annie 222 Report post Posted March 9, 2011 Γεια σας κι από μένα! Είμαι αρκετό καιρό μέλος στο forum και παρακολουθώ διάφορα θέματα αλλά δεν είχα γράψει μέχρι τώρα! Μετά όμως από παρότρυνση του President, του Αgathos3 και του Dimis_viper αποφάσισα να γράψω κι εγώ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 9, 2011 Καλως ηρθες στην παρεα μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted March 9, 2011 Καλως ήρθες λοιπόν και καλή διαμονή.....! Να φανταστούμε ότι είσαι και κοντοχωριανή των φίλων μας που σε παρότρυναν να γράψεις στο forum? Quote Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted March 9, 2011 (edited) Σας ευχαριστώ! Όχι, εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Με το Dimi_viper βέβαια μένουμε κοντά αλλά τους γνώρισα όλους στο Πισοδέρι μιας και φέτος "σύχναζα" έκει! Edited March 9, 2011 by annie Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 9, 2011 Καλως ηρθες! Ελπίζουμε να σε βλέπουμε και στα άλλα topic στο forum μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted March 9, 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ! Ήδη έγραψα και στο topic του Bansko για το τριήμερο που πέρασε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted March 9, 2011 Hello, και καλώς ήλθες στην παρέα! Quote Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 9, 2011 καλώς όρισες! κι από μένα annie έχεις την τύχη βλέπω να κάνεις σκι στα καλύτερα μέρη με την καλύτερη παρέα Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 9, 2011 Σας ευχαριστώ! Όχι, εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. Με το Dimi_viper βέβαια μένουμε κοντά αλλά τους γνώρισα όλους στο Πισοδέρι μιας και φέτος "σύχναζα" έκει! Καλώς ήρθες και από μένα. Πραγματικά ωραίο το Πισοδέρι, αλλά κάνε και καμιά επίσκεψη προς Καιμάκ. Όπου και να πηγαίνεις, βρήκες την καλύτερη παρέα για σκι εδώ στο Snowclub. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 9, 2011 (edited) Καλως ορισες Αννη . Πολυ καλη παρεα το snowclub. Α!!! Την πεμπτη εχουμε συναντηση στην Ν.Χαλκηδονα για συζητηση μεταξυ Μελων απο την Β.Ελλαδα σε συνδιασμο με φαγητο.......κερναει ο Νικος Edited March 9, 2011 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 9, 2011 Καλώς όρισες! Μας αρέσει να μεγαλώνει η Βορειοελλαδίτικη παρέα μας! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 9, 2011 Καλως ηρθες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
annie 222 Report post Posted March 10, 2011 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την θερμή υποδοχή ! Gavis δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να έρθουμε στην συνάντηση γιατι αύριο πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε για Πισοδέρι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 10, 2011 Καλώς ήρθες annie Βρε τέτοιες μέρες όποιος μπορεί, και από σήμερα να την κάνει στα βουνά Βρήκα μέρα να πάρω απουσία σήμερα... Αφού σας το είπα δεν μου αρέσει το ... ποδόσφαιρο. Άκου Μαραντόνα Καλά να περάσετε παιδιά, ρίξτε κανένα σουτ και για εμένα. Κατά προτίμηση ξερό σουτοπανσέτα με φαλτσόσουβλο Quote Share this post Link to post Share on other sites