Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
AggelosP

Βρέθηκε ποδήλατο PEUGEOT Carbolite 103 στην Αγία Παρασκευή

Recommended Posts

Ήταν εγκαταλελειμμένο στο πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας που μένω, στην Αγία Παρασκευή για δύο τουλαχιστον ημέρες (ίσως και περισσότερες, μιας και έλειπα).

Το πήρα προχθές, όταν άκουσα το μεγάφωνο του παλιατζή που πλησίαζε. Είναι ¨κούρσα" των :blink:'s, σε πολύ καλή κατάσταση και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

Παρακαλώ πολύ τα παιδιά που ασχολούνται με την ποδηλασία, να προωθήσουν αυτή την ανακοίνωση στα αντίστοιχου αντικειμένου fora.

Το mail μου είναι aggelos@sknet.gr ή με pm στο forum.

P.S

Μοναδική υποχρέωση του ιδιοκτήτη, αν βρεθεί, να μου το δώσει για μία βόλτα να θυμηθώ τα νιάτα μου. :blink:

Μοναδική υποχρέωση του ιδιοκτήτη, αν βρεθεί, να μου το δώσει για μία βόλτα να θυμηθώ τα νιάτα μου. ;)

Άγγελε, αν θέλεις πραγματικά να θυμηθείς τα νιάτα σου, έχω ένα Bianchi στην αποθήκη (το είχα φτιάξει με όλα campagnolo πολλά-πολλά χρόνια πριν, τώρα είναι με shimano 105).

Δανείζεται σε (τέως) ποδηλάτες άνω των -άντα, -ήντα.

Φιλικά

gtsap

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Άγγελε, αν θέλεις πραγματικά να θυμηθείς τα νιάτα σου, έχω ένα Bianchi στην αποθήκη (το είχα φτιάξει με όλα campagnolo πολλά-πολλά χρόνια πριν, τώρα είναι με shimano 105).

Δανείζεται σε (τέως) ποδηλάτες άνω των -άντα, -ήντα.

Φιλικά

gtsap

Ευχαριστώ για την προσφορά. Κάτι σε velamos? ή σε mercier? ;)

AlexK: Ευχαριστώ.