Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Κόλπα

Recommended Posts

Παιδιά δυστυχώς το θέμα ειναι κοινωνικό και όχι χιονοδρομικό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ μένω ΒΟΥΡ δυτικά προάστεια(Κερατσίνι) από τότε που γεννήθηκα.Το όνειρο του καθενός εδώ είναι να πάρει ένα μηχανάκι να κάνει μια αερογραφία πάνω,να του αλλάξει μπουζί και να το χρωμιώσει έτσι ώστε οταν θα κάνει την σούζα με αυτό το μηχανάκι που με το ζόρι το έχει κάνει εβδομηντάρι να φανεί Cool!!!!

Το αντίστοιχο συμβαίνει με τα αυτοκίνητα,η αξία τους δεν ξεπερνάει τα 6000Ε και τα αξεσουάρ δίνουν και παίρνουν και περνάνε δίπλα σου οι τελειωμένοι και poseria και καμποϊλίκι και το παίζουν μούρη.Και ακούς την τουρμπίνα να παίρνει μπρος και πάει πιο αργά και από την καθυστέρηση με το αναπαλεωμένο όχημα του κολοκοτρώνη.

Όλο μαγκιά,κλίκες,περίεργα τσιγάρα,sick ντυσίματα από την λαϊκή και πολύ πολύ τουπέ και ξύλο.Βιοτικό επίπεδο ώρα ΜΗΔΕΝ.Μόρφωση ώρα ΜΗΔΕΝ.Στο σχολείο μου που μόλις πριν 2 χρόνια τελείωσα μόλις 4 άτομα πέρασαν σε ανώτατα εκπαιδετικά ιδρύματα(από τους 100 παρακαλώ!!!!)

Στα ΒΠ από την άλλη το μόνο που αλλάζει είναι τα χρήματα.Τα παιδία και γενικά ο κόσμος χαριεντίζεται ομοίως.Αυτή την φορά βλέπεις Laborgini με αεροτομή και εκατοντάδες PORCHE SLK BMW CADILLAC CHRYSLER κοκ με παιδάκια 20 χρονών στο τιμόνι να γκαζώνουν και και να ζουν μέσα στην ποζέρια.Όπως προαναφέρθηκε,ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ 10 ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ στα αυτιά,την μύτη,τα βυζιά ή και στον πού....ο μας και βγαίνουμε έξω πάμε στην παραλία γυμνοί να φανούν τα χρυσάφια από τον κ΄λο μας(και επειδή κυκλοφορώ πολύ καλοκαίρι και επειδή τυχαίνει να είμαι και φωτογράφος αυτά που λέω δεν τα φαντάζονται,τα βλέπω κάθε μέρα!!!!!)Έχουν υιοθετήσει ένα style που ήρθε από το αμερικάνικο κολλέγιο και από την γερμανική σχολή με περίεργα ρούχα και κουρέματα και φαρδιά παντελόνια μέχρι που έναν φίλο μου από τα ΒΠ(ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ))δεν το γνώρισα το καλοκαίρι που τον είδα,είχε μακρύ μαλλί με γυναικείο κούρεμα και φαρδύ παντελόνι και γυναικεία πολύχρομη ζώνη και με 2 γκόμενες δεξιά και αριστερά.

Τέσπά για να μήν πλατιάζω....από αυτούς οι περισσότεροι κάνουν fREESTYLE γιατί είναι IN και ακόμα και αν κάνουν καλά είναι μέσα στην πολύ ΣΝΟΜΠ κλίκα τους που δεν καταδέχονται ούτε να σου μιλήσουν.Σου την λένε γιατί εκείνοι το κάνουν καλύτερα και γελάνε με τις ώρες.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ??????

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Αν μας καταδεχτούν καλό δικό τους,εμείς δεν χάνουμε και πολλά.

Υ.Γ.Μετά λύπης γράφω τα παραπάνω.Και όπως είπα και πριν αν κάνω λάθος περιμένω να δω πολλούς τυπάδες να κυκλοφορούν μέσα στο forum και να με κράζουν.

φιλικά

Στέλιος

Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!!

Χιόνια Χιόνια Χιόνια ....

Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο :(

:shock::P:P:P:D:):)

Συγνώμη, αλλά γι'αυτούς τους λεβέντες που περιγράφονται παραπάνω,κόπτεσθε αν θα γίνουν μέλη του Συλλόγου????John,γι' αυτους έχεις ιδέες για να τους προσεγγίσει ο ΣΤΟΥΧ?? χμμμμ....!!!!ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ?ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ? ΠΟΥ ΖΩ ΡΕ Ο ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ??

Παιδια δεν τους αφήνουμε στην ησυχία τους λέω 'γω??

With great mountains, comes great skiing!

Αυτοί που λέει ο ΝΟΝΑΜΕ υπάρχουν.Κάτι πιτσιρικάδες με μηχανάκια "κωλοπειραγμένα" με "μπουριά" για εξατμίσεις που κάνουν τόσο θόρυβο όσο 2 F4 Phantom σε σπάσιμο του φράγματος του ήχου,αλλά τελικά τα "κωλοπειραγμένα" πάνε πιο αργά απο την καθυστέρηση.Και αν τύχει και τους σταματήσει η αστυνομία με το μοδάτο κινητό καλούν τον μπαμπά τους να "καθαρίσει" (το εχω δει καιγελάω ακόμα με τον "μάγκα")Πιτσιρικαδες με saxo vts,peugeot 106 rally,fiat punto και αγωνιστικά καθίσματα Recaro για να αντέχουν τα "g" στην παραλιακή απο την οποία όμως περνούν με τα φρένα γιατί είναι ψευτόμαγκες.Αλλά στις παρέες όλοι έχουν να πουν για το στοίχημα που κέρδισαν όταν πέρασαν τον τύπο με το cosworth!!!!Αφήστε.Είναι ψωνάρες.Δεν πρέπει να ασχολούμστε μαζί τους.

H αληθεια ειναι οτι δικαιολογησε να μην γνωριζεις τετοιους τυπους και καταστασεις γιατι εισαι Λαρισαιος...

Κανεις δεν ειπε οτι ο συλλογος κοπτετε να βρει τετοια μελη,απλα καποιος εξεφρασε την επιθυμια του να δει freestyle κολπα...και ειπαμε οτι απλα δεν παιζει με snowboard...

Για εμενα η καλυτερη φαση ειναι αυτο που καναμε περσυ στα Καλαβρυτα καμια φορα με τον zox.Καναμε ολη μερα απο τις 9 ως τις 15:30 στο χιονοδρομικο και μετα αραζαμε σε ενα αλματακι και καναμε τις προσπαθειες μας διπλα στον Αγιο Υακινθο και ετσι η μερα ειχε ευχαριστηση και προοδο σε ολους τους τομεις...

Οσο για σενα Παναγιωτη,το Freestyle σε τετοια αθληματα παιζει μεγαλο ρολο αν το εχεις η οχι...Τα step by step αρθρα δεν ειναι τιποτα...πανω απο ολα ειναι η δικη σου θεληση και το δικο σου θαρρος...

Φαίνεται το θέμα Β.Π.-Δ.Π. δεν έχει τελειωμό...

Θυμήθηκα κάτει φράσεις που είπαν φίλοι μου αλλά και τα διάβασα...

Βόρεια Προάστεια:

"Πάρε την πόρσε του μπαμπά και άμα την τρακάρεις, το καλύπτει ο γέρος σου"

"Κοιτάξτε το νέο μου skate/snb με το αεροδυναμικό σχήμα!" (αλήθεια, υπάχρουν skate με αεροδ. σχήμα; μπα.....)

"Επειδή ήμουν καλό παιδί, οι γονείς μου θα με πάνε στο EPONYMO για ρούχα" (που είναι και πανάκριβο-άντε μόνο ένα κουστουμάκι από κει)

και γενικά όχι κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα, θέλουν και να τα βελτιώσουν περατέρω... "Πάρε ένα SKYLINE και βάλτου διπλά τούρμπο HKS με nitro", που θα φτάσουν αυτοί??

Δυτικά Προάστεια:

"Πάρε το παπάκι σου και χώστου μια (νιτρο)μπουκάλα"

"Την κέρασα" (ξέρετε ποιο, ο no_name ξέρει!)

"Είναι για τα μπάζα" (εχμ, αυτο το λέμε όλοι 8) )

"Δώσε τα 5ευρώ για αυτό το cucci/armani/trussardi etc, συμφαίρει τρελά!"

Και οι ορολογία των δυτκών driftάδων, που επεκτάθηκε στα Βόρεια και λέγονται σε λιμανάκια, βούτα κλπ:

"Μπήκε με τις πόρτες!"

"Το έκαψε!" (τα λάστιχα, βέβαια, βέβαια)

"Του έριξε 2 κολόνες!"

"Φάνηκαν τα λινά!"

"Κοίτα αυτήν την πισωκουνάτη μπέμπα!" (για αυτοκίνητα + γκόμενες)

όλα με θαυμαστικό, αφού αυτοί όλο θαυμάζουν...

JAPOW!!!

Φαίνεται το θέμα Β.Π.-Δ.Π. δεν έχει τελειωμό...

Θυμήθηκα κάτει φράσεις που είπαν φίλοι μου αλλά και τα διάβασα...

Βόρεια Προάστεια:

"Πάρε την πόρσε του μπαμπά και άμα την τρακάρεις, το καλύπτει ο γέρος σου"

"Κοιτάξτε το νέο μου skate/snb με το αεροδυναμικό σχήμα!" (αλήθεια, υπάχρουν skate με αεροδ. σχήμα; μπα.....)

"Επειδή ήμουν καλό παιδί, οι γονείς μου θα με πάνε στο EPONYMO για ρούχα" (που είναι και πανάκριβο-άντε μόνο ένα κουστουμάκι από κει)

και γενικά όχι κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα, θέλουν και να τα βελτιώσουν περατέρω... "Πάρε ένα SKYLINE και βάλτου διπλά τούρμπο HKS με nitro", που θα φτάσουν αυτοί??

Δυτικά Προάστεια:

"Πάρε το παπάκι σου και χώστου μια (νιτρο)μπουκάλα"

"Την κέρασα" (ξέρετε ποιο, ο no_name ξέρει!)

"Είναι για τα μπάζα" (εχμ, αυτο το λέμε όλοι 8) )

"Δώσε τα 5ευρώ για αυτό το cucci/armani/trussardi etc, συμφαίρει τρελά!"

Και οι ορολογία των δυτκών driftάδων, που επεκτάθηκε στα Βόρεια και λέγονται σε λιμανάκια, βούτα κλπ:

"Μπήκε με τις πόρτες!"

"Το έκαψε!" (τα λάστιχα, βέβαια, βέβαια)

"Του έριξε 2 κολόνες!"

"Φάνηκαν τα λινά!"

"Κοίτα αυτήν την πισωκουνάτη μπέμπα!" (για αυτοκίνητα + γκόμενες)

όλα με θαυμαστικό, αφού αυτοί όλο θαυμάζουν...

Πόσους έχεις δει στα Δυτικά Προάστεια με νιτρο;1,2,3 και πολλούς λέω.Επίσης πολλοί απο αυτούς που λένε "πάω με τις πόρτες" τις μόνες πόρτες που ξέρουν είναι στο τάβλι.Άσε φιγουρατζίδες είναι όλοι τους.

Αγαπητέ sp, έχεις δει το dvd του BurnOut; Έχει κάτι τύπους που πάνε με τις πόρτες.

Αλλά σίγουρα δε λένε όλοι την αλήθεια... 8)

Α!!!!!! Και το καλύτερο... Στο συγκεκριμένο δισκάκι, έχει στυγμιότυπα από μια παρέα που έπεζαν χιονοπόλεμο στην Περιφερειακή Υμηττού, την χρονιά που έκλεισε απτο χιόνι! Και έναν άλλον που καβάλησε την σανίδα του και την "ζούληξε"! Τα έβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια....

JAPOW!!!

Πιστεύω ότι ο πλέον ειδικός να μας μιλήσει για "πόρτες" είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ο ΠΑΤΣΙΟΣ :twisted: :twisted: ......

Μόνο πόρτες αυτο το παιδί.....

ΓΕΩΡΓΙΕ που είσαι να μας δώσεις τα φώτα σου :D:D :?: :?: :?:

Φιλικά

ΣΠΥΡΟΣ 8)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Κι ένας φίλος μου πλαγιολισθαίνει το αμάξι του.Δεν ειπα οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν.Αλλά μιλάνε τόσοι πολλοί για πόρτες που θα νομίζει κανείς πως βρέθηκες στο service park ενος Rally...

Aντε τωρα υπαρχει και εργο......''Εραστης δυτικων προαστειων''......ΕΛΕΟΣ

Ρε σεις, ήταν ανάγκη να το πάμε σε διαφορές ΒΠ, ΔΠ;

τι το ψάχνετε, δεν έχει νόημα! στα ίδια ποσοστά θα βρεις τους εντάξει και τα κωλόπαιδα με αλλού, μόνο που εδώ έχεις μεγάλη αγοραστική δύναμη από μικρός που σε κάνει εύκολο στόχο για σχόλια σε όποιον δεν σε ξέρει... τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες!

πχ για μερικούς υπάρχει διαφορά το να σε προσπεράσει από δεξιά μία Χ5 από ένα κωλοφτιαγμένο punto... αμ δε. Παρανομούν και οι δύο, έχουν έλλειψη παιδείας και ευγένειας και οι δύο.

Και οι κλειστές παρέες υπάρχουν παντού. Εάν δεν είναι το χρήμα ο λόγος είναι η εμφάνιση, η μουσική, 1002 βλακείες...

μην ψαρώνετε, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά... :wink:

vae victis

Και πες μου, που βρίσκεται το kiffisia 21 :?: Για το switch, ξέρω.

Skate-snow shops έχω πάει μόνο στην γλυφάδα

το 21 είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το switch, περνάς στο άλλο ρεύμα της Κηφισίας. Φέρνει τις 32, forum, flux και κάτι λοιπά αλλά δεν είναι στα high του μετά από την ανακαίνιση πριν 2 χρόνια. Πολύ καλύτερο μαγαζί από το switch για μένα, πέρσι ήθελα να κοπανήσω τον "ιδιοκτήτη" με της βλακείες που μου 'λεγε. Κυρίως skate/poser μαγαζί.

vae victis

Και πες μου, που βρίσκεται το kiffisia 21 :?: Για το switch, ξέρω.

Skate-snow shops έχω πάει μόνο στην γλυφάδα

το 21 είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το switch, περνάς στο άλλο ρεύμα της Κηφισίας. Φέρνει τις 32, forum, flux και κάτι λοιπά αλλά δεν είναι στα high του μετά από την ανακαίνιση πριν 2 χρόνια. Πολύ καλύτερο μαγαζί από το switch για μένα, πέρσι ήθελα να κοπανήσω τον "ιδιοκτήτη" με της βλακείες που μου 'λεγε. Κυρίως skate/poser μαγαζί.

Δηλαδή οι ιδιοκτήτες των βόρειων λένε μεγάλες αερολογίες;;;;;

Γιαυτό και δε θέλω να παίρνω συμβουλές από καταστηματάρχες, μόνο να πουλήσουν θέλουν αυτοί

JAPOW!!!

H λεξη ''ιδιοκτητης'' ειναι περιεργη εννοια στο Switch...Για μουρη και διαφημιση(αντιγραφη αμερικανικης αγορας)ειπαν οτι ανηκει σε εναν απο τους πιο γνωστους skaters,αλλα στην πραγματικοτητα ανηκει στον Mr Boardsports L.t.d.

Aπ'όσο ξέρω και απ'όσο έχω γνωρίσει την ΒOARDSPORTS L.T.D. όπως και το switch τα έχει ο Αρσενικός.Δεν ξέρω ποιος είναι ο τύπος.μόνο το όνομά του ξέρω.Κάτι άλλο,στο switch δουλεύουν 5-6 άτομα,ουσιαστικά οι δύο δουλεύουν από αυτους(για να μην πω ο ένας) και οι άλλοι ειναι ΞΥΣΤΕΣ μεγάλοι.Όσο για τον κόσμο που μαζεύεται εκεί...ΑΣ'ΤΑ!!Δεν θα ξεχάσω ένα 13χρονο(ήταν δεν ήταν) με ένα σκουλαρίκι στην μύτη σαν αυτούς τους χαλκάδες που βάζουνε στους ταύρους!!! :)8):lol::lol:

Τέσπα...εμένα προσωπικά αυτός ο τύπος από το switch με βοήθησε πάρα πολύ σε ότι ήθελα και αυτά που μου έλεγε δεν ήταν βλακείες(δλδ μέχρι που μου είπε να πάρω καλύτερα NITRO σανίδι και γάντια γιατί έχουν καλύτερη τιμή-απόδοσή τους,σημειωτέον ότι δεν φέρνουν NITRO!!!)και ένας τύπος από τη boardsport ltd του έχω παραγγείλει 2 πράγματα(μπότες κράνος) και μου τα φέρνει από εξωτερικό σε τιμές εξωτερικού(20 ευρω πιο ακριβά από το blue tomato) kai μου τα στέλνει στο switch και τα παραλαμβάνω.!!!!

αυτά!!! :shock:

Αυτο με τις τιμες ειναι αληθεια,φετος η Burton στην Ελλαδα εχει πιο προσιτες τιμες απο αλλες χρονιες.Εγω πηρα γαντια με 65 ευρω και στο Blue-Tomato κανουν 70 ευρω...αλλες συγκρισεις ειναι η Burton μποτα καιμοντελο freestyle.Eδω κανει 215 ευρω και Blue-Tomato 175...Τουλαχιστον φετος η διαφορα ειναι 40 ευρω και οχι 100 οπως περσυ...

Μιας και μιλάτε για Burton, ξέρετε ποιό κατάστημα φέρνει τα εν λόγο προιόντα;

JAPOW!!!

Aπ'όσο γνωρίζω πάντα Burton φέρνει το switch στην κιφισιά και το fifty fifty στην πάτρα.

Φιλικά

ΕΓΩ

Burton φιλε φερνουν πολλα μαγαζια...εστω και ενα μονο κομματι...εσυ τσεκαρε και τον Ντινο στη Γλυφαδα(S.EX.House) μιας και εισαι πιο Νοτια...

Το Fifty-Fifty δεν εχει και τρομερη ποικιλια...Φερνει 2-3 Forum,2-3 Burton,5-6 δεστρες και 4-5 μποτες...λιγα πραγματα,αλλα μπορεις να παραγγειλεις οτι θες.Το ιδιο μπορεις να κανεις και με την Burton.Ακομα και αν καποιο προιον δεν υπαρχει στην Ελλαδα το παραγγελνεις στην αντιπροσωπεια και στο φερνει σε 15-30 μερες...

Later,

H λεξη ''ιδιοκτητης'' ειναι περιεργη εννοια στο Switch...Για μουρη και διαφημιση(αντιγραφη αμερικανικης αγορας)ειπαν οτι ανηκει σε εναν απο τους πιο γνωστους skaters,αλλα στην πραγματικοτητα ανηκει στον Mr Boardsports L.t.d.

Ισχύει. Γι' αυτό γράφουμε και οι δύο... "ιδιοκτήτης". Το θέμα είναι ότι δεν ξέρει από snowboard, μου μιλά για sl-6 όταν του λέω ότι θέλω να δοκιμάσω τις πιο σκληρές μπότες που [θα έπρεπε να] φέρνει. Μία άλλη φορά μου έστειλαν replacement strap στην εγγύηση και με ρώταγε αν το πληρώνω ή το παίρνω... :shock: Βοηθό που να ξέρει in&out τα προϊόντα τους δεν έχω βρει, μπορεί απλά να μην τον έχω πετύχει. Βασικά δεν ξέρουν τι και πότε θα φέρουν, γι' αυτό πριν πάω τηλεφωνώ στην αποθήκη.

Πάντως εάν τους έβαλαν χέρι στις τιμές, γουστάρω. Στέλνω email στην burton κάθε Γενάρη τα 3 τελευταία χρόνια... από Ελλάδα ψωνίζεις εάν είσαι θύμα ή έχεις άκρη στην αποθήκη...

vae victis

Guest

τωρα πηρα χαμπαρι αυτο το θεμα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτο που αναφερει ο gmak ειναι πραγματικοτητα

κλικες που για να μπεις πρεπει να εισαι "καπως" (buggy ντυσημο κτλ.κτλ.)

Αυτο ομως που με κανει να γελαω ειναι οτι σε αυτα τα "crew" λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα τσουλανε καλα. Οι υπολοιποι απλα τσουλανε για να λενε οτι τσουλανε με τους καλους.

Αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο

το χειροτερο (και αυτο που με ενοχλει περισσοτερο) ειναι το τουπε ολων αυτων των τυπαδων

και μια και αναφερθηκε το θεμα μαγαζια-κλικες ανθρωπων που συχναζουν εκει-συμπεριφορα αν δεν εισαι σαν αυτους, παραθετω περιστατικο που συνεβει σε φιλο:

Ο φιλος μου αν και απο τους ΠΟΛΥ καλους all-round boarders στην θεσσαλονικη δε ντυνεται οπως οριζει η τρεχουσα "Extreme" μοδα

Πηγαινει λοιπων σε ενα εκ των δυο γνωστοτερων μαγαζιων της πολης για να αγορασει γαντια

αφου ειδε καποια γαντια που του αρεσαν ρωτησε την τιμη

και η απαντηση του ιδιοκτητη ηταν:

Αυτα τα γαντια ειναι για snowboard :shock:

Ρε εσεις για εξηγηστε μου σας παρακαλω αυτα τα καινουργια κολπα που λετε παραπανω!!!

ΒΠ = Βορεια Προαστεια

ΔΠ = Δυτικα Προαστεια

Nitro

Γκαζι

Porsche

SLK

X5

ΚΛΠ.....

Εγω Γνωριζω ΤΟ 1080 ,360,180,Backflip,Frontflip,TailCatch,Backdoor,ΚΛΠ

Μου αρεσει που οταν ειχα Γραψει στην Ενοτητα του καιρου για την ταινια Η Επομενη Μερα (Ταινια για τις Κλιματολογικες Συνθηκες) Ο ΣΤΧ ειχε Γραψει ανακοινωση να μην γραφουμε ασχετα θεματα Σε ασχετες Ενοτητες

Οταν κατεβεις Αθηνα,θα σου μαθουμε και τα υπολοιπα...

ΒΠ από δω ΝΠ από κει, βάλτε όποια τοποθεσία θέλετε και θα βρείτε σε παρόμοιες αναλογίες επιδειξιομανείς και αχυροκέφαλους ανά τον κόσμο . Αλλά ο cook έχει δίκιο έχει ξεφύγει το thread. Για όσους θυμούνται κι ενδιαφέρονται για το θέμα του μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο http://www.marcohofstetter.ch/index.html έχει vid και φωτό από αγώνες freestyle και ski-cross

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Αυτα τα γαντια ειναι για snowboard :X

ω ναι, το ωραίο είναι όταν ξεκινάνε με φόρα και διαπιστώνουν ότι ξέρουν λιγότερα για το προϊόν από σένα :roll: Δυστυχώς το πολύ εκκνευριστικό είναι όταν δεν σε εξυπηρετούν επειδή σε έκοψαν για τυχαίο που κάνει βόλτα στο "extreme shop" τους και πρέπει να τους μιλήσεις εσύ... σιγά μην κάτσω να σκάσω εάν είμαι αρκετά thug για να μπω στο κατάστημα snowboard...

και το καλύτερο στον Παρνασσό είναι τα ανήλικα... grouppies: σμήνη από 15χρονα, ως επί το πλείστον καινούργια και μέτρια στο άθλημα, που αναζητούν απεγνωσμένα το thumbs up από κάποιον "pro". Θα του φέρουν νερό και γλυκό, θα τον προσφωνούν δυνατά στις ουρές για να δει ο κόσμος ότι είναι μαζί του, θα ακολουθήσουν επακριβώς τις γραμμές του στις πίστες, θα του... την λένε :X που δεν τους περίμενε όταν έπεσαν [πάλι φωναχτά, γιατί πάνω απ' όλα... μετράνε :X ] στο τέλος.

Λατρεύω τα νούμερα. Η ζωή τους είναι τόσο όμορφα χορογραφημένη!

vae victis