Jump to content
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
vegaslyra

Αγορά Σανίδας.

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω Σανίδα + Δέστρα μαζί... All mountain ή Freerider για κατεβασιές πιο πολύ... 155-158 ύψος..

 

περίπου 5-7 flex.

 

καμία πρόταση value for money.

 

θέλω να ξοδέψω περίπου 350 ευρω.

 

θα την αγοράσω μέσω ίντερνετ απο Blue-tomato ή wearonehouse.de που έχουν και καλές προσφορές.

 

καμιά πρόταση ή εταιρεία... γιατί μόνο την burton ακούω παντού...

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων... Κυριάκος


''Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former...'' Albert Einstein

Share this post


Link to post
Share on other sites

καμιά άποψη... είμαι μεταξύ Burton Custom.... Nidecker Legacy ¨η platinum.... δεν ξέρω κάποια άλλη.. γνώμες..?


''Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former...'' Albert Einstein

Share this post


Link to post
Share on other sites

χμ...δυστυχως δεν ξερω καμια απο τις δυο μιας και εγω εχω αλλη φιλοσοφια.

 

με μια Burton Custom ειχα κανει στην Αυστρια μια φορα πριν κανα 2 χροια και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Και στα περιοδικα που μου στελνουν απο οτι θυμαμαι, ηταν μια απο αυτες που θα αγοραζα (αν ειχα και λεφτα)

 

αλλα και για Nidecker εχω ακουσει καλα λογια.

 

Ξερεις τι flex εχουν;;;;


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 & 6..

 

Δεν θέλω μαλακό σανίδι γιατί ειμαι 90 κιλα.. υψος 172..

 

Έλεγα καμιά γνώμη απο μαλρκες..


''Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former...'' Albert Einstein

Share this post


Link to post
Share on other sites

απο bataleon κοιτα τα goliath (με flex 5 αλλα ειναι ποιο freestyle), ενω αν θες ποιο σκληρο και ποιο all mountain πας στα riot ή jam.

 

μιλαμε για περσινα μοντελα, που αν τα βρεις, με μια νορμαλ δεστρα πας περιπου στο budget που θες. παρε ενα τηλεφωνο στο pro-rad και ρωτησε τι εχουν. ισως εχουν και και κανενα φετινο με εκπτωση καθοτι ειμαστε στη μεση τις σεζον

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για ριξε μια ματια σε RIDE (Το DH2 που εχω και εγω) ή σε LIB Tech ή σε GNU κορυφαία σανιδια. Το λεω και το φωναζω καθε φορα μην κολλατε στα burton ειναι γνωστα λογω διαφημησης. Nidecker δεν εχω εμπειρια αλλα εχω την εντυπωση οτι ξεκινησε με alpine boards.


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ευχαριστώ πολύ.. θα τα κοιτάξω όλα όσα μου είπατε.... πολύ φίλοι απο εδώ μου λένε για τα lib tech και τα gnu... ευχαριστώ...


''Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former...'' Albert Einstein

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 και 6 flex που αναφερεις δεν ειναι σκληρες αλλα ουτε και μαλακες. Ειναι ακριβως στην μεση.

Αν εισαι αρχαριος ειναι οκ, αλλιως μηπως να δεις για 7αρι flex??

 

για τα LIB Tech λενε οτι ανοιγουν σχετικα ευκολα αν σε χτυπησει καποιος στο πλαι....

αλλα δεν ξερω αν αληθευει αυτο....

 

κανενας που να εχει;


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ρίξε κ μια ματιά στα k2, turbo dream k zeppelin τα έχω δοκιμάσει κ τα δυο κ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια ειναι περισσότερο freeride k all mountain σανίδια. Λίγο ακριβά ίσως για το budget σου αλλά αν ψάξεις περσινό μοντέλο ίσως βρεις ευκαιρία

 

Επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα ειναι το http://www.e-snowshop.gr/

 

Φυσικά μπορείς να ψάξεις κ στο tomato k hotzone


Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το λεω και το φωναζω καθε φορα μην κολλατε στα burton ειναι γνωστα λογω διαφημησης.

κανω 12 χρονια snowboard,εχω αλλαξει πολλα σανιδια,οτι burton ειχα ΔΕΝ ειχε κανει ΚΙΧ!δεν ειναι διαφημιση αυτο,ειναι μετρο συγκρισης με αλλες εταιριες!ειδικα για τον πατο των σανιδιων που υποφερουν απο πετρες,τολμω να πω οτι ο πατος της burton ειναι πιο ανθεκτικος!οχι οτι δεν θα κανει γραντζουνιες,θα αντισταθει μεχρι να φτασει το μεσα ξυλο.

vegaslyra,με το να σου λεει ο καθενας κοιταξε αυτο,κοιταξε εκεινο,δεν βγαζεις ακρη,μπερδευεσαι περισσοτερο!σου λεω κι εγω με κλειστα ματια να κοιταξεις κατι σε burton!που θελω να καταληξω,ετοιμασου να ψαξεις σε μαγαζια και σελιδες εταιριων να δεις τι βγαζουν,να δεις τι ακριβως θες να κανεις στο βουνο βαση του επιπεδου που εχεις και μην περιμενεις μια ετοιμη λυση του τυπου ''παρε αυτο,ειναι καλο'',δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κανει!

burton

burton

burton

burton

BURTON JEEP αφιερωμενο :P


DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites
:shuriken::sword:

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απλα Respect γιατι εγω ειμαι πιο νεος (στα 11 χρονια).

Αλλα παρολα αυτα θα συνεχιζω να φωναζω οτι η burton ειναι μια αξιολογη εταιρεια αλλα εχει πουλησει ακριβα λογω ονοματος.Αυτο ειναι που με εκνευριζει, οταν βλεπω σανιδια με 700 ευρω τρελαινομαι...Και ποσο μαλλον οταν τα βλεπεις μεσα σε 6 μηνες να εχουν πεσει στα 350-400 ευρω πραγμα που σημαινει οτι πληρωνεις καθαρα το ονομα.

Φετος που αγορασα δεστρες πηρα τις burton Mission γιατι τις βρηκα παρα πολυ φθηνα

και το επομενο σανιδι μου που θα ειναι παρκοσανιδο μπορει να ειναι και burton αλλα θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα το lib tech skate banana που ξερω πολυ κοσμο να πουλαει burton για να το αγορασει.

 

Σιγουρα το να προτεινεις σε καποιον καμια 10ρια σανιδια δεν τον βοηθα, απλα εγω προσπαθω να τους ξεκολησω απο το να κυνηγανε τις μαρκες και στα χιλιαδες χαρακτηριστικα που εχει το καθε σανιδι(Οταν ειδα πιο παλια φιλο μου με νοικιαρικο σανιδι να κανει παπαδες καταλαβα οτι ολα εχουν να κανουν καθαρα με εμας και οχι με τον εξοπλισμο, ο εξοπλισμος ειναι το δευτερο σταδιο). Η καλυτερη λυση ειναι το τεστ ντριβε αλλα αυτο θα αργησουμε να το δουμε ακομα εδω.


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

BURTON ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΣΗΔΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!


https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

μα τα παντα ειναι θεμα marketing. δεν ειναι αυτο το ερωτημα. Μεγα παραδειγμα η Apple. Το iphone ειναι μια απλη συσκευη κ ομως ο κοσμος δεινει πολλα λεφτα για να το αγορασεις. Ετσι υποθετω πως ειναι και η burton. Θες να το πεις διαφημιση, πες το.. Παντως και εγω που κοιταω για σανιδα μαλλον σε burton θα παω.. (begginer-intermediate επιπεδο)

Share this post


Link to post
Share on other sites

JEEP Βασιλη,για το respect,σιγα,δεν ειμαστε εδω για να ''τις μετρησουμε''! 11,12 και περισσοτερα χρονια,οσα και να εχει ο καθενας μας στο βουνο,τα εχει για τον εαυτο του.και οτι κερδιζει/μαθαινει,τα μεταδιδει σε καποιον που τα χρειαζεται!επισης,το τι κανει ο καθενας στα βουνα,οσα χρονια κι αν πηγαινει εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τον χρονο που εχει διαθεσιμο ή τις φορες που πηγαινει στα χιονοδρομικα καθε σεζον.πχ,ξερω ατομο που πηγαινει πολυ περισσοτερες φορες απο μενα και ξερει πχ να βγαζει περισσοτερα κολπα!αν ειχα κι εγω τον χρονο που εχει ο φιλος μου,θα πεταγα κι εγω οποτε το ''πιο νεος'' που λες για μενα τουλαχιστον δεν ισχυει!παμε παρακατω!

λες για την burton που πουλαει ακριβα λογο ονοματος,η αληθεια ειναι πως ναι,εχει και ακριβα σανιδια στην γκαμα της,σε γενικες γραμμες ομως δεν μπορεις να την πεις ακριβη εταιρια ή τουλαχιστον θα ελεγα οτι υπαρχουν κι εταιριες που σε γενικες γραμμες παντα,ειναι πιο ακριβες!

για το σανιδι με τα 700 ευρω,για μενα οποιος αγοραζει αυτο το σανιδι καλα κανει και μπορει αλλα ΔΕΝ θα το χαρει στο πεδιο που εχουμε στα χιονοδρομικα στην ελλαδα!αυτο το σανιδι ειναι για εξωτερικο,εκει θα δειξει την αξια του!γι αυτο πεφτει μετα στην μιση τιμη,δεν εχει να κανει με το ονομα ;)

σιγουρα δεν κανουν τα ρασα τον παπα,με νοικιαρικο σανιδι θα κανουμε το ιδιο καλα τα σβουριδια μας,εγω ομως θελω και λιγη ποιοτητα στο σανιδι στα υλικα που εχω εμπιστευτει τα ποδια μου.την ποιοτητα αυτη την βρηκα στην burton και γι αυτο γραφω τα οσα γραφω,δεν εχω να κερδισω τιποτα με ολα τα παραπανω!

το κακο για μενα ειναι οτι ολες οι εταιριες του χωρου το εχουν κανει επιστημη και βγαζουν καθε χρονια αλλα τοσα χαρακτηριστικα στα σανιδια τους απο την προϊγουμενη κι εκει πανω καπου χανεις την μπαλα,ειδικα αν εισαι νεος στον χωρο,δεν ξερεις τι να διαλεξεις!σαν εταιριες θελουν να πουλησουν και το καταφερνουν αυτο με τον τροπο τους!σε βαζουν στο τρυπακι να αλλαζεις εξοπλισμο καθε χρονια!απλα το μονο καλο οτι καταφερνουν να ''καλυψουν' αρκετα γουστα/επιπεδα αναβατων!

αν δεν ξερεις λοιπον τι σου ταιριαζει στο επιπεδο σου και παρεις πχ καποιο σανιδι burton και δεις στην πορεια οτι δεν σε βολευει,ε,λογικο ειναι μετα να γινεις αντιburtonακιας και να κραζεις κλπ κλπ ενω το λαθος εξ'αρχης ειναι δικο σου (δεν το λεω για σενα Βασιλη,γενικα μιλαω)

για την apple και το iphone,οι πιο πολλοι θα το παρουν γιατι ειναι ωραιο,βολευει στο χερι,βολευει στην τσεπη,θελουν να δειξουν οτι ειναι καποιοι αν το εχουν στην κατοχη τους κλπ κλπ κλπ! iphone εχω και το πηρα γιατι με βολευει σε αυτα που θελω να κανω με μια συσκευη.δεν το πηρα για τους παραπανω γκλαμουρ λογους οπως κανουν αρκετοι!αν με βολευε καποιο αντροιντ θα ειχα παρει αυτο!δεν εχει να κανει με την εταιρια αλλα με το κατα ποσο σε βολευει οταν το χρησιμοποιεις!

ετσι και στο snowboard ειτε burton ειτε lib tech ειτε k2,δεν πρεπει να αγοραζεις σανιδα καποιας μαρκας που σου κολλησε επειδη κανει καλη διαφημιση ή βλεπεις την μαρκα παντου,πρεπει να αγοραζεις σανιδα γνωριζοντας το επιπεδο σου,αυτο που θες να κανεις στο βουνο και μετα να ψαξεις τα χαρακτηριστικα των σανιδιων που θα σε βοηθησουν στο να κανεις στο βουνο αυτο που θες!

αυτα και συγνωμη αν κουρασα,Γιωργος!


DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

η nidecker platinum που ανεφερες,ειναι ισως οτι πιο γρηγορο μπορεις να κατεβεις την πιστα!συμφωνα παντα,με αυτα που εχω διαβασει λενε πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο σανιδι,απλα ισως να μην ειναι τοσο καλο σε πιστα ''χωραφι''.το flex ειναι medium/stiff και ειναι freeride/boardercross η κατηγορια.ειναι camber, το οποιο αν δεν πηγαινεις μονο απατητα,ειναι το καλυτερο προφιλ για εμενα.ειναι πιο αμεσο και με καλο γκριπ για απολυτο ελεγχο σε μεγαλες ταχυτητες.πας και πουδρα,αλλα θελει να αλλαξεις λιγο τις δεστρες προς τα πισω,για να σηκωσεις το nose.

αλλη πολυ καλη εταιρια και δοκιμασμενη,ειναι η Forum!εχω ενα σανιδι,το οποιο ειναι παντος καιρου θα το ελεγα.ειναι πιο freestyle η εταιρια,αλλα μερικα σανιδια τους θα τα ελεγα all mountain/freestyle.θα σου προτεινα το conflict το οποιο,απλα οργωνει!6αρι flex,camber πολυ γρηγορο με καλο pop κυριως στο πισω μερος,αν θες και αλματα.

 

και εμενα οι κατεβασιες μου αρεσουν,αντε και κανενα αλμα η drop και εχω forum & nidecker.το nidecker megalight το δοκιμασα το σαββατο,αλλα δυστηχως λογω καιρου,δεν εβγαλα συμπερασμα αφου δεν το πηγα οσο γρηγορα θα ηθελα,για να δω τι κανει.

 

απλα,σετακι καλο με 350 ευρω και καινουργια,δεν νομιζω να βρεις.για μενα παρε μια σανιδα με αυτα τα λεφτα εως 400 ευρω και δωσε και λιγα ακομα να παρεις και καλες δεστρες.εχω τις forum republic και ειναι οκ!και οι faction που ειναι πιο φθηνες,ειναι πολυ καλες και δοκιμασμενες απο πολλους!

 

αυτα...

Edited by yannis

334rl06.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιωργο τα ιδια λεμε με αλλα λογια. Απλα με τα χρονια ξεφυγα λιγο με τις μαρκες δεν υποστηριζω πλεον κατι μεχρι να το δοκιμασω και να εχω αποψη...

Για τα χρονια πλακα εκανα εννοειτε....αλλα αν ειναι να τις μετρησουμε ΜΗΝ το κανουμε στο βουνο και στους -5 που εχει τωρα γιατι θα γινουμε ρεζιλι :animier: :animier: :animier:

 

Υ.Γ Και εγω Iphone εχω !!!!!!!!!!!!!!!!(και δεν το αλλαζω γιατι το λατρευω)

 

Υ.Γ2 Θελω να δω με ολα αυτα τι σανιδι θα παρει ο φιλος????


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιωργο τα ιδια λεμε με αλλα λογια. Απλα με τα χρονια ξεφυγα λιγο με τις μαρκες δεν υποστηριζω πλεον κατι μεχρι να το δοκιμασω και να εχω αποψη...

ωραια,με βαση τα οσα εχω δοκιμασει εγραψα τα παραπανω!ηθελα να σου πω και το εξης για το skate banana,δοκιμασε το πρωτα απο καποιον που το εχει πριν το παρεις κι αν σου αρεσει ευχομαι πραγματικα να το ευχαριστηθεις!

Για τα χρονια πλακα εκανα εννοειτε....αλλα αν ειναι να τις μετρησουμε ΜΗΝ το κανουμε στο βουνο και στους -5 που εχει τωρα γιατι θα γινουμε ρεζιλι :animier: :animier: :animier:

γκουχου γκουχου!αναβολη της μετρησης :lol: :LOL: :lol:

Υ.Γ Και εγω Iphone εχω !!!!!!!!!!!!!!!!(και δεν το αλλαζω γιατι το λατρευω)

 

Υ.Γ2 Θελω να δω με ολα αυτα τι σανιδι θα παρει ο φιλος????

 

Υ.Γ ετσιιιιιιιιι!

 

Υ.Γ2 burton custom,πιστευω οτι ειναι ενα σανιδι που θα τον βγαλει ασπροπροσωπο


DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

o liapos ειναι ο αδελφος του Burton...μην τον πιστευετε....


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ωραια,με βαση τα οσα εχω δοκιμασει εγραψα τα παραπανω!ηθελα να σου πω και το εξης για το skate banana,δοκιμασε το πρωτα απο καποιον που το εχει πριν το παρεις κι αν σου αρεσει ευχομαι πραγματικα να το ευχαριστηθεις!

 

γκουχου γκουχου!αναβολη της μετρησης :lol: :LOL: :lol:

 

 

Υ.Γ ετσιιιιιιιιι!

 

Υ.Γ2 burton custom,πιστευω οτι ειναι ενα σανιδι που θα τον βγαλει ασπροπροσωπο

 

και γώ σε αυτό είχα καταλήξει.. Burton Custom flying v 2012 αλλα ένας φίλος μου είπε ότι άλλαξε το τρόπο που δένουν οι δέστρες πάνω... και αν το πάρεις δεσμεύεσαι μετά μόνο με αυτό...δηλαδή μόνο με δέστρες burton...

 

ισχύει..?


''Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former...'' Albert Einstein

Share this post


Link to post
Share on other sites

οχι ηπαρχει μια μαγκια της burton σαν προστικη που περνει και αλλες δεστρες....αλλα βαλε τις καλητερες

δηλ.burton!!!!!!!!!!

 

α...και πολυ καλη επιλογη σανιδιου!!!!

εγω εχω 2 burton το opereitor camber λιγο ποιο μακρι για πουδρες

και το δευτερο παιδι μου... το easy livin flying v παρκοσανιδο που μου κανει ολα τα κεφια!!!!


https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

το συστημα est της burton,πλεον μπορεις και με αλλες δεστρες να το χρησιμοποιησεις, χωρις προσθηκη!προσφατα σε vapor φιλου,βαλαμε forum δεστρες χωρις πατεντες...και λειτουργησε μια χαρα.


334rl06.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

η burton στα περισσοτερα σανιδια της εχει το συστημα ics που περνει δεστρες est.

με λιγα λογια,η σανιδες με ics δεν εχουν τρυπες για τις δεστρες,εχουν ενα αυλακι και οι βιδες πιανουν μεσα σε αυτο.φυσικα ειναι ειδικες βιδες,δεν υπαρχουν στο εμποριο,οταν παρεις σανιδα με ics υπαρχουν και οι βιδες στην συσκευασια.μπορεις να βαλεις στην σανιδα δεστρες που εχουν το συστημα est (οι βιδες πιανουν στην εξωτερικη πλευρα της δεστρας) αλλα και οτι αλλη δεστρα θες,με το κλασικο στρογγυλο δισκακι.

 

μερικες φωτο για να δεις πως ειναι το καθε τι.

 

σανιδα burton με ics

FIXICS_149_1.jpg

 

σανιδα με ics με δεστρα est (οι βιδες πιανουν στην σανιδα αριστερα και δεξια της δεστρας)

ics.jpg

 

εδω τα δισκακια (για να βαλεις δεστρα χωρις est) και οι βιδες

bur-10-ics.jpg

 

κι εδω δεστρα κανονικη (χωρις est) σε σανιδα με ics

est2.jpg?w=510&h=382

Edited by liapos

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ρε Γιώργο, οκ σέβομαι το γεγονός ότι προτιμάς τα Burton σανίδια, όπως και ο Νίκος ο Royale αλλά σοβαρά τώρα, θεωρώ ότι τα έχουμε υπερεκτιμήσει.

Μπορεί να είναι σοβαρή εταιρία και να βγάζει ποιοτικά σανίδια αλλά δεν είναι και η μοναδική.

Έχω κι εγώ κατά καιρούς αλλάξει σανίδια και συμφωνώ μαζί σου ότι τα Burton ήταν από τα λίγα σανίδια που κρατάνε χρόνια αλλά μέχρι εκεί.

Η ζημιά μπορεί να γίνει εκεί που δεν το περιμένεις και να είναι τόσο σοβαρή, ώστε να αχριστέψει το σανίδι. Τώρα κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι πόσο μπορεί να διορθωθεί η ζημιά στο συγκεκριμένο σανίδι.

Έχω γνωστό που του ξεκόλλησε κομμάτι από τον πάτο του σανιδιού του (ήταν και burton σανίδι) και τώρα, παρόλο που το έφτιαξε, είναι του κώλου.

Ενώ το πρώτο μου σανίδι (Burton Air του 2004), που το έδωσα σε φιλαράκι, τσουλάει ακόμα. Βέβαια αυτός τσουλάει μια στις τόσο. Αν τσούλαγε συστηματικά, θα χρειαζόταν σίγουρα κάτι πιο καινούριο/απαιτητικό.

Απ'όλα τα σανίδια που είχα, μόνο 2 ήταν υπέροχα για μένα. Rome Anthem 156 του 08 και Gnu Riders choiche MTX 157 του 09. Το πρώτο ήταν πολύ γρήγορο, με αρκετά σκληρό και ελαφρύ πάτο, το δεύτερο αν και λίγο βαρύτερο, είχε απίστευτο κράτημα στα γκάζια και υπέροχο floating στις πούδρες, αν και ήταν κατά βάση halfpipe σανίδι.

Το πρώτο έγινε σχεδόν άχριστο ενώ το δεύτερο το τσουλάω ακόμη, παρά τα τσιρότα που του βάζω... Γιατί είναι σκυλί.

 

Όπως και να χει, η σκληρή αλήθεια είναι ότι αν δεν δοκιμάσεις το σανίδι, δεν ξέρεις πως θα είναι. Απλά διαλέγεις με βάση τα κριτίρια.

Το σανίδι που έχω τώρα, το Artec Nima 154 του 10, όταν το πήρα μέχρι και πέρσυ, ήταν ιδανικό για μένα για ένα μείγμα πάρκου και πούδρας. Όμως τώρα θέλω κάτι πιο μαλακό ή και πιο ευκαμπτο.

 

Δύσκολη η επιλογή τελικά...


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παναγιωτη ξεκιναω απο το τελος,θελεις μαλακο σανιδι κι ευκαμπτο!η λυση ειναι μια,burton whammy bar και θα εισαι και στο παρκο και στις πουδρες!πλακα κανω αλλα με εχει βολεψει αφανταστα,δεν λεει πουθενα οχι!αν βρεθουμε στο βουνο στο δινω να το δοκιμασεις (153)

κατα τ'αλλα σαφως και υπαρχουν εταιριες που βγαζουν σανιδια το ιδιο καλα με την burton.δεν ειναι η μονη εταιρια στον χωρο που εχει ποιοτητα.και φυσικα ολα σπανε,ολα χαλανε,ολα αχρηστευονται!οτι εταιρια κι αν ειναι,οσα και να κοστιζει το καθενα!θες αστοχια υλικων,θες βραχια που τρυπανε τον πατο και βγαινουν στο topsheet,θες προσγειωση με το tail σε αλμα και να ραγιζει;ολα ειναι πιθανα για να χαλασουν την σανιδα και η επισκευη παιζεται αν θα λυσει το θεμα!

συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να δοκιμαζουμε σανιδια πριν την αγορα τους,μεχρι να γινει ομως αυτο εδω,θα τα διαλεγουμε με βαση τα χαρακτηριστικα τους.αν ξερεις τι ακριβως θες,θα το βρεις.εγω τουλαχιστον το βρηκα ;)

 

 

edit: ΠΟΤΕ μην αγοραζετε σανιδι επιδη σας αρεσει το σχεδιο ή το χρωμα του!πρωτα ριχνουμε μια ματια στα χαρακτηριστικα του σανιδιου και μετα ολα τα υπολοιπα!

Edited by liapos

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...