PaniosBanios 5 Report post Posted October 26, 2004 Ξερεις οτι εισαι κολυμενος με το SnowClub οταν εχεις μια εβδομάδα να μπεις στο φορουμ και μολις μπαινεις εχει περισοτερα απο 100 νεα μηνυματα και λες, ωχ παλι αυτος ο Παλιοβάνιος και αυτός ο ΠαλιοΜικ Και να πεις ότι γράφαμε τίποτα ουσιαστικό πάει στο καλό :wink: Θα σε στρώσω στην Αυστρία εσένα, μη μου αγχώνεσαι για τίποτα :twisted: Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Είστε και τυχεροί. Μου ξανακάηκε το modem της ISDN και αναγκάζομαι και μπαίνω στο δίκτυο από το γραφείο όταν βρίσκομαι εκεί (1 φορά τις 3 μέρες) :roll: Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 26, 2004 Πάρε και κανένα ρεπό. Πολύ κουράζεσαι τελευταία...Τουλάχιστον να πηγαίνεις μιά φορά την εβδομάδα στο γραφείο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 26, 2004 Πιστεψε με Θεσσαλονικη ειναι τρισχειροτερα τα πραγματα.. Ολοι βουρ για επαρχια!!!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 27, 2004 Σωστος ο Αρης!!! Προχτες πηγα με εναν κολλητο στο Πολυτεχνειο για παρεα...και το θεαμα που αντικρισα ηταν απεριγραπτο...το 99% των γυναικων κακασχημες...κοντες,χοντρες με μουστακια...ΕΛΕΟΣ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...Τουλαχιστον στο ΠΑΠΕΙ εχουμε nice stuff!!!Oχι οτι εχω προβλημα με τις χοντρες...αλλα ρε γαμωτο λιγη περιποιηση δε βλαπτει...να βλεπεις μουστακια σε 20 χρονων κοπελες...ελεος...αστε και λιγο τα βιβλια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 27, 2004 Πιστεψε με Θεσσαλονικη ειναι τρισχειροτερα τα πραγματα.. Ολοι βουρ για επαρχια!!!! Με IQ 53 οι κοπέλες από επαρχία... Δύσκολα τα πράγματα μεγάλε... Καλά όσο για αυτά που λέει ο Nicolau για το Πολυτεχνείο θα συμφωνήσω... Το Παπεί καλό είναι (απλά καλό) με κάτι πολύ καλά τεμάχια σε ορισμένα έτη και ορισμένα τμήματα (εγώ μόνο από Ναυτιλιακό 4ο και ΟΔΕ 2ο ξέρω :oops: ) Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted October 27, 2004 Με IQ 53 οι κοπέλες από επαρχία... Δύσκολα τα πράγματα μεγάλε... Γιααααα κάντο πιο λιανά αυτο.....Δε το πιασα!! Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Σωστος ο Αρης!!!Προχτες πηγα με εναν κολλητο στο Πολυτεχνειο για παρεα...και το θεαμα που αντικρισα ηταν απεριγραπτο...το 99% των γυναικων κακασχημες...κοντες,χοντρες με μουστακια...ΕΛΕΟΣ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...Τουλαχιστον στο ΠΑΠΕΙ εχουμε nice stuff!!!Oχι οτι εχω προβλημα με τις χοντρες...αλλα ρε γαμωτο λιγη περιποιηση δε βλαπτει...να βλεπεις μουστακια σε 20 χρονων κοπελες...ελεος...αστε και λιγο τα βιβλια... Τι μου λες ρε John Nikolaou???Σίγουρα πήγες στο Πολυτεχνείο ή στο σπίτι του τρόμου???? ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ :?: :?: :?: :?: :?: Τα μουστάκια ήταν στριφτά προς τα πάνω μήπως. :?: :?: :?: :? :? :? :? Αν ήταν έτσι μη λες ότι δεν περιποιούνται.Πάντως και το μουστάκι προσδίδει όπως και να το κάνουμε μια αρχοντιά. Κι εσύ αμούστακο παιδί....,τι γύρευες μέσα στους χασάπηδες???? Αλήθεια το εναπομείνον 1% πως ήταν????κντό ,χοντρό και με μούσια???? Α ρε John Nikolaou...γελάσαμε πάλι. 80 80 Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted October 27, 2004 ΘΕΚΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑ!!!!!!!!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 27, 2004 To 1% Ζοx πλησιαζε τη γυναικεια μορφη...Τα μουστακια δεν ηταν ουτε στριφτα,ουτε προς τα πανω...τι ρωτας...αφου τα ξερεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 27, 2004 Δεν ξέρω τίποτα.... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 27, 2004 Με IQ 53 οι κοπέλες από επαρχία... Δύσκολα τα πράγματα μεγάλε Ενω οι πρωτευουσιάνες ξεχειλίζουν απο μυαλό... Ε ρε Πάνο μας έκανες και γελάσαμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted October 27, 2004 Noμιζω οτι οι εκτος Αθηνων ειναι καπως πιο ρομαντικες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 27, 2004 …κ πολλα περισσοτερα Στάθη (Sp), αλλα ας το αφησουμε για το www.kavalhmenesgynaikares.gr/forum :? K. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted October 28, 2004 Γιααααα κάντο πιο λιανά αυτο.....Δε το πιασα!! Θα σου εξηγήσω τη Δευτέρα από κοντά. Batu δεν είπα εγώ ότι οι πρωτευουσιάνες είναι διάννοιες (μη βάζεις βρε λόγια στο στόμα μου). Θα σου εξηγήσω το βράδυ το πρόβλημα και τις μηδαμινές πιθανότητες λύσης Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 28, 2004 Θα σου εξηγήσω το βράδυ το πρόβλημα και τις μηδαμινές πιθανότητες λύσης Οχι με έπεισες, δεν χρειάζετε να σε δω και μπροστά μου. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted January 3, 2005 Είσαι κολλημένος με το SNOWCLUB: Όταν όλα τα ρούχα και τα μπουφάν σου έχουν γεμίσει με επιρράματα του ΣΤΧ και όλοι στο Χ/Κ σε φωνάζουν: Ρε συ φίλε...ρε συ snowclub... :!: Βάλτε, Βάλτε, κάνει τους άλλους να σας θυμούνται και να αναζητούν το site μας. Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 17, 2005 ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ SNOWCLUB ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 31, 2005 Oh my god!!!!! Τρείς μέρες στο snowclub και μου συμβαίνουν τα περισσότερα Με λένε Ιρα και είμαι snowclubholic Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 2, 2005 Αν εισαι Snowflake=νιφαδα snowclubholic...τοτε να περιμενουμε τρελες Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
geoxk 0 Report post Posted February 4, 2005 ειμαι μολις 20 μερες μελος του Forum κ εχω παρουσιασει το 50% των συμπτωματων. φοβαμαι οτι μολις σας γνωρισω κ απο κοντα, θα παρουσιασω κ τα υπολοιπα . ηδη αρχιζω κ πιστευω οτι πρεπει να πρεπει να δημιουργηθει ενα Κ.Α.Σ. (ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΕΞΑΡΤΙΣΗΣ ΣΝΟΟΥΚΛΑΜΠΙΤΩΝ) πες μου γιατρε μου: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ :?: γιατρος: πολυ φοβαμαι πως η κατασταση σας εξελισεται σε μη ανατρεψιμη λεγομαι γιωργος και ειμαι snowclubholic Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted February 4, 2005 ΚΑΛΟ! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted February 7, 2005 το καλοκαίρι να μας δω με τα συμπτώματα στέρησης Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted February 14, 2005 Επιτέλους κάποιοι να συμεριστούν τον πόνο της ηλιοφάνειας στο ΧΚ όταν εγώ είμαι Αθήνα, της σταδιακής αύξησης της θερμοκρασίας κατά τον Απρίλιο, τη χαρά για τα πρώτα κρύα τον Νοέμβρη και τις παράλογες συζητήσεις για χιόνια, πλαγιές και σανίδια δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο μέσα Ιουλίου με 40 βαθμούς... :? Ας μην αναφέρω πόσα συμπτώματα μέτρησα...κι ας είμαι φρέσκο φρέσκο μέλος... :? Είμαι η Μανουέλα κι ειμαι ευτυχισμένη snowclubholic! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
goulpan 0 Report post Posted February 14, 2005 Επιτέλους κάποιοι να συμεριστούν τον πόνο της ηλιοφάνειας στο ΧΚ όταν εγώ είμαι Αθήνα, της σταδιακής αύξησης της θερμοκρασίας κατά τον Απρίλιο, τη χαρά για τα πρώτα κρύα τον Νοέμβρη και τις παράλογες συζητήσεις για χιόνια, πλαγιές και σανίδια δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο μέσα Ιουλίου με 40 βαθμούς... :? Pes ta synarrosti !!! Me lene Pano kai DEN eimai kala... eimai snowclubholic ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted February 14, 2005 Μα γιατί ΔΕΝ είσαι καλά??! Εγώ αισθάνομαι υπέροχα!!!! :wink: προχωρημένη η κατάσταση μου εε?δε σώζομαι με τπτ :? Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites