Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Κόλπα

Recommended Posts

:!: :!: Θα πρότεινα στο site να έχει τα κόλπα σε σκι και snb βήμη βήμα ώστε να πετύχουμε και εμείς το ακατόρθωτο. Όπως π.χ. πώς να κάνουμε swith!!! Για να μαθαίνουν οι αρχάριοι και να θυμούνται -και να λένε δικά τους κόλπα- οι προχωρημένοι :wink:

JAPOW!!!

Φιλε με skier κατι μπορει να γινει,αλλα απο snowboarders ο συλλογος δε σφιζει και απο ζωη...Παρνασσο στο snowpark θα τα δεις μερικα και στο περιοδικο που βγαζουν αυτοι...

Φιλε με skier κατι μπορει να γινει,αλλα απο snowboarders ο συλλογος δε σφιζει και απο ζωη...

Ή εμπειρία :) , μιλώντας για εμένα... :D :wink:

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Φιλε με skier κατι μπορει να γινει,αλλα απο snowboarders ο συλλογος δε σφιζει και απο ζωη...Παρνασσο στο snowpark θα τα δεις μερικα και στο περιοδικο που βγαζουν αυτοι...

συμφωνώ. Και μάλλον θα αργήσει πολύ να αλλάξει η κατάσταση...

vae victis

Αυτη τη στιγμη πιστευω πως ο συλλογος με την εικονα του και το στυλ του(το κυριοτερο)δεν μπορει να μαζεψει στις ταξεις του freestyle snowboarders.Ισως καποια στιγμη μαζεψει freeridrers.Ειναι πολυ διαφορετικη η νοοτροπια...

Υ/Γ:Snowboarders απο Θεσσαλονικη σε συνεργασια με καποιους απο Αθηνα εχουν δημιουργησει ενα Crew για τα snowparks,το lifestyle και τα ζητηματα του snowboard.Οποιος θελει το site ας στειλει pm...

Υ/Γ:Περιμενω την επομενη συναντηση του snowclub για να θεσω ενα σωρο ιδεες και τροπους προσεγγισης των freestyle snowboardαδων...αν το θελουν και οι snowclubιτες φυσικα......

Γιαννη δεκτοι ειναι ολοι που τους αρεσει η χιονοδρομια-μην κολλαμε ετικετες-ολοι μια παρεα ειμαστε-αν μπορεις φερε και αλλους snowboarders-ειναι λιγοι και θελουμε κι αλλους!!!!!!!

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Παρακολουθώντας το club από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα έχω την εικόνα ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.Θα ήταν πολύ ευχάριστο για όλους μας και για μένα φυσικά να γίνουν μέλη περισσότεροι Freestylers Snowboarders.Ειδικά για μένα θα ήταν τέλειο γιατί είμαι νέος στο άθλημα και τείνω προς αυτό το Style πάρα πολύ.Το θέμα είναι πως υπάρχει μία νοοτροπία αυτού του style χιονοδρόμων να μην καταδέχονται τους skiers και να θεωρούν τους freeriders υποδεέστερους.

Αν κάνω λάθος θα χαρώ πάρα πολύ να δώ πολλούς νέους snowboarders στο σύλλογο ώστε να μπορέσει και αυτός από την πλευρά του να ακούσει νέες ιδέες,να διευρύνει τις γνώσεις του και να προωθήσει και τα συμφέροντα αυτής της ομάδας χιονοδρόμων,έτσι κ αλλιώς διακρίσεις δεν γίνονται και ειδικά στη χώρα μας πρέπει να είμαστε μεγάλη ομάδα για να ακουστούμε!!!!!

Επίσης θα μπορούσε να δημιουργηθόύν και νέες θεματικές ενότητες,έτσι δεν είναι ΔΣ???? :?:

Αρκεί να υπάρχει κίνητρο....

Όσοι πιστοί προσέλθετε και είστε καλοδεχούμενοι...

Φιλικά

Στέλιος Ματθαίου :wink:

Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!!

Χιόνια Χιόνια Χιόνια ....

Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο :(

Ρε John Nikolaou δε σε πιάνω και πολύ σε αυτά που λες.

Αν θέλουν οι snowclubίτες,να προσεγγίσoυν τους freestyle snowboarders....????????και με τους freestyle skiers τι θα γίνει...???και με τους freestyle snowbladers????Με downhill skiers????

Από όποια φυλή κι αν είναι κάποιος μπορεί να συμμετάσχει στο σύλλογο.Η νοοτροπία του συλλόγου είναι γνωστή.Όσον αφορά το στυλ αυτό αυτό είναι ελεύθερο και αδιαμόρφωτο και μάλιστα θα έλεγα ότι δεν τίθεται θέμα στυλ,γιατί αν κάναμε ένα σύλλογο βασισμένο σε στυλ,θα γινόμασταν ένας ωραιότατος μοδάτος,ultratrendy σύλλογος και το μόνο που θα μας ένοιαζε θα ήταν το θεαθήναι και πως να φαινόμαστε πιο στυλάτοι.

Γιατί όμως κάνεις τόσο μεγάλη ειδίκευση....freestyle snowboarders??????

Και μου αρέσει που δίνεις μεγαλύτερες πιθανότητες σε έναν freeride snowboarder να συμμετέχει στο σύλλογο,παρά ένας freestyler.Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό.Μάλλον φαντάζομαι,γιατί έχουμε κάνει ψιλοκουβέντα πάνω σε αυτό,αλλά για εξήγησε γενικότερα.

Ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη χιονοδρομία.Από οποιοδήποτε χώρο και από οποιοδήποτε άθλημα.

Πάντως είναι αλήθεια ότι οι snowboarders είναι στο φόρουμ λιγότεροι αριθμητικά(αν και η φωνή τους ακούγεται επί ίσης βάσης).Θα ήταν πολύ καλό να μεγαλώσει η snowboardπαρέα.Όσοι γουστάρουν να γράψουν για κόλπα ή για εξοπλισμό ή για οτιδήποτε άλλο ,καλοδεχούμενοι.Δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη ,ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι ο σύλλογος.Δηλαδή για να γράψει μια ιστορία ένας freeride skier,έκανε κάποια κίνηση ο σύλλογος????

Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους(ανεξαρτητα αν είναι μέλος ή όχι του συλλόγου).Το μόνο που απαιτείται είναι registration και σεβασμός ως προς τα γραφόμενα.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Στο βουνό τα τελευταία χρόνια η παρέα μου είναι σχεδόν αποκλειστικά freestyle snowboarders.Τυχαίνει να είμαι ο μοναδικός σκιερ,ανάμεσα σε μια παρέα σανιδάτων και μπορώ να πω δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα συμπεριφοράς.Μάλιστα δε λείπουν και τα πειράγματα ανάμεσα μας,χωρίς να τείθεται θέμα παρεξήγησης.

Κάνω kite surf,οπότε στη θάλασσα μπορώ να πω ότι στη θάλασσα σανιδάτος είμαι ....και στην πλειοψηφία τους οι kiters είναι και snowboarders.Και πάλι αποτελώ την εξαίρεση,όντας σκιερ,αλλά ουδέποτε έχω κακοχαρακτηρισθεί από την παρέα.

Τώρα είπε κάτι ο No Name ότι οι freestyle snowboarders έχουν μια συγκεκριμένη θεώρηση των πραγμάτων και των υπολοίπων στο βουνό.Δεν θα διαφωνήσω ολότελα(άλλωστε στο snowpark του Παρνασσού έχουν διαδραματιστεί πολλές ιστορίες),πάντως θέλω να πω ότι οι εξαιρέσεις υπάρχουν και ίσως να μην είναι αυτές οι εξαιρέσεις,αλλά ο κανόνας.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να βάλω ετικέτα στος snowboarders,ούτε στους σκιερ.Η συμπεριφορά του κάθενός εξαρτάταi από το μυαλό του και όχι από το τι φοράει στα πόδια του για να κατεβαίνει τις πλαγιές ή να αλώνει το halfpipe.

p1sst.jpg

Δεν ειπα οτι ο συλλογος δεν ειναι ανοιχτος προς ολους...Σιγουρα ειναι και αυτο ειναι κατι θετικο...

O Παναγιωτης ανοιξε αυτο το post αναφερομενος σε freestyle skiers,snowboarders...

Madskier ενας freestyle snowboarder δεν ειναι ο χιονοδρομος που ισως νομιζεις και εσυ Zox το γνωριζεις πολυ καλυτερα απο ολους αυτο...

Εννοειται οτι οποιοσδηποτε και απο οποιαδηποτε φυλη μπορει να συμμετασχει,αλλα δεν ειναι δυνατον ολες αυτες να δεθουν,με πιο περιεργη τη φυλη των freestyle snowboardαδων,λογω νοοτροπιας, την οποια μπορει να την καταλαβει μονο καποιος που εχει φορεσει in line skates,εχει κανει skate η εχει ανεβει σε ενα bmx...

Το αν θελουν οι snowclubιτες να προσεγγισουν τους freestylers,το ειπα γιατι με καποια τετοια πολιτικη θα αλλαζε και λιγο το στυλ του συλλογου...

Τα υπολοιπα και πολλα σε καποια συναντηση...εδω ειναι δυσκολο να τα αναλυσουμε

Y/Γ:Ζοχ ελπιζω φετος να μην πληρωνεις καρτα στο χιονοδρομικο,μην εισαι κοροιδο(καταλαβαινεις τι εννοω)...

Σιγουρα δεν εχει σημασια τι φοραμε στα ποδια μας για να χαρουμε το χιονι και να αλωσουμε μια πλαγια και οσοι ειμαστε σε αυτο το συλλογο το πιστευουμε αυτο και δεν κανουμε διακρισεις αναμεσα σε σκιερς και snowboarders.

Ζοχ δε θα ελεγα οτι η χιονοπαρεα ειναι freestylers...Αλλα για θυμησου,ενα ατομο απο την χιονοπαρεα που τσεκαρε το συλλογο και το forum,ποσες φορες ξαναμπηκε???Παρε την απαντηση μονος σου...

Εγω απλα ειπα στι φιλο Παναγιωτη που ανοιξε το θεμα οτι στο snowclub πολυ δυσκολα θα δει snowboard freestylers...

Τα γνωστα παιδια του snowpark,που το χειμωνα κανουν skate η bmx,εχουν την εχθρα τους προς τους in linαδες.Πας να κανεις καποιο κολπο και σου λενε ''Μην κανεις,ειναι δικια μας η πλατεια''Εχω τσακωθει απειρες φορες και τους εχω βαρεθει...Πλακα πλακα αυτο ειναι αλλο ενα κοινο μεταξυ skier και in liners περα απο την τεχνικη...

Αυτό το θέμα είναι αρκετά μεγάλο john. Υπάρχουν πολλά ψώνια στο snowboard και επειδή το freestyle είναι η μόδα, του δίνουν ένα πολύ κακό όνομα. Δυστυχώς πολλά από τα άτομα που κάνουν καλά είναι σνομπ προς τους υπόλοιπους στο βουνό και δημιουργούνται έτσι και λάθος πρότυπα. Τρανό παράδειγμα είναι τα κλειστά crew. Αυτό επεκτείνεται με τα κολλητιλίκια κάποιων με διάφορα καταστήματα κ.ο.κ... έχεις μια τεράστια σαπουνόπερα "διαπλοκής", ατόμων που ουσιαστικά βαριούνται τη ζωή τους και μπλέκουν ένα στυλ κατάβασης με τα ιδεώδη του ανθρώπου. Το ίδιο συμβαίνει με τα διάφορα "επαναστατικά" αθλήματα, fruity booters [inline skate] VS bmx VS sk8 κτλ

Το snowclub θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ενημερωμένων snowboarder όταν συνεργαστεί με καλά καταστήματα snowboard κι όχι νωρίτερα. Ένα μεγάλο ρόλο παίζει και ο μέσος όρος ηλικίας του snowclub VS μέσου snowboarder [έφηβος] σ' αυτό.

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το ποστ σκέφτηκα απλά να τα χώσω [και έχω αρκετά παραδείγματα για να με πιστέψετε] αλλά δεν αξίζει ο κόπος. Τέτοια άτομα καλά κάνουν και απέχουν από e-communities [πχ snowreport φόρουμ τόσα χρόνια], θα χαλούσαν τα κλίμα σε αντίθετη περίπτωση [και το έχουν κατά καιρούς κάνει].

Α και δεν υπάρχουν freeriders στην Ελλάδα Γιάννη. On any given day είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα, σε όποιο χ/κ και να πας. Μακάρι να αλλάξει κάτι με μακρύτερες και πιο τεχνικές πίστες αλλά δεν το βλέπω.

Τέλος η μαγκιά είναι να ξέρεις snowboard, όχι να κάνεις freeride ή freestyle. Όποιος επικεντρώνεται πολύ σε ένα στυλ χάνει το νόημα.

vae victis

καλοκαιρι εννοουσα στην τελευταια παραγραφο,οχι χειμωνα

Boardsports l.t.d. και τα ατομα γυρω της σου λενε τιποτα gmak???

Αυτό το θέμα είναι αρκετά μεγάλο john. Υπάρχουν πολλά ψώνια στο snowboard και επειδή το freestyle είναι η μόδα, του δίνουν ένα πολύ κακό όνομα. Δυστυχώς πολλά από τα άτομα που κάνουν καλά είναι σνομπ προς τους υπόλοιπους στο βουνό και δημιουργούνται έτσι και λάθος πρότυπα. Τρανό παράδειγμα είναι τα κλειστά crew. Αυτό επεκτείνεται με τα κολλητιλίκια κάποιων με διάφορα καταστήματα κ.ο.κ... έχεις μια τεράστια σαπουνόπερα "διαπλοκής", ατόμων που ουσιαστικά βαριούνται τη ζωή τους και μπλέκουν ένα στυλ κατάβασης με τα ιδεώδη του ανθρώπου. Το ίδιο συμβαίνει με τα διάφορα "επαναστατικά" αθλήματα, fruity booters [inline skate] VS bmx VS sk8 κτλ

Το snowclub θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ενημερωμένων snowboarder όταν συνεργαστεί με καλά καταστήματα snowboard κι όχι νωρίτερα. Ένα μεγάλο ρόλο παίζει και ο μέσος όρος ηλικίας του snowclub VS μέσου snowboarder [έφηβος] σ' αυτό.

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το ποστ σκέφτηκα απλά να τα χώσω [και έχω αρκετά παραδείγματα για να με πιστέψετε] αλλά δεν αξίζει ο κόπος. Τέτοια άτομα καλά κάνουν και απέχουν από e-communities [πχ snowreport φόρουμ τόσα χρόνια], θα χαλούσαν τα κλίμα σε αντίθετη περίπτωση [και το έχουν κατά καιρούς κάνει].

Α και δεν υπάρχουν freeriders στην Ελλάδα Γιάννη. On any given day είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα, σε όποιο χ/κ και να πας. Μακάρι να αλλάξει κάτι με μακρύτερες και πιο τεχνικές πίστες αλλά δεν το βλέπω.

Τέλος η μαγκιά είναι να ξέρεις snowboard, όχι να κάνεις freeride ή freestyle. Όποιος επικεντρώνεται πολύ σε ένα στυλ χάνει το νόημα.

Respect Gmak. Με πρόλαβες. Και μια και δεν τα έχωσες εσύ, άσε θα βγάλω το άχτι μου εγώ...

Λοιπόν φίλε John, για να τα πάρουμε από την αρχή...

Η πλειοψηφία των skate, bmx, in line ράδων (προσοχή η πλειοψηφία, όχι όλοι) είναι ένα τσούρμο - μάτσο τελειωμένα κ...όπαιδα τα οποία μένουν (σχεδόν πάντα) στα Β.Π. (όχι ότι έχω τίποτα με τα Β.Π., έχω φιλαράκια εκεί), έχουν ως στόχο την ΕΠΠ (εκμετάλλευση πατρικής περιουσίας), τριγυρνάνε στις πλατείες από τα 13, καπνίζουν (τα πάντα), πίνουν (τα πάντα) και γενικά δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα στη κοινωνία μας...

Ας το χιονίσουμε λίγο το θέμα. Αρκετοί από τα εν λόγω όπαιδα, κάνουν και snowboard γιατί είναι must, way of life, way of attitude και ένα κάρο άλλες πίπες (Herb παρακαλώ) . Κοινώς είναι για κλωτσιές... Και μη μου πείτε μα, μου και παρατράγουδα (να πάτε στην Πάνια). Λίγοι είναι καλά τυπάκια ανάμεσα σε αυτούς (freestyle snowboarders). Οι υπόλοιποι είναι μαγκιά, κλανιά, και ποζεριά του κερατά. Τέσπα είμαι και αρκετά ρατσιστής με τα εν λόγω άτομα οπότε δεν είναι και απόλυτα αντικειμενική η άποψή μου...

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Πάντως τα παιδιά "με τα λεφτά του μπαμπααα - μπαμπααα" τα έχω δει και στην ιστιοπλοΐα και στο βουνό (και ήταν ακριβώς οι ίδιες φάτσες, για κλωτσιές)

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Boardsports l.t.d. και τα ατομα γυρω της σου λενε τιποτα gmak???

Εννοείται. Είναι γέννημα-θρέμμα ΒΠ's και ξέρω προσωπικά κανά-δυό που δουλεύουν στην αποθήκη. Όποιος περάσει ένα απόγευμα Παρασκευή ή Σάββατο στο switch [και κάποιες φορές, αν και είναι πολύ καλύτερα τώρα πια, στο kifissia21] θα καταλάβει γιατί το όλο θέμα είναι δημιούργημα των χαζών πόζερων από ιδιωτικά που έχουν εισάγει το στυλ "straight from america". Όπως και με το sk8, το bmx, hip hop, new rock/punk, etc και τα ανάλογα ντυσίματα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει για τέτοια "ιδανικά"... και στα βόρεια προάστια δεν αλλάζεις κλίκες ποτέ, μόνο φάσεις και στυλ.

vae victis

Όποιος περάσει ένα απόγευμα Παρασκευή ή Σάββατο στο switch [και κάποιες φορές, αν και είναι πολύ καλύτερα τώρα πια, στο kifissia21] θα καταλάβει γιατί το όλο θέμα είναι δημιούργημα των χαζών πόζερων από ιδιωτικά που έχουν εισάγει το στυλ "straight from america". Όπως και με το sk8, το bmx, hip hop, new rock/punk, etc και τα ανάλογα ντυσίματα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει για τέτοια "ιδανικά"... και στα βόρεια προάστια δεν αλλάζεις κλίκες ποτέ, μόνο φάσεις και στυλ.

Αυτό τον άνθρωπο (τον gmak εννοώ) παρόλο που δεν τον έχω δει ποτέ, έχω αρχίσει να .... τον :shock:ερωτεύομαι :P

Φιλικά

Παναγιώτης

Υ.Γ. MBEEEEEE (το ερωτικό κάλεσμα του αμνού)

IPB Image

και για να προλάβω τις εντυπώσεις, σας λέω πως το γνωστό τραγούδι του Μαζωνάκη εύκολα κράζει κι εμένα... το θέμα εδώ όμως είναι το γνώθι σ' αυτόν και όχι ο τρόπος ζωής. Απλά πολλοί δεν το έχουν και κρύβονται πίσω από προκατ lifestyle... αυτό ισχύει όμως για όλες τις περιοχές: καβούρια δυτικών προαστίων, κοντράκηδες, καμμένοι της dance σκηνής στο κέντρο, αναρχοαυτόνομοι εξαρχείων, και καλά μεταλλάδες, ροκάδες, και πολλοί άλλοι. Ας μην φύγουμε off topic όμως παρακαλώ. Το θέμα είναι το snowboard, όχι η κοινονική αγωγή, το τονίζω για τα post to come :shock:

vae victis

Όποιος περάσει ένα απόγευμα Παρασκευή ή Σάββατο στο switch [και κάποιες φορές, αν και είναι πολύ καλύτερα τώρα πια, στο kifissia21] θα καταλάβει γιατί το όλο θέμα είναι δημιούργημα των χαζών πόζερων από ιδιωτικά που έχουν εισάγει το στυλ "straight from america". Όπως και με το sk8, το bmx, hip hop, new rock/punk, etc και τα ανάλογα ντυσίματα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει για τέτοια "ιδανικά"... και στα βόρεια προάστια δεν αλλάζεις κλίκες ποτέ, μόνο φάσεις και στυλ.

Αυτό τον άνθρωπο (τον gmak εννοώ) παρόλο που δεν τον έχω δει ποτέ, έχω αρχίσει να .... τον :shock:ερωτεύομαι :P

Φιλικά

Παναγιώτης

Υ.Γ. MBEEEEEE (το ερωτικό κάλεσμα του αμνού)

Eσύ είσαι ο αμνός κι εγώ είμαι ο ποιμένας... ώρα να σε κλείσω στο μαντρί σου :wink:

do you like βουκολικό baby? :P:D:P

vae victis

Βρε παιδιά, το κάνατε πολύ θέμα...

Ας π.ω και γω την άποψή μου. Είχα ακούσει για τα Β.Π. και ότι όλοι εκεί σκάνε τα φράγκα του μπαμπά τους και έχουν σκοπό την διατάραξη της κοινής ησυχίας. Και για την κόντρα Β.Π. με Δ.Π. (Cucci φόρεμα) λέω ότι είναι μαλακίες, ότι δλδ, οι δυτικοί λένε τους βόρειους λεφτάδες που όλο skate κάνουν...

Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοξεκίνησα με το σνοουμπορντ, έκανα το ψώνιο και ενώ κάνω Freeride, έλεγα ότι κάνω Freestyle (βέβαια φέτος σκοπεύω να το γυρίσω λίγο, να μάθω κάποια κολπάκια -όχι και σαν αυτά που κάνουν οι riders- εξ ου και το θέμα συζήτησης που έβγαλα στον αέρα) και απέκτησα την νοοτροπία των ΒουΠου που ισχυροποιήθηκε και με την έλευση του skate στη ζωή μου. Τώρα το μόνο που έχω να πω είναι ότι ούτε με τα Β.Π. είμαι, ούτε και με τα Δ.Π. τα οποία ανταπαθούσα. Είμαι κάπου στη μέση. Ας μην ξεχνάμε ότι στα Δ.Π. ευδοκιμέι ακόμα το greek kamaki :shock:

Φιλικά

το πρωήν ψώνιο

Παναγιώτης

ΥΓ: gmak, και εγώ σε ερωτεύτηκα!

Και πες μου, που βρίσκεται το kiffisia 21 :?: Για το switch, ξέρω.

Skate-snow shops έχω πάει μόνο στην γλυφάδα

JAPOW!!!

John Nikolaou =RESPECT

,ξηγήθηκες και εννοείται ότι έχουμε κάνει άπειρες φορές την κουβέντα και θα την κάνουμε ακόμα άλλες τόσες.Απλά γούσταρα να το ξανασηζητήσουμε.....Ναι ναι από φέτος τέρμα η κάρτα,ποδαράκια και βουρ στο snowpark....εεεε,John....dogge...Θυμάσε εκείνη την ημέρα στα Καλάβρυτα(βέβαια εσύ δεν ήσουν ,αλλά σίγουρα έχει καταλάβει τι έγινε,έχεις δει ανάλογα)?????Νομίζω,ότι στον ίδιο παρονομαστή καταλήγουμε.

gmak= Respect

panagiotis=RESPECT

Banie=RESPECT

Μάγκες,το έχω πει και στον John Nikoalou,από τα 2.000m και πάνω,οι κανόνες αλλάζουν.....και αφήστε τους να χτυπιούνται...

Το snowclub είναι ανοιχτό σε όλους τους σκεπτόμενους......τέλοσπάντων.

FREESTYLE rules,POSER sucks.

p1sst.jpg

Λοιπόν επειδή αναφέρθηκαν τα Δυτικά προάστεια να σας πω μερικά πράγματα όντας περιστεριότης επι 30 χρόνια!Η "μαγκια" του Περιστεριότη (αιγαλεώτη-χαϊδαριώτη κλπ) έχει τελειώσει με την πτώση του τοίχους του Βερολίνου.Η δεκαετία του 90 και τώρα του 00 είναι γεμάτη απο παιδάκια και ενήλικες που το μόνο που ονειρεύονται είναι πως θα αποκτήσουν μια slk να πάνε στα Β.Π να "βγάλουν" καμιά ματσωμένη γκόμενα.Κι εδώ υπάρχουν οι ψηλομύτες Skateboarders και οι snowboarders και οι skiers με περισή μαγκιά λες και ανακάλυψαν πετρέλαιο στην αυλή του σπιτιού τους.Αν ακούσεις 20αριδες και 25αριδες ακόμα πως μιλούν για τα "xtreme" sports στις καφετέρειες του Μπουρναζίου θα γελάς για 48 ώρες.Όλοι έχουν κάτι να επιδείξουν.Όλοι έχουν μια ιστορία να πουν.Φυσικά ενα ωραίο παραμυθάκι.Αυτοκίνητα με σχάρες για σκι που ποτέ δεν έχω δει ποτέ μέσα.Αυτοκίνητα που έχουν αγοραστεί με τα λευτά του μπαμπά (και είναι πραγματικότητα) ή με χρηματοδότηση 60-72 μηνών και συνεισφέρει στη δόση και ο παπούς ακόμα.Και μιλάω για άτομα που ξέρω.Για άτομα που το καλοκαίρι "κάνουν windsurfing" στην ψάθα και το χειμώνα ξημεροβραδιάζονται στον Παρνασσό.Και όλη την εβδομάδα κλίνονται στο σπίτι βλέποντας Fame story και τρόγωντας μια σακούλα πατατάκια.

Ο μύθος των Δ.Π έχει καταρεύσει προ πολλού.Απο τότε που σταμάτησαν να παράγονται απο την YAMAHA τα RD!

Και το είπε ο gmak να μην ξεφύγετε από το θέμα.... αλλά..... :shock::P:P:P:D:)

Οδυσσέας

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

Ο μύθος των Δ.Π έχει καταρεύσει προ πολλού.Απο τότε που σταμάτησαν να παράγονται απο την YAMAHA τα RD!

3d 350 δίχρονο. SP RESPECT!

Φιλικά

Το "Μάυρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

Απο τότε που σταμάτησαν να παράγονται απο την YAMAHA τα RD!

Axxxxxxxxxxx. Ξύνεις παλιες πληγές (στο αριστερο πόδι , χερι, κεφάλι ...)

Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας"