποτελεσμα να θελει λιγο περπατημα. Αν θελετε ξενοδοχειο πανω στην πιστα, τοτε να μεινετε στο Rila. Μην περιμενετε να βρειτε τα 4* που υποτιθεται οτι ειναι αλλα για αυτους που πανε να κανουν σκι μια χαρα ειναι, κ με αποδεκτο πρωινο/φαγητο. Προσωπικα το προτιμω απο το bansko. Αν εχει αρκετο χιονι το συνιστω και ΝΑΙ θα ξαναπηγαινα! 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 16, 2015 .........................Προσωπικα το προτιμω απο το bansko. Αν εχει αρκετο χιονι το συνιστω και ΝΑΙ θα ξαναπηγαινα! Ε, τότε να έρθεις!!!!!!!!!! :yes :thumbup: 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 16, 2015 Ποτε θα παμε;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 16, 2015 Ο καθένας όποτε μπορεί. Εγώ κατάλαβα δύο γκρουπ: Ένα επίσημα ως σύλλογος (δεν θυμάμαι ημερομηνίες) Κι ένα δεύτερο κύμα ιδιωτικά (4-8 Μαρτίου 2016) 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 16, 2015 Ο καθένας όποτε μπορεί. Εγώ κατάλαβα δύο γκρουπ: Ένα επίσημα ως σύλλογος (δεν θυμάμαι ημερομηνίες) Κι ένα δεύτερο κύμα ιδιωτικά (4-8 Μαρτίου 2016) Επισημα θα ειναι οταν ανακοινωθει απο τον συλλογο.για την ωρα τιποτα δεν εχει αναφερθει.διαφορετικα θα ηξερες τις ημερομηνιες 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 16, 2015 Η εκδρομή του συλλόγου στο Borovets θα γίνει 10 - 14 Φεβρουαρίου όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, τον Μάιο εδώ. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 16, 2015 Συμφωνώ με όλα όσα είπε ο Μανώλης παραπάνω. Να προσθέσω ότι αν ο καιρός επιτρέπει και είναι ανοιχτό το markudjik, έχει καλές κλίσεις για αρχαρίους, όπως και από rila μεριά κάποιες πίστες αλλά οι περισσότερες είναι απαιτητικές. Στην Popangelov έχει δυο snowparks ένα δεξιά και ένα αριστερά. Στην νυχτερινή έχει ένα ακόμα snowpark. Must είναι ο συνδετικός δρόμος ανάμεσα στα δέντρα που σε πάει από το markudjik στο rila (ski out). Και αν κάνει κάποιος αυτή τη διαδρομή, προτείνω να υπάρχουν εφοδιασμένα φλασκιά για στάση σε ένα γραφικό κιόσκι μετά την πρώτη γέφυρα. Το yastrebets express, είναι το καλύτερο λιφτ κατά τη γνώμη μου. Μπορείς να κάνεις όλη μέρα στην Popangelov με πολύ καλούς χρόνους ανάβασης. Στο χωριό είναι έτσι όπως τα λέει ο Μανώλης. Βέβαια θέλει λίγο ψάξιμο, υπάρχουν και ωραία μαγαζιά με τέλειο φαγητό τα οποία τα ανακάλυψε ο drvag - Βαγγέλης. Όπως επίσης υπάρχει και τέλειο εστιατόριο πολύ κυριλέ (τζάκι κτλ) και σε τιμές Βουλγαρίας (όχι χκ βουλγαρίας) με πολύ ωραία πιάτα και ασυνήθιστες γεύσεις. Πέρυσι που πήγα πρώτη (2η και 3η) φορά, υπήρχε μισό lift pass από το πρωί μέχρι το μεσημέρι ή από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα. Ξεχωριστό το βραδυνό και κάθε βράδυ (όχι μόνο πσκ). Το borovets δουλεύει με πολλούς Άγγλους (do u want a cup of tea?). Πτήσεις charter έρχονται Σόφια. Για εκτός πίστας, δεν γνωρίζω δεν έχω κάνει. (Νομίζω κάπου τα έχω ξαναγράψει αυτά.) Bluehunter ακούει? 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted November 16, 2015 ΚΑΘΕ βραδυ λιωνεις!!!! Πρεπει να εισαι 6 παρα, ετοιμος μπροστα απο το λιφτ για να ανεβεις πρωτος!!!! Δεν το εχεις ξαναζησει πιστεψε με....... Το πιστες αεροδρομιο ειναι λιγο........ Έτσι δώσε μας πόνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted November 16, 2015 (edited) Ο καθένας όποτε μπορεί. Εγώ κατάλαβα δύο γκρουπ: Ένα επίσημα ως σύλλογος (δεν θυμάμαι ημερομηνίες) Κι ένα δεύτερο κύμα ιδιωτικά (4-8 Μαρτίου 2016) Με βραδινή αναχώρηση στις 26/12-30/12 και επιστροφή, 4 ημέρες σκι, τι λες. .Εναλλακτικά Bansko Edited November 16, 2015 by kosaitis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 16, 2015 Η εκδρομή του συλλόγου στο Borovets θα γίνει 10 - 14 Φεβρουαρίου όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, τον Μάιο εδώ. σε αυτο που παραθετεις,εαν φυσικα μου επιτρεπεις,οφειλω να σε ενημερωσω οτι ειναι απλα καποιες ''δρασεις'',οταν με το καλο δουμε στις ανακοινωσεις εκδρομων και μας ζητατε και λεφτα και λιστα συμμετοχων,τοτε ειναι επισημη εκδρομη του συλλογου. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 16, 2015 Με βραδινή αναχώρηση στις 26/12-30/12 και επιστροφή, 4 ημέρες σκι, τι λες. .Εναλλακτικά Bansko Με βλέπω για Μάρτη μεριά. Εσύ? Με φίλους ή οικογένεια? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted November 16, 2015 Επιχείρηση "Άσπρος Δεκεμβρης" με φίλους καταδρομικη εξόρμηση αυτοκτονίας. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted November 17, 2015 καλησπέρα,χαιρετώ την παρέα! σκεφτομαι να κάνω ένα 10ήμερο ταξιδάκι στο borovets (28-8 γεννάρη). μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρώ τιμές για lift passes μόνο?? 1 Quote Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted November 17, 2015 καλησπέρα,χαιρετώ την παρέα! σκεφτομαι να κάνω ένα 10ήμερο ταξιδάκι στο borovets (28-8 γεννάρη). μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρώ τιμές για lift passes μόνο?? νομίζω ότι δεν έχουν ανακοινώσει τις φετινές τιμές ακόμα, οι περσινές ήταν : http://www.borovets-bg.com/en/prices/lift_pass_prices_2014_2015/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted November 17, 2015 νομίζω ότι δεν έχουν ανακοινώσει τις φετινές τιμές ακόμα, οι περσινές ήταν : http://www.borovets-bg.com/en/prices/lift_pass_prices_2014_2015/ επειδή σε πετάει στην καλοκαιρινη σελίδα, πήγαινε αριστερά στο winter και ψηλά στην μέση της σελίδας θα βρεις τον συνδεσμο Lift prices 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted November 17, 2015 νομίζω ότι δεν έχουν ανακοινώσει τις φετινές τιμές ακόμα, οι περσινές ήταν : http://www.borovets-bg.com/en/prices/lift_pass_prices_2014_2015/ Ωραιος! Σε ευχαριστω! λογικα πανω-κατω στα ιδια θα ειναι και φετος! Ασε που επαθα ενα σοκ στην αρχη γιατι δεν διαβασα απο κατω οτι ειναι οι τιμες σε BGN! Quote Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted November 17, 2015 παντως φιλε μου 10 μερες ειναι πααααααααρα πολλες για μποροβετς 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
oxydo.dd 37 Report post Posted November 17, 2015 (edited) παντως φιλε μου 10 μερες ειναι πααααααααρα πολλες για μποροβετς τι εννοεις? οτι θα βαρεθουμε? 9 μερες θα βγουν βουνο, γιατι ειμαστε και 12 ωρες οδικως μακρυα! (απο πατρα). η λογικη μας ειναι να κανουμε τις 7 μερες σκι, και τις αλλες 2 ισως κανα βραδυνο,ή μιση μερα, ή απλα αραγμα! Edited November 17, 2015 by oxydo.dd 1 Quote Addicted to snow... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 18, 2015 Γιατί είναι πάρα πολλές; Μια χαρά είναι. Γιατί μέσα στο χρόνο δεν πάμε 6 φορές στα 3-5 ή Καλάβρυτα, Παρνασσό κλπ κλπ; Απλά το κάνεις μαζεμένα, αλλά σε ένα τέλειο βουνο με σεβασμό στον χιονοδρόμο!!!! Πας εκεί και με ηρεμία κάνεις το σπορ σου, χωρίς άγχος!!!! Ζηλεύω! 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 18, 2015 επειδη ειναι μαζεμενες 10 μερες Δημητρη για το συγκεκριμενο ΣΚ. οντως ειναι πολλες μπορειτε ομως να κανετε ενδιαμεσα καμια επισκεψη στο Μπανσκο η στο Παμποροβο για αλλαγη 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites