Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Σημερα καναμε 1η μερα αλλα μου φανηκαν μικρες οι πιστες(για εκτος δεν το συζηταμε γιατι δεν υπαρχει αρκετο χιονι).Το καλο ειναι οτι ισως χιονισει αυριο μεθαυριο οποτε θα καλυτερεψουν τα πραγματα.Που αλλου θα μπορουσαμε να παμε εδω κοντα?(οχι παραπανω απο 1,5 ωρα με το αυτοκινητο)Σκεφτομουν Kitzbuhel η Zell Am See.Α και ποιο σημειο του συμπλεγματος Mayrhofen να μην αφησω ανεξερευνητο?

να πας αλλου;

δεν βγαλατε καρτα για μια βδομαδα;

εχεις αλλα 2 σουπερ χιονοδρομικα + παγετωνα να δεις εκει στην ιδια καρτα...

γιατι να πας αλλου;

πηγαινε στο Kaltenbach και ανεβα hochzillerta + hochfugen

απεναντι ξεκινα απο το Zell Am Ziller και φτασε ως τα συνορα με το κρατιδιο του Salzburg απο τις πιστες (αλλη μερα φυσικα)

και μια μερα παγετωνα...ειναι ανοικτη η πιστα που κατεβαινεις ως το χωριο. Απο τα 3.200 ως τα 1.600

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Μικρές οι πίστες??? :blink: Στην Harakiri πήγες??? Θεωρώ το Mayrhofen απο τα γραφικότερα.

Συγνώμη αλλα γιατί δεν μένεις στην γύρο περιοχή??? Μιλάμε για το Zillertal Arena.

Εχει τόσα μικρά πανέμορφα χιονοδρομικά, αλλά και παγετώνα (Hintertux)σε απόσταση απο 5 λεπτά μέχρι 20 το πιο μακρυνό με το αυτοκίνητο αλλά και με το skibuss.

post-617-1295807471_thumb.jpg

Have Fun...

...και οπως λέει και ο Turms η κάρτα που έχεις και είναι για την κοιλάδα του TUX είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ. Ανέβα στον παγετώνα πρώτα απο όλα να δείς την θέα

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Σκεφτομουν Kitzbuhel η Zell Am See.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.

Δοκίμασε Kaltenbach. Δεν ξέρω από χιόνι τι γίνεται, κάτω δεν πρέπει να έχει σπουδαία πράγματα ούτως ή άλλως. Παγετώνας Hintertux.

Αν θέλεις κάτι πιο μακρινό που να ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο, ΜΟΝΟ αν δοκιμάσεις την περιοχή που πήγες (όλη την Zillertal), θα έλεγα Obergurgl, Ischgl, αλλά είναι 2 ώρες από εκεί που είσαι και νομίζω ότι είναι καλύτερα να εξαντλήσεις το μέρος που διάλεξες.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

να πας αλλου;

δεν βγαλατε καρτα για μια βδομαδα;

εχεις αλλα 2 σουπερ χιονοδρομικα + παγετωνα να δεις εκει στην ιδια καρτα...

γιατι να πας αλλου;

πηγαινε στο Kaltenbach και ανεβα hochzillerta + hochfugen

απεναντι ξεκινα απο το Zell Am Ziller και φτασε ως τα συνορα με το κρατιδιο του Salzburg απο τις πιστες (αλλη μερα φυσικα)

και μια μερα παγετωνα...ειναι ανοικτη η πιστα που κατεβαινεις ως το χωριο. Απο τα 3.200 ως τα 1.600

Δεν βγαλαμε καρτα για διαφορους λογους.1ον για ναχουμε ανεση να παμε και αλλου και 2ον ανεβηκαμε 11 σημερα οποτε ηταν ηδη μειωμενο το εισιτηριο.Οι βλακες δεν εχουν εναν ολοκληρωμενο χαρτη στα εκδοτηρια για να δεις και τις τριγυρω περιοχες.Πιο καλο παντως μου φαινεται το Kaltenbach,οχι τιπο τ αλλο αλλα η κοπελα μου παει μονο σε μπλε πιστες οποτε πρεπει ναναι βολικο το μερος(σε αντιθεση με μενα που ψαχνω οτι πιο extreme).Θα δοκιμασω σιγουρα και παγετωνα.Για off piste που προτινεις?(με την προυποθεση οτι θα χιονισει αυτες τις μερες)

Οι βλακες δεν εχουν εναν ολοκληρωμενο χαρτη στα εκδοτηρια για να δεις και τις τριγυρω περιοχες.

Ο έντυπος χάρτης της περιοχής, έχει αναλυτικά το χιονοδρομικό που βρίσκεσαι και από πίσω τον χάρτη όλης της κοιλάδας. Δεν ξέρω τι άλλαξε από παλιότερα, αλλά αν πας στο γραφείο τουρισμού του χωριού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον χάρτη όλης της περιοχής.

Κανονικά το Mayerhofen δεν είναι τόσο κακό. Βέβαια ανεβαίνεις και κατεβαίνεις με βαγόνι και η κοιλάδα είναι σε πολύ χαμηλό υψόμετρο. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχες δει πριν κλείσεις. Όμως το Kaltenbach, έχει αρκετά καλά υψόμετρα, αφού έχει 5-6 λιφτλακια από 1.800-2.400μ.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

δοκιμαστε το Kaltenbach...εκει στο Hochzillertal + Hochfugen εχει αρκετες μπλε και λιγο εκτος πιστας για σενα.

Επισκεφθειτε οπωσδηποτε το Kristallhuette αφου εισαι με το ετερον ημισυ.

Καλα ειναι να πας στο Zillertal Arena. Αν εχετε ΙΧ πηγαινε οδικως γιατι με τα σκι παιζει αρκετη κοκκινη και ισως δυσκολευτει η κοπελα σου...Στο Gerlos εχει μια σουπερ φαρδια μπλε και αρκετες κοκκινες δεξια και αριστερα να ψαχτεις.

Και σοτν παγετωνα οπωσδηποτε...

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τραβηχτεις εκτος της κοιλαδα.

Για σουπερ μπλε ανεβα απο το Mayrhofen στο Αhorn. Εχει και το Iglu για κανα σφηνακι σε παγοποτηρι και μια συμπαθητικη κοκκινη που φτανει ως το χωριο...καπου 6-7 χλμ μου φαινεται

Snow is on my D.N.A.

δοκιμαστε το Kaltenbach...εκει στο Hochzillertal + Hochfugen εχει αρκετες μπλε και λιγο εκτος πιστας για σενα.

Επισκεφθειτε οπωσδηποτε το Kristallhuette αφου εισαι με το ετερον ημισυ.

Καλα ειναι να πας στο Zillertal Arena. Αν εχετε ΙΧ πηγαινε οδικως γιατι με τα σκι παιζει αρκετη κοκκινη και ισως δυσκολευτει η κοπελα σου...Στο Gerlos εχει μια σουπερ φαρδια μπλε και αρκετες κοκκινες δεξια και αριστερα να ψαχτεις.

Και σοτν παγετωνα οπωσδηποτε...

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τραβηχτεις εκτος της κοιλαδα.

Για σουπερ μπλε ανεβα απο το Mayrhofen στο Αhorn. Εχει και το Iglu για κανα σφηνακι σε παγοποτηρι και μια συμπαθητικη κοκκινη που φτανει ως το χωριο...καπου 6-7 χλμ μου φαινεται

Μηπως ο παγετωνας ειναι μαπα για σνοουμπορντ?πολυ αγκυρα βλεπω.

ανεβα τερμα πανω με την γονδολα και κατεβα ως τερμα κατω....

μπορεις να αποφυγεις τις αγκυρες....εχει πολυ πραγμα και χωρις να παρεις αυτες.

Υ.Γ. δεν ξερω πως ειναι η διαδρομη απο τα 2.100 ως κατω γαιτι δεν εχω παει ποτε χειμωνα. ολο οκτωβριο πηγαινα και δεν ειχε χιονι για τετοια

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Φιλε μου ανοιξες τα ματια.Σημερα πηγα Zell am Ziller και ηταν καταπληκτικα(Karspitz,Rosenalm κτλ).Ευτυχως ημουν μονος γιατι ειχε σχεδον αποκλειστικα κοκκινες.Off piste ελαχιστο.Μακριες πιστες και λιγος κοσμος βεβαια.Το καλο ειναι οτι χιονιζει συνεχεια οποτε παιζει αρκετο φρεσκο.Gerlos αυριο γιατι σημερα ηταν κλειστο.Ενδιαφερον ακουγεται ο παγετωνας ετσι οπως το λες.Δεν ξερω αν θα πρεπει να παω μονος εκει...

στα 2.100 εχει μια καλουτσικη μπλε που εξυπηρετειται με ενα 4θεσιο αν θυμαμαι....ασε την γυναικα εκει

μετα παρε την γονδολα και ανεβα τερμα επανω και ξεκινα την καθοδο....

επισης εκτος απο το Gerlos που εχει μια πολυ φαρδια καλη μπλε, σουπερ πιστες για carving εχει ακομα πιο περα απο το Gerlos στο Plattenkogel....

εχει 2-3 μπλε με κατι 6θεσια αν θυμαμαι καλα, που ειναι φαρδιες και ανετες....μπορεις να πας και με τα σκι ως εκει, ή με το αμαξι και να αφησεις κατευθειαν το αμαξι στο P τους....

Snow is on my D.N.A.

στα 2.100 εχει μια καλουτσικη μπλε που εξυπηρετειται με ενα 4θεσιο αν θυμαμαι....ασε την γυναικα εκει

μετα παρε την γονδολα και ανεβα τερμα επανω και ξεκινα την καθοδο....

επισης εκτος απο το Gerlos που εχει μια πολυ φαρδια καλη μπλε, σουπερ πιστες για carving εχει ακομα πιο περα απο το Gerlos στο Plattenkogel....

εχει 2-3 μπλε με κατι 6θεσια αν θυμαμαι καλα, που ειναι φαρδιες και ανετες....μπορεις να πας και με τα σκι ως εκει, ή με το αμαξι και να αφησεις κατευθειαν το αμαξι στο P τους....

[/snowboard κανουμε ,οχι σκι.Οποτε το carving δεν μας απασχολει θαλεγα.Αλλα οι μπλε 8αχουν πλακα.Off piste δεν βλεπω πουθενα...Ριχνει τα κερατα του εξω ολη μερα αλλα το χει χοντρηνει απο το απογευμα.

σε ξενο φορουμ που διαβαζω καμια φορα λενε οτι το καλυτερο off piste της περιοχης θα το βρεις στο Hochfugen....αλλα δεν εχω εμπειρια...οποτε...

βεβαια Γερμανο-Αυσττριακοι το λενε...κατι θα ξερουν....

Snow is on my D.N.A.

στο Hochfugen....

Δηλαδή ανεβαίνεις από Kaltenbach μεριά και πας από πίσω.

Σημερα τελεια μερα και γω αρρωστος στο κρεβατι γαμω την καντεμια μου.Με κολλησε τυπακος στην γονδολα την 1η μερα,κατεβαινοντας στη βαση.φρεσκο χιονι και ηλιος απο το μεσημερακι.θα παω σιγουρα εκει που λες οταν ειμαι καλυτερα.σ ευχαριστω για τις πληροφοριες

1η φορα ειμαι τοσο αρρωστος.εχω χαπακωθει με οτι υπαρχει και δεν υπαρχει και ειμαι καλυτερα σημερα αλλα οχι για βουνο.ευτυχως χιονιζει και σημερα και αυριο θαχει λιγο ηλιο.Βεβαια προτιμω να κανω τις μερες που ριχνει γιατι το χιονι ειναι παντου μαλακο.Κανω υπομονη χαζευοντας ιντερνετ και Australian open στη τηλεοραση.Παλι καλα