skimad 665 Report post Posted January 6, 2012 Μεταχειρισμένη ελάχιστες φορές Είναι μάσκα ηλίου κυρίως Από τις κορυφαίες στο είδος!!!\ Tιμή 99 ευρος!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 8, 2012 σιγουρα ειναι ηλιου γιατι ο φακος ειναι κιτρινος και δεν αντικατοπτριζει το ειδωλο..για ηλιο δεν πρεπει να ειναι καθρεφτης? αν ειναι ηλιου,το συζηταμε παντως.. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 8, 2012 (edited) σιγουρα ειναι ηλιου γιατι ο φακος ειναι κιτρινος και δεν αντικατοπτριζει το ειδωλο..για ηλιο δεν πρεπει να ειναι καθρεφτης? αν ειναι ηλιου,το συζηταμε παντως.. Λιανα μου για ηλιου μου την εχει πουλησει ο Τσεγκας "skishop" και ετσι την φορουσα διοτι για ομιχλη εχω αλλη.... ΥΓ.Παρεπιπτωντος η μασκα ειναι δικη μου. Edited January 8, 2012 by spider Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 9, 2012 χαχα,κι εγω για το Μιχαλη ψαχνω οχι την αφεντια μου... αμα τη φορουσες στον ηλιο αλλαζει το πραγμα...θα μιλησουμε τηλεφωνικως για να σου πω!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 11, 2013 Νεα τιμη στα 80 ευρω..... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites