over-poulover 7,010 Report post Posted December 28, 2012 World Snow Day @ Σέλι Στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας ο εορτασμός του World Snow Day από τις 14 έως 18 Ιανουαρίου 2013. To 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών έχει τεθεί με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου υπο την Αιγίδα του Υπουργείου. Έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Βεροίας και του Συλλόγου Χιονοδρόμων Βεροίας. Στα πλάισια της 1ης World Snow Day θα πραγματοποιηθούν χιονο-εκδηλώσεις στο Ε.Χ.Κ.Σελίου. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις-δράσεις θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Όπως αναφέρει και το εγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός συμμετοχών. Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να λάβουν μέρος και στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών στο οποίο λόγω ηλικίας θα κάνουν κατάβαση χωρίς χρονομέτρηση. Θα βραβευθούν με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας στους Αγώνες ενώ όλοι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Βραβείο θα λάβει και το πολυπληθέστερο σε συμμετοχές Σχολείο ή Ίδρυμα απο κάθε Περιφέρεια όπως επίσης και οι συνοδοί δάσκαλοι και καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές. Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να αποσταλούν στο info@seli-ski.gr . Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στο 2331026237. Σας περιμένουμε όλους !! Πηγή: seli-ski.gr 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 28, 2012 φετος το σελι θεωρο οτι μας δουλευη κανονικα , σχετικα με το θεμα ενημερωσης, και φωτο απο τις καμερες ! εχουν κλειση αυτες που δεν τους αρεσουν και το ιδιο βλεπω και στο καιμακ ,που η καμερα δειχνη μια αποθηκη ,απο μεσα μερια !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted December 29, 2012 χαχαχαχαχα οτι ναναι ομως Share this post Link to post Share on other sites
kostask91 2 Report post Posted December 30, 2012 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Διευκρινίζεται ότι κατά την περίοδο των εορτών από την 22/12/2012 μέχρι και την 06/01/2013 θα ισχύσουν αποκλειστικά οι τιμές αργιών και Σαββατοκύριακων. 2. Έκδοση ημερησίου εισιτηρίου χιονοδρόμου μετά την ώρα 13:00 θα τιμολογείται με 50% έκπτωση. 3. Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α. 4. Mε την SELI SNOWCARD μπορεί κανείς να εγγράφεται και στο SNOWCARD CLUB όπου θα κερδίζει προσφορές και εκπτώσεις από τον Ιανουάριο του 2013 σε πολλές συνεργαζόμενες με το ΕΧΚΣ επιχειρήσεις. Οι τελικές μειώσεις μέσω των ενεργειών αυτών διαμορφώνονται κατά περίπτωση από 5% έως και 25% τουλάχιστο σε υπηρεσίες και προϊόντα. H παροχή του Ε.Χ.Κ.Σ στα μέλη του Club ανέρχεται σε 15% σε όλες τις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιήσουν, από την πρώτη, κιόλας, μέρα λειτουργίας του. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, η καρτα SNOWCARD τι ακριβως ειναι ? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 30, 2012 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, η καρτα SNOWCARD τι ακριβως ειναι ? Εκπτωτική κάρτα. Διάβασε αυτό το ποστ κ θα καταλάβεις. moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 30, 2012 Ιδανική μέρα για σκι στο Σέλι - απαραίτητες οι αλυσίδες!!! Αυτή είναι η εικόνα πριν από λίγα δευτερόλεπτα, από το Εθνικό Χιονδρομικό Κέντρο Σελίου. Το χιόνι είναι φρεσκότατο και φτάνει τα 45 εκατοστά, ενώ ο δρόμος θέλει αλυσίδες! Στις πίστες υπάρχει σχετικά καλή ορατότητα και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει ακόμα περισσότερο. Πηγή: veriotis.gr 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kostask91 2 Report post Posted December 30, 2012 Εκπτωτική κάρτα. Διάβασε αυτό το ποστ κ θα καταλάβεις. δηλαδη αν καταλαβα καλα, βγαζεις αυτη την καρτα με 5ευρω και εχεις εκπτωση 15% για ολη τη σεζον ? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 30, 2012 Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση Φίλοι του Σελίου η Επιτροπή Διοίκησης και το προσωπικό του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου διοργανώνουν εορταστική βραδιά με εκδηλώσεις για την αλλαγή του χρόνου στο χιονοδρομικό. Το βράδυ που τα ρολόγια μας θα δείξουν την άφιξη του 2013, θα είμαστε όλοι στο φρέσκο-χιονισμένο πλατώ του χιονοδρομικού, χιονολάτρεις και απλοί φίλοι του Σελίου, για να γιορτάσουμε με πολύ κέφι, μουσική και χορό στα χιόνια. Σας περιμένουμε όλους. Με γιορτινές ευχές για ένα καλύτερο 2013 για όλο τον κόσμο, Η επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ. Σελίου Πηγή: seli-ski.gr moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted December 30, 2012 Ιδανική μέρα για σκι στο Σέλι - απαραίτητες οι αλυσίδες!!! Το χιόνι είναι φρεσκότατο και φτάνει τα 45 εκατοστά, ενώ ο δρόμος θέλει αλυσίδες! Στις πίστες υπάρχει σχετικά καλή ορατότητα και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει ακόμα περισσότερο. Λοιπόν: -Ο δρόμος ήταν καθαρός κατά τις 11 που ανεβαίναμε. -Αυτός που μέτρησε το χιόνι 45cm έχει σίγουρα διαψεύσει τις ... μεγάλες προσδοκίες πολλών ερωτικών συντρόφων του. -Η μαγνητική κάρτα (που επιστρέφεται) χρεώνεται 5 €! με αποτέλεσμα να δίνεις σύνολο 20... -Οι κοπέλες στο ταμείο ευγενέστατες, αλλά δεν είναι επαρκώς ενημερωμένες για την κάρτα, το τιμολόγιο κλπ. -Το πάνω μέρος του πάρκινγκ ήταν κλειστό, ενώ υπήρχαν θέσεις. Αυτό δεν με πειράζει, αρκεί να μην αφήνουν αυτοκίνητα επιλεκτικά (που αφήνουν). -Σούπερ η τιμή 1 € για παιδιά μέχρι 11 ετών. Και έρχομαι στο πιο βασικό: Με την ομίχλη που είχε σήμερα δεν έπρεπε να λειτουργεί τίποτα εκτός των baby. Ήταν επικίνδυνο και η πληροφόρηση στο ταμείο (μέσω ασύρματου από την πίστα) παραπλανητική. Δεν είμαι μωρό, κρίνω μόνος μου τις συνθήκες και καταλαβαίνω τι σημαίνει βουνό και ομίχλη. Απλά σήμερα ήταν ανεύθυνο που άνοιξαν οι πίστες. Κατά τα αλλά περάσαμε καλά με μάθημα σιδερώστρ..., εεε snowboard ήθελα να πω, στο πλατό. Η μεγάλη είναι έτοιμη να αλλαξοπιστήσει. :-[ 3 Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 2, 2013 Την Δευτέρα ήμουν πάνω για extreme skiing με πολύ καλό καιρό αλλά καθόλου κόσμο. Το πολύ 80 αυτοκίνητα. Το χιόνι οριακό αν και πίσω (Ασούρμπασι) μια χαρά κρατάει. Το ''λούκι'' λογικά θα το κλείσουν μέχρι την επόμενη χιονόπτωση οπότε με 20-30εκ όλο το Σέλι θα είναι κομπλέ! Πραγματικά σούπερ η τιμή κάρτας για παιδιά έως και 11 χρονών στο 1ευρώ!!! και πολύ κακώς δεν έχει διαφημιστεί από το Χιονοδρομικό Κέντρο. Φοιτητική κόβω με 10 ευρώ όσο και η μαθητική δηλαδή. Πλέον βγάζεις μαγνητική κάρτα με 5ευρω που επιστρέφονται μετά (ακόμα και του χρόνου να πας από ότι μου είπαν) και φυσικά τις κράτησα. Δεν έβαλαν σύστημα (προς το παρόν) απλά ο λιφτιέρης σκανάρει την κάρτα σου. Αυτό που κατάλαβα από τις κοπέλες στο ταμείο είναι ότι δεν ισχύει άμεσα το 15% μείωση, αλλά απλά όσο κάνεις χρήση της κάρτας μαζεύεις ''πόντους'' που κάποια στιγμή θα τους εξαργυρώσεις με μειωμένη κάρτα ή ακόμα και με free pass. Εκπτώσεις σε υπηρεσίες και καταστήματα είναι δευτερεύον αφού δεν τους βλέπω να οργανώθηκαν ακόμα. Πολύ αόριστα πράγματα δηλαδή αλλά επειδή εδώ μιλάμε για δημόσιο είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα πουν δωρεάν για τους κατόχους snowcard ή κάτι άλλο... κάποια σχόλια: -Το καταφύγιο του ΕΟΣ Θεσσαλονίκη με το ωραίο σημείο για καφέ δεν λειτουργεί αν και η ζημιά από την φωτιά το καλοκαίρι δεν είναι καθόλου ορατή. - αυτό το vip στυλ στο πάνω πάρκινγκ (εκεί έβαλαν και το νέο ταμείο) το πρόσεξα και εγώ. - με ενόχλησε πολύ η αργοπορία σε βλάβη στο λίφτ αριστερά από το Ασούρμπασι όπου όλα τα παιδιά βαρέθηκαν και ήθελαν να φύγουν. Το snowmobile ανεβοκατέβηκε τουλάχιστον 10 φορές και ξανά τα ίδια μας είχαν στο περίμενε... Η επέμβαση δεν φτάνει να είναι μόνο άμεση αλλά και πετυχημένη. - στην βάση του Ασούρμπασι το καφέ είναι κλειστό! Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν τελείωσε ο διαγωνισμός ποιος θα το αναλάβει! Εεεε συγγνώμη αλλά Ιανουάριο δεν έχουμε; Το Σέλι με λίγο χιόνι ακόμα θα βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ να μην σταματήσει την χιονοδρομία και κυρίως τις οικογένειες με παιδιά. 5 Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 9, 2013 Εκπτωτικό κουπόνι για μεταφορά στο Χ.Κ. από Tzimas Travel €25 από €45 για 3 Μεταφορές με Ski Bus στα Χιονοδρομικά Κέντρα, Σέλι, 3-5 Πηγάδια και Καιμακτσαλαν, Σάββατο και Κυριακή, για 1 Άτομο €45 από €90 για 6 Μεταφορές με Ski Bus στα Χιονοδρομικά Κέντρα, Σέλι, 3-5 Πηγάδια και Καιμακτσαλαν, Σάββατο και Κυριακή, για 1 Άτομο Περισσότερα εδώ Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted January 13, 2013 Και δεν το βλέπω να ρίχνει χιόνι και αυτήν την βδομάδα Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
panosem 0 Report post Posted January 13, 2013 (edited) Καλησπερα σας. Επειδη αυριο σκεφτομαι να παω με την κοπελα μου για σκι, γνωριζει καποιος την κατασταση του χιονιου ακι του δρομου. ή να προτιμησω 3-5 πηγαδια ή ελατοχωρι? Edited January 13, 2013 by panosem Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 13, 2013 Καλησπερα σας. Επειδη αυριο σκεφτομαι να παω με την κοπελα μου για σκι, γνωριζει καποιος την κατασταση του χιονιου ακι του δρομου. ή να προτιμησω 3-5 πηγαδια ή ελατοχωρι? Πιστεύω ότι κανένας δρόμος δεν θα έχει πρόβλημα, όπου και να διαλέξεις. Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted January 13, 2013 Το σελί από χιόνι παντός είναι οριακά Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 13, 2013 Ναι είναι. Και από αύριο αν δεν χιόνισει σύντομα και άλλα χιονοδρομικά θα είναι οριακά!! Share this post Link to post Share on other sites
panosem 0 Report post Posted January 13, 2013 Να προτίμησω 3-5 ή ελατοχωρι;; Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 13, 2013 Θα θαφτούνε στο χιόνι μέχρι την άλλη Κυριακή Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 13, 2013 Να προτίμησω 3-5 ή ελατοχωρι;; εαν πας μεσοβδομαδα το πολυ-πολυ να πιεις κανενα καφε η' να κανεις κανενα χιονανθρωπο στα σαλε. Δεν το λεω εγω ....ο MIk με τον Σακη τον αρναουτογλου. o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
panosem 0 Report post Posted January 13, 2013 Εγω για αυριο πρωί λέω. Είδα σε ολα εχει 25-30 πόντους κατω, και προς τα πάνω 40 πόντους. Οποτε νομίζω θα ναι μια χαρα και στο σελι. Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted January 13, 2013 Θα θαφτούνε στο χιόνι μέχρι την άλλη Κυριακή Δωσε μας τις πληροφορίες σου Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dark_Rider 21 Report post Posted January 16, 2013 Καλησπέρα , έχετε καμιά πληροφορία σχετικά με το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών ; Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 16, 2013 Καλησπέρα , έχετε καμιά πληροφορία σχετικά με το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών ; Στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο εορτασμός του World Snow Day από τις 14 έως 18 Ιανουαρίου 2013. To 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών έχει τεθεί με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου υπο την Αιγίδα του Υπουργείου. Έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Βεροίας. Στο πλαίσιο της 1ης World Snow Day θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις στο Ε.Χ.Κ.Σελίου. Κυρίαρχη δράση είναι το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Όπως αναφέρει και το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, δεν υπάρχει ελάχιστος ή μέγιστος περιορισμός συμμετοχών. Μπορεί να συμμετάσχει ένας μαθητής ή φοιτητής από κάποιο σχολείο ή και όλοι οι μαθητές. Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να λάβουν μέρος και στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών στο οποίο λόγω ηλικίας θα κάνουν κατάβαση χωρίς χρονομέτρηση. Θα βραβευθούν με μετάλλιο οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας στους Αγώνες ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Βραβείο θα λάβει και το πολυπληθέστερο σε συμμετοχές Σχολείο ή Ίδρυμα από κάθε Περιφέρεια όπως επίσης και οι συνοδοί δάσκαλοι και καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές. Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να αποσταλλούν στο info@worldsnowday.gr Πηγη neolaia.gr "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Dark_Rider 21 Report post Posted January 16, 2013 εμένα ο γυμναστής μου έδωσε μια δήλωση και την υπέργαψαν οι γονείς μου αλλά από εκεί και πέρα τίποτα . Καμία άλλη πληροφορία σχετικά με ώρες και τι θα κάνω όταν φτάσω επάνω Share this post Link to post Share on other sites
tsakozzz 37 Report post Posted January 19, 2013 Εχουμε καμια ενημέρωση για τις πιστες? Ποιότητα χιονιου κτλ Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites