Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους! Το καλό της χιονοδρομίας και όλων εμάς να αποτελεί κριτήριο επιλογών και αποφάσεων!

Μην ξεχνάτε:

Μην βαράτε το ΔΣ όλοι έχουν πάντα καλές προθέσεις!

Ο Σύλλογος είναι υπεράνω προσώπων!

Δουλιά θα υπάρχει πάντα... Χέρια και όρεξη απαιτείται!

Κλείνω με μια ευχή ακόμα ....

Μακάρι του χρόνου στη ΓΣ να υπάρχουν ακόμα πιο πολλά νέα πρόσωπα από την φετινή!

• Like 4

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη!!!!

Εγώ θα σας συγχαρώ,επειδή βρεθήκατε κάποιοι και μπήκατε μπροστά!

• Like 1

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

και αφου εχουμε τελείωσή με τις ευχες ,για οτι καλυτερο στο νεο δσ ...το οποιο ευχομαι ολόψυχα καλη συνεχεια

.θα ηθελα να εχουμε και μερικες ανακοινώσεις ως προς το τι θεματα συζητήθηκαν στην γσ και σε ποια πάρθηκαν αποφασεις προς τι !! θετικες αρνιτικες , για να εχουμε και μια εικόνα ολοι εμεις που δεν καταφεραμε να ερθουμε :hope:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Νίκο θα ακολουθήσει δελτίο τύπου όταν τα παιδιά οργανωθούν. Συζητήθηκαν κάποια θέματα αλλά δε λήφθηκε καμία απόφαση. Η ΓΣ δικαιούται να λάβει αποφάσεις μόνο για τα θέματα ημερήσιας διάταξης που έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστο 10 ημέρες πριν.

το άνοιγμα καινούργιων τοπικ θελει λιγο χρονο. ο Μαριος (η Orion web) θα μας οργανώσει το συντομότερο. λίγη υπομονή

δεν πάρθηκε καμία απόφαση στη ΓΣ Νίκο. συζητήσαμε το θέμα των πολιτικών μηνυμάτων στο φορουμ και ως προς την προταση του Δημητρη για διαφορετική ημερομηνία εκλογών και με εκλογικά κέντρα σε διάφορα σημεία, το ΔΣ θα συζητήσει την πραγματοποίηση μιας έκτακτης ΓΣ το φθινόπωρο

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Συγχαρητήρια σε όλους! Δημιουργική και ήρεμη χρονιά να έχουμε. Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Καλή θητεία!

+1 από εμένα! Με κάλυψαν όλοι οι υπόλοιποι + δηλώνω τη διαθέσιμότητά μου όπου μπορώ να φανώ χρήσιμη.

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

το άνοιγμα καινούργιων τοπικ θελει λιγο χρονο. ο Μαριος (η Orion web) θα μας οργανώσει το συντομότερο. λίγη υπομονή

δεν πάρθηκε καμία απόφαση στη ΓΣ Νίκο. συζητήσαμε το θέμα των πολιτικών μηνυμάτων στο φορουμ και ως προς την προταση του Δημητρη για διαφορετική ημερομηνία εκλογών και με εκλογικά κέντρα σε διάφορα σημεία, το ΔΣ θα συζητήσει την πραγματοποίηση μιας έκτακτης ΓΣ το φθινόπωρο

γσ το φθινόπωρο !! θενκιου ...θενκιου !!

Συγχαρητηρια σε ολους ,ολα οσα ειπαν οι προηγουμενοι εκφραζουν φυσικα και μενα. Ευχομαι επισης υγεια για να συναντηθουμε παλι συντομα στα 1000 plus meter και οχι μονον. :yes

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Συνχαρητηρια και απο μενα στο νεο ΔΣ, καλο και ευκολο δρομο να εχετε και θελω να πιστευω οτι ολοι μας θα ειμαστε διπλα σας με οποιο τροπο μπορει ο καθενας.

Επισης να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια σχετικα με αυτα που προσφερα στην ομαδα εργασιας που ημουν, αλλά

εδω εχω να κανω μια παρατηρηση, τα καλα λογια πρεπει να αφορουν ολοι την ομαδα εργασιας καοχι μονο το προσωπο μου, διοτι μιλαμε για συλλογικη δουλεια και οχι μονο απο μενα!!

Οσο αναφορα στο περιοδικο να ευχαριστησω και γω με την σειρα μου τον συλλογο που βοηθησε βαζοντας ενα επιπλεον λιθαρακι στο να γινει πιο γνωστο!!!

ΥΓ. για το επομενο μεγαλο μπαννερ Ολγα τα εχουμε πει.... ;)

Edited by spider
  • Like 2

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Καλη δυναμη στο νεο Δ.Σ

Με 1η ματια τονεο Δ.Σ φαινεται πολυμορφικο και με αιγλη!!

Θα ειμαστε διπλα σας.

εσυ επρεπε να βαλεις....οχι ο Προεδρος....

Snow is on my D.N.A.

εσυ επρεπε να βαλεις....οχι ο Προεδρος....

.....αγορι μου στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!

o τρελος του χωριου......

.....αγορι μου στο μυαλο μου εισαι!!!!!!!

ααα!!! εδω εισαι !!!