Alexandros0077 1 Report post Posted October 19, 2005 Τα περισσότερα προϊόντα του Lidl είναι για πέταμα. Δεν αξίζουνε.. Τουλάχιστον το 90% :!: Εδω συνεχιζεται η συζητηση απο το topic "Λουκέτο για ski/snowboard" Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 19, 2005 Τα περισσότερα προϊόντα του Lidl είναι για πέταμα. Δεν αξίζουνε.. Τουλάχιστον το 90% :!: Στην συγκεκριμενη περιπτωση,ειναι πασιφανες οτι δεν μιλαμε για ενα προιον του LIDL,αλλα για ενα προιον γερμανικης εταιριας,της Safeman,που πωλειται ΚΑΙ απο τα LIDL. Επισης,αφου εχεις το θαρρος και καταγγελεις-δυσφημιζεις ετσι "ελαφρα" μια μεγαλη ευρωπαικη εταιρια,βαλε και την υπογραφουλα σου απο κατω.. :wink: Το να καταγγελεις πισω απο ενα ψευδωνυμο ειναι ..."καπως".... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 20, 2005 Δεν είναι δυσφήμιση. Απλά λέω τι γνώμη μου για να προσέξουν μερικοί Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 20, 2005 Δεν είναι δυσφήμιση. Απλά λέω τι γνώμη μου για να προσέξουν μερικοί Ειναι συμβουλη δηλαδη.Να΄σαι καλα που μας προστατευεις. Thanks :wink: Α,μηπως μπορεις να μου πεις τι πηρες και ηταν "σκαρτο"?Αν το 90% ειναι για πεταμα,μαλλον θα σου χουν τυχει παρα πολλες περιπτωσεις....... -Δες στο ελληνικο λεξικο τι σημαινει η λεξη "δυσφημηση". Σημ.:Δεν εχω καμια σχεση με τα εν λογω super market. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 20, 2005 Συμφωνώ με τον Ανέστη και να προσθέσω πως τα πράγματα του δεν είναι για πέταμα σε καμία πέριστωση. Αλέξανδρε να έχεις υπ'όψιν σου πως υπάρχει εκεί έξω κόσμος που δέν μπορεί (και δεν θέλει) να "χώσει" λεφτά σε διάφορα προιόντα που στο συγκεκριμένο μαγαζι τα βρίσκει πολύ πολύ πιο φθηνά. Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 20, 2005 Αμέσως να με φάτε. Ηρεμία. Ναι έχω αγοράσει πολλά προϊόντα εγώ και ανθρώπους που ξέρω Ποδήλατο (για γυμναστική) δεν λειτουργούσε καλά. Αλυσίδες για το αυτοκίνητο δεν έκαναν καλή δουλειά. Στερεωφονικό επίσης.... καθόλου καλή η ποιότητα του ήχου. Ρούχα... παπούτσια ... δεν ήταν καθόλου καλή η ποιότητα. Κάτι dvd -r η ποιότητα επίσης καθόλου καλή. και άλλα τώρα δεν τα θυμάμαι όλα. Αλλά μου το έχουνε πει και άλλοι αυτό. Για τα λεφτά σίγουρα πάντως συμφέρει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 20, 2005 Αμέσως να με φάτε. Ηρεμία. Εντάξει, πιστεύω το πήρες το μύνημα περί post-spam... Ναι έχω αγοράσει πολλά προϊόντα εγώ και ανθρώπους που ξέρω... Πόσο τους αγόρασες;;; Δεν άντεξα να κρατηθώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted October 20, 2005 Αμέσως να με φάτε. Ηρεμία. Εντάξει, πιστεύω το πήρες το μύνημα περί post-spam... Ναι έχω αγοράσει πολλά προϊόντα εγώ και ανθρώπους που ξέρω... Πόσο τους αγόρασες;;; Δεν άντεξα να κρατηθώ... Μήπως δεν κρατήθηκες ν ' αντέξεις... :?: Αλέξανδρε να έχεις υπ'όψιν σου πως υπάρχει εκεί έξω κόσμος που δέν μπορεί (και δεν θέλει) να "χώσει" λεφτά σε διάφορα προιόντα που στο συγκεκριμένο μαγαζι τα βρίσκει πολύ πολύ πιο φθηνά. Αυτο που λες και ετσι οπως το θέτεις είναι πολύ γενικό και πιθανό να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.Τι ακριβώς εννοείς??? Οτι ο κόσμος στο Lidl βρίσκει τα ιδια προιόντα που υπάρχουν στην αγορά, "πολύ πιο φθηνά" ??? Οτι βρίσκει παρεμφερή πιο φθηνά, οπως παραδειγμα COLA-COLA και ΝΤΑFA, που είναι σαν τη COCA-COLA και τη FANTA ? Ti ακριβώς ? Και εν πασει περιπτώσει, αν τα βρίσκει ο κόσμος και δε μπορεί να τα "χώσει" σε αλλα ακριβότερα, τι σημαίνει αυτό ?? Οτι αυτά δεν είναι για πέταμα??? Δε νομίζω.... Το θέμα είναι πως στην αγορά ισχύει το εξης, που λέει άλλωστε κι ο σοφός λαός."Οτι δώσεις, θα πάρεις".Αυτό είναι Νόμος και καλά θα κάνουμε να το καταλαβουμε όλοι μας για το δικό μας καλό κυρίως και κανενός αλλου.Τα έχουμε πει άλλωστε άπειρες φορές, οτι δε πρέπει να πέφτουμε θύματα του μαρκετινγκ και καλό είναι να έχουμε τα ματια μας 100... Αλέξανδρε, χρήσιμο είναι γενικότερα στη ζωη μας αλλα και στις συζητήσεις μας να μη προβαίνουμε σε αφορισμούς γιατι ούτε πιστευτοί γινόμαστε, ούτε κερδίζουμε και κατι στην τελική.Η δήλωσή σου ήταν υπερβολική αν και το νόημά της το συμμερίζομαι.Απο γνώμες που συλλέγω κι εγω (τουλάχιστο απο ανθρώπους που επιθυμούν να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, αλλα και με τους άλλους), τα προιόντα του εν λόγω καταστήματος είναι ανάλογα της τιμής τους. Εντούτοις, αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορεί κανείς να βρει καλές ευκαιρίες και προιόντα χρήσιμα για τον ίδιο και το σκοπό για τον οποίο τα προορίζει...Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, κατα τα φαινόμενα αυτό ισχύει...Αφου το προιον είναι πολύ φθηνότερο, γιατι να μη το προμηθευτεί κανείς???? Το συμπέρασμα λοιπόν για μένα είναι, πως η αγορά θέλει έρευνα, προκειμένου να κάνουμε σωστές και συμφέρουσες αγορές για μας, χωρίς να πηγαίνουμε καπου "τυφλοσούρτη", γιατι αυτό στη τελική είναι εις βάρος μας.Ευκαιρίες υπάρχουν παντου τριγύρω μας και στο χέρι μας είναι να τις βρούμε.... Ακόμη και στο Lidl, στις λαικές, στα παζάρια και στα καλύτερα καταστήματα...:wink: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 20, 2005 Μα έχετε αγοράσει ποτέ τίποτα από το Lidl εκτός από τα τρόφιμα? Για τα τρόφιμα δεν έχω κάτι να πω ... θα πω μόνο αυτό κι εγώ.. ό,τι πληρώνεις παίρνεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted October 21, 2005 Πρόσεχε 0077, γιατί το Λιντλ είναι από τα αγαπημένα μου θέματα συζήτησης (και για τα καλά του και για τα κακά του), αν αρχίσω να γράφω δεν θα σταματάω μετά! Επιφυλάσσομαι να τα πούμε από κοντά αν θέλεις (μην έρθεις στη συνάντηση, την έβαψες ). Πάντως, το συγκεκριμένο λουκετάκι το πήρα προ μηνών που το είχε πάλι στην προσφορά αλλά, δεν θυμάμαι γιατί, δεν το χρησιμοποίησα τελικά, ίσως είχε τελειώσει η σαιζόν ήδη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted October 21, 2005 Πες μας κι εσύ την γνώμη σου :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 21, 2005 πριν λιγες μερες ειχε προσφορα δορυφορικο πιατο δεκτη πολυ καλο εξαφανιστηκε και σου λεω γιατι ξερω οτι ηταν πολυ καλο μερικες φορες μπαινω σε φορουμ συζητησεων ξενα και ακουω για κριτικες δεν ειναι και τοσο ασχημες πριν 2 χρονια ειχε εναν υπολογιστη 2,4 αθλον 1000 ευρω ηταν το βεστ buy τοτε σε ολη την ευρωπη με εγγυηση και οn line service αψογο (TARGA H MAMA ETAIREIA0 στη γερμανια χαιρει εκτιμησης οποτε μην το θαβουμε το μαγαζι Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 21, 2005 Αυτο που λες και ετσι οπως το θέτεις είναι πολύ γενικό και πιθανό να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.Τι ακριβώς εννοείς??? εννοώ οτι : Οτι βρίσκει παρεμφερή πιο φθηνά, οπως παραδειγμα COLA-COLA και ΝΤΑFA, που είναι σαν τη COCA-COLA και τη FANTA Και εν πασει περιπτώσει, αν τα βρίσκει ο κόσμος και δε μπορεί να τα "χώσει" σε αλλα ακριβότερα, τι σημαίνει αυτό ?? Οτι αυτά δεν είναι για πέταμα??? Δε νομίζω.... ...συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα είναι πως στην αγορά ισχύει το εξης, που λέει άλλωστε κι ο σοφός λαός."Οτι δώσεις, θα πάρεις".Αυτό είναι Νόμος και καλά θα κάνουμε να το καταλαβουμε όλοι μας για το δικό μας καλό κυρίως και κανενός αλλου.Τα έχουμε πει άλλωστε άπειρες φορές, οτι δε πρέπει να πέφτουμε θύματα του μαρκετινγκ και καλό είναι να έχουμε τα ματια μας 100... ...με κάλυψες απόλυτα... Απο γνώμες που συλλέγω κι εγω (τουλάχιστο απο ανθρώπους που επιθυμούν να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, αλλα και με τους άλλους), τα προιόντα του εν λόγω καταστήματος είναι ανάλογα της τιμής τους. Εντούτοις, αυτό δε σημαίνει οτι δε μπορεί κανείς να βρει καλές ευκαιρίες και προιόντα χρήσιμα για τον ίδιο και το σκοπό για τον οποίο τα προορίζει...Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, κατα τα φαινόμενα αυτό ισχύει...Αφου το προιον είναι πολύ φθηνότερο, γιατι να μη το προμηθευτεί κανείς???? ..ισχύει... ..όπως θα κατάλαβες spiderman λοιπόν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτό που ήθελα να πω στο μυνημα μου είναι πως οτι δίνεις πέρνεις. Δεν πρέπει να λέμε για κανένα μαγαζί πως έχει σαβούρες, διότι κάτι που για μένα είναι σαβούρα επειδή έχω(και θέλω) να πάρω το ποιο καλό ή ακριβό για κάποιον άλλο δεν έιναι.Αντικιμενικά ισχύει αυτό που έγγραψες παραπάνω. :wink: Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted October 21, 2005 Ε όχι λοιπόν.... ότι πληρώνεις ΔΕΝ παίρνεις πλέον!!!! Μια μικρή έρευνα στον νετορα για τις εταιρίες πλέον ίσως είναι αρκετά πειστική. Το κόστος παραγωγής με μετριοτάτης ποιότητας κατασκευές και όριο ζωής των συσκευών είναι γεγονός. Το πού το ξέρουμε όλοι , το πως επίσης... άρα είναι μεγάλο ψέμα να αναζητάμε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα πλέον οταν τουλάχιστον το 40% των εταιριών έχουν παραγωγή στα ίδια εργοστάσια. η αγορά είναι γενικός είναι μια μεγάλη φούσκα.. όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο έξυπνα θα κινηθούμε σε αυτή. Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 21, 2005 γιαυτο εγω κανω παρεες με ψαγμενους :wink: :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted November 13, 2005 Ίσως κάποια πράγματα μπορεί να είναι φθηνά και αρκετά χρήσιμα!! Αυτά θα υπάρχουν από αύριο σε γνωστά σουπερμάρκετ. Και μόνο με 6,99€ Αυτά τα έχει 9,49€!!! Όλη η στολή μόνο 50€ :!: :!: Και θερμαντικές κάλτσες με 5,49€ Για κάποιους από εμάς που δεν έχουμε ή δεν θέλουμε να ξοδέψουμε μια ολόκληρη περιουσία μερικά πράγματα μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα καλά σε σχέση απόδωσης προς την τιμή. Το τελευταιο σχολιο σου serJ,οπως και η απαντηση που ακολουθησε απο τον batucada,διαγραφηκαν απο τους συντονιστες του site. Αν θελετε διευκρινησεις ή εχετε καποια αντιρρηση επ'αυτου,στειλτε pm Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted November 13, 2005 Είναι σίγουρο ότι έχουν καλή ποιότητα :roll: :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted November 14, 2005 Αλέξανδρε, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το τσεκάρεις πηγαίνοντας μια βόλτα εκεί. Πάντως οι κάλτσες που πήρα πέρσι μου βγήκαν πολύ καλές!! Θα ξαναδοκιμάσω..... Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 14, 2005 Μολις επεστρεψα απο το εν λογω μαγαζι, οπου και ακουμπησα 120Ε για ενα πορτ μπαγκαζ πραματα 80 3 ζευγη καλτσες ολων των μεγεθων (μπαμπας XL, μαμα L, γιος M, ποιοτης μετρια, τιμη 1/4 της Αυστριακης (ποιοτης σουπερ, αλλα οχι και 4 φορες καλυτερη ) Ισοθερμικα εσωρουχα, ολων των μεγεθων γιατι ο γιος μεγαλωνει :roll: :roll: . Ποιοτης καλη, ενταξει δεν ειναι duofold η etirel που φοραει ο γιος μου, αλλα στο 1/7 της τιμης;;; 80 3 σακους σκι (εχω αλλους 3). Ειναι οκ για 6,49 Μια μασκα πορτοκαλι 10 Ε. Αυτη θα την αξιολογησουμε στο βουνο, δεν ειμαι σιγουρος. Οποιος προλαβε, τον Κυριο ειδε (οιδε;; ) ομως, γιατι εχουνε πεσει σαν τις ακριδες. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
tex 0 Report post Posted November 14, 2005 Εγω πηγα για τους σακους, αλλα χτυπησα και δυο ζευγη καλτσες! Τα apres ski μποτακια δε με πεισανε, οι φορμες ομως δειχνουν μια χαρα -αλλα δεν μπορεις να τις δοκιμασεις. Tex Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted November 14, 2005 Σε ποια σούπερ μάρκετ θα τα βρούμε :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted November 14, 2005 Κοίτα εδώ Αλεξανδρε: URL SUPERMARKET Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted November 14, 2005 diladi sto LIDL Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted November 14, 2005 Όποιος πάρει κάτι.. αν μπορεί να μας πει αν είναι καλά :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted November 14, 2005 μια χαρά είναι αν και είναι μόνο 2 σχέδια, θα είμαστε όλοι με τα ίδια ρούχα στο βουνό! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites