THANOSJ3 72 Report post Posted October 2, 2012 Καλησπέρα συμφουρίτες Ερώτηση έχει κανεις η εστω διαβάσει κριτικές για το κρανάκι Integral της ανωθι εταιρίας?(Head) Είναι το παρακάτω.. Και το μονο μαγαζι που βγάζει ο σκρούτζης οτι το φαίρνει ειναι parnass... Μεγέθη γράφει μόνο M,L,XL αλλα παιζει και ρόλο η φόρμα-γραμμη του κάθε κρανους η οχι? Ευχαριστώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted October 3, 2012 Οι τιμες στο Parnass τελευταια φορα που κοιταξα ειναι για γελια......... τσεκαρε και απο εξωτερικο!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
THANOSJ3 72 Report post Posted October 3, 2012 Απο εξωτερικό δυστηχώς δεν εχω ψάξει ουτε για σελιδες για να βρω τα ποιο φθηνα ουτε ποια στενουν ελλάδα..και λίγο δύσκολο να φέρω γιατι δεν ξερω τι παίζει με τελωνία-μεταφορικά.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leon 0 Report post Posted December 5, 2012 (edited) Αναφέρεσαι σε γέλια τι εννοείς φτηνό ακριβό καλή ποιότητα κακή? Edited December 6, 2012 by leon Quote Share this post Link to post Share on other sites
tony_l 98 Report post Posted December 7, 2012 Μάλλον εννοεί ότι οι τιμές είναι τσιμπημένες.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leon 0 Report post Posted December 8, 2012 Όταν συγκρίνουμε τιμές κοιτάζομαι πάντα τα ίδια προϊόντα! Το parnass το κράνος Head Integral το έχει 110€ το ίδιο κράνος έξω το βρήκα £124 που αντιστοιχούν στα 155€ περίπου. Όποτε kaps Θα εννοεί ότι είναι φτηνό Quote Share this post Link to post Share on other sites
tony_l 98 Report post Posted December 8, 2012 Δεν ξέρω ποιό προϊόν είχε ο kaps στο μυαλό του όταν έκανε το σχόλιο, αλλά εγώ το είπα για το rebel και το rebel audio που μ'αρέσουν και τα οποία βρίσκω φθηνότερα απ'το εξωτερικό απ'τις τιμές-προσφορά του parnass. Παρ'όλα αυτά, επειδή έχω καλές εντυπώσεις από παλιότερες επαφές (snowboard service, αγορές εξοπλισμού και ενοικίαση για φίλους) με το μαγαζί θα περάσω να τα δω, να συζητήσω από κοντά και μετά θα αποφασίσω. Νομίζω πάντα αξίζει να δίνεις μία ευκαιρία στον έλληνα έμπορο και μετά να αποφασίσεις για μία αγορά. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 8, 2012 Είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο για ένα κατάστημα να έχει πράγματα που προσφέρει σε καλές τιμές και πράγματα που τα πουλάει συγκριτικά ακριβά. Ο καταναλωτής πρέπει να κάνει την έρευνα αγοράς του. Αυτό ισχύει τόσο για τα εγχώρια, όσο και για τα μαγαζιά του εξωτερικού. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 9, 2012 (edited) Εννοειται οτι η Head ειναι στις TOP εταιρειες απο θεμα ποιοτητας. Αυτο δεν το συζηταμε. Δυστυχως στην Ελλαδα ομως υπαρχουν ακομα ""εμποροι"" που νομιζουν οτι ειμαστε χαζοι ή πονταρουν στην αγνοια καποιων (λιγων ευτυχως) πελατων οι οποιοι θα αγορασουν οτι τους δωσεις σε οτι τιμη τους δωσεις. ΔΕΝ δεχομαι να με περνανε για κοροιδο μερικοι κανωντας μου ΚΑΙ ΚΑΛΑ εκπτωση ή βαζωντας ΚΑΙ ΚΑΛΑ προσφορες........ Δεν γινεται να βρισκεις ενα μπουφαν εξω π.χ. 300 ευρω........ να ρωτας και μεσα γιατι ΘΕΛΕΙΣ να στηριξεις την Εληνικη οικονομια και να ακους....... αρχικη τιμη 600 αλλα με την..... """ΕΚΠΤΩΣΗ""" θα το παρεις 450....... Στην περιοδο που διανυουμε αν καποιοι δεν αντιληφθουν οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει τοτε πολυ απλα θα κλεισουν...... και σιγουρα ΔΕΝ θα στενοχωρηθουμε για αυτο....... Απορω ομως ειλικρινα πως μεγαλες εταιρειες δινουν την αντιπροσωπεια..... και μιλαω γενικα. Edited December 17, 2012 by kaps 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted December 17, 2012 αυτο με τις δηθεν εκπτωσεις και εμενα μου την σπαει αφανταστα Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 17, 2012 Εγω παντως τα τελευταια χρονια λιγο μεσω snowclub λιγο μεσω φιλων αγοραζω σε ιδιες τιμες με τα e-shop αν οχι και φθηνοτερα... 1 Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted December 18, 2012 θελει ψαξιμο. απο εξωτερικο ποτε δεν ψωνιζω τιποτα. με λιγο ψαξιμο τα βρισκω φθηνοτερα Ελλαδα. ολο και καποιος αυτο που θελω θα το εχει προσφορα. παντως και εγω αρχισα να ψαξω κρανος γτ εφαγα μια καλη την Κυριακη. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fishergr 3 Report post Posted October 5, 2013 it's too expensive Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted January 12, 2014 HEAD REBEL το κρανακι που πηρα . Πολυ ελαφρύ , το site το εδινε 350 gr και το αισθανεσαι ως τοσο . Πολυ ελαφρύ ανετο και παρα ολη την ζεστη δεν σε κανει να θες να το βγαλεις . Και τιμη στην Ελλαδα στο 50αρι ( για συγκεκριμενα μεγεθη) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites