leonp 0 Report post Posted January 22, 2008 Μολις γυρισα απο Μπανσκο και ηταν ενα εκπληκτικο τριημερο!(απο χιονι-καιρο!) Αλλα ακουστε το κουφο!Μου λασκαρησε μια βιδα απο τις δεστρες του σνοουμπορντ και ζητησα ενα κατσαβιδι για να την σφιξω και μου ζητησαν 5 λεβα(2,5 ευρω)....τρελαθηκα και πηγα να μανουριαστω και μπηκε στην μεση ο αδελφος μου και τους πεταξε ενα 5λεβο στα μουτρα!!!!!!! :) Είναι ελεεινοί. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valsam 0 Report post Posted January 22, 2008 και συ εκανες τοσα χιλιομετρα για snowboard χωρις κατσαβιδι ειναι σα να πηγες ξεβρακωτος λολ Στο αυτοκινιτο ειχα 3 κατσαβιδια, αλλα το χρειαστικα επανω στο βουνο! Την επομενη φορα σακιδιο πλατης με ολα τα απαραιτητα μεσα(κατσαβιδια-νερα-σαντουιτς-κονιακ-γλυκα)και τα μονα λεφτα που θα δουν απο μενα θα ειναι του δωματιου(της καρτας πανε στους αυστριακους που το εκμεταλευονται) Κανουν σαν μερικους δικους μας τσομπανους στα νησια και στην χαλκιδικη που κοιτουσαν να γδαρουν οποιον τουριστα εβλεπαν με αποτελεσμα αυτοι οι τουριστες να πανε αλλου πιο φθηνα (τουρκια),και τωρα ειδικα στην Χαλκιδικη Αγγλο με τα κυαλια βλεπουν! Και οι μονοι σχεδον τουριστες που βλεπουν ειναι του πρωην ανατολικου μπλοκ που κατεβαινουν στην παραλια ακομη και με γκαζακια για να κανουν ζεστο καφε με αποτελεσμα να μην τους αφηνουν φρακο!!!! Ετσι θελουν και οι Βουλγαροι για να στρωσουν!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 22, 2008 ημουνα και γω το σ/κ στο μπανσκο.ΤΕΛΕΙΟΣ καιρος και ΤΕΛΕΙΟ χιονι. εκανα σκι μεχρι τελικης πτωσης !! σχεδον υποβασταζομενη κατεβηκα (πλακα κανω ε ). το χιονοδρομικο αυτο ανετα ανταγωνιζεται ορισμενα χιονοδρομικα της αυστριας οπως πχ το zel am see.οσοι εχετε τη δυνατοτητα ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !! τιμες γενικοτερα ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ ! αλλα ρε παιδια, ενα πραμα μου κανει εντυπωση εδω στο φορουμ. πώς και κανενας δεν εθιξε το θεμα με τους λασποδρομους μεσα στο μπανσκο!! εμεις για να παμε στο ξενοδοχειο περασαμε απο κατι λασποδρομους απιστευτους !! αφου κατεβηκαμε ολοι απο το αμαξι και το πηγαινε μονο ο οδηγος για να μη κολλησει και μετα ...... ! καταλαβαινω οτι ειναι ακομα υπο αναπτυξη αλλα σε ενα μερος που χιονιζει και οι δρομοι ειναι παντα βρεμενοι λιγη ασφαλτο χρειαζεται !τοσο λασπη ειχα πολλα χρονια να δω !! εντωμεταξυ σε κανα δυο σημεια εχει κατι λακουβες (για το δρομο με ασφαλτο μιλαω τωρα) τις οποιες αμα δεν προσεξεις και περασεις με λιγο παραπανω ταχυτητα μη πω οτι μπαινει η ροδα μεσα και ακινητοποιειται επιτοπου το αμαξι ! οι πληροφοριες αυτες αφορουν κυριως τις κουρσες, για αυτους που εχουν τζιπακια δεν εκφερω γνωμη γιατι δεν ειχα ποτε και δεν ξερω.επομενως οσοι πατε λιγο προσοχη παραπανω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 22, 2008 Α και κατι τελευταιο να πας με την παρεα σου να φατε στν ταβερνα boirakova, ειναι στο κεντρο. ημασταν το σ/κ μπανσκο.το βραδυ πηγαμε στο boirakova για να φαμε και ηταν ψιλοαδειο το μαγαζι.μπαινουμε ρωταμε που να κατσουμε και μας ειπανε οτι ολο το μαγαζι ηταν ρεζερβε και οτι δε μπορουσαν να μας εξυπηρετησουν ! παιζει τετοιο πραμα ρε παιδια ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 22, 2008 Παρακαλω μην φευγουμε απο το θεμα του topic. ευχαριστω. update Φυγαμε τελικα.. Τα off-topic posts μεταφερθηκαν στην ενοτητα "Αλλα θεματα" Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 22, 2008 και τωρα ειδικα στην Χαλκιδικη Αγγλο με τα κυαλια βλεπουν! Αχ τι κριμα που φυγαν οι Αγγλοι... στο γκαφλό και να μας γραφουν Παιδες μην στενοχωριέστε για τα λεφτά που τους ακουμπάμε, τους τα παιρνουμε πίσω... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted January 30, 2008 Σημερα γυρω στις μια το μεσημερι καπου εξω απο το ξενοδοχειο ΡΟΝΤΙΝΑ σημειωθηκαν πυροβολισμοι και ειχαμε εναν νεκρο με 7 σφαιρες........και μια συλληψη.Επικρατησε πανικος μιας και λιγο πιο πανω(συγκεκριμενα απεναντι απο την εκλησσια) εχει σχολειο με μικρους μαθητες οι οποιοι σχολουσαν αυτην την ωρα.... Ειναι αποριας αξιο πως δεν υπηρξε κανενα θυμα απο τον αμαχο πληθυσμο...μιας και το σημειο ειναι και πολυσυχναστο και το απολυτο κεντρο του Μπανσκο(εκλησσια μπαριακοβα μνημειο του Παισιου Χιλιανδαριου...) Λογικα αυριο θα γραφτει και στο ιντερνετ στα σιτε σχετικα με το μπανσκο ...αν και δεν ειναι και τοσο σιγουρο Παντως ο Γρηγορης ο Κωσταντινου που ειναι πανω απο σημερα ...δεν πηρε χαμπαρι τιποτα(απο εμενα το εμαθε...) ελιωσε στο σκι απο οτι μου ειπε Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 30, 2008 φαντασου να παει τις αποκριες ο kostakiskal εκει τι εχει να γινει Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted January 31, 2008 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
alpinagirl 0 Report post Posted February 1, 2008 Γειά σας παιδιά. Θά ήθελα τα φώτα σας για τα ξενοδοχεία στο bansko Εχω μιλήσει με διάφορα ξενοδοχεία και είμαι μεταξυ villa roka, perun και tanne. ποιό προτείνετε? στα site των perun και tanne λέει οτι είναι κοντά στην γόνδολα αλλά αυτό είναι αλήθεια ? Μπορούμε να πάμε όντως με τις μπότες του σκι στην γόνδολά? σας ευχαριστώ πάρα πολύ Quote Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted February 1, 2008 Είναι μεν σχετικά κοντά αλλά δύσκολα πας με τις μπότες στην γόνδολα. Έχουν βέβαια βανάκια που σε μεταφέρουν δωρεάν. Από αυτά που γράφεις προτίμησε το Perun. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alpinagirl 0 Report post Posted February 1, 2008 Είναι μεν σχετικά κοντά αλλά δύσκολα πας με τις μπότες στην γόνδολα. Έχουν βέβαια βανάκια που σε μεταφέρουν δωρεάν. Από αυτά που γράφεις προτίμησε το Perun. μήπως ξέρετε ποιό άλλο ξενοδοχείο είναι κοντά στην γόνδολα (δηλαδή να μπορέσουμε να πάμε με τις μπότες) εκτός βέβαια από το κεμπίνσκι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 6, 2008 Καλημερα, Εχουμε κανενα νεωτερο απο πανω??? Στις 16 αναχωρουμε απο Αθηνα για Βανσκο για μια βδομαδα !!!!! Θα ειναι κανεις αλλος εκεινο το διαστημα??? Ξερουμε αν εχουν στησει κανενα παρκακι ???? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted February 6, 2008 Εγώ θα πάω 25-29 του μήνα. Όποιος επιστρέφει ας μας λέει πως τα πέρασε να ξέρουμε τι γινεται. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted February 6, 2008 Μέχρι τις 16 και ακόμη χειρότερα μέχρι τις 25 αλλάζουν πολλά. Νωρίς ξεκινήσατε για ενημέρωση. Η κατάσταση πάντως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έχει ως εξής. Το χιόνι είναι πολύ και δεν έχει πουθενά πέτρες. Μπορείς να κατέβεις ακόμη και στο χωριό χωρίς πρόβλημα. Εκεί βέβαια είναι τεχνητό. Ο κόσμος σταθερά πολύς αλλά αυτό ενοχλεί μόνο στην ουρά της γόνδολας. Επάνω δεν υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα. Γενικά είναι σχεδόν άψογα και λέω σχεδόν γιατί ψάχνοντας τις λεπτομέρειες και με δεδομένο ότι έχει καιρό να χιονίσει η ποιότητα του χιονιού δεν είναι η ιδανική. Αυτό φαίνεται κυρίως από κάποια ώρα και μετά σε κάποιες περιοχές όταν ξύνεται το επάνω στρώμα και βγαίνουν από κάτω σκληρότερες πατημένες στρώσεις που γλιστρούν περισσότερο. Για τον λόγο αυτό είχαν κλείσει και κάποιες μικρές περιοχές όπου το φαινόμενο ήταν εντονότερο. Πχ. στην μαύρη μπορούσες να πας μόνο από την πίστα με τα παμπς αφού την διακλάδωση από την κεντρική πίστα την είχαν κλείσει. Αυτό φυσικά αναμένεται σύντομα να αλλάξει αφού αναμένονται χιονοπτώσεις άμεσα. Σας εύχομαι καλή διασκέδαση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 7, 2008 Ναι ειναι αληθεια πως ειναι λιγο νωρις ακομα για προβλεψεις απλα τωρα οπως καταλαβαινεις καθομαι σε αναμμενα καρβουνα... Μηπως πηρε το ματι σου κανενα παρκακι??????????????????????? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted February 7, 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχει πάρκο στην πίστα Νο 11 Στο link μπορείς να δεις και κάποιες φωτογραφίες: http://www.banskoski.com/?page=more-about-...b=image-gallery Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 12, 2008 Την νυχτα που μας περασε εγινε ενοπλη ληστεια σε βενζιναδικο με λεια 12000 λεβα(ψιλιαδουρα...) απο μασκοφορεμενους και οπλισμενους με "καλιανκες" ληστες.....χωρις θυματα φυσικα(ολα αυτα 4 την νυχτα....) Γενικα αν σας συμβει κατι να γνωριζετε πως το αστυνομικο τμημα βρισκεται 100 μετρα κατω απο το ξενοδοχειο "ΜΟΥΡΑ" και 150 μετρα πανω απο το "ΒΙΛΛΑ ΡΟΚΑ" θα δειτε καποια τρακαρισμενα αυτοκινητα μεσα Η αστυνομια λεγεται ΡΠΥ(ραιονο πολιτσεισκο ουπραβλενιε) η αλλιως πολιτσια και τα οργανα πολιτσαι....και επισης η τροχαια ΚΑΤ Επισης μην αγνοειτε το γεγονος πως αυτοκινητα κλεβονται ανεξαρτητα αν ειναι ελληνων η βουλγαρων συνηθως οχι πολυτελη αλλα μεσαιας κατηγοριας(για τα πολυτελη υπαρχει μια ¨περιεργη" ασυλια.......) Τελευταια χαθηκε ενα γραντ βιταρα και ενα φαμπια.......το φαμπια ελληνα που αγορασε διαμερισμα στην περιοχη...... Eπισης ειναι πιθανο να σας τυχει αστυνομικο μπλοκο οχι απο τροχαια αλλα απο κανονικους πολιτσαι απλα με εξακριβωση στοιχειων στον δρομο.....προσωπικα ημουν σε ενα παλιο βολγκα με βουλγαρικα νουμερα και βγηκα και εξω απο το αμαξι παρα την επιδειξη ταυτοτητας... Δεν νομιζω καποιος να πινει και να οδηγει αλλα σε ενδεχομενη εμπλοκη σε τροχαιο αν υπαρχει τραυματισμος δυνητικα μπορειτε να πατε και για κακουργημα κατι που συχνα συμβαινει πανω(σε αντιθεση με εδω που κανενας δεν μπαινει στην μπουζου παρα μονο αν εγκαταλειψει θυμα...) Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted February 13, 2008 .....εγω παντως που πηγα το ΣΚ που μας περασε εχω να πω οτι το βραδυ δεν κυκλοφορεις μονος σου.... η ατμοσφαιρα θυμιζει κατασκοπευτικο θριλερ δεκαετιας 70, καμπαρντινες, τραγιασκες, KGB και πολλες περιεργες φατσες..... Επισης θα ελεγα οτι οι Βουλγαροι ειναι ληγουρια, βλεπουν χρημα και τρελλαινονται..... μου ετυχε παρομοιο γεγονος με αυτο που ανεφερε φιλος παραπανω..... εφυγε μια βιδα απο την δεστρα..... ειχα βιδες πανω μου και κατσαβιδι αλλα η συγκεκριμενη ηταν μεγαλη οποτε αναγκαστικα πηγα σε ενα καταστημα που κανουν σερβις μεσα στο χιονοδρομικο......μου πηραν 20 λεβα (10€), κανονικοι ληστες..... επισης δεν θα ηθελα ποτε να βρεθω στην αναγκη να χρειαστω γιατρο εκει περα λογω τραυματισμου και ευχομαι για ολους το ιδιο.... οσοι πατε να παιρνετε εισιτηριο με insurance (3,5 λεβα παραπανω). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 14, 2008 Ωραια.Καταλαβα. Δεν μου φτανει που θα δω ποσο μπορει να αντεξει ο ανθρωπινος οργανισμος στους -20 θα μεινω και σε μια πολη που θυμιζει Αγρια Δυση!!!!!! Μια ομορφια Σακη θα εισαι επανω αυτη την βδομαδα???????? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 14, 2008 Μαλλον θα ειμαι αλλα μονο την Κυριακη αυθημερον ισως και δευτερα................ Μπορεις να αλλαξεις το σκηνικο φαρ γουεστ και ψυχους αν μεινεις ελλαδα........ειναι απλο Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted February 14, 2008 Καλησπέρα, Και εγώ θα είμαι πάνω με παρέα απο 20/02-24/02. Γενικά θέλει προσοχή. Οι Βούλγαροι ίσως είναι οι χειρότεροι απο το Ανατολικό μπλόκ. Για αυτό θέλει χαλαρότητα και επιφυλακτικότητα. Καλή διασκέδαση. Εάν γνωρίζει κανείς κάποιο φυλασσόμενο πάρκινγκ μετα πληρωμής μεσα στο Bansko θα του ήμουν ευγνόμων να με ενημερώσει. Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
anto 0 Report post Posted February 19, 2008 προκειται να παμε 3ημερο 22/2-25/2 στο Μπανσκο και σκεφτομαστε να παμε με αυτοκινητο δικο μας, ακουγονται διαφορα για την τροχαια οτι δηλαδη οταν δουν ξενες πινακιδες σταματαν και προκειμενου να μην σε γραψουν θελουν κανα ψιλο(!!!) αλλα και στο χιονοδρομικο οτι κλεβουν αυτοκινητα. τα φωτα σας παδια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted February 19, 2008 προκειται να παμε 3ημερο 22/2-25/2 στο Μπανσκο και σκεφτομαστε να παμε με αυτοκινητο δικο μας, ακουγονται διαφορα για την τροχαια οτι δηλαδη οταν δουν ξενες πινακιδες σταματαν και προκειμενου να μην σε γραψουν θελουν κανα ψιλο(!!!) αλλα και στο χιονοδρομικο οτι κλεβουν αυτοκινητα. τα φωτα σας παδια... Αυτο για την αστυνομία νομίζω ισχύει γενικά, όχι μόνο για ξένες πινακίδες. Έτσι τουλάχιστον μου είπε ένας φίλος μου που μένει εκεί και έχει βουλγάρικες πινακίδες. Τον έχουν σταματήσει 2-3 φορές και έδωσε 5-10 leva και τον άφησαν. Τα παιδιά που πηγαίνουν πιο συχνά τα ξέρουν καλύτερα και θα σου πουν. Διάβασε και τα άλλα posts έχουν συζητηθεί αυτά τα θέματα. Επειδή θα πάω και εγώ 25-29 ελπίζω το χειρότερο που θα μας να είναι να δώσουμε κανα ψιλό και να μη γυρίσουμε με τα " πόδια ". Για την κατάσταση του χιονοδρομικού γνωρίζουμε κάτι νεότερο? Γιατί μου φαίνεται θα χάσω τις πούδρες που έχει ρίξει εδώ και θα το μετανιώσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted February 19, 2008 Δυο ερωτήσεις και από μένα για το Μπάνσκο: 1) αυτή την εποχή έχει μεγάλη ουρά στη γονδολα το πρωι? 2) η πίστα που κατεβαίνει στη βάση της γονδολας είναι ΟΚ, εστω και με τεχνητό χιόνι? Quote Share this post Link to post Share on other sites