Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
snowizard

Greeklish

Recommended Posts

Αγόρι μου τι άλλο θες πια για να γράφεις Ελληνικά και μικρά :?:

POU EINAI TO PROVLIMA DEN KATALAVENW :?: :?:

Κλείνω τα μάτια

μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα,

τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό,

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

και με σπρώχνουν να σου πω,

πως πάντα θα είμαι εδώ...

IPB Image

IPB Image

Σε ποια γλωσσα θελεις να το πουμε για να το καταλαβεις;

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Αγόρι μου τι άλλο θες πια για να γράφεις Ελληνικά και μικρά :?:

Eγώ απλά δεν διαβάζω τα μυνήματα σου επειδή είναι Greenglish

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Παιδια εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα να μην συμβαινει αυτο δεν το βλεπω λογικο να μην γινετε...για διευκοληνση ολων μας...

θα σας παραθεσω και ενα μικρο demo ακομα μαζι με το site που εχω δωσει για να ξεπεραστει το προβλημα ποιο ανωδυνα...

Ευχαριστω Φιλικα Θανος

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

@ MIK an to zitages poio evgenika tha prospathousa na allaxo kai apo latinika na egrafa se ellhnika an kai mou einai poly dyskolo (de borw na exigisw to giati twra) kai sthn telikh ki alloi grafoun me latinikous xaraktires sto forum

Κλείνω τα μάτια

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

IPB Image

IPB Image

Η επιμονή να γράφεις Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες κάνει το forum δυσανάγνωστο και μετατρέπει το διάβασμα των μηνυμάτων από χαρά και ενδιαφέρον σε αγγαρεία. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μαθήματα σε κώδικες επικοινωνίας που για κάποιο λόγο έχεις αποφασίσει ότι σε εξυπηρετούν. Αν σου αρέσει τόσο πολύ το Λατινικό αλφάβητο, θα σε παρακαλούσα θερμά να γράφεις στα Αγγλικά, ή σε κάποια άλλη γλώσσα που το χρησιμοποιεί.

Σε τελική ανάλυση, καθόμαστε και ασχολούμαστε με σημαίες και άλλα παρόμοια, φοβούμενοι ότι η Ελλάδα θα χάσει τον χαρακτήρα της, και από την άλλη έρχεσαι εσύ και με το ζόρι καταργείς το Ελληνικό αλφάβητο γιατί έτσι σε βολεύει. Το βρίσκεις σωστό;

(Κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις το παρακάτω, και μετά θα καταλάβεις γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ αυτό που κάνεις)

Ριντιν Γκρίκλις ισν αζ ίζι εζ γιου θινκ φορ μοστ πιπλ. Ιτ ινκρίσις δε τάημ ιτ τέηξ του ρίντ ε τεξτ κονσίντεραμπλι, εντ γιου πρόμπαμπλι νέβερ φούλι γκρασπ γουάτ δι άδε: πέ:σον ιζ τράϊν του σέη. Πλίζ στοπ ντούιν ιτ. Ιτ μέηξ άουρ φόρουμ λες ντιζάηραμπλ εντ ντράηβς ογουέη πίπλ χου άδεργουάηζ γούντ μπι μό: δαν χάπι του παρτίσιπεητ ιν κονβερσέησνς. Θένκιου ιν αντβάνς φο: δε τάημ γιου σπεντ ρίντιν: δις.

Μήπως θα ήταν πιο εύκολο να το διαβάσεις αν το είχα γράψει κατευθείαν στα Αγγλικά; :wink:

Φιλικά

Make Parnassos Great Again!

Guest

Χρήστο είσαι απίστευτος!!

Νομίζω ότι μας έπεισες όλους...

Αν σου αρέσει τόσο πολύ το Λατινικό αλφάβητο, θα σε παρακαλούσα θερμά να γράφεις στα Αγγλικά, ή σε κάποια άλλη γλώσσα που το χρησιμοποιεί.

Μέγα λάθος να γράψει κάποιος στα Αγγλικά.Δεν είμαστε Νηγηριανοί να συνενοούμαστε στην Αγγλική.Το forum και ο ΣΤΧ απευθύνεται σε Έλληνες οπότε μόνο στην Ελληνική γλώσσα πρέπει να γράφονται τα θέματα.Τώρα αν κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στην Ελληνική καλύτερα να μην γράψουν.Πρσωπικά φίλε snowizzard απ' όσα έχεις γράψει έχω διαβάσει 2-3 θέματα μόνο...Κι εγώ χρησιμοποιώ greeklish αλλά μόνο σε chat που είναι σε servers του εξωτερικού και δεν έχουν εγκαταστήσει την Ελληνική γραμματοσειρά,και έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να γράφει απίστευτα πράγματα όπως π.χ κσερω,πσινω κλπ ανοησίες αποτελέσματα των greeklish....

@ Χρηστος Λαππας

δεν ειναι γιατι ετσι με βολευει δεν ειμαι σαδιστης δεν μ αρεσει να ταλαιπορω τουσ ανθρωπους χωρις λογο.

απλα ειπα οτι δεν μπορω να αναφερω τωρα τοθσ λογους για τους οποιους εγραφα με λατινικους χαρακτηρες

παρ ολα αυτα θα πειθαρχισω και θα γραφω με ελληνικα

Σε τελική ανάλυση, καθόμαστε και ασχολούμαστε με σημαίες και άλλα παρόμοια, φοβούμενοι ότι η Ελλάδα θα χάσει τον χαρακτήρα της, και από την άλλη έρχεσαι εσύ και με το ζόρι καταργείς το Ελληνικό αλφάβητο γιατί έτσι σε βολεύει. Το βρίσκεις σωστό;

οσον αφορα φιλε μου περι ελληνικης γλωσσας,λατινικων χαρακτηρων στο foroum κλπ απλα τσεκαρε ποσοι απο δω μεσα εχουν nick name αγγλικο και οχι ελληνικο

τελως παντων...

Συγχωρεστε μοθ καποια ορθογραφικα μου λαθη και μην διστασετε να με διορθωσετε οπου κανω κανενα λαθακι..

Φιλικοτατα

Κλείνω τα μάτια

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

IPB Image

IPB Image

Τί σχέση έχει το nickname με τη γλώσσα που πρέπει να χρησιμοποιείται;Αν και αυτό λύνεται με το να αλλάξουν όλα τα ψευδόνυμα σε Ελληνικά,αλλά απαιτεί πολύ δουλειά απο τους διαχειριστές της σελίδας.

κοιτα το quote που εκανα και θα καταλαβεις

Κλείνω τα μάτια

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

IPB Image

IPB Image

Ρε Μάγε μη τρελλαίνεσαι!

Απλα, προσπάθησε να κατανοήσεις και τη δική μας θέση όταν δε μας εξηγείς τους λόγους για τους οποίους δεν θέλεις να γράψεις Ελληνικά...Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ κανένα και ετσι μου είναι δύσκολο να καταλάβω την αντίδραση σου, τι στιγμη μάλιστα που παρέχεται απλόχερα η βοήθεια και απο το site και απο τα μέλη του για μετατροπή των greeklish...(αν υποθέσουμε οτι απλά δεν έχεις Ελληνικό πληκτρολόγιο π.χ. και οχι οτι δεν θέλεις να γράφεις Ελληνικά)

Οσο για τα ορθογραφικά λάθη, κανείς μας δεν είναι τέλειος και κανείς δεν έχει την απαίτηση να είσαι συ.

Τέλος τα nickname είναι άλλη ιστορία και επειδή αναφέρθηκες σε αλλους που γράφουν επίσης ετσι, και αυτοί απαράδεκτοι είναι τη στιγμή που εχουν γίνει επαννηλλειμένως συστάσεις επι του θέματος.Ειδικά τώρα που παρέχονται όλες οι δυνατότητες απο το site.

Φιλικά

ο Αραχνάνθρωπος (επι του Ελληνικότερου... :wink: )

With great mountains, comes great skiing!

Παντως εχω θα γραφω ελληνικα απο δω και περα αφου ειναι καλυτερο για την ευρυθμη λειτοθργια του msg board

Κλείνω τα μάτια

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

IPB Image

IPB Image

Όχι και τίποτε άλλο βρε παιδί μου αλλά είσαι και βάζελος και δεν θέλουμε να σε χάσουμε .

wraio forum gianni..

ekei sigoura den svinoun posts xwris logo.

Μήπως γράφουν και στα Αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες; :wink:

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Οου, καμ ον προτεουςνταϊβερ; γκιβ δε κίντ ε μπρέικ... :wink: :wink: :wink:

Υ.Γ. αν παντως καποιοι επιμενετε να γραφετε greeklish, να ξερετε οτι στα αγγλικα δεν υπαρχουν διφθογκοι, οποτε το "wraio" που γραφεις εσυ, γραφεται "oreo".... Οπεν ε ντικτιονάρυ φρομ τάιμ του τάιμ.... Αντερστάντ;

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

γουατ ις γιορ προμπλεμ προτεουςνταϊβερ; γκιβ δε κίντ ε μπρέικ... :wink: :wink: :wink:

Άϊ χαβ έϊ πρόμπλεμ γουίθ πιπλ χου κομπλέϊν αμπάουτ άδερ πίπλς «ρόνγκ» άξιονς εντ γκο ράϊτ ον ντούϊνγκ ρόγκ θίνγκς ατ δε ΣΕΪΜ ΕΞΑΚΤ τάϊμ...

Γκρήκλις ΙΖ ΝΟΤ ΑΛΑΟΥΝΤ ΙΝ ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΜ - ΟΦΙΣΙΑΛΙ- ΠΗΡΙΟΝΤ

Μοντερέϊτορς χάβ οθόριτι εντ ΓΟΥΙΛ ερέϊς μέσατζες γουιτς αρε ινφλαμάτορι, ρέϊσιστ, μπελίτλινγκ, αμπιούσιβε ορ τόταλι άουτ οφ κόντεξτ -ΟΦΙΣΙΑΛΙ-ΠΗΡΙΟΝΤ

Γουή άηδερ γκόϊνγκ του σέϊπ άπ εντ γκρόου άπ ορ γουή γουήλ χάβ νο κλάμπ βέρυ σούν...

Υ.Γ: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Η ιδέα του Αριστομένη ήταν πολύ καλή για να μην την αντιγράψω... :wink:

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Υ.Γ: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Η ιδέα του Αριστομένη ήταν πολύ καλή για να μην την αντιγράψω... :wink:

Επ! Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... :wink:

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...iewtopic&t=1839

Make Parnassos Great Again!

Λυστε το πρόβλημα των greeklish και κατεβάστε Greek fonts στον υπολογιστή σας...

Υ.Γ Αν είστε σε πανεπιστήμιο της Μ.Βρεττανίας μπορείτε να κατεβάσετε τα fonts και να τα εγκαταστήσετε ...

http://www.hri.org/fonts/

Καντε μας τη χάρη και γράψτε στα Ελληνικά απο εδώ και πέρα... :shock:

Είτε γράφουμε greeklish, είτε Αγλλικά, είτε όποια άλλη τελοσπάντων γλώσσα, προσβάλουμε την νοημοσύνη μας, Είμαστε Έλληνες και οφείλουμε να γράφουμε την γλώσσα μας όπως πρέπει και όχι με τον εύκολο τρόπο, που θεωρούνται τα greeklish. :shock:8)

JAPOW!!!